Pokemon GO
עמוד 112 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122162212 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,666 עד 1,680 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    [QUOTE=sigal123;1099325]בן
    "אני סגנית קפטן למה נראה לך שאני יאמין למישהו שהוא בדרגה הכי נמוכה" אמר האיש
    "למרות שאני משועממת רצח.." נשמע הקול " חצי שעה לקח לי ללכת משם ולפוצץ תמקום אבל הייתי תקועה שם שבועיים! שבועיים בתוך חור מסריח אם עוד זקן שאין לו מושג מהחיים שלו " אמר הקול בעיצבון ופתאום נזכרת במשהו

[COLOR="DarkOrchid"]

'דרגה נמוכה?' מה פשר הדבר אני חושב לעצמי.
    "היי אם נסגור את העסקה הזאת שנינו נצא מזה בשלום,אני רק רוצה לטובת הפוקימונים" אני אומר לה.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    "תראה אני כרגע לא במצב רוח מעולה, אין לי כוח לעסקאות והכול ואני מתקשרת למפקד" נשמע הקול, שמעת קול חיוג וזיהת את הקול שבתוך הטלפון זה היה עדן!

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    "תראה אני כרגע לא במצב רוח מעולה, אין לי כוח לעסקאות והכול ואני מתקשרת למפקד" נשמע הקול, שמעת קול חיוג וזיהת את הקול שבתוך הטלפון זה היה עדן!
    'אני לא מאמין איזה טעות איומה' אני חושב לעצמי בפאדחנות.
    כאשר אני מזהה את קולו של עדן אני ממהר לצעוק לה:"חכי אני אתכם" אני צועק לה בחוזקה.
    "אני נמצא אתכם בצוות עדן מכיר אותי זה הוא נכון? תשאלי אותו" אני אומר לה.

4. משתמש מנוסה
    בן
    "אין קליטה" נשמע הקול בעיצבון, אתה שומע רעש של מסוקים מעליך, לא ברור של מי , "שיט" נשמע הקול, "גלייד גראוודר טפלו בהם!" נשמע הקול , הרגשת מכה חזקה בגב, והרגשת כיאלו הזמן עובר מהר ואז התעוררת עוד פעם במקום חשוך, כנראה במערה, "טור.." נשמע קול כנראה של טורציק, והצלחת לראות אותו ואת מריל ונוטו וגיליתה שאתה עוד פעם קשור אבל אתה יכול לקרוע תחבל

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    בן
    "אין קליטה" נשמע הקול בעיצבון, אתה שומע רעש של מסוקים מעליך, לא ברור של מי , "שיט" נשמע הקול, "גלייד גראוודר טפלו בהם!" נשמע הקול , הרגשת מכה חזקה בגב, והרגשת כיאלו הזמן עובר מהר ואז התעוררת עוד פעם במקום חשוך, כנראה במערה, "טור.." נשמע קול כנראה של טורציק, והצלחת לראות אותו ואת מריל ונוטו וגיליתה שאתה עוד פעם קשור אבל אתה יכול לקרוע תחבל
    "מה מה זה איפה אני" אני פוקח עיניים ומסתכל סביב.
    "איי" אני מוציא כל כאשר אני זז ומרגיש את גבי הכאוב.
    'שיט אני עוד פעם קשור' אני חושב לעצמי איזה מזל ביש.
    אני מסתכל ושם לב לטורצ'יק נוטו ומריל,"חברים אתם בסדר" אני אומר בשמחה רבה.
    אני שם לב שהקשר חלש במקצת ומגלה אפשרות להשתחרר,"קדימה חברים" אני אומר לפוקימונים שיעזרו לנו להשתחרר.
    לאחר מכן אני אחפש דרך החוצה מהמערה עם כל שלושת הפוקימונים.

6. משתמש מנוסה
    בן
    אתה מותח את השרירים שלך קצת כדי להתמתח ואתה מנסה לפתוח את הקשר ומצליח!
    טורציק ונוטו ומריל עוקבים אחריך ואתה מסתכל לבחוץ ורואה את הדמות, לפחות רק את הצללית שלה, אתה מסתכל למטה ורואה שטיפה קטנה נופלת מהצללית וזה לא נראה כמו מים

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    בן
    אתה מותח את השרירים שלך קצת כדי להתמתח ואתה מנסה לפתוח את הקשר ומצליח!
    טורציק ונוטו ומריל עוקבים אחריך ואתה מסתכל לבחוץ ורואה את הדמות, לפחות רק את הצללית שלה, אתה מסתכל למטה ורואה שטיפה קטנה נופלת מהצללית וזה לא נראה כמו מים
    'נראלי שהיא בוכה' אני חושב לעצמי.
    "מה לעשות בחיים לא נתקלתי במצב כזה" אני לוחש לעצמי בשקט ומסנה בראשי לחשוב על תוכנית פעולה.
    "אוקיי,טורצ'יק נוטו מריל שימו לב תהיו מוכנים לכל דבר כי יש מצב שזהו תרגיל,בואו אחריי" אני מסמן להם לאחר שאני מסיים את דבריי ומתחיל ללכת בצעדים שקטים על קצות האצבעות.
    'נקווה שהיא לא מכינה לי הפתעה' אני חושב לעצמי תוך כדי.

8. משתמש מנוסה
    בן
    "מה אתה עושה?" נשמע קול, אתה רואה את גלייד חוסם את דרכך "תחזור" קרא הקול, "אם אתה רוצה ללכת תלך רק.. שאתה הולך לך למפקדה שבעיר הבאה" קרא הכול, שמת לב שאלה לא דמעות בצבע שקוף יותר.. אדמדם

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    בן
    "מה אתה עושה?" נשמע קול, אתה רואה את גלייד חוסם את דרכך "תחזור" קרא הקול, "אם אתה רוצה ללכת תלך רק.. שאתה הולך לך למפקדה שבעיר הבאה" קרא הכול, שמת לב שאלה לא דמעות בצבע שקוף יותר.. אדמדם
    "קרה משהו?" אני שואל אותה מתוך אינטרסים אנוכיים ומבלי כוונה לעצבן אותה.
    "אני אלך,רק תני לי ולפוקימונים שלי ללכת" אני אומר לה בקול חלש טיפה ורגוע.

10. משתמש מנוסה
    כריס
    הפוקימונית הקטנה מתמודדת ומביטה אל ג'וליטון
    "אממ.. לא שווה לי" אמר האיש "צא אוניקס!" קרא האיש והוציא מהפוקדור שלו פוקימון נחש סלעים מאיים שהפחיד לחלוטין את אמלוגה

מאי
    צרובי וסינדיקוויל מרזיגים ברגלים שלה ואת בראש ואתם לוקחים אותה למרכז הפוקימונים, לאחר מספר דקות אתם מגיעים ושתי אחיות ג'וי רצות אליך במהירות,
    "מה קרה?" שאלה אחד מהן לבינתיים שצנסי והשנייה העלו את גראוודר אל אלונקה ולקחו אותה משם
    " אלמוגה אתה יכול לעשות את זה ! מכת וולט עכשיו , צא ! " אומר נחוש בדעתי לנצח ובודק את אוניק בפוקידקס .
    ' חייבת להיות לו חולשה ' אחשוב לעצמי ואחשוש טיפה מהקרב .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

11. משתמש מנוסה
    בן
    "טוב אם אתה רוצה לצאת אין בעיה אבל אם לא הבנת ראו אותך איתי עכשיו וזה לא אומר טוב בשבילך" אמר הקול וזה פתאום עצר אותך על מחשבה אל הציידת ג'יי

כריס
    אלמוגה יוצא במכת וולט אבל זה פוגע באוניקס בקושי בגלל שהחשמל אינו משפיע אליו "זנב ברזל!" קרא האיש ואוניקס העיף בזנבו הענק את אמלוגה בכוח על עץ

אוניקס
    סוג: אבן
    אוניקס פוקימון נחש האבנים, פוקימון זה חזק מאוד וגדול מאוד, ניתן למצוא אותו במכירות ובתעלות מתחת לאדמה, הוא אינו אוהב מים ונשמר ממי תהום, הוא גדול מאוד ואוהב "לחנוק" את אויביו בעזרת גופו

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    בן
    "טוב אם אתה רוצה לצאת אין בעיה אבל אם לא הבנת ראו אותך איתי עכשיו וזה לא אומר טוב בשבילך" אמר הקול וזה פתאום עצר אותך על מחשבה אל הציידת ג'יי
    איזו ציידת? : O
    ---------------

"אני ואת עובדים תחת אותו אחד" אני אומר לה.
    "עדן,המפקד שלך,אני מכיר אותו ואנחנו לא אויבים,למה את לא מוכנה להקשיב לי" אני מרים את קולי ומנסה להסביר לה.

13. משתמש מנוסה
    בן
    הציידת ג'יי זה שעקבת אחרי הספינה שלך מחתחילה?
    ~~~
    "נו ו?" היא אמרה "אני לעומתך בדרגה פי אלף יותר טובה משלך אחרי עוקבים מליון פעמיים ביום בערך מה זה יעשה לך שתצא? תחשוב קצת" היא אמרה, וראיתה עוד טיפה אדמדמה שנחתה על הרצפה

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkSlateBlue"]כריס
    אלמוגה יוצא במכת וולט אבל זה פוגע באוניקס בקושי בגלל שהחשמל אינו משפיע אליו "זנב ברזל!" קרא האיש ואוניקס העיף בזנבו הענק את אמלוגה בכוח על עץ

אוניקס
    סוג: אבן
    אוניקס פוקימון נחש האבנים, פוקימון זה חזק מאוד וגדול מאוד, ניתן למצוא אותו במכירות ובתעלות מתחת לאדמה, הוא אינו אוהב מים ונשמר ממי תהום, הוא גדול מאוד ואוהב "לחנוק" את אויביו בעזרת גופו
    "אני מבין שהוא חזק" אצעק אל האיש בעודי צופה באלמוגה הפצוע .
    " אלמוגה בוא הנה ! " קורא לו שיתקרב אליי ואז לוחש לו " תשתמש במתקפת וולט חזקה , ולאחר מכן כשהוא ינסה לבלום אותך תקפוץ באוויר ותפגע בעצים שמקיפים אותו ותפיל את כולם עליו ! קדימה אני סומך עלייך ! צא ! "
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

15. משתמש מנוסה
    כריס
    אלמוגה יוצאה במכת וולט חזקה לעבר אוניקס "הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אלמוגה ללמעלה שאלמוגה חישמלה את העצים והפילה אותם לעבר אוניקס "צרחה!" קרא האיש, אוניקס צרח צרחה אדירה בקול גבוהה ביותר שאמלוגה נפגעה באוזניה והעצים עפו עליה והאי נפגעה קשה "עכשיו זריקת אבנים!" קרא האיש אוניקס זרק אבן גדולה שמצא אל אמלוגה שהפילה אותו למטה בחוזקה, היא הצליחה לעוף ככה שלא תימעך תחת האבן אבל נפגעה קשה "עכשיו הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אמלוגה הקטנה על עץ בחוזקה אם זנבו, היא פגעה בעץ בחוזקה והתעלפה

וספארמרית מתקדמת

עמוד 112 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122162212 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •