Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 285 ראשוןראשון ... 891011122060110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בראיינט
    ברצינות? תראה את נל כול הודעה איזה חמישים שורות רק להתחלה אתה יכול לתאר אתה יכול לעשות הכול תשקיע בתגובה
    ~~~~~~~
    אתה שולח לא יד מהוססת ומצליח ללטף את צווארו, הוא מסתכל אליך ונראה שהוא נהנה מזה, אתה רואה שזה לילה ואתה הולך בביאוס (ובפיג'מה) לביתך אתה מסתכל אל פליגון שמביט בך ולא יודע לאן אתה הולך , אתה מתחיל ללכת לעבר הבית ומסתכל אחורנית פעם אחרונה ורואה את פליגון לאור הירח "פלי גון!" שמעתה אותו אומר והסתובבתה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בראיינט
    ברצינות? תראה את נל כול הודעה איזה חמישים שורות רק להתחלה אתה יכול לתאר אתה יכול לעשות הכול תשקיע בתגובה
    ~~~~~~~
    אתה שולח לא יד מהוססת ומצליח ללטף את צווארו, הוא מסתכל אליך ונראה שהוא נהנה מזה, אתה רואה שזה לילה ואתה הולך בביאוס (ובפיג'מה) לביתך אתה מסתכל אל פליגון שמביט בך ולא יודע לאן אתה הולך , אתה מתחיל ללכת לעבר הבית ומסתכל אחורנית פעם אחרונה ורואה את פליגון לאור הירח "פלי גון!" שמעתה אותו אומר והסתובבתה
    אני נכנס לבית בהיסוס כי אני עדיין רוצה להיות עם פליירון אבל בגלל השעה המאוחרת בלת ברירה אני נכנס. אני הולך לכיוון החדר שינה ונכנס למיטה ומנסה לישון.

איך התגובות שלי עכשיו?

3. משתמש מנוסה
    בראיינט
    מזל טוב פתחתה את עמוד 10! זכיתה באולטרה בול!
    טוב לא פתחתה אותו אני פתחתי אותו אבל מכיוון שאתה הייתה אחרי אתה זכיתה!
    זה היה צפוי כול כך שזה מפחיד אותי..
    ~~~~
    בלית ברירה אתה נכנס למיטה וחושב אל הפליגון שפגשתה ואם תפגוש אותו שוב, ואולי אפילו.. תתפוס אותו,
    אתה מנסה לישון אבל לא מצליח "טר?" שאל טרטוויג שהתעוררורצה לבדוק מה קורה איתך הוא בא אליך ועמד לך קרוב לפנים על השמיכה" טר" הוא אמר והתיישב

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    בראיינט
    מזל טוב פתחתה את עמוד 10! זכיתה באולטרה בול!
    טוב לא פתחתה אותו אני פתחתי אותו אבל מכיוון שאתה הייתה אחרי אתה זכיתה!
    זה היה צפוי כול כך שזה מפחיד אותי..
    ~~~~
    בלית ברירה אתה נכנס למיטה וחושב אל הפליגון שפגשתה ואם תפגוש אותו שוב, ואולי אפילו.. תתפוס אותו,
    אתה מנסה לישון אבל לא מצליח "טר?" שאל טרטוויג שהתעוררורצה לבדוק מה קורה איתך הוא בא אליך ועמד לך קרוב לפנים על השמיכה" טר" הוא אמר והתיישב
    "הערתי אותך?" אני שואל את טרטוויג. "אתה לא מבין מה ראתי, ראיתי פוקימון ממש מדהים קוראים לו פליירון" אני אומר לטרטוויג בהתלהבות. "מעניין אם אני יפגוש אותו עוד פעם אולי אפילו אני ואתה נילחם איתו או נתפוס אותו" אני אומר לטרטוויג את כל החשבות שרצות לי בראש.

5. משתמש מנוסה
    בראיינט
    פליגון* קוראים לו פליגון מפלי שזה לעוף וגון מיגון, סתם סתם אין לי מושג ממה הגון
    ~~~~~~~~~~
    "טר טרווי טר טרטוויג טרטוויג " אמר טרטוויג (תרגום: אני בטוח שנפגוש אותו מתישהו) "וויג טר טרטוויג! (אולי אפילו מחר!) "טר טוויג " (ועכשיו לישון) סיים טרטוויג ונרדם אליך בעוד שאתה מופתע מהשיחה הבילתי רגילה הזאת אתה נרדם ופתאום אור ענקי מסנוור אותך

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    בראיינט
    פליגון* קוראים לו פליגון מפלי שזה לעוף וגון מיגון, סתם סתם אין לי מושג ממה הגון
    ~~~~~~~~~~
    "טר טרווי טר טרטוויג טרטוויג " אמר טרטוויג (תרגום: אני בטוח שנפגוש אותו מתישהו) "וויג טר טרטוויג! (אולי אפילו מחר!) "טר טוויג " (ועכשיו לישון) סיים טרטוויג ונרדם אליך בעוד שאתה מופתע מהשיחה הבילתי רגילה הזאת אתה נרדם ופתאום אור ענקי מסנוור אותך
    בהתחלה אני לא עושה מהאור עניין ואני מנסה להמשיך לישון עד שזה כבר מתחיל להציק לי "מזה האור הזה?!" אני שואל בבלבול ומתחיל לפקוח עיניים לאט לאט

7. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה מתחיל לפקוח תעייניים ורואה את השמש בחוץ זורחת,
    "טרטוויג!" אתה רואה את טרטוויג קופץ אל המיטה ואליך ויושה לידך "טר" הוא אומר ומחייך, אתה מבין שעבר יום וזה היום השני שלך במסע!

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה מתחיל לפקוח תעייניים ורואה את השמש בחוץ זורחת,
    "טרטוויג!" אתה רואה את טרטוויג קופץ אל המיטה ואליך ויושה לידך "טר" הוא אומר ומחייך, אתה מבין שעבר יום וזה היום השני שלך במסע!
    "אממ..." אני אומר בזמ שאני נמתח "איך ישנת טרטוייג?" אני שואל את טרטוויג "אני לא כל כך הצלחתי לישון, טוב נו אתה יודע בגלל מה" אני אומר לו "יואו, אני חייב ללכת לספר את זה לבריאנה!" אני אומר לעצמי וקם מהמיטה ומחש את בריאנה

9. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה קם מהמיטה יחד אם טרטוויג בפיג'מה והולך לחפש אותה בבית, אתה שוב פעם פוגש את הגמיאו העצבני הזה וממש קופא במקום,
    הגמיאו מסתכל אליך אומר "גלם מיאו" וממשיך בדרכו ,
    לאחר מכן אתה יורד למטה ורואה את פי'צו הקטן שותה מבקבוק חלב ואת ביוטפלי לידו
    אתה יוצא לחצר ורואה את השמש ושהעשב והיער ממש רענן בגלל הגשם שהיה אתמול,
    אתה נזכר בפליגון ופתאום רואה את בוויזל ואיווי על הדשא ואת דלת המדגרת הביצים פתוחה

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה קם מהמיטה יחד אם טרטוויג בפיג'מה והולך לחפש אותה בבית, אתה שוב פעם פוגש את הגמיאו העצבני הזה וממש קופא במקום,
    הגמיאו מסתכל אליך אומר "גלם מיאו" וממשיך בדרכו ,
    לאחר מכן אתה יורד למטה ורואה את פי'צו הקטן שותה מבקבוק חלב ואת ביוטפלי לידו
    אתה יוצא לחצר ורואה את השמש ושהעשב והיער ממש רענן בגלל הגשם שהיה אתמול,
    אתה נזכר בפליגון ופתאום רואה את בוויזל ואיווי על הדשא ואת דלת המדגרת הביצים פתוחה
    "בוקר טוב אייוי ובוויזל" אני אומר להם אם חיוך "טרטוויג תלך לשחק איתם, אני אלך לחפש את בראינה" אני אומר לטרטוויג והולך לכיוון מדגרת הביצים כאשר אני מגיע לפתח הדלת אני צועק "בריאנה, את פה?"

11. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה פותח את דלת המחסן , וקורא "בריאנה את פה?" אתה רואה בצד את בריאנה יושבת על הרצפה וטלפון ביד שלה ונראה כיאלו היא מדברת אם מישהו, לאחר מכן היא רואה אותך סוגרת וקמה "קח" היא אומרת ומביאה לך מין מכשיר מוזר כזה ובתוכו הביצה, "ההורים של יחזרו עוד שעה אז די שנתארגן מה שלום איפום?" היא אומרת ואתה נזכר בו מיד

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה פותח את דלת המחסן , וקורא "בריאנה את פה?" אתה רואה בצד את בריאנה יושבת על הרצפה וטלפון ביד שלה ונראה כיאלו היא מדברת אם מישהו, לאחר מכן היא רואה אותך סוגרת וקמה "קח" היא אומרת ומביאה לך מין מכשיר מוזר כזה ובתוכו הביצה, "ההורים של יחזרו עוד שעה אז די שנתארגן מה שלום איפום?" היא אומרת ואתה נזכר בו מיד
    "איפום?" אני שואל בקצת בשקט "תאמת שחכתי ממנו לגמרי!" אני אומר לבריאנה "אבל אני חייב לספר לך מה ראיתי היום בלילה, זה היה פשוט מדהים!" אני אומר לבריאנה בהתלהבות "אני שמעתי רעש מהעיר אז ישר קמת לראות מזה ואז ראיתי פוקימון מדהים ששמו פליגון, את מכירה אותו?" אני שואל את בריאנה בהתלהבות מהמחשבה שראיתי אותו

13. משתמש מנוסה
    בראיינט
    "כן ראיתי אותו פעם הוא מסתובב הרבה ביער הזה" היא אומרת "בוא נלך לראות מה אם איפום!" היא אומרת ואתם יוצאים מהמדגרה בזריזות, איווי טרטוויג ובוויזל לא מבינים מה אתם עושים והולכים אחריכם פי'צו התינוק מסתכל אליכם וביוטפלי מעופף אחריכם ופי'צו תופס לא בכנפים ובגלל שהוא קטן ביוטפלי וד מצליח להרים את שניהם.. בקושי.. כולכם עולים למעלה ומסתכלים אל איפום, הוא מסתכל אליכם גם במבט כאוב, ונראה שהוא עדין לא מרגיש טוב "אולי נוציא אותו החוצה?" אמרה בריאנה בקול חלש

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם בפורום : Naruto Uzumaki
    שם במשחק : ג'ו פוקס
    דמות :
    רקע : ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו היה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר, בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני המים, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו פוקימון אחד מסוג מים ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע קאי החליט להחקור וללמוטד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
    פוקימונים: טוטדייל.
    הערות : ראלטס בן ואבן שחר.
    ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
    תגים : ( לא לגעת ) .

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    ג'ון
    תערוך תרקע זה לא האי האסור אחרי שתוריד תשורה אתה יכול להתחיל

וספארמרית מתקדמת

עמוד 10 מתוך 285 ראשוןראשון ... 891011122060110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •