חידון הליגה הספרדית יצא לדרך
תשתתפו!.
http://forum.pokemons.co.il/showthre...84#post1066684
חידון הליגה הספרדית יצא לדרך
תשתתפו!.
http://forum.pokemons.co.il/showthre...84#post1066684
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
אהלן מה קורה?
שנים שלא הייתי באיזה נו''ד..
גם אילן קיבל באן?! :o
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מה קורה אלמוג?.
10900.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
לחברי הפורום היקרים,קראו את המכתב הזה ותבינו
חבר'ה אני מודאג,אנשים פה נעלמו.. כל הקהילה הזו שהתבססנו עליה,היום נעלמה כלא הייתה..
רועי
אבי
דודי
שלומי
שי
אביב(זה שבהיכל התהילה)
אביב השני שלא ראיתי אותו מזמן
יוסי
עומר סקסטייל
עומר השני
ניצן שגם נעלמה בכלל לא רואים אותה בזמן האחרון
ועוד הרבה..
כל מה שנשאר מהקהילה הזו של הצחוקים והכיף זה.. כלום נעלם כלא היה..
ומה שנשאר זה חוקים ותתי פורומים שאנחנו לא צריכים... פעם הייתה סיבה שהם לא הוקמו.. כי הם יישארו ריקים.. היום אנשים בוכים על זה שכל מה שנשאר זה נו''ד,שאף אחד לא מגיב בפרויקטים..
אבל כל אלה לא שאלו את עצמם.. למה זה ככה בוודאי לא מבינים שברגע שנו''ד נעול צורת הקשר הכוללת היחידה שיש היא הודעות פרטיות וגם זה מסורבל ונמאס.. הרי אם כל מה שאני צריך לעשות זה לחפש את האנשים האלה שהזכרתי קודם במסן או בפייסבוק אז למה אני צריך את המקום הזה?
שלא תעלבו חבר'ה אתם סבבה אחד אחד אבל בתור בן אדם בן שש עשרה עוד כשבוע אני שואל את עצמי אם זה הזמן לומר שלום ולעזוב?
אני לא רוצה שום צומי "תשאר תשאר" ואני כנראה גם לא אוכל להחזיר את האנשים האלה חזרה לכאן..
כל מה שנשאר מהמקום הזה זה חוקים מעצבנים שאי אפשר לערער עליהם.. אם הייתי רוצה את זה הייתי הולך לבית הספר גם בחופש מעבר לתגבורים.
כל מה שנשאר כאן זה ילדים ששואלים על משחקים של פוקימון. אבל למה לי להתלונן? זה פורום פוקימון..
שאלת השינוי של הפורום לכללי יכלה אולי,להשאיר את הקסם,את הניצוץ שהיה לפורום.. אבל כמו שאמרתי,הכל נפל כלא היה.
ברצוני להודות בחלק הזה לאנשים מדהימים שהכרתי:
ניצן-ילדה באמת מדהימה,נהנתי מאוד להכיר אותך
דודי-כמו אח קטן בשבילי,נהנתי לדבר איתך ולעזור לך בכל מיני דברים.
רועי-עוד אחד שהוא כמו אח בשבילי,נהנתי עם כולם מאוד במפגש.
ארוין,שהוא אדם משכמו ומעלה,אני מכיר אותו אישית מדובר באדם מצוין,שביום שאני הלכתי לצופים אני לא אשכח את זה ששאלתי אותו אם יש ילדים טובים שם הוא ענה לי "יש ויש" ,זה בן אדם שלא יסתיר דברים כדי להגיע למטרה. אז כן,הוא נפל כשהיה ראשי לכולם זה יכול לקרות,אבל אני בטוח במאה אחוז שמדובר באדם סבבה בחיים האמיתיים וזה מניסיון כי אני מכיר אותו.
ולכל שאר אלו שציינתי ברשימה ואלה ששכחתי ממנה,בלעדיכם הפורום איבד את הקסם שלו שלא היה לאחרים וגם לא יהיה.
עצם זה שאני אומר "בחיים האמיתים" מדובר שמה שקורא כאן הוא סוג של מסיכה,צאו החוצה,שאפו קצת אוויר במקום להיות עם 30 אלף הודעות מדברים עם ילדים שסביר להניח שלא תראו לעולם. תכירו בנות,תכירו ילדים מהשכבה שלכם,תנסו להתקדם,להצליח ולעשות משהו חוץ מלבזבז חופש במקום כזה.
אני 90% שעוזב את הפורום ושום דבר כבר לא ישנה.. אני לא אעבור למתחרה. בעיקר כי אין לי מושג,עיניין ורצון לדעת מהו.
תודה למי שיקרא,
mr.m
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)