Pokemon GO
עמוד 134 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3484124132133134135136144184234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,996 עד 2,010 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    "אין תור עברה שעת העומס"אמרה בחיוך האחות ג'וי וריפאה לך את כול הפוקימונים, "באטרפרי עבר שתי קרבות קשים ברצף" מלמלה האחות ג'וי והחזירה לך תפוקדורים, ועדיין לא הבנת מי תקף את באטרפרי
    "אוקיי...תודה.." אמלמל בבילבול,'מי התקיף את באטרפרי?' אשאל את עצמי בבלבול,אז אצא לדרך בטענה שמי התקיף את באטרפרי,בטח שם.... אלך למקום ראיתי את באטרפרי לראשונה,ואחפש ראיות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    נוטו משתמש בעל חושי ומעיף אותו גבוהה באוויר ועוזב, גרובייל נוחת אל רגליו מאבד שיווי משקל ונופל קצת כואבות לו הרגליים אבל הוא בסדר וזה הוריד לו קצת נזק "עלי טער!" קרא כריס, גרובייל שלח עלי טער שאומנם פיספסו אבל עוד מטר נשלח לעבר נוטו הקטן (להזכיר לך שהשמת רק בשני פוקימונים ?)

מאי
    את מתחילה לצעק בהיסטריה והוא עוצר תכרכרה, הוא מתקרב אליכם ומאיים אליכם ופתאום גראוודר נוגעת בראשו והעייניים שלה זוהרות בסגול, גם עיניו זוהרות בסגול "כול מה שתרצי.." אמר האיש והמשיך לנהוג בכרכרה, הבנת שזה היה היפנוזה
    גראוודר למדה היפנוזה!

עומר
    אתה מסתכל ועוקב מאיפה שהוא עף, אתה רואה סימן שיניים על העצים ועל הרצפה שילוב אבקות, אבקת שינה אבקת שיתוק ואבקת רעל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    נוטו משתמש בעל חושי ומעיף אותו גבוהה באוויר ועוזב, גרובייל נוחת אל רגליו מאבד שיווי משקל ונופל קצת כואבות לו הרגליים אבל הוא בסדר וזה הוריד לו קצת נזק "עלי טער!" קרא כריס, גרובייל שלח עלי טער שאומנם פיספסו אבל עוד מטר נשלח לעבר נוטו הקטן (להזכיר לך שהשמת רק בשני פוקימונים ?)

מאי
    את מתחילה לצעק בהיסטריה והוא עוצר תכרכרה, הוא מתקרב אליכם ומאיים אליכם ופתאום גראוודר נוגעת בראשו והעייניים שלה זוהרות בסגול, גם עיניו זוהרות בסגול "כול מה שתרצי.." אמר האיש והמשיך לנהוג בכרכרה, הבנת שזה היה היפנוזה
    גראוודר למדה היפנוזה!

עומר
    אתה מסתכל ועוקב מאיפה שהוא עף, אתה רואה סימן שיניים על העצים ועל הרצפה שילוב אבקות, אבקת שינה אבקת שיתוק ואבקת רעל
    חח אני יודע שנותר לי עוד אחד אבל הסיכויים נמוכים כפי שאמרת : )
    -----------------------------------
    "נוטו תשתמש שוב בעל חושי ותחזיר את המתקפה היישר אל גרוובייל"
    "ואם זה לא מספיק מיד אחריי תשתמש בכנף ברזל כדי להפתיע אותו בשנית!"
    בתוך ראשי המלא חרדות אני חושב על אפשרויות קרוב עם שני הפוקימונים הנותרים,באדו ומריל.
    'מה אני יכול לעשות במידה ונוטו יפסיד,טוב לא אני לא צריך לחשוב על זה' אני חושב וחוזר מיד לקרב לראות את תוצאות הפעולה.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    כריס
    אתה מנסה לבעוט בזוג עייניים אבל הם נעלמים, הם נועצים בך מבטים חשדניים ופתאום מלא ספירוים באים אליך ומנקרים אותך ואת באלבאזור

דור
    פאנפי מתחיל לשאוף תמים ומוציא אותם דרך החלון, אתה מוצא סמרטוט ועוזר לו ותוך כמה דקות החדר אפילו מבריק מניקיון
    איתי
    "אממ ק כרגע כי אין לך פוקימון חוץ מהצרמנדר שלך ולי יש שניים" קראה הנערה "אני לנה ואתה?" קראה הנערה
    אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי, יורד לקומה התחתונה של המרכז, נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא ממרכז הפוקימונים. כשאני יוצא מהמרכז אני מחליט לאמן קצת את שילדון ואת פאנפי. אני מוציא אותם ואומר להם:''בסדר, שילדון,פאנפי,עכשיו אנחנו הולכים להתאמן. אז בוא נתחיל! פאנפי, תשתמש בגלגול! שילדון תשתמש בגחלת!'' אומר להם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    זה בסדר שאני אתן לשילדון שם חיבה סטיל?

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

5. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    בן

מאי
    גראוודר למדה היפנוזה!

עומר
    וואו גראדוור ! למדת היפנוזה ! " אומר בהתפלאות ושמחה .
    " את נהיית חזקה מרגע לרגע .. " אומר ואחבק אותה , ואחרי כמה זמן , ארדם .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    רקס
    הלכת לחדר והבטת בו בעיצבון, ראיתה חדר גדול מאוד אם כניסה למטבח בעל מקרר קטן מיקרוגל תנור קטן כיור ומחמם מים, מיטה ענקית ושולחן גדול צמוד מרפסת גדולה אם ג'קוזי קטן ארון גדול מאוד ושולחן בחוץ אם שתי כיסאות, ספה ושתי כורסאות ושולחן אם ארבע כיסאות וכומבן חדר שירותים אם אמטיה , הבטת בחדר בדהמה עד כמה הוא מפואר והתלבטת אם להוציא את מדקיפ וזיזיגון רק מדקיפ אפחד או רק זיגזיגון

עומר
    צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף
    ישר הלכתי לישון
    כי הייתי מאוד עיף ועצבני אז רציתי להוציא אותם של שנה טוב

7. משתמש מנוסה
    בן
    נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה

דור
    כן אתה יכול
    ~~~~
    פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי!

מאי
    את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
    פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית!

רקס
    הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-23-2011 בשעה 10:41 PM

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    בן
    נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה

דור
    כן אתה יכול
    ~~~~
    פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי!

מאי ורקס
    אני עורכת לכם
    ידעתי שזה יבוא XD
    --------------
    "חזור נוטו עשית כמיטב יכולתיך" אני אומר בעצבות ומחזירו אל הפוכדור.
    "מה אני יכול לעשות עכשיו?" אני אוחז בפניי מודאג ומנסה לבחון בראשי את האופציות שבין מריל לבין באדו.
    'באדו קטן ולא מנוסה מספיק ומצד שני יש את מריל פוקימון מים,ללא יתרון על פוקימון עשב'.
    אני ממשיך לחשוב ולחשוב ולוקח לי כמה דקות קצרות להגיע להחלטה.
    מרוב האי הנעימות מכריס אני עושה החלטה פזיזה.
    "מריל אני בוחר בך" אני אומר ומוציא אותו מ הפוכדור.
    100 תסריטים ופעולות עוברות לי לרגע בראש וכולם מסתיימות רע.
    'אוקיי למריל יש מתקפות שלאו דווקא שייכות למים כמו זנב ברזל,אני יכול להעזר בזה' אני חושב לעצמי.
    "אוקיי מריל בוא ותנסה לתקופף את גרובייל בזנב ברזל!"

9. משתמש מנוסה
    בן
    מריל יוצאת החוצה ותוקפת בזנב ברזל ,
    גרובייל מתחמק בזריזות וצוחק אליה,
    היא משתמשת בנשיקה מתוקה שפוגעת בול בפניו,
    עיניו משתנות לשתי לבבות וורודים והוא מסתכל אליה במבט מוזר, "קליע זרעים!" קרא כריס בדאגה, אבל מריל אמרה משהו וגרובייל התחיל לדפוק תראש שלו בעץ שוב ושוב ושוב..

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    בן
    מריל יוצאת החוצה ותוקפת בזנב ברזל ,
    גרובייל מתחמק בזריזות וצוחק אליה,
    היא משתמשת בנשיקה מתוקה שפוגעת בול בפניו,
    עיניו משתנות לשתי לבבות וורודים והוא מסתכל אליה במבט מוזר, "קליע זרעים!" קרא כריס בדאגה, אבל מריל אמרה משהו וגרובייל התחיל לדפוק תראש שלו בעץ שוב ושוב ושוב..
    "ואוו לא חשבתי על המתקפה הזו,היא מאוד מועילה" אני אומר בנחת ונרגע טיפה.
    נראה כי המצב עדיין יכול להשתנות ויש לי עוד סיכוי.
    "אוקיי מריל כל הכבוד לך תשתמשי עכשיו בזנב ברזל כך שהוא לא יכול להתחמק!"

11. משתמש מנוסה
    בן
    מריל מתקיפה את גרובייל בזנב ברזל שוב ושוב והוא נפגע קשה ועף ומתנגש בעץ ומתעורר מהנשיקה המתוקה, מריל נלחצת טיפה אבל שולחת עוד אחד והוא ממש מתחיל להשתגע, היא מתקיפה אותה עוד פען ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, ונותנת לו עוד ועוד נשיקות מתוקות,
    בסוף גרובייל נפל אל הרצפה והתעלף "המנצח הוא בן מהיער פאילור!" קראה הנערה בקול מתוק "זה מגיע לך" אמר כריס והגיש לך תג מכון דמוי עלה "לא ידעתי שפוקימון מים יכול להביס ככה את גרובייל שלי" אמר כריס והסתכל אל מריל הקטנה, זנבה קצת כאב אבל היא עדין קיפצה אליו ומיששה אותו בכאב

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    בן
    מריל מתקיפה את גרובייל בזנב ברזל שוב ושוב והוא נפגע קשה ועף ומתנגש בעץ ומתעורר מהנשיקה המתוקה, מריל נלחצת טיפה אבל שולחת עוד אחד והוא ממש מתחיל להשתגע, היא מתקיפה אותה עוד פען ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, ונותנת לו עוד ועוד נשיקות מתוקות,
    בסוף גרובייל נפל אל הרצפה והתעלף "המנצח הוא בן מהיער פאילור!" קראה הנערה בקול מתוק "זה מגיע לך" אמר כריס והגיש לך תג מכון דמוי עלה "לא ידעתי שפוקימון מים יכול להביס ככה את גרובייל שלי" אמר כריס והסתכל אל מריל הקטנה, זנבה קצת כאב אבל היא עדין קיפצה אליו ומיששה אותו בכאב
    "זה גדול כל כך,תודה רבה לך כריס,הפוקימונים שלך סיפקו לשלי ניסיון חדש בקרב ואפילו גם לי".
    אני אומר זאת ונפרד ונפרד משניהם.
    "כדאי שאלך לרפא את נוטו וטורצ'יק ונעביר להם את הבשורה" אני אומר ומחזיר את מריל לפוכדור לאחר מכן.
    אני הולך בדרכי אל עבר מרכז הפוקימונים.
    'אולי אתקשר לאבי ואעדכן אותו לגבי הנצחון שלי' אני חושב שלעצמי.

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    "מעניין..צ'ימצ'אר,מארקוורו,יש לכם רעיון מי זה?" אשאל אותם שאמשיך לחפש עוד ראיות...
    "רק רגע! נוכל לשאול את פאטרפרי על זה... פאטרפרי,צא!" אוציא אותו מהפוכדור ומייד אשאל אותו "מי עשה לך את זה..?" ואצביע על הראיות שלי...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    בן
    אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ונכנס , האחות ג'וי מרפאת לך את כול הפוקימונים ליתר ביטחון "מזל טוב! שמעתי שניצחת!" קראה האחות ג'וי בחינניות

עומר
    "באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים

וספארמרית מתקדמת

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    בן

דור
    כן אתה יכול
    ~~~~

מאי
    את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
    פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית!

רקס
    הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה
    חח הבנתי , הפוקדור זה הפוקדור של גראוודר , והדמות של הבת זה אני ? D:

~~~
    " ואו זה היה חלום מוזר .. הי ! הגענו לעיר השלישית ! " אומר ואסתכל סביבי .
    " קדימה כולם ! " אומרת ויורדת מהכרכרה , ומחכה שכולם ירדו .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 134 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3484124132133134135136144184234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •