מאי
גראוודר הגנה אליכם וסינדיקוויל וצרובי התחיל ולהתכונן "אני קורא שנית!" קרא האיש והתעצבן וירה ירייה לעברכם, נבהלתם מאוד אבל המגן של גראוודר עצר את זה ונשבר אבל הקליע נעלם בו, "גראוודר!" קראה גראוודר וירתה קרן על חושית מידה, מה שפגע באיש ובלבל אותו לחלוטין "אמא.." הוא אמר ונפל אל גבו
מייקל
אין בעיה זה בסדרורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים
והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו
~~~~
אתה מחפש את תומר ורואה שהוא בכלל לא פה "יש לי הצעה, בגלל שיש לך פוקימון אש ויותר מזה ואתה מוכן ויותר מיזה ואנחנו בעיר השנייה בו נמשיך לעיר השלישית בהסעה או משהו ונילך למכון?" אמרה בריאנה והביטה אלייך
בן
טורציק הסתכל אלייך והנהן, כנראה לזה שהוא אומר שהוא רוצה להמשיך, הוא השתמש בניקור אש שממנו טריקו התחמק, טורציק התעצבן והתחיל להאדים ופלט להביור אימתני שפגע בטריקו בחוזקה ועילף אותו
טורציק למד להביור!
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-23-2011 בשעה 06:13 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איתי
צרמנדר השתמש בגחלת וסקיטי התחמקה, היא השתמשה בקרן קרח שהקפיא את צרמנדר אבל הוא נמס בגלל זנבו, הוא הצליף בה בזנבו והיא נפגעה אבל לא קשה והיא השתמשה בזנב ברזל שפגע בצרמנדר והעיף אותו לעץ
וספארמרית מתקדמת
אם את עורכת ומוסיפה את מתקפה אז תזכרי להוסיף את באדו תודה D :
--------------------
"כל הכבוד טורצ'יק אני ממש גאה בך!" אני אומר לו בקולות הידוד.
"נראלי שזהו להיום" אני אומר לילד ומחזיר את טורצ'יק לפוכדור.
'טורצ'יק הוכיח את עצמו ועכשיו מגיע לו לנוח' אני חושב לעצמי בעודי מסתכל על הפוכדור שלו ולאחר מכן מכניס אותו לתיק.
"להתראות" אומר לילדים ואלך בדרכי למרכז הפוקימונים לרפא את כל הפוקימונים שלי.
איתי
יותר מידי מתקפות! שלוש בערך צריך
~~~~
צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב
בן
אתה מרפא את פוקימוניך וזנכר שאתה יכול עכשיו להילחם במכון מול מנהל מכון העשב!
וספארמרית מתקדמת
'אוקיי אני הולך על זה' אני חושב לעצמי בהתרגשות ויוצא מן מרכז הפוקימונים היישר למכון הראשון.
"קדימה טורצ''יק צא" אני מוציא את טורצ'יק מן הפוכדור ברגע שאני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומספר לו שאנו בדרכנו אל המכון הראשון לקרב המכון הראשון שלי ואולי אזכה בתג אם ננצח.
"קדימה בוא נלך" אני אומר לו ומעלה אותו אל ידיי.
בן
טורציק עולה על ידך אבל הוא די כבר אז אתה מוריד אותו, אתה דופק אל הדלת ופותחת לך נערה אם בגדי שלג כתומים "באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שאלה בקול מתוק
איתי
צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ
וספארמרית מתקדמת
בן
,אוקי" היא אומרת בקול מתוק, אתה נכנס פנימה והיא סוגרת אחריך תדלת, אתה נכנס לזירה ורואה מין זירת יער בתוך כיפה כחולה, זה מדשאה ענקית אם כמה עצים גדולים "אוקי צא רוזריד!" קרא מנהיג המכון וחיכה לפוקימון שלך, טורציק הסתכל אליך והתלבטת במי לבחור, ידעת שמים לא היה טוב אבל מריל חזר, נוטו מעופף ועל חושי זה יתן לו יתרון סוגים וגם עשב חלש למעופף, אבל אולי כדי לשמור אותו? ואת טורציק? ומה אם באדו? הוא עשב בכלל ואין לו כמעט מתקפות, "נו אתה מוציא?" שאל מנהיג המכון וניער אותך ממחשבותיך![]()
וספארמרית מתקדמת
בן
"יש שלוש" קראה הנערה, שהתברר שהיא השופטת בקרב,
פתאום טורציק התחיל להאדים ולהאדים וירה ללמעלה להביור אבל עוצמתי יותר וחזק יותר
"טורציק למד התחממות, מתקפה זו גורמת לפוקימון להיות הרבה יותר חזק במתקפות אש והוא משתמש בה במקרים שהוא רוצה להפגין כוח או שהוא מעוצבן " קרא הפוקדע "מוכנים ? " שאלה הנערה בקול מתוק
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)