Pokemon GO
עמוד 114 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124164214 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,696 עד 1,710 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    אתה מנסה להתחמק ממנה ואתה מגלה שזה די קל, אתה מסתכל אליה ורואה שזאת נערה פחות או יותר בגיל שלך אתה מסתכל אליה ורואה שבחולצה שלה יש כתם אדום בבטן
    'אני לא מאמין' אני חושב לעצמי ונדהם כאשר רואה אותה.
    'היא דומה לתיאור של עדן,על אותה אחת שתוביל אותי לג'י 23'.
    למרות מה שאני מגלה אני שם לב לכתם האדום בבטן ומחליט להתאפק ולחכות עד שאזהה אם זאת היא.
    "מה זה הכתם הזה,מי עשה לך את זה?" אני שואל אותה בדאגה.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    "עזוב" היא אומרת ומסתכלת לעבר הפוקימונים שלך ומשחררת את הקשר שלהם ומסתכלת ללמעלה אתה רואה שלמעלה יש מסוק גדול מאוד ושחור
    "צאו גלייד גראוודר!" היא קוראת ומוציאה שוב את הפוקימונים שלה "גראוודר על חושי על הסלעים שתזיזי ואתם וגלייד תעיף אותם גם אם על חושי" אמרה הנערה, לאט לאט הם התחילו להזיז סלעים וליצור מנהרה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    בן
    "עזוב" היא אומרת ומסתכלת לעבר הפוקימונים שלך ומשחררת את הקשר שלהם ומסתכלת ללמעלה אתה רואה שלמעלה יש מסוק גדול מאוד ושחור
    "צאו גלייד גראוודר!" היא קוראת ומוציאה שוב את הפוקימונים שלה "גראוודר על חושי על הסלעים שתזיזי ואתם וגלייד תעיף אותם גם אם על חושי" אמרה הנערה, לאט לאט הם התחילו להזיז סלעים וליצור מנהרה
    "תחזרו טורצ'יק,נוטו" אני אומר ומחזיר אותם לפוכדורים.
    "מריל בוא אליי" אני מסמן לו להתקרב אליי כדי ששום דבר רע לא יקרה לו.
    "מה קרה,מדוע בנית את המנהרה הזאת?" אני שואל אותה ומסתכל על עבודתם המופלאה של שני הפוקימונים.
    "מה זה המסוק שמעלינו,תסבירי לי בבקשה ממך" אני אומר לה בתסכול רב וזה נראה כמו סרט רע שלא עומד להגמר.
    'נקווה שיהיה טוב' אני חושב לעצמי.

4. משתמש מנוסה
    בן
    "המסוק הזה הוא או של ג'יי או של צוותD ואני ממש לא רוצה לפגוש אותם, במיוחד לא שאני הסגן מפקד של היחידה האויבת שלהם,והמנהרה הזאת זה כדי שנוכל ללכת מפה ואז, אז כבר נראה ועכשיו מריל קטן אני יתן לך אפילו 3 פאפינים אם תשתמש באקדח מים להעיף את הסלעים " אמרה הנערה, מריל הסתכל אליה והשתמש באקדח מים שהעיף כמה סלעים קטנים לרצפה

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    בן
    "המסוק הזה הוא או של ג'יי או של צוותD ואני ממש לא רוצה לפגוש אותם, במיוחד לא שאני הסגן מפקד של היחידה האויבת שלהם,והמנהרה הזאת זה כדי שנוכל ללכת מפה ואז, אז כבר נראה ועכשיו מריל קטן אני יתן לך אפילו 3 פאפינים אם תשתמש באקדח מים להעיף את הסלעים " אמרה הנערה, מריל הסתכל אליה והשתמש באקדח מים שהעיף כמה סלעים קטנים לרצפה
    "אוקיי" אני אומר ושותק.
    פתאום אני רואה אותה באור קצת שונה.
    "מה עכשיו?" אני שואל אותה לאחר פעולתו של מריל,"זה מספיק?" אני מוסיף.
    באוןתו הזמן אני מסתכל בדאגה למעלה,'אם הם הצוות האוייב אז אני גם מסומן כמטרה' אני חושב לצעמי תוך כדי.

6. משתמש מנוסה
    בן
    "ממש לא" היא אומרת ולוקחת איזה קרש עץ "מצאתי אותו בחוץ זה שימושי" היא אומרת בחיוך ומתחילה להזיז אם הקרש כמה אבנים "אוף נמאס לי וזהו!" היא קוראת ומוציאה מתיקה פנס "לא רציתי להשתמש בו אין לו כבר הרבה סוללות.." היא אמרה בעיצבון ולא הבנת מה פנס יעזור, היא הפעילה אותו לאחר שהפוקימונים התרחקו ופתאום יצא משם קרן לייזר, היא התחילה לחתוך אבנים אבל לא כול כך הצליח לה אז היא חיבתה אותו "מה עוד יש לי" היא אמרה וחיתתה בתיק שלה "טוב גראוודר גלייד תמישכו בבקשה וגם מריל" היא אמרה והסתכלה ללמעלה, ואז ניסתה שנית אם הקרש

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    בן
    "ממש לא" היא אומרת ולוקחת איזה קרש עץ "מצאתי אותו בחוץ זה שימושי" היא אומרת בחיוך ומתחילה להזיז אם הקרש כמה אבנים "אוף נמאס לי וזהו!" היא קוראת ומוציאה מתיקה פנס "לא רציתי להשתמש בו אין לו כבר הרבה סוללות.." היא אמרה בעיצבון ולא הבנת מה פנס יעזור, היא הפעילה אותו לאחר שהפוקימונים התרחקו ופתאום יצא משם קרן לייזר, היא התחילה לחתוך אבנים אבל לא כול כך הצליח לה אז היא חיבתה אותו "מה עוד יש לי" היא אמרה וחיתתה בתיק שלה "טוב גראוודר גלייד תמישכו בבקשה וגם מריל" היא אמרה והסתכלה ללמעלה, ואז ניסתה שנית אם הקרש
    "אוקיי אם כך אין לנו זמן לבזבז".
    "טורצ'יק נוטו צאו לעזור" אני צועק ומשחרר אותם מן הפוכדורים.
    "נוטו תנסה לעזור באמצעות על חושי@" אני אומר ולאחר מכן מצטרף לעזר לפוקימונים בהסרת האבנים.
    "כמה שיותר עזרה יותר טוב" אני אומר לו בחיוך רחב.

8. משתמש מנוסה
    בן
    נוטו עוזר בעל חושי ואתה מתחיל להסיר אבנים ביידים ,טורציק קופץ ומקפץ אל האבנים כך שהוא גורם למפולות קטנות שמפילות אבנים ,לאחר מספר דקות מתחיל להיות מנהרה קטנה ואתם ממשיכים "אוקי פוקימוני על חושי מקדימה ומריל קודם שהקרקע כבר תהיה רכה והכול ברגע שנכנסים אין דרך לצאת " אמרה הנערה והביאה לך משהו, "זה לחמצן " היא אמרה "שתרגיש שאתה מתחיל להחניק שים את זה אליך " אמרה הנערה , וככה זה פעל, מריל השתמשה באקדח מים ופוקימוני העל חושי העיפו אבנים ושמו ואתם מאחור לאחר שהבאתם הכול לתוך המנהרה, התחלתם לצעוד ונוטו כבר נהיה תשוש לחלוטין וגם מריל

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    [COLOR="DarkSlateBlue
    ]רקס
    אתה צועק משמחה ומסתכל אל הפוקדור ואז אל העצים ואתה רואה שהאיש כבר נעלם ומולך יש שביל , שביל למסע[/COLOR]
    הלכתי בשביל והוצאתי את מודקיפ לסיור "צא מודקיפ!" אז המשכנו ללכת...

10. משתמש מנוסה
    רקס
    תעשה לי טובה אל תאמר מה אחרים עושים תאמר רק מה אתה עושה
    ~~~
    מדקיפ מסתכל אליך כלא מבין מי אתה "מד מדקיפ ? קיפ מדקיפ ?" |מי אתה?איפה הפרופסור?| קרא מדקיפ והסתכל אלייך

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    בן
    נוטו עוזר בעל חושי ואתה מתחיל להסיר אבנים ביידים ,טורציק קופץ ומקפץ אל האבנים כך שהוא גורם למפולות קטנות שמפילות אבנים ,לאחר מספר דקות מתחיל להיות מנהרה קטנה ואתם ממשיכים "אוקי פוקימוני על חושי מקדימה ומריל קודם שהקרקע כבר תהיה רכה והכול ברגע שנכנסים אין דרך לצאת " אמרה הנערה והביאה לך משהו, "זה לחמצן " היא אמרה "שתרגיש שאתה מתחיל להחניק שים את זה אליך " אמרה הנערה , וככה זה פעל, מריל השתמשה באקדח מים ופוקימוני העל חושי העיפו אבנים ושמו ואתם מאחור לאחר שהבאתם הכול לתוך המנהרה, התחלתם לצעוד ונוטו כבר נהיה תשוש לחלוטין וגם מריל
    "נוטו,תחזור" אני אומר ומחזיר אותו בכדי להקל על מצבו.
    "מריל מה איתך,מה דעתך להכנס גם לאחד מן הפוכדורים שלי בכדי שתוכל לנוח?" אני אומר לו בדאגה רבה ומרגיש התקרבות ואחריות מסוייימת עליו.
    'נקווה שאני לא אצטרך את הדבר שהביאה לי' אני חושב לעצמי ומודה על כל שנייה שאני נושם כרגיל.

12. משתמש מנוסה
    בן
    מריל מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור, בלי נידנוד אחד הוא נחתם, "כאן GA4 כאן GA4 מישהו שומע? GA2?GA3?GA1?GA5? " נשמע הקול המיואש של הנערה (שאין לך מושג איך קוראים לה) לתוך מכשיר הקשר, עוד שתי טיפות אדומות נפלו אל הרצפה "אין קליטה" היא כראה ביאוש גלייד וגראוודר המשיכו לחפור, שמת לב שלאחר מספר דקות האוויר נהיה שונה יותר , דליל יותר, לא הרגשת שאתה צריך תמכשיר אבל הרגשת שהוא משתנה

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    בן
    מריל מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור, בלי נידנוד אחד הוא נחתם, "כאן GA4 כאן GA4 מישהו שומע? GA2?GA3?GA1?GA5? " נשמע הקול המיואש של הנערה (שאין לך מושג איך קוראים לה) לתוך מכשיר הקשר, עוד שתי טיפות אדומות נפלו אל הרצפה "אין קליטה" היא כראה ביאוש גלייד וגראוודר המשיכו לחפור, שמת לב שלאחר מספר דקות האוויר נהיה שונה יותר , דליל יותר, לא הרגשת שאתה צריך תמכשיר אבל הרגשת שהוא משתנה
    "לאן המנהרה הזו מובילה?" אני שואל אותה בקושי רב.
    אני מרגיש קושי בנשימה שלי ומחליט לא לקחת סיכון ומאחר שכל פוקימוניי בטוחים בתוך הפוכדורים אני מחליט להשתמש במה שהביאה לי.
    "מי אלה G1 G2 G3 G4 G5 ומי את,מדוע את לא מספרת לי אנחנו באותו צד?" אני שואל אותה.

14. משתמש מנוסה
    בן
    אתה לוקח תמכשיר לאחר שכואב לך טיפה הראש, אתה מרגיש הרבה יותר טוב ושהאוויר ממש נקי "אני לא יודעת אבל כדי שנצא מפה לפני שגראוודר וגלייד יתעייפו" קראה הנערה
    "GA זה GA " היא אמרה בעיצבון "GA זה החידה הראשית GA1זה עדן GA2 וGA3 זה הסגנים האחרים ואני GA4 וGA5 זה עוד סגן ותקרא לי סורה" אמרה הנערה או סורה

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    בן
    אתה לוקח תמכשיר לאחר שכואב לך טיפה הראש, אתה מרגיש הרבה יותר טוב ושהאוויר ממש נקי "אני לא יודעת אבל כדי שנצא מפה לפני שגראוודר וגלייד יתעייפו" קראה הנערה
    "GA זה GA " היא אמרה בעיצבון "GA זה החידה הראשית GA1זה עדן GA2 וGA3 זה הסגנים האחרים ואני GA4 וGA5 זה עוד סגן ותקרא לי סורה" אמרה הנערה או סורה
    'סורה הזאת ממש עצבנית' אני חושב לעצמי.
    אני מניח שעבר זמן ומחליט לשאול אותה את השאלה שחרטתי בזכרוני מהרגע בו פגשתי את עדן.
    "את אולי יודעת מה זה או מי זה ג'י 23?" אני שואל בזהירות רבה,'אני לא רוצה לעצבן אותה'

עמוד 114 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124164214 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •