Pokemon GO
עמוד 121 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123131171221 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,801 עד 1,815 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    כן
    ~~~
    "מי שם?" נשמע קול מוכר, אתה מזהה מיד שזה קורן, הוא פותח לך תדלת ואתה רואה שהחדר שלו מבולגן מאוד "יש לנו כמה פוקימונים חדשים והם מאוד שובבים ג'וליטון תביא אותם הנה!" קרא קורן ומיד זיהת את הג'וליטון המוכר של קורן (אם לא תאמר לי אני יביא תמונה) "מה אתה רוצה?" שאל קורן והתחיל לאסוף ניירות ולשים בתוך הקלסרים

עומר
    אתה רץ לעבר השדה ופתאום רואה מורקרו קטן שמנתר ואוכל גרעינים קטנים שהתפזרו ואז אוכל פרי קטן שנפל ללמטה, הסתכל אליו וראית הזדמנות

איתי
    אתה מרפא את צרמנדר ותוך כמה דקות המכונה מרפאת אותו "עכישו נוכל להילחם בקלות " אמרה נלה בשמחה
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-22-2011 בשעה 01:16 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    כן
    ~~~
    "מי שם?" נשמע קול מוכר, אתה מזהה מיד שזה קורן, הוא פותח לך תדלת ואתה רואה שהחדר שלו מבולגן מאוד "יש לנו כמה פוקימונים חדשים והם מאוד שובבים ג'וליטון תביא אותם הנה!" קרא קורן ומיד זיהת את הג'וליטון המוכר של קורן (אם לא תאמר לי אני יביא תמונה) "מה אתה רוצה?" שאל קורן והתחיל לאסוף ניירות ולשים בתוך הקלסרים

[/COLOR]
    אה אחלה
    ו.. לא מכיר ...
    ------------------
    "אממ.תגיד עדן אולי נמצא?" אני שואל אותו ומסתכל על החדר המבולגן ומנסה פה ושם למצוא כמה פוקימונים מעניינים.
    "ישלי משהו להעביר לו" אני מוסיף.

3. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    בן
    כן
    ~~~

עומר
    אתה רץ לעבר השדה ופתאום רואה מורקרו קטן שמנתר ואוכל גרעינים קטנים שהתפזרו ואז אוכל פרי קטן שנפל ללמטה, הסתכל אליו וראית הזדמנות
    איתי
    אתה מרפא את צרמנדר ותוך כמה דקות המכונה מרפאת אותו "עכישו נוכל להילחם בקלות " אמרה נלה בשמחה
    "כן" אני מסכים עם נלה.
    "מעניין אילו פוקימונים יש בפוכדורים האלו". אני אומר לה.
    "את רוצה לברר?" אני שואל וחושב 'אולי יש שם גלייסקור חזק, או ארודקטיל או אולי אפילו לוקאריו עוצמתי!' וכבר לא יכול להמשיך לחכות לפתוח את הפוכדורים.

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [COLOR="Navy"]עומר
    "יש! מרקווארו!" אצהל בשמחה "צ'ימצ'אר יש לי אבן אופל! לכן מארקוורו הוא הזדמנות מושלמת! אבל לפני שאנחנו מתקיפים בוא ננסה להתידד איתו קודם,אולי ככה הוא ירצה להצטרף אלינו.." אסביר לו,לאחר מכן אלך בשלווה אל עבר מארקוורו ואשאל אותו בחיוך רחב "שלום! שמי עומר! רוצה להצטרף לצוות שלי? או אולי אתה רוצה קודם לבחון את הכוחות שלי?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בן
    "הוא יגיע עוד חצי שעה לבינתיים אתה יכול להסתובב פה או בעיר" אמר קורן, הבטת אל הבאלגן וראית פתאום מתחת לניירות פנים צהובות וקטנות וגוף ירוק

איתי
    אתה זורק חמש פוקדורים ומישם יוצאים 5 פוקימונים אחד קטן וכתום אם מגן גדול, השני נראה כמו סמור כתום אם משהו מתנפח על גופו השלישי שחור אם כתר נוצות אדומות וציפורניים חדות הרביעי נראה כמו קוף אש גדול אם שער להבה והחמישי והאחרון נראה כמו חתול ענק ושחור וכחול אם זנב כוכב

עומר
    מורקרו הסתכל אליך בעיניו האדומות הנהן ועף לאחורה, אתה מבין שאם תנצח אותו הוא יבוא אליך
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-22-2011 בשעה 01:30 PM

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    בן
    "הוא יגיע עוד חצי שעה לבינתיים אתה יכול להסתובב פה או בעיר" אמר קורן, הבטת אל הבאלגן וראית פתאום מתחת לניירות פנים צהובות וקטנות וגוף ירוק
    "הפוקימונים נראים חזקים מאוד,למי הם מיועדים?" אני שואל את קורן.
    'אוקיי יהיה לי זמן קצת להתאמן ולהסתובב בעיר'אני חושב לעצמי.
    'מעניין איזה סוג זה המכון פה' אני חושב לעצמי ומחליט לשאול את קורן.
    "היי,קורן תוכל בבקשה להגיד לי איזה סוג מכון נמצא בעיר הזו?".

7. משתמש מנוסה
    בן
    "מכון עשה וג'וליטון מצאת פוקימון אחד? באדו? שינקס? ציקוריטה? צימצאר? טוטודייל? ארון? פלאספל ומינון? סטארלי? ומה אם פצ'יריסו וורמפל וקאטרפרי?" שאל קורן את ג'וליטון והסתכלת שנית על היצור הקטן שהתחבא מתחת לניירות

וספארמרית מתקדמת

8. Hail Hydra
    עומר
    מורקרו הסתכל אליך בעיניו האדומות הנהן ועף לאחורה, אתה מבין שאם תנצח אותו הוא יבוא אליך
    "אז בוא נעשה את זה ככה..." אומר לעצמי בביטחון "צ'ימצ'אר! תשתמש בשריטה! ולאחר מכן בגחלת" אורה לו בעידוד
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    בן
    איתי
    אתה זורק חמש פוקדורים ומישם יוצאים 5 פוקימונים אחד קטן וכתום אם מגן גדול, השני נראה כמו סמור כתום אם משהו מתנפח על גופו השלישי שחור אם כתר נוצות אדומות וציפורניים חדות הרביעי נראה כמו קוף אש גדול אם שער להבה והחמישי והאחרון נראה כמו חתול ענק ושחור וכחול אם זנב כוכב
    עומר
    "וואו!" אני מתפלא, מתקרב לכיוון אינפארניפ ו-וויבייל ומנסה ללטף אותם ולהתידד איתם.
    לאחר מכן אני שואל את נלה "תגידי נלה, את לא רוצה את אינפארנייפ ו-וויבייל נכון? כי אני מאוד מאוד מאוד רוצה אותם!" אומר לנלה.

10. משתמש מנוסה
    בן
    "מכון עשה וג'וליטון מצאת פוקימון אחד? באדו? שינקס? ציקוריטה? צימצאר? טוטודייל? ארון? פלאספל ומינון? סטארלי? ומה אם פצ'יריסו וורמפל וקאטרפרי?" שאל קורן את ג'וליטון והסתכלת שנית על היצור הקטן שהתחבא מתחת לניירות
    'מכון עשב מה? זה אומר שטורצ'יק,פוקימון אש יהיה בחירה מצוינת לקרב וכדאי לאמן אותו' אני חושב לעצמי בשמחה רבה.
    "ואוו יש פה מלא פוקימונים,אני יכול לעזור במשהו?" אני שואל אותו בנחמדות וחושב לעצמי שיש לי קצת זמן פנוי.

11. משתמש מנוסה
    עומר
    צימצאר הקשיב לך אבל במקום זה השתמש בחפירה!
    צימצאר למד חפירה! מורקרו עף והתחמק אבל צימצאר יצא בשריטה ושרט אותו ופגע בו מורקרו השתמש בניקור וניקר את צימצאר ואז השתמש בדופק אפל, צימצאר נפגע קשה אבל השתמש בגחלת ופגע בו גם
    מורקרו התחמק והסתכל אלייך בעין גדולה ואז התיישב אל הכתף שלך, והבנת שהוא מצתרף אליכם
    איתי
    "אני מרוצה מההתפתחות של סניזל ולוקסרי" אמרה נלה בחיוך רחב" יש פה עוד מלא!" אמרה בחיוך רחב עוד יותר " אבל הם לא שלנו " היא אמרה והביטה אליך
    בן
    "תמצא את באדו הוא ירוק אם פרצוף צהוב, תמצא גם את שינקס סטארלי ציקוריטה ווורמפל ואז זה היה נהדר"
    אמר קורן "אני אפילו יתן לך אחד אם תעזור למצוא את כולם" אמר קורן בחיוך

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    איתי
    "אני מרוצה מההתפתחות של סניזל ולוקסרי" אמרה נלה בחיוך רחב" יש פה עוד מלא!" אמרה בחיוך רחב עוד יותר " אבל הם לא שלנו " היא אמרה והביטה אליך
    "אני יודע" אומר לנלה
    "אבל יש פה מלא פוקימונים! אני לא חושב שהם יבחינו בזמן הקרוב שכמה פוקימונים ייעלמו" אומר לנלה.
    "טוב, אז אני אקח את אינפרנייפ ואת את לוקסריי, אז שנינו רוצים את וויבייל, את יכולה לקחת את פלוטזל או את שילדון במקום?" אשאל ואקווה שנלה תוותר לי.
    לאחר מכן אנסה ללטף את אינפרנייפ ואת וויבייל ואקווה שהם יחבבו אותי.

13. משתמש מנוסה
    עומר
    צימצאר למד חפירה! מורקרו עף והתחמק אבל צימצאר יצא בשריטה ושרט אותו ופגע בו מורקרו השתמש בניקור וניקר את צימצאר ואז השתמש בדופק אפל, צימצאר נפגע קשה אבל השתמש בגחלת ופגע בו גם
    מורקרו התחמק והסתכל אלייך בעין גדולה ואז התיישב אל הכתף שלך, והבנת שהוא מצתרף אליכם
    איתי
    בן
    "תמצא את באדו הוא ירוק אם פרצוף צהוב, תמצא גם את שינקס סטארלי ציקוריטה ווורמפל ואז זה היה נהדר"
    אמר קורן "אני אפילו יתן לך אחד אם תעזור למצוא את כולם" אמר קורן בחיוך
    "אוקיי" אני משיב לו בשמחה וחשוב לעצמי כמה נהדר עם כל הפוקימונים שלי יעזרו.
    "נוטו מריל טורצ'יק צאו לעזור לנו" אני אומר ומוציא אותם מן הפוכדורים שיבואו לעזרה.
    "קדימה נוטו וטורצ'יק תחפשו בפינה הזו ואני ומריל כאן" אני מצביע לכל מיני מקומות ומחלק הוראות.

14. Hail Hydra
    עומר
    "יש!" אמלמל לעצמי ואכניס לפוכדור את מארקוורו בזמן שאחשוב לעצמי 'אני אפתח אותו אחר כך...לא צריך למהר,עדיף שקודם יתחזק קצת ואז יתפתח...' אז אפנה לצ'ימצ'אר בצהלה "היית מצוין! שיחקת אותה!" לאחר מכן אמשיך לצעוד בדרכי עם צ'ימצ'אר על כתפי..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    כריס
    אלמוגה יוצאה במכת וולט חזקה לעבר אוניקס "הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אלמוגה ללמעלה שאלמוגה חישמלה את העצים והפילה אותם לעבר אוניקס "צרחה!" קרא האיש, אוניקס צרח צרחה אדירה בקול גבוהה ביותר שאמלוגה נפגעה באוזניה והעצים עפו עליה והאי נפגעה קשה "עכשיו זריקת אבנים!" קרא האיש אוניקס זרק אבן גדולה שמצא אל אמלוגה שהפילה אותו למטה בחוזקה, היא הצליחה לעוף ככה שלא תימעך תחת האבן אבל נפגעה קשה "עכשיו הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אמלוגה הקטנה על עץ בחוזקה אם זנבו, היא פגעה בעץ בחוזקה והתעלפה
    " אוי לא ! אלמוגה אתה בסדר ? חזור לפוכדור ! " אומר בצער ומכניס את אלמוגה לפוכדור .
    " באלבאזור תורך ! " צועק ומוציא את באלבאזור מהפוכדור .
    " הצלפת גפן תפוס את אחד העצים ותעיף אותו על אוניקס , צא ! "
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

עמוד 121 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123131171221 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •