"זה בטח! בואו!" אומר לפוקימוני בזמן שארוץ בכל כוחי לעבר העצים "בארטפרי! תעזור לנו בסיור אווירי!" אורה לו ואמשיך לרוץ לעבר הקול,.עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים
"תודה רבה" אני אומר לה שהיא מחזירה לי את הפוקימונים.
כאשר היא אומרת לי מזל טוב על הנצחון אני מופתע מהמהירות שהמידע הזה הגיע אליה.
"תודה רבה לך זה היה קרב המכון הראשון שלי" אני אומר לה בחיוך מלא סיפוק.
לאחר מכן אני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומתכנן לצאת מן העיר השלישית ולהמשיך בדרכי הלאה.
מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות
רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת
בן
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אסתכל מקרוב ואבחין במשהו,משהו....מתכתי.... 'זה מתכת? טוב,יש רק דרך אחת לדעת' אחשוב לעצמיעומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת
"באטרפרי! תשתמשי באבקת שינה,ככה נדע אם זה פוקימון אמיתי או לא!" אורה לה בזמן שאבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמי
אסתכל מקרוב יותר 'אני כמעט בטוח שזה לא פוקימון,אבל בשביל יתר ביטחון...' אבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמיעומר
באטר השתמש באבקת שינה אבל היא רק נפלה אל הפוקימון המוזר ולא גרמה לו כלום !
עומר
בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע
כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו
מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד
בן
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזראתה מתחיל
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
לא הוספת לי את באטרפרי בדף הרשומים..עומר
בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע
~~~~~~~~
אחשוב לעצמי ואנסה למצוא הגיוניות במה שנמצא מולי... "אני יודע! אם עכשיו בפוקדקס מופיע מכרה ברזל! זה אומר שמישהו נמצא כאן כדי לחקור אותו!" אבין ואלחץ בפוקדע על המקום המתאים...
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"מה אני מתערב הא ? " אמלמל לעצמי תוך כדי הליכה לחדר שבו השארתי את ראלטס לטיפול .
' אני אוכיח לו ! אני אחכה שראלטס יחלים , ואז אני אביס אותו בעזרת הראלטס הזה ! אני אוכיח לו שהוא טעה כאשר הוא דיבר על פוקימונים , ויותר מזה הוא יקבל עונש על זה שהוא עצבן אותי ! ' אחשוב לעצמי .
אגיע לחדר ואתיישב בכיסא .
"קדימה ראטלס , קדימה" אלחש לעצמי .
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)