בן
"עזוב" היא אומרת ומסתכלת לעבר הפוקימונים שלך ומשחררת את הקשר שלהם ומסתכלת ללמעלה אתה רואה שלמעלה יש מסוק גדול מאוד ושחור
"צאו גלייד גראוודר!" היא קוראת ומוציאה שוב את הפוקימונים שלה "גראוודר על חושי על הסלעים שתזיזי ואתם וגלייד תעיף אותם גם אם על חושי" אמרה הנערה, לאט לאט הם התחילו להזיז סלעים וליצור מנהרה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"תחזרו טורצ'יק,נוטו" אני אומר ומחזיר אותם לפוכדורים.
"מריל בוא אליי" אני מסמן לו להתקרב אליי כדי ששום דבר רע לא יקרה לו.
"מה קרה,מדוע בנית את המנהרה הזאת?" אני שואל אותה ומסתכל על עבודתם המופלאה של שני הפוקימונים.
"מה זה המסוק שמעלינו,תסבירי לי בבקשה ממך" אני אומר לה בתסכול רב וזה נראה כמו סרט רע שלא עומד להגמר.
'נקווה שיהיה טוב' אני חושב לעצמי.
בן
"המסוק הזה הוא או של ג'יי או של צוותD ואני ממש לא רוצה לפגוש אותם, במיוחד לא שאני הסגן מפקד של היחידה האויבת שלהם,והמנהרה הזאת זה כדי שנוכל ללכת מפה ואז, אז כבר נראה ועכשיו מריל קטן אני יתן לך אפילו 3 פאפינים אם תשתמש באקדח מים להעיף את הסלעים " אמרה הנערה, מריל הסתכל אליה והשתמש באקדח מים שהעיף כמה סלעים קטנים לרצפה
וספארמרית מתקדמת
בן
"ממש לא" היא אומרת ולוקחת איזה קרש עץ "מצאתי אותו בחוץ זה שימושי" היא אומרת בחיוך ומתחילה להזיז אם הקרש כמה אבנים "אוף נמאס לי וזהו!" היא קוראת ומוציאה מתיקה פנס "לא רציתי להשתמש בו אין לו כבר הרבה סוללות.." היא אמרה בעיצבון ולא הבנת מה פנס יעזור, היא הפעילה אותו לאחר שהפוקימונים התרחקו ופתאום יצא משם קרן לייזר, היא התחילה לחתוך אבנים אבל לא כול כך הצליח לה אז היא חיבתה אותו "מה עוד יש לי" היא אמרה וחיתתה בתיק שלה "טוב גראוודר גלייד תמישכו בבקשה וגם מריל" היא אמרה והסתכלה ללמעלה, ואז ניסתה שנית אם הקרש
וספארמרית מתקדמת
בן
נוטו עוזר בעל חושי ואתה מתחיל להסיר אבנים ביידים ,טורציק קופץ ומקפץ אל האבנים כך שהוא גורם למפולות קטנות שמפילות אבנים ,לאחר מספר דקות מתחיל להיות מנהרה קטנה ואתם ממשיכים "אוקי פוקימוני על חושי מקדימה ומריל קודם שהקרקע כבר תהיה רכה והכול ברגע שנכנסים אין דרך לצאת " אמרה הנערה והביאה לך משהו, "זה לחמצן " היא אמרה "שתרגיש שאתה מתחיל להחניק שים את זה אליך " אמרה הנערה , וככה זה פעל, מריל השתמשה באקדח מים ופוקימוני העל חושי העיפו אבנים ושמו ואתם מאחור לאחר שהבאתם הכול לתוך המנהרה, התחלתם לצעוד ונוטו כבר נהיה תשוש לחלוטין וגם מריל
וספארמרית מתקדמת
רקס
תעשה לי טובה אל תאמר מה אחרים עושים תאמר רק מה אתה עושה
~~~
מדקיפ מסתכל אליך כלא מבין מי אתה "מד מדקיפ ? קיפ מדקיפ ?" |מי אתה?איפה הפרופסור?| קרא מדקיפ והסתכל אלייך
וספארמרית מתקדמת
"נוטו,תחזור" אני אומר ומחזיר אותו בכדי להקל על מצבו.
"מריל מה איתך,מה דעתך להכנס גם לאחד מן הפוכדורים שלי בכדי שתוכל לנוח?" אני אומר לו בדאגה רבה ומרגיש התקרבות ואחריות מסוייימת עליו.
'נקווה שאני לא אצטרך את הדבר שהביאה לי' אני חושב לעצמי ומודה על כל שנייה שאני נושם כרגיל.
בן
מריל מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור, בלי נידנוד אחד הוא נחתם, "כאן GA4 כאן GA4 מישהו שומע? GA2?GA3?GA1?GA5? " נשמע הקול המיואש של הנערה (שאין לך מושג איך קוראים לה) לתוך מכשיר הקשר, עוד שתי טיפות אדומות נפלו אל הרצפה "אין קליטה" היא כראה ביאוש גלייד וגראוודר המשיכו לחפור, שמת לב שלאחר מספר דקות האוויר נהיה שונה יותר , דליל יותר, לא הרגשת שאתה צריך תמכשיר אבל הרגשת שהוא משתנה
וספארמרית מתקדמת
בן
אתה לוקח תמכשיר לאחר שכואב לך טיפה הראש, אתה מרגיש הרבה יותר טוב ושהאוויר ממש נקי "אני לא יודעת אבל כדי שנצא מפה לפני שגראוודר וגלייד יתעייפו" קראה הנערה
"GA זה GA " היא אמרה בעיצבון "GA זה החידה הראשית GA1זה עדן GA2 וGA3 זה הסגנים האחרים ואני GA4 וGA5 זה עוד סגן ותקרא לי סורה" אמרה הנערה או סורה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)