Pokemon GO
עמוד 129 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2979119127128129130131139179229 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,921 עד 1,935 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
    לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד

בן
    טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה

כריס
    "ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן
    "טורצ'יק,אתה יכולה להלחם?" אני פונה אליו בדאגה.
    'בכל זאת שתי קרבות ברצף זה לא סיפור פשוט' אני חושב לעצמי.
    "קדימה טורצ'יק אתה מסוגל,תקום בבקשה ותשתמש בניקור בוער על טריקו!" אני אומר לו

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מאי
    גראוודר הגנה אליכם וסינדיקוויל וצרובי התחיל ולהתכונן "אני קורא שנית!" קרא האיש והתעצבן וירה ירייה לעברכם, נבהלתם מאוד אבל המגן של גראוודר עצר את זה ונשבר אבל הקליע נעלם בו, "גראוודר!" קראה גראוודר וירתה קרן על חושית מידה, מה שפגע באיש ובלבל אותו לחלוטין "אמא.." הוא אמר ונפל אל גבו

מייקל
    אין בעיה זה בסדר ורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו
    ~~~~
    אתה מחפש את תומר ורואה שהוא בכלל לא פה "יש לי הצעה, בגלל שיש לך פוקימון אש ויותר מזה ואתה מוכן ויותר מיזה ואנחנו בעיר השנייה בו נמשיך לעיר השלישית בהסעה או משהו ונילך למכון?" אמרה בריאנה והביטה אלייך

בן
    טורציק הסתכל אלייך והנהן, כנראה לזה שהוא אומר שהוא רוצה להמשיך, הוא השתמש בניקור אש שממנו טריקו התחמק, טורציק התעצבן והתחיל להאדים ופלט להביור אימתני שפגע בטריקו בחוזקה ועילף אותו
    טורציק למד להביור!
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-23-2011 בשעה 06:13 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    נתתי ממקודם
    ~~~
    "אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה
    "יופי!" אני אומר
    "צ'ארמנדר התכונן להילחם!" אני צועק וזורק את הפוכדור של צ'ארמנדר.
    "קדימה חבר בוא נתפוס את סקיטי כדי שנשיג אקסיו!" אני אומר לו.
    "עכשיו צא בגחלת ואז הצלפת זנב קדימה!" אומר ואחכה לגחלת ולהצלפת זנב.

4. משתמש מנוסה
    איתי
    צרמנדר השתמש בגחלת וסקיטי התחמקה, היא השתמשה בקרן קרח שהקפיא את צרמנדר אבל הוא נמס בגלל זנבו, הוא הצליף בה בזנבו והיא נפגעה אבל לא קשה והיא השתמשה בזנב ברזל שפגע בצרמנדר והעיף אותו לעץ

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    איתי
    צרמנדר השתמש בגחלת וסקיטי התחמקה, היא השתמשה בקרן קרח שהקפיא את צרמנדר אבל הוא נמס בגלל זנבו, הוא הצליף בה בזנבו והיא נפגעה אבל לא קשה והיא השתמשה בזנב ברזל שפגע בצרמנדר והעיף אותו לעץ
    'זה לא טוב' אני חושב.
    "צ'ארמנדר,תקום תשתמש בגחלת הצלפת זנב דחיפה ותסיים בגחלת ותשתדל לדייק!" אני אומר לצ'ארמנדר ומקווה שהוא לא יפספס שום מתקפה.

6. משתמש מנוסה
    מאי
    גראוודר הגנה אליכם וסינדיקוויל וצרובי התחיל ולהתכונן "אני קורא שנית!" קרא האיש והתעצבן וירה ירייה לעברכם, נבהלתם מאוד אבל המגן של גראוודר עצר את זה ונשבר אבל הקליע נעלם בו, "גראוודר!" קראה גראוודר וירתה קרן על חושית מידה, מה שפגע באיש ובלבל אותו לחלוטין "אמא.." הוא אמר ונפל אל גבו

מייקל
    אין בעיה זה בסדר ורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו

בן
    טורציק הסתכל אלייך והנהן, כנראה לזה שהוא אומר שהוא רוצה להמשיך, הוא השתמש בניקור אש שממנו טריקו התחמק, טורציק התעצבן והתחיל להאדים ופלט להביור אימתני שפגע בטריקו בחוזקה ועילף אותו
    טורציק למד להביור!
    אם את עורכת ומוסיפה את מתקפה אז תזכרי להוסיף את באדו תודה D :
    --------------------
    "כל הכבוד טורצ'יק אני ממש גאה בך!" אני אומר לו בקולות הידוד.
    "נראלי שזהו להיום" אני אומר לילד ומחזיר את טורצ'יק לפוכדור.
    'טורצ'יק הוכיח את עצמו ועכשיו מגיע לו לנוח' אני חושב לעצמי בעודי מסתכל על הפוכדור שלו ולאחר מכן מכניס אותו לתיק.
    "להתראות" אומר לילדים ואלך בדרכי למרכז הפוקימונים לרפא את כל הפוקימונים שלי.

7. משתמש מנוסה
    איתי
    יותר מידי מתקפות! שלוש בערך צריך
    ~~~~
    צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב

בן
    אתה מרפא את פוקימוניך וזנכר שאתה יכול עכשיו להילחם במכון מול מנהל מכון העשב!

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    איתי
    ~~~~
    צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב

בן
    אתה מרפא את פוקימוניך וזנכר שאתה יכול עכשיו להילחם במכון מול מנהל מכון העשב!
    'אוקיי אני הולך על זה' אני חושב לעצמי בהתרגשות ויוצא מן מרכז הפוקימונים היישר למכון הראשון.
    "קדימה טורצ''יק צא" אני מוציא את טורצ'יק מן הפוכדור ברגע שאני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומספר לו שאנו בדרכנו אל המכון הראשון לקרב המכון הראשון שלי ואולי אזכה בתג אם ננצח.
    "קדימה בוא נלך" אני אומר לו ומעלה אותו אל ידיי.

9. משתמש מנוסה
    איתי
    ~~~~
    צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב!
    "אוי לא!" אני מודאג ממצבו של צ'ארמנדר.
    "צ'ארמנדר צא מזה!" אני צועק אליו.
    "קדימה חבר, אתה יכול לעשות את זה! תשתמש בגחלת עוצמתית!" אצעק לכיוונו ואקווה שהוא יתאושש ויתקוף.

10. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק עולה על ידך אבל הוא די כבר אז אתה מוריד אותו, אתה דופק אל הדלת ופותחת לך נערה אם בגדי שלג כתומים "באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שאלה בקול מתוק

איתי
    צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק עולה על ידך אבל הוא די כבר אז אתה מוריד אותו, אתה דופק אל הדלת ופותחת לך נערה אם בגדי שלג כתומים "באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שאלה בקול מתוק

איתי
    צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ
    "כ.. כן" אני אומר בטיפה מבוכה.
    "באתי לאתגר את מנהיג המכון!" אני מתעשת ועונה לו במלוא הבטחון הקיים בי.
    אני מסתכל על טורצ'יק ומחייך אליו.
    'קדימה זה עוד רגע קורה' אני חושב לעצמי ומנסה להרגיע את עצמי מרוב הלחץ וההתרגשות.

12. משתמש מנוסה
    בן
    ,אוקי" היא אומרת בקול מתוק, אתה נכנס פנימה והיא סוגרת אחריך תדלת, אתה נכנס לזירה ורואה מין זירת יער בתוך כיפה כחולה, זה מדשאה ענקית אם כמה עצים גדולים "אוקי צא רוזריד!" קרא מנהיג המכון וחיכה לפוקימון שלך, טורציק הסתכל אליך והתלבטת במי לבחור, ידעת שמים לא היה טוב אבל מריל חזר, נוטו מעופף ועל חושי זה יתן לו יתרון סוגים וגם עשב חלש למעופף, אבל אולי כדי לשמור אותו? ואת טורציק? ומה אם באדו? הוא עשב בכלל ואין לו כמעט מתקפות, "נו אתה מוציא?" שאל מנהיג המכון וניער אותך ממחשבותיך

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    בן
    ,אוקי" היא אומרת בקול מתוק, אתה נכנס פנימה והיא סוגרת אחריך תדלת, אתה נכנס לזירה ורואה מין זירת יער בתוך כיפה כחולה, זה מדשאה ענקית אם כמה עצים גדולים "אוקי צא רוזריד!" קרא מנהיג המכון וחיכה לפוקימון שלך, טורציק הסתכל אליך והתלבטת במי לבחור, ידעת שמים לא היה טוב אבל מריל חזר, נוטו מעופף ועל חושי זה יתן לו יתרון סוגים וגם עשב חלש למעופף, אבל אולי כדי לשמור אותו? ואת טורציק? ומה אם באדו? הוא עשב בכלל ואין לו כמעט מתקפות, "נו אתה מוציא?" שאל מנהיג המכון וניער אותך ממחשבותיך
    "אוקיי אני מוכן"
    'אני אתחיל במה שיתן לי יתרון ברור,טורצ'יק,הרי הוא פוקימון אש וכבר נוכחתי לדעת כמה הוא חזק מול פוקימוני עשב.
    "טורצ'יק אני בוחר בך צעד קדימה ובוא נתחיל בקרב!".
    "וכמה קרבות יש ?" אני שואל את מנהיג הנכון.

14. משתמש מנוסה
    בן
    "יש שלוש" קראה הנערה, שהתברר שהיא השופטת בקרב,
    פתאום טורציק התחיל להאדים ולהאדים וירה ללמעלה להביור אבל עוצמתי יותר וחזק יותר
    "טורציק למד התחממות, מתקפה זו גורמת לפוקימון להיות הרבה יותר חזק במתקפות אש והוא משתמש בה במקרים שהוא רוצה להפגין כוח או שהוא מעוצבן " קרא הפוקדע "מוכנים ? " שאלה הנערה בקול מתוק

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    איתי
    "צ'ארמנדר אתה חייב לקום!" אני צועק.
    "תשלב הצלפת זנב וגחלת ותנסה ללמוד 'זנב בוער' ותפגע בסקיטי! קדימה אנחנו חייבים ללכוד את סקיטי!" אני צועק לעברו.

עמוד 129 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2979119127128129130131139179229 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •