טוב אז הורידו אותי מניהול וזה יותר כי אני רציתי לרדת מאשר שהם רצו להוריד אותי
קודם כל די התחיל להיות לי משעמם בפורום הזה בפוקימונס וגם במשחקים כלליים כבר הרגשתי שאנשים לא מעריכים את העבודה שלי בתור מנהל משחקים כלליים ובכלל כל עבודה שלי למען הפורום, לכן אני לא עצוב שירדתי מניהול, אני לוקח את החוויה של הניהול לעתיד, חבל שהפורום שלי לא היה פעיל מתכתחילה, אנשים פה אינם גיימרים אמיתיים כלל בדקתי האם אנשים מתעניינים בסיקורים, התחלתי עם משחקי פלאש (דפדפן) אבל לא הייתה היענות לכן לא הפעלתי יותר מזה
טוב גם נפתח פורום חדש שכל החברים שלי מהפורום עברו אליו. כיוון שזה פורום חדש זאת גם התחלה חדשה, לכן אני גם רוצה להיתנתק מהעבר
בהצלחה למנהל משחקים כלליים בעתיד (אם יהיה בכלל) אי אפשר לעורר את הפורום הזה מכיוון שאנשים פה לא מפרגנים וכל אחד חושב שהוא מרכז היקום לכן גם הפורום יתמוטט כי הקהילה כבר הלכה מפה, עכשיו שהסיבה העיקרית שלי להיכנס לפורום נעלמה, אני רק אציל את המדריכים והסיקורים שכתבתי במשך כמעט שנה שלי בפורום ואשים אותם במקום בטוח, כרגע אני מרגיש שהפורום הזה גוסס ואין לו תיקווה גם בכללי וגם הפורום הזה משחקים כלליים.
חשבתי שאם אני אצהיר שאני תומך בפרויקטים ולא יהיו פה חוקים נוקשים אנשים יבואו להשקיע אבל זהו הפורום כבר מת.
פחות לחץ יותר חופש
כמו שאני מכיר את הפורום הזה התגובות יהיו "חבל שאתה פורש, הייתה מנהל טוב" (צביות, עכשיו נזכרתם?!), של פקח + "אסור נושא פרישה, נעול!" וזה עוד אם יהיו תגובות
אם אתם רוצים שהקהילה תחזור תלמדו לפרגן ולא כי אמרו לכם לפרגן אלא מתוך הרגל ולא מתוך צביות
ביי נובילנד