Pokemon GO
עמוד 108 מתוך 285 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118158208 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,606 עד 1,620 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    אוקיי אז באלבאזור , ואני רוצה שהכינוי שלו יהיה מנטה
    אני מגיב !

התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )

אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"

" אוקיי אבא ! להתראות אחשלי ! " אומר ואחשוב לעצמי ' הוא ממש לא אוהב שאני קורא לו ככה .. אבל זה משעשע אותי שהוא מתעצבן על זה ' .
    אני פוסע לעבר מעבדת הפרופסור ומתלהב מהנוף ומהשמש הזורחת , דופק על דלת המעבדה ומחכה לתשובה , בראשי עוברות המון מחשבות .

( רק להתחלה אני מגיב ככה , תגובות הבאות עם ציטוט ).
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    כריס
    הכול מעולה חוץ מההתחלתי, תחליף לאחד אחר שלא תפוס כמו ציקוריטה טוטודייל מדקיפ טריקו באלבאזור או צימצאר ואחרי שתשנה אתה מוזמן להגיב להתחלה מה גם יש התחלתייים חדשים בטייזר שהם איפום ווידל קאטרפרי וורמפל טוגפי אפיני פידג'י וסטארלי

בן
    "למה אתה חושב שפוקימון ידבר? ואיתך?" נשמע הקול, מהעצים קפץ מישהו אבל הוא הסתתר מאחורי עץ כך שלא ראית אותו "למה לעזאזעל אין פה קליטה!" נשמע הקול רק מעוצבן יותר, ושמת לב שהוא נשמע פחות מבוגר ממקודם, "אין לי כוח לשטויות האלה" נשמע הקול "ואפילו אני לא יודעת לאן ללכת" נשמע אותו קול רק מעוצבן יותר
    'וואו זה מזל חשבתי שאני הוזה' אני חושב לעצמי בטיפת ציניות אך חוזר היישר למצב בוא אני נמצא.
    בעודי מנסה להשתחרר בתזוזות שונות מן הקשר אני שם לב ומאזין לשיחה של אותו קול שנשמע.
    "היי אתה מי אתה,אתה ילד? אתה נשמע כמו ילד קטן" אני מנסה לעצבן אותו בכדי שאולי יראה את פניו.
    "נו קדימה אל תפחד" אני ממשיך במסע ההקנטות שאולי יעזור לי לגלות מיהו ובכלל להציל את עצמי ואת הפוקימונים שלי.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    אלכס
    אתה עובר במעבדה ורואה שהיא ריקה ומלאת סימנים שחורים כיאלו משהו בה התפוצץ,
    רץ אליך איש שגורר אותך ליער "שלום אני שליח של עדן (עדן תכיר את עדן D הפרופסור פונה והמעבדה שלו התפוצה אסור לי למסור יותר מידי דברים, אבל הנה הפוקדור של באלבאזור וגם פוקדע וחמש פוקדורים" אמר האיש והוציא את הדברים מתיקו ונתן לך אותם "טוב אני צריך ללכת אני מצטער והכול ובהצלחה!" קרא האיש ורץ ונעלם

בן
    אתה מתחיל להקניט אותו בניסיון לעצבן אותו וזה לא ממש הולך לך "אני יותר גדולה ממך אז תירגע ושום ניסיון להקניט אותי לא יעזור לך אני במקרה סגן מפקדת של .." קרא האיש וחייכתה חיוך רחב ושמעת את האיש סותם את פיו "שיט" הוא מילמל "אוף.." הוא מילמל בעיצבון "טוב הם בטח כבר יעשו לך שם משהו אבל הם ירצחו אותי" אמר האיש בסול של אכזבה עצב וכעס

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    אלכס
    אתה עובר במעבדה ורואה שהיא ריקה ומלאת סימנים שחורים כיאלו משהו בה התפוצץ,
    רץ אליך איש שגורר אותך ליער "שלום אני שליח של עדן (עדן תכיר את עדן D הפרופסור פונה והמעבדה שלו התפוצה אסור לי למסור יותר מידי דברים, אבל הנה הפוקדור של באלבאזור וגם פוקדע וחמש פוקדורים" אמר האיש והוציא את הדברים מתיקו ונתן לך אותם "טוב אני צריך ללכת אני מצטער והכול ובהצלחה!" קרא האיש ורץ ונעלם
    ' משהו פה מסריח ' ... אחשוב לעצמי ... אני אסתכל על באלבאזור ועל הפוכדורים .. אסתכל על האיש שרץ ואתחיל לרדוף אחריו במהירות ולא אתן לא להיעלם מעיניי .

5. משתמש מנוסה
    אלכס
    אתה מסתכל אליו ורואה שהוא רץ וקיפץ על עץ "אל תהרוג את השליח" הוא אמר בחיוך "תראה המפקד והפרופסור אמרו לי להביא את זה, לא היה לי עוד מה לעשות הפרופסור כבר ממזמן בעיר השלישית ואני תקוע בלהביא מהפרופסור ציוד ולחלק אותם למאמנים צעירים שלא מוכנים אפילו לאמר תודה על וכל הדרך שאני רץ ומעופף אל צאריזרד שלי, ואפחד לא מוכן לעשות טובה אז תעשה לי טובה תתחיל תמסע שלך והכול ותעזוב אותי" אמר האיש והמשיך לרוץ ביער

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: ben
    [COLOR="DarkOrchid"]

בן
    אתה מתחיל להקניט אותו בניסיון לעצבן אותו וזה לא ממש הולך לך "אני יותר גדולה ממך אז תירגע ושום ניסיון להקניט אותי לא יעזור לך אני במקרה סגן מפקדת של .." קרא האיש וחייכתה חיוך רחב ושמעת את האיש סותם את פיו "שיט" הוא מילמל "אוף.." הוא מילמל בעיצבון "טוב הם בטח כבר יעשו לך שם משהו אבל הם ירצחו אותי" אמר האיש בסול של אכזבה עצב וכעס
    "חכה יש לי פתרון" אני אומר בנימה ערמומית.
    "למה שלא נסגור על עסקה?" אני מוסיף.
    'עכשיו זה הסיכוי הכי טוב שלי להציל את מריל אותי ואת הפוקימונים שלי' אני חושב לעצמי בחיוב כשאר אני מבין שהמצב ויחסי הכוחות יכולים להשתנות.
    "למה שלא תשחרר אותי ואת חבריי הפוקימונים,תעזוב את כל הפוקימונים באיזור ובכלל בשקט ואני אלך לי מפה ואף אחד לא צריך לדעת,ככה תוכל להציל את חייך ושנינו נהיה מרוצים לא?" אני אומר בבטחון ומחכה לשמוע את תשובתו.

7. משתמש מנוסה
    אלכס
    אתה מסתכל אליו ורואה שהוא רץ וקיפץ על עץ "אל תהרוג את השליח" הוא אמר בחיוך "תראה המפקד והפרופסור אמרו לי להביא את זה, לא היה לי עוד מה לעשות הפרופסור כבר ממזמן בעיר השלישית ואני תקוע בלהביא מהפרופסור ציוד ולחלק אותם למאמנים צעירים שלא מוכנים אפילו לאמר תודה על וכל הדרך שאני רץ ומעופף אל צאריזרד שלי, ואפחד לא מוכן לעשות טובה אז תעשה לי טובה תתחיל תמסע שלך והכול ותעזוב אותי" אמר האיש והמשיך לרוץ ביער
    ' טוב נו שיהיה ' אחשוב לעצי ואצפה בו מתרחק .
    אזרוק את הפוכדור לאוויר וכשבאלבאזור אצא אני אגיד : " שלום לך באלבאזור , שמי הוא כריס ואני שמח להכיר אותך ! אנחנו נהיה חברים טובים מאוד , אכפת לך אם אקרא לך מנטה ? " אגיד ואחכה לתשובה .

קוראים לי כריס לא אלכס XD

8. משתמש מנוסה
    בן
    "אני סגנית קפטן למה נראה לך שאני יאמין למישהו שהוא בדרגה הכי נמוכה" אמר האיש
    "למרות שאני משועממת רצח.." נשמע הקול " חצי שעה לקח לי ללכת משם ולפוצץ תמקום אבל הייתי תקועה שם שבועיים! שבועיים בתוך חור מסריח אם עוד זקן שאין לו מושג מהחיים שלו " אמר הקול בעיצבון ופתאום נזכרת במשהו

כריס
    לא נורא
    ~~~
    מהפוקדור יוצא באלבאזור חייכן וישנוני , הוא מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולות, "באלב" הוא אומר ומתיישב לך אל הרגל

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    [כריס
    לא נורא
    ~~~
    מהפוקדור יוצא באלבאזור חייכן וישנוני , הוא מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולות, "באלב" הוא אומר ומתיישב לך אל הרגל
    " איזה חמוד אתה " אגיד .
    " אוקיי מנטה , בוא נחפש עוד חברי צוות מה אתה אומר ? אנחנו חייבים להתחזק ! קדימה ! עזור לי לחפש ! " אומר בחיוך רחב שמח מהפוקימון החדש שקיבלתי .

10. משתמש מנוסה
    כריס
    באלבאזור קם ומתחיל לרחרח..
    פתאום הוא מצביע אם אפו לכיוון העיר השנייה "באלב" הוא אומר ונעמד כמו חץ

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    כריס
    באלבאזור קם ומתחיל לרחרח..
    פתאום הוא מצביע אם אפו לכיוון העיר השנייה "באלב" הוא אומר ונעמד כמו חץ
    " מה קרה מנטה ? " אשאל בסקרנות .
    " יש שם משהו ? " אשאל ואתחיל ללכת לאחר מנטה .

תקראי לו מנטה ! XD

12. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה באמן רוצה שא י יאכל אותו???
    ~~~~
    באלבאזור (: התחיל ללכת והצביע לכיוון פוקימון שועל שחור אפור קטן שטייל לו ורחרח פירות
    ~~~~
    באלבאזור יודע : דחיפה עלי טער ושוט גפן

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה באמן רוצה שא י יאכל אותו???
    ~~~~
    באלבאזור (: התחיל ללכת והצביע לכיוון פוקימון שועל שחור אפור קטן שטייל לו ורחרח פירות
    ~~~~
    באלבאזור יודע : דחיפה עלי טער ושוט גפן
    קוראים לא מנטה וזה סופי !

" כל הכבוד מנטה ! מצאת פוקימון ! קדימה , דחיפה ולאחר מכן עלי תער , צא !! " אומר וצופה במתרחש .
    מחפש לי מקום ישיבה ומתיישב על אבן גדולה , ובודק את פוצ'יאנה בפוקידקס .

14. משתמש מנוסה
    כריס
    לא?
    ~~~
    באלבאזור משתמש בדחיפה שממנה פוציאנה מתחמק, באלבאזור שולח עלי טער ופוציאנה מנסה לקפוץ אליהם אבל הם קטנים וחדים והוא מחליק ונפצע ברגליו, הוא שולח לעבר באלבאזור (מנטה) כדור צל אימתני
    שפגע בו, הוא מיהר בנשיכה אל הרגל של באלבאזור ובאלבאזור צעק בכאב

פוציאנה
    סוג:נורמל חושך
    פוציאנה הוא פוקימון עקשן, הוא אוהב להילחם ויכול להיות מאוד נאמן וגם מאוד לא נאמן, יש לו אופי קצת הפכפך והרבה מאמנים לא רוצים ואתו כי הם לא מבינים תחוזק שלו, אבל כשמצליחים לנצל את זה הוא חזק מאוד

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    כריס
    לא?
    ~~~
    באלבאזור משתמש בדחיפה שממנה פוציאנה מתחמק, באלבאזור שולח עלי טער ופוציאנה מנסה לקפוץ אליהם אבל הם קטנים וחדים והוא מחליק ונפצע ברגליו, הוא שולח לעבר באלבאזור (מנטה) כדור צל אימתני
    שפגע בו, הוא מיהר בנשיכה אל הרגל של באלבאזור ובאלבאזור צעק בכאב

פוציאנה
    סוג:נורמל חושך
    פוציאנה הוא פוקימון עקשן, הוא אוהב להילחם ויכול להיות מאוד נאמן וגם מאוד לא נאמן, יש לו אופי קצת הפכפך והרבה מאמנים לא רוצים ואתו כי הם לא מבינים תחוזק שלו, אבל כשמצליחים לנצל את זה הוא חזק מאוד
    ' נשמע חזק הפוקימון הזה ... ' אחשוב לעצמי , ואז אשמע את צעקתו של פורסט ( זה בסדר ? XD ) .
    " אוי לא ! פורסט אתה חייב לקום ולנצחח ! אני מאמין בך ! ואתה יכול לעשות את זה ! תתפוס אותי בעלי גפן וזרוק אותו על אחד העצים , לאחר מכן השתמש במקתפת דחיפה חזקה במיוחד , אני סומך עלייך , צא !! " אומר במהירות רבה ואז חושב לעצמי ' דיברתי הרבה ... זה קרה מהר .. קדימה פורסט ... '

עמוד 108 מתוך 285 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118158208 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •