איתי
צרמנדר מקשיב לך אבל משתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב, סקיטי מתחמקת במהירות מהגחלת ונפגעת מההצלפת זנב ועפה אל עץ הוא משתמש עליה בגחלת גושית ועוצמתית והיא מתעלפת!
בן
פתחת עמוד שלושים
נ.ב בגלל שהגעת למכון הראשון יש לך תלהביור ותהתחממות, כי ברגע שאתה מגיע קרוב לזה כיאלו ממש ממול אתה מקבל אז נתתי לך בהתחלה את זה ואחר כך את זה, ועכשיו פרס עמוד 130 הוא..פוקימון בהתפתחות ראשונה שאתה תקבל בקרוב! (וואלה היתי צריכה לעשות את זה אם באדו ומתקפה להתחלתי!)
~~~~~
טורציק מקשיב לך אבל משתמש במסך עשן (הוא למד מסך עשן !(וואלה אין לי כבר עוד מתקפות ללמד אותו צריך התפתחות יאלה תאמן ואתו הרבה)) הזירה נהיית שחורה וטורציק עדין מחומם, אתה רואה שהוא פולט אש גדולה מאוד לעבר רוזריד, רוזריד מתחמק אבל נופ לכי והא לא רואה כלום ואז טורציק פוגע בו בחוזקה, רוזריד נפגע אבל מגן על עצמו אם הוורדים ככה שהוא נפגע מאוד אבל לא יותר מידי "סופת עלים!" קרא מנהיג המכון כריס, רוזריד השתמש בסופת עלים שאליה נכנס טורציק והסתובב בה עוד ועוד ועוד,
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
חופשי את מפרגנת חח D :
ואת יכולה לערוך לי את המידע ? זה מבלבל אותי המתקפות חח D :
-------
'איך הוא יצא מזה,מה עלי לעשות' אני חושב וחושב ומנסה להריץ מהלכים בראשי ולבדוק מה יעבוד מול המצב בו הסתבך טורצ'יק.
"טורצ'יק תנסה לשרוף את העלים באמצעות להביור!" אני קורא לו כאשר הרעיון עולה לי במוחי.
"קדימה טורצ'יק אתה מסוגל!"
במהלך כל השניות האלה אני מריץ את התליך של טורצ'יק והדברים שעבר ושחיזקו אותו.
'איזה כיף שהוא השותף שלי' אני חושב לעצמי.
איתי
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נידנוד חמישי...
נתפס!
"ווא חמישה נידנודים!" קראה לנה והסתכלה אל הפוקדור הקטן
בן
אני רק אומרת, אם הייתה פותח עמוד 130 לפני הבאדו הייתה מקבל אותו על פתיחת העמוד, עכשיו אני צריכה לתת לך עוד אחד במתנה ואני יערוך
~~~~
טורציק משתמש בלהביור ויוצר סופת אש ענקית !
הוא גם נפגע ממנה אבל לאט לאט מתחפר דרך האש ויוצא החוצה, מרוגז הוא מנקר את רוזריד ומתחיל לדחוף אותו לעבר סופת האש, רוזריד חוסם ואתו והלך אחרוה וגבו נכנס לסופת האש "רוז!" הוא צועק בכאב, "כדור מזג אוויר!" קרא כריס קצת בלחץ, רוזריד יצר כדור כתום והעיף אותו על טורציק, טורציק נפגע ועף והתגלגל מספר פעמים ואז נעמד שוב "טורצ'.." אמר טורצ'יק בכעס והתחיל להאדים
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
בן
טורציק משתמש במסך עשן ומוציא מפיו מסך עשן שחור, רוזריד לא רואה כלום ומתחיל לגשש "יום בהיר רוזריד! "קרא כריס, רוזריד השתמש ביום בהיר שפיזר תערפל וראה את טורציק בא אליו בניקור בוער "כדור אנריגה!" צעק כריס ורוזריד תקף את טורציק בכדור אנריגה והעיף אותו פעם שניה, ראית שטורציק ממש ממש אדום כבר
מייקל
"אוקי בוא ננסה ללמד אותו להביור ואז סחרור אש בקרב, נאמן אותו מול פוקימון עשב ככה שהיה מנוסה" אמרה בריאנה ושלפה את ליפאון "שמעתי שיש לו ליפאון, אולי שלי יותר חזק אבל לא נורא" אמרה בריאנה בחיוך גדול
איתי
"לא!" קראה נלה "אני ממליצה לך לשמור אותה, היא חזקה מאוד ותהיה מאוד שימושית בקרבות שתידע שירה ומכת ברק והכול" אמרה נלה בחיוך גדול
מאי
את מתקשרת למשטרה והם באים תוך כמה דקות ומודים לך ואת מגלה שזה גנב פוקימונים נודע ויש אליו פרס של 200 שח! הם נותנים לך 200 שח ואת נשארת אם פה פתוח וגראוודר מסתכלת אלייך במבט חשדן
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
בן
הוא אדום כי הוא כועס ושהוא כועס הוא משתמש בהתחממות!
~~~~~
טורציק פלט להביור עצום והבנת שהוא אדום בגלל שהוא היה בהתחממות חזקה מאוד!
רוזריד נפגע קשה ועף אחורה נתקל בעץ והתעלף, טורציק התנשף ונראה מותש מאוד "טורציק ניצח את רוזריד!" קראה הנערה בקול מתוק, "צא ליפאון!" קרא האיש והוציא פוקימון חתול אם עלים
איתי
"תראה אני מוכנה לתת לך את שינקס תמורתה אבל בשבילך זה בזבוז, גם אקסיו תאמת , אבל אם אתה לא רוצה אותה בגלל שהיא נשית או משהו בעיה שלך היא מאוד חזקה" אמרה נלה "שנגיע לעיר נחליף" היא אמרה והביאה לך תפוקדור של סקיטי והבטתה אליו
מייקל
פוניטה משתמש בגחלת ולא מצליח להביור, הוא מנסה שנית ולא מצליח, אתה שם לב שבפעם השלישית הגחלת שלו נהיית מעורבבת כזאת, חצי להביור חצי גחלת
"אאז נתחיל תקרב?" קראה בריאנה ושלפה פוקדור
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)