תודה רבה לטל על עיצוב הלוגו .
יש עוד מקום אחד!!
עלילה
לפני שנים רבות היה יצור אחד בעל כוח עצום שברא את כול הכוכבים לאחר מכן ברא את ארקאוס ואת החיים, לאחר מכן שקע לשינה עמוקה...
אחר כך ארקאוס יצר את דיאלגה ופאלקיה ואת שלושת פוקימוני התחושה, יוקסי מספרייט ואזלף
ואז גם הוא שקע לשינה עמוקה..
לבינתיים חיים התחילו להיווצר על פני כדור הארץ
היצור הזה התעורר וראה שהוא צריך מנהיגים כי ארקאוס לא יכול לבדו
מתוך הרי הגעש הוא יצר את גרודון הפוקימון שיכול לייבש את כל העולם !
מתוך המעמקים של הים הוא יצר את קיוגר הפוקימון שיכול להציף את כל העולם !
מתוך הכוכבים והשמים הוא יצר את ראיקוזה! שישלוט בפני השמים !
אבל הוא חש שזה לא מספיק .
הוא יצר את הו-או! שישגיח על העולם היבשתי !
הוא יצר גם את לוגיה שישגיח על העולם התת מימי !
אחר כך הוא יצר את קרסליה פוקימון החלום !
ואז את דארקראי פוקימון הסיוט !
מתוך העצים הוא ברא את סלבי פוקימון העצים והצמחים וגם פוקימון שיודע לנוע בזמן !
הוא יצר את ג'יראצ'י פוקימון המשאלות מכוכב המילניום !
הוא יצר את ראשירם וזרקום שהיו עוזריו! מי שישלוט בהם ובארקאוס יוכל להגיע אליו !
לאחר מכן נוצרו עוד אגדיים
כגון שלושת הציפורים שעוזרות ללוגיה והכלבים האגדיים שעוזרים להו-או !
אחרי כול זה הוא היה חלש , כמעט כל כוחו עבר לפוקימונים האגדיים , ועכשיו – הוא שוקע בשינה עמוקה .
אחרי שנים רבות נוצרו בני האדם , איש אחד בשם ליאו מצא על קיר של מערה ציורים וכתב , הכתב פירש שהפוקימון המצוייר הוא הפוקימון שעשה הכל , שהקים הכל , והכל יכול להשתנות על ידו . ורק מי שילכוד את ראשירם זורקום וארכאוס יוכל להגיע אליו .
כעבור שנים רבות, אתם בני 13 ישבתם בסלון והדלקתם את הטלוויזיה באמצע ריאיון של עדן (זר שאינכם מכירים) בחדשות פוקימניה :
" תלחם למעני !! זה הדבר האחרון שאני זוכר מאמא שלי ... איך הם יכלו לעשות את זה .. איך?! צוות דארקנס האלה .. אני אנקום !!!!!!" אמר נער צעיר בשם עדן על כיסא והתחיל לצעוק באולפן
" איך זה קרה ? ולמה הם עשו זאת ?" שאל אותו המראיין
" הכל בגלל שאמא שלי רצתה לטפל בפוקימון הזה ... היא רק רצתה לעזור !!!" אמר הנער
התחלתם כבר להתעניין יותר בנושא ונצמדתם לכיסא .
" על איזה פוקימון אתה מדבר ?" שאל המראיין
" הפוקימון הצהוב ההוא .. עם העיגולים האדומים על הלחיים .." אמר הנער וניסה להיזכר
" פיקאצ'ו ?" אמר המראיין
" כן! כך אמא שלי קראה לו .. היא רק רצתה לעזור ... המנהיג של צוות דארקנס ראה את זה .. אמבראון שלו שלח אליי מין עיגול שחור כזה .. אבל אמא שלי הגנה עליי בחייה ... לא יכולתי להסתכל אחורה .. פשוט ברחתי ." אמר הנער בעצב .
" אני מבין ... עכשיו אתה מנסה להקים צוות חדש שיילחם בצוות דארקנס ?" שאל המראיין
התעניינתם אפילו עוד יותר
" היום , בגיל 13 אני סופסוף רשאי להתחיל את המסע שלי ולקבל את הפוקימון הראשון שלי , אני אתאמן קשה , לא אוותר לעצמי ואני אנקום ! אם גם אתם האנשים בבית רוצים לעזור לי לנקום , אתם מוזמנים להצטרף לצוות חדש אני מקים , צוות שייקרא צוות אפולו ! אנחנו נלחם ונביס את צוות דארקנס !" אמר הנער .
" ואיך הצוות שלך יפעל ?" שאל המראיין
": אנחנו נסתובב בכל רחבי מחוז פליירון , נתאמן בכל מקום שרק נוכל , נביס את כל חברי צוות דארקנס ולבסוף את המנהיג שלהם ... ליאו ." אמר הנער בעודו זועם באמירת השם ליאו .
" אתה ממש מלא נחישות .." אמר המראיין
ואז קרא עדן " ברור אני עוד אנקום!"
צוות דארקנס
מטרת הצוות :
להרוס את כל הפוקימונים הקיימים בעולם , ולהשמיד כל מה שיעמוד בדרכם , המטרה העיקרית של מנהיגם היא ללכוד את ראשירם זורקום וארכאוס כדי לזמן את היצור האולטימטיבי ולהשתלט על העולם .
מנהיג : ליאו
רקע : האדם הרשע ביותר במחוז פליירון , רשע מוחלט , רוצה לשעבד את הפוקימונים שישרתו את רצונו , רוצה ללכוד את ראשירם וזורקום בכדי להרוס את העולם ולשלוט בו , כל זה בגלל שכשהיה קטן חבורה של פוקימונים שובבים הציקו לו , ורק איווי אחד עזר לו , והם ביחד עד היום .
פוקימונים :
סגנית : אליזבטה
רקע : האישה היחידה בצוות דארקנס , רשעית גדולה , שונאת פוקימונים , מאוהבת בליאו , ואף אחד לא יודע באמת מאיפה היא הגיעה ולמה היא האישה היחידה בצוות דארקנס .
פוקימונים :
חברי צוות :
רקע : מעריצים גדולים של ליאו , יעשו כל משאלה שהוא רק יבקש אפילו אם היא לא הגיונית או מגוחכת , ושונאי פוקימונים .
פוקימונים :
דמויות ראשיות שתפגשו
הפרופסור :
רקע : ייתן לכם את הפוקימון הראשון שלכם , ויהיה זמין בסלולרי בכל זמן שתצטרכו לעזרה .
עדן :
רקע : מנהיג צוות אפולו (הצוות שלכם) ילווה אתכם בחלקים מן המסע , ייתן לכם פרסים מדי פעם .
פוקימונים :
ילד פסיחי
רקע:הילד הפסיחי היה בעיקר ביערות, אין לו הרבה פוקימונים ואלה שיש לו לא הכי חזקים, הוא קצת פסיחי ולכן אין לו טקטיקות טובות, אבל הוא מצוין לאימון אם הפוקימונים
פוקימונים :
האחות ג'וי של מרכז הפוקימונים הראשון
רקע: האחות ג'וי הזאת גדולה יותר משאר המאמנות, יש לה לא פוקימון אחד ולא שתיים והיא אוהבת להשתתף בתחרויות ואתגרים שנותנים לה המאמנים, לפעמים היא נלחמת מולם ולפעמים גם מנצחת
פוקימונים:,לא ידוע , לא ידוע ,לא ידוע
קורה
רקע: קורה היא מאמנת שאוהבת פוקימוני קרח ועל חושי, היא יצאה למסע מוקדם מידי מיכוון שברחה מהבית, הפרופסור לא נתן לה את הפוקימון שלה אז היא קנתה פוקדורים ופוקדע ותפסה שני איווים קטנים שמצצאה נטושים , לאחר מכן המשיכה במסעה ושני האיוויות היתפחתחו והיא תפסה עוד פוקימונים, היא כבר זכתה בתחרות אחת בזכות שני האיווים שלה ויש לה גם תג אחד אז היא מאוד חזקה .
פוקימונים:
ניאו
רקע: ניאו הוא נער עשיר,
מצידו הפוקימונים הם רק כלי שחמט, הוא יכול להתיש אותם עוד ועוד רק בשביל שהיו חזקים, כול פוקימון שהוא חושב שחזק הוא תופס, הוא מעביר אותו אימון קשה במיוחד ואם הפוקימון מותש מידי הוא נוטש אותו , הוא גם יכול להבריח פוקימונים אליו בדרכים אכזריות, כמו שריפה או מפולת
פוקימונים: אין לבינתיים , מונפרנו צרמנדר וזיגזיגון הם פוקימונים שמשתמשים אחרים מצאו והוא נטש אך את הפוקימונים שלו לא יודעים כי יש לו מלא יודעים רק שהם מאוד חזקים
שותפים
בריאנה
רקע: בריאנה היא הבת של מנהלי מדגרת הביצים, היא יכולה להיות חמודה ונחמדה או קשוחה, היא תמיד חושבת שמי שנכנס לה למדגרה הוא גנב ולאחר מכן היא נכנעת בקלות שהוא לא,
אם תעברו לידה תוכלו לקנות ממנה ביצת פוקימונים או פוקימון תינוק או לישון בביתה (אם היא תסכים) , בריאנה מאמנת קשוחה מאוד ויש לה פוקימונים שלא נראים חזקים אבל הם מאוד חזקים.
רקע לאחר השותפות : בריאנה היא השותפה של מייקל, היא זכתה כבר בסרט וקיבלה זמנית שני פוקימונים של הוריה, היא עזבה את ביתה תמורת מסע ומאמנת חזקה מאוד, היא גם מאוד טובה בביצים, אם אתם נמצאים לידה והביצה שלכם בבעיה או צריכה לבקוע היא האיש הנכון למשימה
פוקימונים:
http://up351.siz.co.il/up3/wnzygnlm5d3n.png[/IMG]
נלה
נלה תחרותית מאוד, יש לה פוקימון התחלתי שהיה אצלה לא מעט זמן, היא מנסה ללכת לפי דרך אחיה שנעלם ונחשב למת , לא כדי לכם לדבר איתה אל זה, היא תחרותית מאוד ואם תרצה לשחק בכם אל האצבע
רקע שותפות: נלה פגשה את איתי והוא היה השותף שלה , היא פגשה אותו שהוא ניסה לתפוס תפוקימון שהיא עילפה, היא ניצחה אותו והמשיכה איתו במסע לזמן מה, אם תפגשו אותה ותאתגרו אותה לקרב היא תנסה בכול יכולתה לנצח אותכם, היא מאוד תחרותית אבל לא תגזים יותר מידי
פוקימונים:
טום
טום אוהב מאוד פוקימוני קוף, יש לו שניים מהם, הוא קיבל התחלתי מוזר שהוא איפום, בהמשך הדרך הוא למד להתרגל לפוקימונים שונים ויש לו אזוריל ואיווי חוץ משני פוקימוני הקוף שלו הוא מכיר את היער הראשון היטב ומומחה בצפרות ופינג פונג פוקימונים יחד אם איפום שלו
עבר שותפות: טום פגש את עומר והם רצו לעשות החלפות תמורת אזוריל ופוקימון קוף של עומר שתפס, עומר הסכים תפס אותו אבל החליף תמורת שינקס והמשיך איתו במסע
פוקימונים:
המפה של מחוז פליירון
פירוט דרכים
דרך 1
דרך 1 עובדרת מהעיר הראשונה לעיר השלישית ובאמצע יש גם כניסה לעיר השניה . דרך 1 עוברת דרך יער גדול מאוד , באמצע השביל יש מרכז פוקימונים קטן .
דרך 2
דרך 2 מובילה מהעיר השנייה למפרץ ואל העיר הרביעית . רוב הדרך היא פרדס ואם באמצע הדרך יוצאים מהפרדם לכיוון הים יכולים למצוא שני אגמים , אחד שוקק חיים ואילו השני ביצתי.
דרך 3
דרך 3 מובילה לעיר החמישית ולדרך 4 באמצא הדרך יש גשר ושמתחתיו זורם נהר גדול .
דרך 4
דרך 4 מתחילה מדרך 3 ומסתיימת בעיר השישית והגדול , הדרך קצרה מאוד .
דרך 5
דרך 5 גם קצרה מאוד, היא מובילה מהעיר השישית אל העיר הרביעית בסוף הדרך ניתן לראות את האגם של העיר הרביעית .
דרך 6
דרך 6 היא הדרך הכי קצרה, היא מובילה מהעיר החמישית לעיר השביעית פעם בשנה ניתן לראות עדר של פוניטה וראפידש חולף שם, וזה מחזרה שהרבה מאוד רוצים לראות, פעם סופר על פוניטה זוהר וחזק במיוחד שנימצא שם כי הלך לאיבוד מעידרו .
דרך 7
דרך 7 מובילה מהעיר השמינית לתשעית, בדרך יש גם את העיר השביעית ודרך 10 ואת האגם של העיר התשעית באמצע הדרך יש מרכז פוקימונים גדול ולידו מרכז קניות .
דרך 8
דרך 8 מובילה מהעיר השישית והגדולה אל העיר העשירית הדרך די מוצפת .
דרך 9
דרך 9 מובילה מהעיר הרביעית לדרך 12 ו13.
דרך 10
דרך 10 מובילה מדרך 7 לדרך 11 בדרך יש יער גדול מאוד ואפל בו יש הרבה פוקימוני אופל רוח וצמח שאוהבים להציק לאנשים ופוקימונים אחרים, בדרך כלל בדרך 10 הולכים לאיבוד ביער האפל אז הישמרו היטב !
דרך 11
דרך 11 מתחילה מדרך 10 יש עיכול קטן לעיר האחד עשרה ונגמרת בעיר השתיים עשרה ובדרך 12 רוב הדרך היא יבשה ואין בה הרבה צמחים .
דרך 12
דרך 12 מתחילה מדרך 11 ומהעיר השתיים עשרה ונגמרת בעיר העשירית ובדרך 12 ניתן לראות שינוי משמעותי בין דרך 11 ל12 , בדרך 12 יש הרבה מאוד פרחים וצמחים .
דרך 13
דרך 13 מתחילה מדרך 12 והעיר העשירית ודרך 9 ומובילה לעיר השלוש עשרה, גם בדרך הזאת אפשר לראות הרבה פרחים ביחוד בעונת האביב, פעם באביב ניתן לראות להקה של ארקניינים עוברים שם במהירות מדהימה לעבר ההרים שבדרך 14 .
דרך 14
דרך 14 מתחילה מדרך 13 ונגמרת בצוק ליד הים, הדרך כול הזמן עולה ונהית הררית יותר, ויותר סלעית מאשר פרחונית, ניתן לראות שם המון להקות של פוקימוני אדמה ואבן וגם קצת פוקימוני אש כמו ארקניינים וניינטלייסים שאוהבים לחיות אל הסלעים .
הערים
העיר הראשונה העיר פאילור
העיר פאילור היא העיר בה תתחילו את המסע שלכם , העיר בה אתם גרים , יש שם מרכז פוקימונים קטן , המעבדה של הפרופסור נמצאת שם , ויש שם את מכון הדרקון . אך שימו לב , מנהיג המכון לא יהיה מוכן להלחם נגדכם עד שתשיגו 2 תגים .
העיר השנייה העיר לינורה
העיר השנייה היא מקום קטן ויותר מסחרי יש מרכז פוקימונים פצפון לידה הרבה בתים ושוק מאוד מאוד גדול , בשוק ניתן לקיים קרבות , תחרויות פוקימונים ולקנות המון דברים יפים .
העיר השלישית פלייראוד
העיר השלישית היא העיר הכי הכי גדולה יש לידה אגם ויש בה עשרות קניונים וחנויות ומלא דברים כמו שיט בים לונה פארק ועוד , יש שם אדם זקן מאוד שטוען שפגש את היצור האולטימטיבי , אך אף פעם לא מוסר עליו פרטים שם גם נמצא המכון הראשון מכון העשב
העיר הרביעית ריקוליין
העיר השלישית היא עיר גדולה מאוד, יש בה מלא מקומות לאימונים וגם כמה מרכזי פוקימונים בגלל העומס .יש בה את מכון האש , ויש אנשים הטוענים שרק באיזור הרי ריקוליין רואים לפעמים את הפוניטה הזוהר והחזק , קיים שם מצפה שבו ניתן לצפות בהרים ולפעמים ניתן לראות להקות פוקימונים דוהרים יחדיו אל עבר השקיעה .
המכונים
מכון העשב
מנהיג המכון : כריס
פוקימונים :
![]()
![]()
תג העלה הירוק :
מכון אש
מנהיג המכון : פבל
פוקימונים :![]()
![]()
![]()
תג הלהבה :
מכון חשמל
מנהיגת המכון : פלורנס
![]()
![]()
תג השמש :
מכון אדמה\ברזל
מנהיגת המכון : אמילי
![]()
תג הלבנה :
מכון המים
מנהיגת המכון : סנדי
![]()
![]()
תג הספינה :
מכון מעופף\דרקון
מנהיג המכון : גארי
![]()
תג כנף הדרקון :
מכון לחימה
מנהיג המכון : רום
![]()
תג האומץ :
מכון נורמל :
מנהיגת המכון : בל
![]()
תג החברות :
החנות
פוקדור רגיל = 100$
גרייט בול = 150$
אולטרה בול = 250$
מאסטר בול = 500$ ( לוכד פוקימון בלי סיכויי להיכשל לא לוכד אגדיים אבל בעל הצ'אנס הגבוהה ביותר ) .
כל אבני הפיתוח = 300$
כל סוגי המרפאים ( רעל , שינה , שיתוק ) = 100$
בוסט פאוור = 600$ ( מכפיל את כוחן של 3 המתקפות הראשונות שיצאו אחרי השימוש ) .
השגת כסף
קרב נגד מאמן רגיל – 80$
קרב כפול נגד מאמן או נגד 2 מאמנים – 100$
קרב משולש נגד מאמן או 3 מאמנים – 120$
קרב נגד צוות דארקנס – 130$
קרב נגד מנהיג מכון – 300$
פוקימונים התחלתיים שתוכלו לבחור
פוקימוני אש :
פוקימוני מים :
פוקימוני עשב :
.
פרסים
1. הנרשם הראשון יקבל בוסט פאוור .
2. פותח עמוד 111 יקבל מתקפה ופוקימון בלי התפתחות.
3. פותח עמוד 120 יקבל אבן פיתוח ושתי מתקפות .
4. פותח עמוד 130 יקבל מתקפה להתחלתי שלו ופוקימון התפתחות ראשונה .
5. פותח עמוד 140 יקבל ביצת פוקימון ומאסטר בול ומתקפה לפוקימון .
6. פותח עמוד 150 מתקפה לאיזה פוקימון שיבחר +אבן פיתוח ו
7. פותח עמוד 160 יקבל ביצת פוקימון + מתקפה ומאסטר בול
8. פותח עמוד 170 יקבל פוקימון בהתפתחות שנייה + מתקפה +ביצה .
9. פותח עמוד 180 יקבל פוקימון בהתפתחות אחרונה .
10. פותח עמוד 200 יקבל פוקימון אגדי .
11. מי שיגיע למכון הראשון יקבל שתי מתקפות לפוקימון ההתחלתי שלו
12 . למי שהיה 5 פוקימונים ראשון יקבל פוקימון שישי בהתפתחות ראשונה
13 . מי שיגיע למכון השלישי יקבל פוקימון בהתפתחות שנייה
14. מי שיגיע ראשון לפסטיבל העיר אורלייף יקבל פוקימון חשמל
15. בכל פרק זמן מסויים שאני אחליט , מי שיכתוב את התגובות הענייניות ביותר יקבל פרס .
חוקים
1. כל החוקים של פורום חת"מ חלים גם כאן .
2. אין לקלל \ להעליב \ לפגוע בכל משתמש אחר או בצורה כלשהי בתוך המשחק .
3. אין להספים \ לעשות דאבל פוסט במידה ולמישהו יש שאלה לשלוח לי ה"פ .
4. מי שלא מגיב יותר מיומיים ימים בלי להודיע לי סיבה מראש , אשקול שוב את מקומו במשחק .
5. לצטט תגובה של מה שרשמתי לכל מי שמגיב .
6. חובה להשקיע בתגובות , ולא לתת תגובות ילדותיות .
7. אין לפגוע בשום פוקימון, כלומר בעיטות מכות לפוקימונים יחשבו כעבירה אל החוקים אם זה פוקימון פראי או שלך, במצב של אין לך פוקימון להילחם או הפוקימון מאיים אליך אתה יכול לפגוע בו לא להרוג אותו אלה רק במצב שהוא לא יגע בך ולא יותר מזה , אם אתה עובר אל החוק הזה פעם אחת אזהרה פעם שנייה לקיחת פוקימון לתמיד או זמן מוגבל פעם שלישית הוצאה מהמשחק לזמן מה
8. ליהנות !
טופס הרשמה
שם בפורום :
שם במשחק : ( עדיפות לשם האמיתי )
דמות : ( ספרייט )
רקע : ( מינמיום 5 שורות , אני רוצה משקיענים )
פוקימונים : ( לבחור פה התחלתי ) .
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
קרידיט ענק לעדן על המת עצמו!
יש מקום ל10 אנשים
לא להגיב!