Pokemon GO
עמוד 101 מתוך 285 ראשוןראשון ... 519199100101102103111151201 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    "אה.." אמר עדן, על כתפו עמד ויקטיני קטן שהסתכל אליך עמוקות, לאחר מכן הוא טס אליך הסתובב סביבך וחזר לעדן
    "נראה שויקטני אוהב אותך" אמר עדן בחיוך קטן, "טוב אם אתה מהמגויסים החדשים אתה לא צריך לדעת על זה אבל בכול מקרה אם תפגוש מישהו אם גינס קצר ושער אסוף לגובהה בתסרוקת מוזרה בצבע חום תאמר לה שתלך לG23 וסן תוציאי אותו בקשה " אמר עדן והסתכל אליך הסתכל אליו והיית מוכרך פשוט לדעת עוד פרטים
    "ואוו" אני מוציא מפי ולפתע נרתע טיפה מוקטיני אשר מגיע לכיווני.
    'אז זה הפוקימון שהסמל שלו היה על הדלת' אני חושב לעצמי.
    לאחר מכן חשיבתי מתרכזת במילותיו של עדן,"אוקיי" אני משיב לו.
    "אבל.. אבל..." אני מנסה להוציא מילים מפי כאשר אותה אישה בשם סן אומרת לי לבוא אחריה החוצה.
    'ג'י 23,ג'י 23,ג'י 23,ג'י 23' אני משנן בראשי תוך כדי הדרך החוצה.
    נערך לאחרונה על ידי kickass, 06-10-2011 בשעה 02:33 AM

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    אתה משנן לך את המילים שהוא אמר לבינתיים שאתה מסתכל אל העץ, פתאום אתה שומע קולות של אנשים ומאחוריך משהו מתפוצץ, תוך כמה שניות מישהו גורר אותך לעץ ואתה רואה עוד פעם את עדן סן והאיש האחר,
    "גילו תמקום שלנו סן את כול האנשים שבעץ תעבירי לספינות חילוץ קורן תדאג שכול הפוקדורים מוכנסים לתוך התאי חילוץ ותקרא ללירון ויקטיני אני רוצה שתאסוף את כו להאנשם לסן פיקאצו צא תעזור לו" אמר עדן , אתה בו איתי " אמר עדן ונגררת אחריו , פתאום מישהו בא אליכם "עדן המפקד!" הוא קרא "לירון תטפל בכול החפצים ותדאג שאף אחד לא נשאר " אמר עדן והרגשת שגם אתה רוצה לעזור

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    בן
    אתה משנן לך את המילים שהוא אמר לבינתיים שאתה מסתכל אל העץ, פתאום אתה שומע קולות של אנשים ומאחוריך משהו מתפוצץ, תוך כמה שניות מישהו גורר אותך לעץ ואתה רואה עוד פעם את עדן סן והאיש האחר,
    "גילו תמקום שלנו סן את כול האנשים שבעץ תעבירי לספינות חילוץ קורן תדאג שכול הפוקדורים מוכנסים לתוך התאי חילוץ ותקרא ללירון ויקטיני אני רוצה שתאסוף את כו להאנשם לסן פיקאצו צא תעזור לו" אמר עדן , אתה בו איתי " אמר עדן ונגררת אחריו , פתאום מישהו בא אליכם "עדן המפקד!" הוא קרא "לירון תטפל בכול החפצים ותדאג שאף אחד לא נשאר " אמר עדן והרגשת שגם אתה רוצה לעזור
    'מה לעזאזל... מה קורה כאן... מה זה...' אני חושב בראשי בזמן הפעולות המרחשות באותו מקום ביער.
    אני מגיע למקום שבו עדן סן וקורן טיפה מבולבל ממה שקרה ומחליט לשתוק ולשמוע את דבריו של עדן.
    'משהו מוזר קורה כאן' אני חושב לעצמי.
    לאחר שאני ועדן נתקלים בלירון והוא מורה עליו לבצע את משימתו אני מוציא מפי מילים:
    "אה.. עדן אני גם רוצה לעזור!" אני אומר לו בבטחון וברצון רב.
    "מה אני יכול לעשות?" אני שואל אותו.

4. משתמש מנוסה
    בן
    עדן מסתכל אליך "יש לך פוקימונים ?" הוא שואל בתמיה ומוציא סאלמנס גדול "סלאמנס תעזור לקורן לאסוף את כול הפוקדורים לתאים שלהם " אר עדן וסלאמנס עף לחדר אחד

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתה מרפא את פוקימוניך ורואה שאתה בחצי הגמר מול לילה!
    "לעזאזל! לילה מתאמת טובה. אני אצטרך להתאמץ מאוד אם אני רוצה לנצח." אני אומר בזעם קל וניגש אל הזירה כדי להתחיל את הקרב שלי ולנסות לנצח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    שם: דור
    סהר
    "עכשיו תיקח את הפנס ותדליק אותו קרוב לשרשראות" קראה הנערה, עשיתה כדבריה ויצא משם ליזר אדמדם שהתיך את המתכת ,היא מה רלקחה תפנס וכיבתה אותו והשאירה אותך המום, הנערה הכניסה אותו במהירות לתיקה וכבר לא הייתה בטוח מי היא

דור
    ומה אם הפוקימונים?
    ~~~~
    אתה נכנס לחדר ורואה מטבח קטן אם שולחן ואוכל במקרר (מה שמזכיר לך שאתה רעב) מיטה ארון שידה וחדר אמבטיה
    אני הולך לאחות ג'וי ומבקש ממנה את הפוקימונים שלי ואחר-כך אני הולך לחדר, אוכל עם הפוקימונים שלי ארוחת ערב, מתרחץ והולך עם כולם לישון.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

7. משתמש מנוסה
    בן
    עדן מסתכל אליך "יש לך פוקימונים ?" הוא שואל בתמיה ומוציא סאלמנס גדול "סלאמנס תעזור לקורן לאסוף את כול הפוקדורים לתאים שלהם " אר עדן וסלאמנס עף לחדר אחד
    "כן" אני משיב לו בחיוב.
    "הנה זה טורצ'יק" אני אומר ומניח אותו על אדמת היער.
    לאחר מכן אני אומר " וזה הפוקימון החדש שתפסתי לא מזמן" אני אומר בזמן שאני מוציא את הפוכדור ולאחר מכן מוציא את נוטו.
    "במה אני יכול לעזור?" אני שואל אותו ועדיין נמצא במצב של ביטחון פנימי ורצון לעזור רב.

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה מתכונן לקרב ופתאום אומרים לך שמותר פוקימון שלישי !
    אתה נזכר בפוקימונים של לילה ורואה שהיא תהיה אם וורטלטל ונזכר בבלייס!

דור
    הפוקימונים שלך כבר איתך
    ~~~~
    אתה מוציא מהמקרר ממרח וגם ליד זה יש לחם ופאינים, אתה נותן לפאנפי שלדון וסקווירטל אוכל פוקימונין ופאפין אחד לכול אחד ומורח לחם בממרח ואוכל, לאחר מכן אתה ניגש לישון אבל משום מה לא מצליח להירדם
    בן
    "תוציא אותם ותאמר להם לעזור לסאלמנס " אמר עדן ועשית כדבריו, שני הפוקימונים עקבו אחרי סלאמנס וראיתה כמה אנשים רצים לאינשהו, האדמה רעדה והבנת שעוד פעם הייתה התפוצצות סאן קורן ולינור רצו אל עדן "כול האנשים במקומות וכבר העוברו!" קראה סאן " הפוקדורים בתאים והועברו !" קרא קורן "כול החפצים הועברו!" קרא לינור "אוקי לכו גם למקומות שלכם " אמר עדן וויקטיני ופיקאצו חזרו ועוד התפוצצות הייתה, התחלת לדאוג לטורציק ונוטו שפתאום סלאמנס ואליו נוטו וטורציק הופיעו " מהר פיקאצו ויקטיני עלו" קרא עדן והם עלו וגם הוא והעלה אותך, עפתם תוך כדי שהמקום התמוטט לעבר דלת ששם היה כול מיני מכשירים פתאום ראית מין תא ארוך כזה אם חגורה " לך לשם " אמר עדן לאחר שהחזרתם תפוקימונים לפוקדורים, התיישבת בתא וחגרת חגורת בטיחות לאחר מכן הוא סגר תתא ונשכבת (זה דומה לשקים האלה בעיר המלכים שבאילת) והוא לחץ אל משהו, תוך כמה דקות הרגשת איך אתה עובר במנהרה במהירות מדהימה ולאחר כמה דקות כבר מצאת את עצמך בתוך חנות קטנה, שבתוכה זיהית את סאן וקורן

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה מתכונן לקרב ופתאום אומרים לך שמותר פוקימון שלישי !
    אתה נזכר בפוקימונים של לילה ורואה שהיא תהיה אם וורטלטל ונזכר בבלייס!

[/COLOR]
    "היי, זה יכול לעבוד." אני אומר בחיוך, מתקשר אל אוק, אומר לו שאני שולח אליו את טייני ואומר לו שישלח אליי את בלייס. אחרי זה אני מוציא את בלייס, ואומר לה:" היי בלייס, מה שלומך קטנה? עכשיו את הולכת להתחרות ואנחנו הולכים לנצח ולזכות!" אני אומר לבלייס בחיוך ומקווה שהיא לא תכעס עליי בגלל ששלחתי אותה לאוק

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס מסתכלת אליך ומחייכת , נראה שהיא מאוד אוהבת תמילה "קרב" פתאום אוק מתקשר אליך "רק רציתי לאמר לך שבלייס למדה כדור אנרגיה" אמר אוק וניתק

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס מסתכלת אליך ומחייכת , נראה שהיא מאוד אוהבת תמילה "קרב" פתאום אוק מתקשר אליך "רק רציתי לאמר לך שבלייס למדה כדור אנרגיה" אמר אוק וניתק
    "מעולה. עכשיו בואי ניכנס בלילה כל כך חזק שהיא לא תאמין." אני אומר בחיוך, מחזיר את בלייס, עולה לזירה, מוציא את בלייס ואומר לה להתכונן לקרב

12. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס יוצאת וגם וורטלטל, שני הפוקימונים נחושים לאחר הקרב הקודם בו חיסלה בלייס את וורטלטל
    "אז מה קרב חוזר?" חייכה לילה " טוב בהצלחה " חייכה לילה השעון צפצף ובלייס נראתה דרוכה "וורטלטל סחרור!" קראה ליירה וורטלטל הסתחרר לעבר בלייס, לפני שהספקת לומר מילה בלייס קפצה ו"רכבה " לו על השריון! מה שגרם לה להיראות חזקה והוריד לוורטלטל נקודות

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס יוצאת וגם וורטלטל, שני הפוקימונים נחושים לאחר הקרב הקודם בו חיסלה בלייס את וורטלטל
    "אז מה קרב חוזר?" חייכה לילה " טוב בהצלחה " חייכה לילה השעון צפצף ובלייס נראתה דרוכה "וורטלטל סחרור!" קראה ליירה וורטלטל הסתחרר לעבר בלייס, לפני שהספקת לומר מילה בלייס קפצה ו"רכבה " לו על השריון! מה שגרם לה להיראות חזקה והוריד לוורטלטל נקודות
    "מעולה בלייס! עכשיו תשתמשי בכדור אנרגיה כדי להעיף את וורטורטל לרצפה!" אני אומר בחיוך ואחכה לראות מה יקרה

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס טענה כדור אנרגיה בין ידייה ולילה נלחצה "מהר וורטלטל קפוץ למעלה באקדח מים!" אמרה לילה ווורטלטל השתמש באקדח מים ועף למעלה מה שהפיל את בלייס שהצליחה לנחות בקלילות היא ירתה תכדור אנרגיה אבל זה לא פגע בו אולי ממש קצת "וורטלטל תשתמש בקרן קרח!" קראה לילה וורטלטל השתמש בקרן קרח שרצה לעבר בלייס שהתחילה ללכת במהירות הקרן עקבה אחריה אבל בלייס שהייתה מאוד אלטתית קפצה על הקיר וורטלטל לא יכל יותר, בלייס נחתה על משטח קרח ונפלה ולאחר כמה ניסיונות הצליחה להחליק אליו

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    בן
    "תוציא אותם ותאמר להם לעזור לסאלמנס " אמר עדן ועשית כדבריו, שני הפוקימונים עקבו אחרי סלאמנס וראיתה כמה אנשים רצים לאינשהו, האדמה רעדה והבנת שעוד פעם הייתה התפוצצות סאן קורן ולינור רצו אל עדן "כול האנשים במקומות וכבר העוברו!" קראה סאן " הפוקדורים בתאים והועברו !" קרא קורן "כול החפצים הועברו!" קרא לינור "אוקי לכו גם למקומות שלכם " אמר עדן וויקטיני ופיקאצו חזרו ועוד התפוצצות הייתה, התחלת לדאוג לטורציק ונוטו שפתאום סלאמנס ואליו נוטו וטורציק הופיעו " מהר פיקאצו ויקטיני עלו" קרא עדן והם עלו וגם הוא והעלה אותך, עפתם תוך כדי שהמקום התמוטט לעבר דלת ששם היה כול מיני מכשירים פתאום ראית מין תא ארוך כזה אם חגורה " לך לשם " אמר עדן לאחר שהחזרתם תפוקימונים לפוקדורים, התיישבת בתא וחגרת חגורת בטיחות לאחר מכן הוא סגר תתא ונשכבת (זה דומה לשקים האלה בעיר המלכים שבאילת) והוא לחץ אל משהו, תוך כמה דקות הרגשת איך אתה עובר במנהרה במהירות מדהימה ולאחר כמה דקות כבר מצאת את עצמך בתוך חנות קטנה, שבתוכה זיהית את סאן וקורן
    אני מנסה לקום ומרגיש טיפה זעזוע בכל הגוף עקב הנסיעה המהירה שהתבצעה.
    'זה היה הרבה לעקל בזמן כל כך קצר' אני חושב לעצמי מבולבל מכל האירועים האחרונים שעברו עליי.
    אני מנסה לקום ומרגיש שגופי טיפה חלש אך אני חוזר לעצמי לאחר כמה שניות.
    "היי אתם,סאן וקורן נכון?" אני אומר ומתקדם לעברם בעודי מתבונן בפנים החנות וחושב לעצמי איך הגעתי לכאן.
    אני ממשיך אל עברם וכשאר אני עוצר אני אומר:"מה קרה פה,איפה עדן,מה זה המקום?" אני שואל טיפה בחוסר סבלנות ומחכה לתשובות מפיהם.

עמוד 101 מתוך 285 ראשוןראשון ... 519199100101102103111151201 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •