פורסם במקור על ידי !!~איתי~!! בהצלחה עם ההקדשה ואני יהיה עם יותר מ200 הודעות שהנו''ד יגמר יכול להיות, גם אני לעשות יותר.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
אני רוצה להית מקום שלישי לפחות בנו"ד! איתי עם תעזור לי,אני יעזור לך!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אני רוצה להית מקום שלישי לפחות בנו"ד! איתי עם תעזור לי,אני יעזור לך! הוא מקום 3, יש את עומר במקום 2.
פורסם במקור על ידי SportMan יכול להיות, גם אני לעשות יותר. זה ברור
פורסם במקור על ידי !!~איתי~!! זה ברור בהצלחה, ב16:45 אני ילך לעשות ש.ב.
פורסם במקור על ידי SportMan הוא מקום 3, יש את עומר במקום 2. אני יודע ואני לא יכול לעקוף אותו עם הוא מקבל הודעות אז אני אעקוף את עומר או לפחות אנסה! עוד 14 הודעות בערך.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אני יודע ואני לא יכול לעקוף אותו עם הוא מקבל הודעות אז אני אעקוף את עומר או לפחות אנסה! עוד 14 הודעות בערך. בהצלחה אלמוג, אתה ממשיך לעשות ש.ב?.
פורסם במקור על ידי SportMan בהצלחה, ב16:45 אני ילך לעשות ש.ב. עוד 5 דקות לך עכשיו שלא תאחר
פורסם במקור על ידי !!~איתי~!! עוד 5 דקות לך עכשיו שלא תאחר נראה לך. אני הבדה שאתה לא תעקוף.
פורסם במקור על ידי SportMan בהצלחה אלמוג, אתה ממשיך לעשות ש.ב?. עוד 6 דקות הולך לחוג. אחר כך אני רוצה לקרוא קצת בספר ואחר כך יש כוכב נולד. אני אעשה ב20:30 שיעוריםXD
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית עוד 6 דקות הולך לחוג. אחר כך אני רוצה לקרוא קצת בספר ואחר כך יש כוכב נולד. אני אעשה ב20:30 שיעוריםXD יש לך עומס .
פורסם במקור על ידי SportMan נראה לך. אני הבדה שאתה לא תעקוף. לך כבר אני רוצה להיות ראשון
פורסם במקור על ידי !!~איתי~!! לך כבר אני רוצה להיות ראשון חחח, אתה לא תצליח. בלי שאני יעשה התקפה.
פורסם במקור על ידי SportMan יש לך עומס . כן...חחח...לפחות הכנתי משהו לפורום היום,את דף המידע של הקואלה...
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית כן...חחח...לפחות הכנתי משהו לפורום היום,את דף המידע של הקואלה... כן, אני יגיב אחר כך בו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום