*אם מישהו יסכים לעשות לוגו אני אודה לו מאוד*
תקווה
שלום, אני כבר הרבה זמן עובד על סיפור בשם "תקווה" וסוף סוף החלטתי לפרסם אותו בפורום.
מאחר שזהו פורום פוקימון- גם בסיפור ישנם פוקימונים אך למי שלא מכיר ולא יודע, אני לא ממש מתמצא בנושא.
בשביל לכתוב פרק אני קורא עמודים שלמים באתרים באנגלית שילדים בפורום הביאו לי וזאת עבודה רבה, תגובות מילדים בפורום ישמחו אותי.
דבר נוסף: ישנם פרקים בעלי קישורים המציגים פוקימון/מתקפה חדש/ה בסיפור.
תוכלו ללחוץ עליהם ולקבל תמונה של הפוקימון/מתקפה במקרה שאתם לא מכירים אותו/אותה.
ועוד דבר: ישנם פרקים בהם מילים המופיעות באדום - מילים אלו מייצגות הערות של המחבר (אני), לדוגמא: "מסך שחור", "לפני כמה ימים" וכו'..
הקדמה
שלום, שמי מקס פפרסן.
אני בן 17 ואני שמח לבשר- המלחמה הגדולה הסתיימה.
כל מלחמה מביאה אחריה שלל הרוגים ופצועים, במלחמה זאת נחרצו נפשותיהם של הרבה פוקימונים ובני אדם.
חלק זכיתי להכיר וחלק אני לא יודע את שמם. גם אני השתתפתי במלחמה זאת, נלחמתי עם ידידים וותיקים שלי, עם החברים הכי טובים שלי.
למקרה ששאלתם את עצמכם- אני מתכוון לחברי בני האנוש והפוקימונים גם יחד- כולנו משפחה אחת מאוחדת.
טוב אני נאלץ להפסיק, אני הולך לבית הקברות ממול לביתי כדי לבקר חבר, חבר שנלחם איתי במלחמה ונחרץ גורלו. אם תרצו אספר לכם את הסיפור המלא כשאחזור.
מדריך פרקים
ספוילר
דמויות
ספוילר
פרק 1: הפתעה
אני זוכר את הימים בהם הכל היה שקט ורגוע יותר.
גם אני הייתי מאותם המאמנים המטומטמים בעלי החיוך הרחב של יום קבלת הפוקימון הראשון, אבל רק עכשיו.. רק עכשיו אני מבין שלא הכל טוב ותמים כמו שנראה, רק עכשיו אני מבין שאין תקווה בעולם.
"זהו זה, אנחנו עפים מפה!" אמרה מליסה בלחש ובאגרסיביות. אני זוכר את אותם ימים שמליסה צעדה במסדרון בית הספר כמו מלכה, שיערה הבלונדיני והחלק התנוסס ברוח העדינה. אני נשבע שאפשר היה לדמיין שובל ריח ורדרד העוקב אחריה והוא מלא ניחוחות טהורים שברגע שאתה מריח אותם- אתה עובר לגן עדן. ותראו אותה עכשיו, שיערה נפוח ומטונף וגופה מעלה צחנה נוראה, לא שאני מריח יותר טוב אבל בכל זאת.. פחות..
"שומר..., שומר..." היא קראה. אני לא מבין את הבחורה הזאת, אני כבר הבנתי ממזמן שאין דרך לברוח מפה. "שומר!..., שומר!..." היא צווחה. ברגע ששמעו צעידות קלות במסדרון מליסה הסתובבה ומהירה כברק נתנה לי בעיטה בחזה. נפלתי על הרצפה המטונפת בחוזקה. מה אני זוכר משם? טוב, הכל היה מטושטש אך הצלחתי לראות איך מליסה המשיכה לחבוט בי כמו בתוף.
שניות ספורות לפני שאיבדתי את הכרתי ראיתי מחוץ לתא בית המעצר שלנו, אדם בעל נעליים שחורות ויקרות. שנייה לאחר מכן.. התעלפתי. מסך שחור.
"ג'ייק.., ג'ייק.." שמעתי קול מהדהד. "אלוהים?" שאלתי בעודי עם עיניים עצומות. "לא! זאת אני דפוק!" צחקקה מליסה כשידה הרכה מלטפת את שיערי השחור. אחת מעיני נפקחה, השנייה כאבה בטירוף ויכולתי למשש את הבלוטה הענקית שצמחה שם. "אל תיגע" אמרה מליסה, "יש לך פנס בעין ואם תיגע זה יכאב". "זה גם ככה כואב" צחקתי. איך? שאלתי ומליסה הבינה בדיוק למה התכוונתי, "עבדתי על איזה סוהר מטומטם, סיפור ארוך.." ענתה. "סליחה" מלמלה מליסה, "על מה?" שאלתי בזמן שאני קם על רגלי. "על המכות.. הייתי צריכה להודיע לך מראש.." מלמלה, "זה נחלת העבר" אמרתי, "בזכותך יצאנו מהמקום המטונף הזה". מליסה הביטה בי במבט רך ועדין, עינייה הכחולות והנוצצות נתנו לי הרגשה מיוחדת של רוגע ושלווה. האם התקווה חוזרת אלי? ילדה תמימה בת 15 נמלטה מבית סוהר מבוצר היטב בעזרת המוח שלה בלבד, אם כל אדם היה כזה, אם כל אחד היה מעז למרוד במקום לברוח לפאגין, העולם היה מקום טוב יותר.. "ברור לך שתפסת אותי לא מוכן כן?" שאלתי מחייך, "ברור" ענתה מליסה בציניות גמורה, שנינו התחלנו לצחוק.
"יש לי הפתעה" אמרה מליסה בקול מלא תשוקה. עלה חיוך קטן בפני, יכולתי לנחש מה ההפתעה. מליסה הוציאה מתיקה שני כדורים שחלקם העליון היה אדום וחלקם התחתון היה לבן. היא השליכה אותם לאוויר בדיוק שהתחילה השקיעה. אני ומליסה עמדנו על גבעה, באמצע שדה פרחים והבטנו למעלה למרומים, שם ראינו את הכדורים שלנו נפתחים. האור האדום שבקע מתוכם החל לקבל צורה לאט לאט..
---
פרק קצר ולעיניין, הפרקים הבאים יהיו יותר ארוכים.
שם הפרק הבא: הנער בחולצה הכחולה
תגובות?