Pokemon GO
עמוד 102 מתוך 285 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112152202 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,516 עד 1,530 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    בלייס טענה כדור אנרגיה בין ידייה ולילה נלחצה "מהר וורטלטל קפוץ למעלה באקדח מים!" אמרה לילה ווורטלטל השתמש באקדח מים ועף למעלה מה שהפיל את בלייס שהצליחה לנחות בקלילות היא ירתה תכדור אנרגיה אבל זה לא פגע בו אולי ממש קצת "וורטלטל תשתמש בקרן קרח!" קראה לילה וורטלטל השתמש בקרן קרח שרצה לעבר בלייס שהתחילה ללכת במהירות הקרן עקבה אחריה אבל בלייס שהייתה מאוד אלטתית קפצה על הקיר וורטלטל לא יכל יותר, בלייס נחתה על משטח קרח ונפלה ולאחר כמה ניסיונות הצליחה להחליק אליו
    "מצוין בלייס! תשתמשי בכדור אנרגיה עם גיבוי של סופת עלים כדי להעיף את וורטורטל ולעשות לו נזק רציני!" אני אומר בחיוך ומקווה שבלייס תצליח לנצח בקרב
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    אני עושה לך משהו מיוחד בזכות התגובות (:
    ~~~~~
    "ששש" אמרה סאן "מה שקרה זה פינוי חירום" היא המשיכה, היא התנהגה כיאלו היא כרגע קנתה משהו בחנות והיא סתם מישהי רגילה, לאחר מכן היא אמרה משהו לקורן והלכה "תקשיב לי טוב אל תספר אל זה באף אחד בשום מקום, בגלל שאתה בטח מעורב ויהרגו אותי על זה אבל זה לא משנה לך לחנות סירל ותאמר למוכרת שאתה רוצה לקנות פוקיג'י " אמר קורן והסתלק משם
    מייקל
    בלייס השתמה בסופת עלים חזקה"וורטלטל קרן קרח על הסופת עלים!" קראה לילה, ברור שהיא נלחצה וראו את זה עליה, וורטלטל הפיא את העלים ולילה נרגעה קצת אבל וורטלטל חטף כדור אנרגיה בבטנו וזה הוריד לו קצת נקודות "וורטלטל קרן קרח!" קראה לילה ווורטלטל השתמש בקרן קרח חזקה והקפיא את כול האזור שבלייס הייתה בו כולל את בלייס!
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-17-2011 בשעה 09:04 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס השתמה בסופת עלים חזקה"וורטלטל קרן קרח על הסופת עלים!" קראה לילה, ברור שהיא נלחצה וראו את זה עליה, וורטלטל הפיא את העלים ולילה נרגעה קצת אבל וורטלטל חטף כדור אנרגיה בבטנו וזה הוריד לו קצת נקודות "וורטלטל קרן קרח!" קראה לילה ווורטלטל השתמש בקרן קרח חזקה והקפיא את כול האזור שבלייס הייתה בו כולל את בלייס!
    "אוקיי, זה יהיה מסובך. עכשיו בלייס, את ראית טייני עושה יום בהיר. עכשיו תנסי גם את ואז תשתמשי בסופת עלים ואז עלי תער." אני אומר לטייני קצת בלחץ ומנסה להסוות את הלחץ שבקולי ומדמיין לעצמי בראש כבר את ההפסד

4. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    אני עושה לך משהו מיוחד בזכות התגובות (:
    ~~~~~
    "ששש" אמרה סאן "מה שקרה זה פינוי חירום" היא המשיכה, היא התנהגה כיאלו היא כרגע קנתה משהו בחנות והיא סתם מישהי רגילה, לאחר מכן היא אמרה משהו לקורן והלכה "תקשיב לי טוב אל תספר אל זה באף אחד בשום מקום, בגלל שאתה בטח מעורב ויהרגו אותי על זה אבל זה לא משנה לך לחנות סירל ותאמר למוכרת שאתה רוצה לקנות פוקיג'י " אמר קורן והסתלק משם
    "אבל..." אני אומר ותוך שנייה הם עוזבים.
    "כנראה שאני אצטרך להתרגל לזה" אני אומר לעצמי בגיחוך קל.
    אני מוציא את הפוכדור של טורצ'יק ומתבונן בו,'כדאי שתנוח חבר קטן' אני אומר לעצמי לאור האירועים האחרונים.
    אני יוצא מן החנות ומחפש את החנות "סירל" בכדי לקנות את הפוקיג'י.
    ---
    קודם כל תודה : )
    1.מה זה פוקיג'י? האם זה משהו חדש בפוקימון? אני הפסקתי לראות פוקימון אני לא כל כך יודע : P
    2.את יכולה להגיד לי איפה אני נמצא במפה? כדי להתמצא...

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס לא הצליחה יום בהיר אבל היא השתמשה בכדור אנרגיה איכשהו והוציאה את עצמה מהקרח!
    בעיצבון היא השתמשה במערבולת עלים יחד אם עלי טער שפגעו בוורטלטל בחוזקה, "וורטלטל תשתמש בקרן קרח בסיבוב!" קראה לילה ווורטלטל אכן עשה את זה והקפיא את העלים אבל עדין נפגע, לשני הפוקימונים ירד נקודות אבל יותר לוורטלטל

בן
    אתה תראה ואין דבר כזה פוקיג'י
    ~~~~~
    אתה יוצא החוצה ומגלה שאתה בעיר השניה!
    אתה מחפש ומחפש ופתאום מוצא חנות קטנה בשם סירל!

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס לא הצליחה יום בהיר אבל היא השתמשה בכדור אנרגיה איכשהו והוציאה את עצמה מהקרח!
    בעיצבון היא השתמשה במערבולת עלים יחד אם עלי טער שפגעו בוורטלטל בחוזקה, "וורטלטל תשתמש בקרן קרח בסיבוב!" קראה לילה ווורטלטל אכן עשה את זה והקפיא את העלים אבל עדין נפגע, לשני הפוקימונים ירד נקודות אבל יותר לוורטלטל
    "לא! קדימה בלייס, פוש אחרון ונגמור את זה. תשתמשי בעלי תער עם סופת עלים ואחר כך כדור אנרגיה." אני אומר לבלייס בביטחון ומעט בכעס על לילה שהרסה לי את המהלך ובגללה ירדו לי נקודות

7. משתמש מנוסה
    מייקל

בן
    אתה תראה ואין דבר כזה פוקיג'י
    ~~~~~
    אתה יוצא החוצה ומגלה שאתה בעיר השניה!
    אתה מחפש ומחפש ופתאום מוצא חנות קטנה בשם סירל!
    אה חח קלטתי אותך זה כמו מילת קוד ,איזה טמבל אני חח : P
    ----------------
    "אוקיי הנה סירל" אני פוצח בשמחה.
    לפני שאני מחליט לגשת לחנות ולבקש את הפוקיג'י אני מתבונן בעיר כולה ונהנה מהנורמטיביות שהייתה חסרה לי בזמן האחרון.
    'אוקיי נחתי מספיק זמן' אני חושב לי ומתקדם לעבר החנות.
    כאשר אני נכנס אני מחפשת את המוכרת.
    "שלום אני באתי לקנות את הפוקיג'י" אני אומר ישר בעודי פותח את הדלת בלי לבחון מי נמצא אפילו בחנות.

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "עכשיו תיקח את הפנס ותדליק אותו קרוב לשרשראות" קראה הנערה, עשיתה כדבריה ויצא משם ליזר אדמדם שהתיך את המתכת ,היא מה רלקחה תפנס וכיבתה אותו והשאירה אותך המום, הנערה הכניסה אותו במהירות לתיקה וכבר לא הייתה בטוח מי היא
    'ואווו' אחשוב לעצמי בתדהמה "תגידי לי,מי את בעצם?" אשאל אותה "דרך אגב קוראים לי סהר,נעים להכיר!" אגיד לה בחיוך גדול
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס עושה כדבריך "וורטלטל סיחרור!"קראה לילה וורטלטל הצליח לא להיפגע בקושי , בלייס התעצבנה וקפצה אליו הוא הוציא את ראשו בהפתעה ואז היא נתנה לו כדור אנרגיה לפרצוף ועוד אחד ועוד אחד אחרון והוא כבר נופל על הרצפה מעולף, השופטים מהבהבים אם האיקסים שלהם העולה לגמר הוא מייקל!
    בן
    בחנות יש מוכרת ושאתה אומר מיד תמילה הזאת היא מסתכלת אליך ואתה נופ ללמטה, אתה מוצא את עצמך שנית במפקדה דומה לראשונה רק קטנה יותר ואם פחות חדרים והיא לא בצבע חום אלה בצבע אפור

סהר
    סליחה שלא הגבתי לך לא ראיתי
    ~~~~
    "לי אסור לאמר את שמי" אמרה הנערה "רגע אתה מהחדשים נכון?" היא אמרה ושמה את תיקה על גבה "תיקרא לי רק סוכנת 010" היא אמרה וחייכה "יאלה נזוז" היא אמרה והוציאה מתוך תיכה שלוש קוביות קטנות והדביקה לקירות בדרך "יש לנו 10 דקות עד שהספינה הזאת תתפוצץ" היא אמרה והתחלת להילחץ, בדרך היא שמה עוד פצצות קטנות וארבעתם רצתם במהירות " חכו" היא אמרה ונכנסתם לפתח בקיר, עבר לידכם שומר משועמם , המשכתם בדרככם וראיתם חדר נעול, היא הוציאה סיכה ותוך כמה שניות פרצה את המנעול
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-17-2011 בשעה 09:30 PM

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מייקל
    אתה מתכונן לקרב ופתאום אומרים לך שמותר פוקימון שלישי !
    אתה נזכר בפוקימונים של לילה ורואה שהיא תהיה אם וורטלטל ונזכר בבלייס!

דור
    הפוקימונים שלך כבר איתך
    ~~~~
    אתה מוציא מהמקרר ממרח וגם ליד זה יש לחם ופאינים, אתה נותן לפאנפי שלדון וסקווירטל אוכל פוקימונין ופאפין אחד לכול אחד ומורח לחם בממרח ואוכל, לאחר מכן אתה ניגש לישון אבל משום מה לא מצליח להירדם
    בן
    "תוציא אותם ותאמר להם לעזור לסאלמנס " אמר עדן ועשית כדבריו, שני הפוקימונים עקבו אחרי סלאמנס וראיתה כמה אנשים רצים לאינשהו, האדמה רעדה והבנת שעוד פעם הייתה התפוצצות סאן קורן ולינור רצו אל עדן "כול האנשים במקומות וכבר העוברו!" קראה סאן " הפוקדורים בתאים והועברו !" קרא קורן "כול החפצים הועברו!" קרא לינור "אוקי לכו גם למקומות שלכם " אמר עדן וויקטיני ופיקאצו חזרו ועוד התפוצצות הייתה, התחלת לדאוג לטורציק ונוטו שפתאום סלאמנס ואליו נוטו וטורציק הופיעו " מהר פיקאצו ויקטיני עלו" קרא עדן והם עלו וגם הוא והעלה אותך, עפתם תוך כדי שהמקום התמוטט לעבר דלת ששם היה כול מיני מכשירים פתאום ראית מין תא ארוך כזה אם חגורה " לך לשם " אמר עדן לאחר שהחזרתם תפוקימונים לפוקדורים, התיישבת בתא וחגרת חגורת בטיחות לאחר מכן הוא סגר תתא ונשכבת (זה דומה לשקים האלה בעיר המלכים שבאילת) והוא לחץ אל משהו, תוך כמה דקות הרגשת איך אתה עובר במנהרה במהירות מדהימה ולאחר כמה דקות כבר מצאת את עצמך בתוך חנות קטנה, שבתוכה זיהית את סאן וקורן
    אני הולך להתרחץ, ואז חוזר למיטה,מוכן בכל כוחי לישן.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס עושה כדבריך "וורטלטל סיחרור!"קראה לילה וורטלטל הצליח לא להיפגע בקושי , בלייס התעצבנה וקפצה אליו הוא הוציא את ראשו בהפתעה ואז היא נתנה לו כדור אנרגיה לפרצוף ועוד אחד ועוד אחד אחרון והוא כבר נופל על הרצפה מעולף, השופטים מהבהבים אם האיקסים שלהם העולה לגמר הוא מייקל!
    "וואו! ניצחנו בלייס! אני רק מקווה שתצליחי לנצח ככה גם בגמר." אני אומר לבלייס בחיוך ומקווה שאנחנו ננצח בתחרות ונוכל כבר להגיע למכון הראשון

