דור
אתה קם מתלבש ורואה את פאנפי וסקווירטל ואת שלדון, סקווירטל השתמש באקדח מים והרטיב לחלוטין את החדר ושלדון ישן ופאנפי נזף בסקווירטל
מייקל
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ובודק מול מי אתה ולתהדמתך אתה מול בריאנה!בן
אתה נכנס לתוך חדר הבקרה ופתאום משהו מפיל אותך באס אווירי, אתה מגלה שזהו ויקטיני, עדן הסתכל אליך מופתע ,איך הגעת לפה?" הוא קרא ואז נאנח " זה קורן נכון? הוא ממש ועלה לי על העצבים" הוא אמר ונאנח שנית
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אתה מתחיל לילחץ ופתאום רואה את בריאנה!
"היי כנראה שאנחנו נילחם זה מול זה בגמר" היא אמרה וחייכה
בן
"טוב איזה תשובות אתה רוצה בדיוק?" שאל עדן בחיוך
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"אוקיי..." אני אומר מופתע
'חשבתי שעוד פעם זה יתגלגל הלאה' אני חושב לעצמי אך עדיין מבסוט.
"קודם כל עוד לפניי שהתחלתי את מסעי חלמתי להצטרף ולעזור לכם בצוות אך כל האירועים שקרו מבלבלים אותי מאוד,מדוע תקפו אותנו באותו בסיס ביער ויותר חשוב מי?" אני אומר לו ובלי לעצור לנשום אני ממשיך:
"עכשיו נראה לי שאני אחד מכם מכיוון שאני מעורב יותר מידי,מה עליי לעשות?"
מייקל
אחרי התחרות אני ינסה לסיים אותה מהר וכול הלילה ומחר (בזמן הלימודים) אני פנויה ואני ישמח שאתה ובן תהיו מחוברים
~~~~
"האמת היא שאני רוצה להיות יותר מגדלת וחוץ מזה אנחנו שותפים למסע אז זה לא משנה מי ינצח" קראה בריאנה, וכבר קראו לכם, בריאנה יצאה "אתה תוציא קודם" היא אמרה בחיוך
בן
אשמח אם תהיה מחובר היום בערב (אבל בתשע אני הולכת ויחזור ייותר מאוחר) ומחר בשעות הלימודים (אם אין לך לימודים)
~~~~
"אמ.. " אמר עדן " צוות דארקנס או קורבים שלהם התקיפו אותנו בגלל שאנחנו מנסים לעצור אותם" המשיך עדן ונשען על שולחנו " וכרגע חשוב שתמשיך במסע אם היה לך משהו מאוד חשוב לך פשוט לחנות סירל כמו זאת ותאמר תקוד" אמר עדן והסתכל אליך
וספארמרית מתקדמת
אני יכול להיות הלילה קצת עד משהו כמו 12 ומחר יהיה לי קשה להיות פעיל בשעות האלו בגלל הבצפר חח D :
----------------
"אני מבין.." אני אומר לו.
ציפיתי לכל כך הרבה תשובות מסובכות אך לפתע זה נשמע כל כך פשוט' איך לא ניחשתי' אני חושב לעצמי.
"אוקיי תודה לך עדן אני אלך להמשיך במסעי ,רק איפה היציאה?" אני שואל אותו ומתכנן להמשיך בדרכי כרגיל.
בן
יופי אז אני עד 11 פה
~~~~
"תעלה במדרגות" הוא אומר ומוביל אותך למדרגות, אתה עולה בהן ושוב אתה במרכז העיר, ואף אחד לא שם לב שצצת מהאדמה כרגע
וספארמרית מתקדמת
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
סהר
"אנחנו רק צריכם למצוא את גלייד ואת גראוודר שלי ואנחנו עפים מפה " אמרה הנערה, החדר הנעול היה ריק לחלוטין " אוף זה לא פה" היא אמרה, אחרי כמה ניסיונות מצאתם מריפ מורקרו ואוושוט בתוךדברים כאלה מאבן בינהם היה גם גרוליט ווויגל וגראוודר וגלייד, הנערה מהר לחצה על כמה כפתורים במכונות שהם היו ולאט לאט זה נראה כיאלו המכונה יורדת ויחד איתה גם האבן ומשאיר רק תפוקימונים החיים, לאחר 3 דקות כול הפוקימונים כבר היו בחוץ אבל נשארו עוד שתי דקות!
וספארמרית מתקדמת
איתי
אתה זורק גם פוקדור והילד המסתכלת אליך בעיצבון " מדקיפ אקדח מים!" קראה הילדה והפוקדור שלך נשטף באקקדח מים הצידה והפוקדור שלה לכד אותו תוך שניות ספורות " מה אתה חושב שאתה עושה ?!" צעקה הילדה "הקיבאגו הזה היה שלי!"[/quote]
אני אומר לילדה: "ניסתי לתפוס אותו! זאת בעיה אם אני רוצה אותו? כי אני רוצה אותו! אני רוצה להילחם מולך על אקסיו* !"
------------------------
*אני לא מת על השם היפני שלו אז מעכשיו אקרא לו אקסיו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)