עומר
קוראים לה האחות ג'וי!והיא מרפאת חופשי פשוט תבקש מנה בלי זוכרת ובלי כלום אם בבקשה ותודה
~~~
האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים קצת בכעס ואז נפנת לתור הענקי שעקפת!
עומר
קוראים לה האחות ג'וי!והיא מרפאת חופשי פשוט תבקש מנה בלי זוכרת ובלי כלום אם בבקשה ותודה
~~~
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אפנה לאחור ואראה את התור "אופס..סליחה כולם..." אומר להם בכוונה של סליחה,לאחר מכן אעלה לחדר שלי ואוציא את צ'ימצ'אר ומארקוורו מהפוכדור "הייתם מעולים! אז...תתכבדו בתפוחים אדומים וטעימים!" אומר להם בזמן שאפתח את תיקי ואוציא תפוח לכל אחד מהם..עומר
~~~
"מה קרה?" אבוא אליהם מבולבל ועייף בזמן שאני מוריד נעליים וגרביים...עומר
שני הפוקימונים אוכלים תתפוחים בשימחה (הם לקחו מהמקרר כמו שמורקרו שם שהם לא יתקלקלו ופתאום קראו לך לבוא לשם!
'מגניב!' אחשוב לעצמי וארוץ לעבר האוכל,"מארקוורו תערוך את השולחן,צ'ימצ'אר,תחמם את האוכל,אני אדאג לסכו"ם וכלי האכילה..." אומר להם כדי ליצור שיתוף פעולה בין כולנו,כשהשולחן מסודר אני מצהיר:"בתאבון כולם! הערב,סעודת מלכים!"אומר במהירות ואתחיל לאכול ולזלול...עומר
אתה מסתכל לשם ורואה שיש שם שניצלים ספגטי אורז וקולה כנראה שמישהו שכח לרוקן תמקרר..
עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד
בן
טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה
כריס
"ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן
וספארמרית מתקדמת
מאי
את הולכת ומשלמת כ32 ש''ח, את מרוקנת תאוכל ורואה שצרובי וסינדיקוויל סיימו לאכול (גראוודר לקחה משלך) ומרוקנת גם להם, אתם מסתכלים החוצה ורואה יום אביבי אם שמש זורחת וזה זמן להמשיך תמסע!
וספארמרית מתקדמת
מאי
אתם מתחילים ללכת שצרובי וסינדיקוויל מקדימה ואת באמצע וגראוודר מקדימה ועוזבים את העיר, פתאום את שומעת קול ירייה "שימי תפוקימונים בפוקדורים ותשליכי אותם אליי!" נשמע קול של מישהו מגובר צועק מבין העצים
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)