12. משתמש מנוסה
    ]בן
    בחנות יש מוכרת ושאתה אומר מיד תמילה הזאת היא מסתכלת אליך ואתה נופ ללמטה, אתה מוצא את עצמך שנית במפקדה דומה לראשונה רק קטנה יותר ואם פחות חדרים והיא לא בצבע חום אלה בצבע אפור
    "היי" אני אומר ומסתכל על המוכרת שלפתע אני לא מרגיש רצפה תחת רגליי.
    אה!!!!" אני צועק בלחץ ובסתכול רב ומזיז את ידיי לכל עבר בעודי נופל למטה.
    אני קם מן הרצפה ומסתכל לכל עבר בוחן את החדר שנראה טיפה אפל בעיניי.
    "אוי לא כנראה הם האויבים של עדן,אולי קורן טמן לי מלכודת" אני אומר בקול רם ומתחיל להכנס לפאניקה.
    "מי אתם? איפה אני?" אני צועק בתקווה לשמוע קול חזרה.

13. משתמש מנוסה
    דור
    אתה מנסה בכול כוחך להירדם ולבסוף עינייך נעצמו ונרדמת, אור שמש בקע לעייניך וסנוור אותך
    מייקל
    בלייס הסתכלה אלייך מאושרת, לאחר מספר בירורים הבנת שיש לך עוד כמה זמן להתארגן ולנוח וגם לרפא את בלייס ושהביאו מכונת ריפוי
    !
    בן
    " תירגע אתה בסך הכול בבסיס השני יש לנו כמה כזה, הוא למקרי חירום" אמר קורן שצץ מבין הצללים, "תקשיב אם אתה רוצה לפגוש את עדן אני מניח שהוא בחדר הבקרה " אמר קורן והלך משם בזריזות

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור
    אתה מנסה בכול כוחך להירדם ולבסוף עינייך נעצמו ונרדמת, אור שמש בקע לעייניך וסנוור אותך
    מייקל
    בלייס הסתכלה אלייך מאושרת, לאחר מספר בירורים הבנת שיש לך עוד כמה זמן להתארגן ולנוח וגם לרפא את בלייס ושהביאו מכונת ריפוי
    !
    בן
    " תירגע אתה בסך הכול בבסיס השני יש לנו כמה כזה, הוא למקרי חירום" אמר קורן שצץ מבין הצללים, "תקשיב אם אתה רוצה לפגוש את עדן אני מניח שהוא בחדר הבקרה " אמר קורן והלך משם בזריזות
    אני מפהק קצת, ואז מתעורר, מתלבש ויוצא החוצה מהמרכז.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

15. משתמש מנוסה
    COLOR="Green"]מייקל
    !
    [/COLOR]
    "אוקיי, אני ארפא עכשיו את בלייס ואת ביוטיפליי ואז אני אתכונן קצת לתחרות. מעניין מול מי אני." אני אומר בתהיה ומרפא את בלייס, ואחרי זה אני מברר מי מולי בגמר התחרות

עמוד 102 מתוך 285 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112152202 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •