עומר
סטארלי ניסה למצוא אותו אבל חטף מכת כנף והתעלף
סטארלי
סוג: מעופף נורמל
סטארלי פוקימון היונה, הם נמצאים בלהקות גדולות ועפים בשמים, הם לא חזקים במיוחד אבל מצוים ביותר
רקס
ניסת להחזיק את מדקיפ אבל הוא רצה להילחם והתחמק ותקף את פאציריסו באקדח מים והיא החזירה לו במכת ברק חזקה מאוד הוא נפגע קשה והשתמש באקדח מים נוסף ועוד פעם היא חישמלה אותו הוא השתמש בנשיכה ונשך את זנבה והיא נפגעה לא קשה אבל עדיין וחישמלה אותו הכי חזק, הוא נפל אל הרצפה מעולף והיא ברחה משם
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
רקס
הסתכלת אל הפוקדור של מדקיפ וקראת לו אפס לאחר שהכנסת אותו, התחלת לצעוד בעיצבון לעבר העיר הבאה וראית שמתחיל להיות חשוך
עומר
צימצאר יצא החוצה ואחריו גם טרטוויג צימצאר התחיל לקפץ בהתלהבות וטרטוויג פיהק פיהוק רחב "טרטוויג עלי טער!" קרא הילד וטרטוויג שלח עלי טער שנשרפו במהיורת מהגחלת של צימצאר
וספארמרית מתקדמת
"מהלך יפה צ'ימצ'אר,עכשיו,תשתמש בדחיפה! אחרי זה תשתמש בגחלת ותסתובב סביב עצמך.. זה יגרום למין גלגל אש כזה אבל מגחלת! בהצלחה לך!" אקרא לו בעידוד,בזמן ביצוע המתקפות אבדוק גם את טרטוויג בפוקדע...עומר
צימצאר יצא החוצה ואחריו גם טרטוויג צימצאר התחיל לקפץ בהתלהבות וטרטוויג פיהק פיהוק רחב "טרטוויג עלי טער!" קרא הילד וטרטוויג שלח עלי טער שנשרפו במהיורת מהגחלת של צימצאר
עומר
צימצאר דחף את טרטוויג אבל הוא לא נפגע קשה "עלי טער!" קרא הילד וצימצאר נפגע מהעלי טער אבל לא קשה כול כך, הוא ניסה גלגל להבה אבל לא הלך לאא בכלל, ראית שהגחלת שלו הרבה יותר עיסתית, במקום גלגל להבה הוא השתמש בגחלת רגילה ופגע בחוזקה בטרטוויג "סופת עלים!" קרא הילד וטרטוויג יצא סופת עלים גדולה שדהרה לעבר צימצאר
רקס
התחלת לרוץ בשיא המהירות וראית את מרכז הפוקימונים! נכנסת לשם בפרעות "שלום תרצה להשכיר חדר לשינה וריפוי פוקימונים?" קראה האחות ג'וי שבדלפק
וספארמרית מתקדמת
"צ'ימצ'אר! כמו שלמדנו! תשתמש בחפירה,הכי חזק שלך!!" אצעק לו בקול רםעומר
צימצאר דחף את טרטוויג אבל הוא לא נפגע קשה "עלי טער!" קרא הילד וצימצאר נפגע מהעלי טער אבל לא קשה כול כך, הוא ניסה גלגל להבה אבל לא הלך לאא בכלל, ראית שהגחלת שלו הרבה יותר עיסתית, במקום גלגל להבה הוא השתמש בגחלת רגילה ופגע בחוזקה בטרטוויג "סופת עלים!" קרא הילד וטרטוויג יצא סופת עלים גדולה שדהרה לעבר צימצאר
בזמן ביצוע המתקפות אני אבדוק את טרטוויג בפוקדע,כדי לדעת אם יש לו חולשות מיוחדות או משהו..
עומר
טרטוויג
סוג:עשב
פוקימון צב השריון, לטרטוויג יש עלה קטן שאיתו הוא קולט שמש , השריון שלו מהווה הגנה והוא מעולה בהגנה אבל פחות בהתקפה ויותר טוב בסופות עלים מאשר דחיפות ונשיכות
צימאצר השתמש בחפירה והוסיף לזה גחלת ככה שהוא לא רק התחמק אלא גם פגע קשה בטרטוויג הקטן "זרע עלוקה!" קרא הילד וטרטוויג ירה אל צימצאר זרע שהתחיל לשאוב ממנו חיים
רקס
האחות ג'וי לקחה ממך תפוקדורים ונתנה לך מפתח לחדר מספר 21 ואז החזירה לך תפוקדורים "אם תרצה יש קרבות בחוץ " קראה האחות ג'וי בחיוך הרגיל שלה
וספארמרית מתקדמת
רקס
הלכת לחדר והבטת בו בעיצבון, ראיתה חדר גדול מאוד אם כניסה למטבח בעל מקרר קטן מיקרוגל תנור קטן כיור ומחמם מים, מיטה ענקית ושולחן גדול צמוד מרפסת גדולה אם ג'קוזי קטן ארון גדול מאוד ושולחן בחוץ אם שתי כיסאות, ספה ושתי כורסאות ושולחן אם ארבע כיסאות וכומבן חדר שירותים אם אמטיה , הבטת בחדר בדהמה עד כמה הוא מפואר והתלבטת אם להוציא את מדקיפ וזיזיגון רק מדקיפ אפחד או רק זיגזיגון
עומר
צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף
וספארמרית מתקדמת
"צ'ימצ'אר,היית מצוין!" אומר לו בחיוך רחב "עכשיו,חזור לפוכדור!" אפתח את הפוכדור ואכניס את צ'מצ'אר לתוכו,אחר כך אלך לילד ואלחץ את ידו בזמן שאני אומר "נתת קרב טוב,ילד! פצעת את הפוקימונים שלי קשה,כדאי לך להמשיך בדרך הזאת,ותהיה מאמן מצוין" לאחר מכן אפנה אל הפקידה ואומר לה "שלום זוכרת אותי? אני צריך עוד ריפוי לפוקימונים שלי בבקשה..."עומר
צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)