Pokemon GO
עמוד 137 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3787127135136137138139147187237 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,041 עד 2,055 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    איתי
    לקחת את המפתח לחדר ופתחת אותו וממש נדהמת,
    ראיתה שתי כורסאות גדולות וספה גדולה ומכשיר טלוויזיה קטן , שידה ליד הספה , שולחן גדול לחמישה אנשים אם כיסאות ומפה ומטבח עם תנור קטן כיור כיריים וסיר ומחבת מלא מגירות וארונות מקרר קטן מיקרוגל וטוסטר, היה מרפסת גדולה אם שתי כורסאות קטנות וג'קוזי גדול, בשני חדרי שינה היו רק מיטה גדולה ארון שידה שולחן וכיסא, אבל בחדר השלישי היה מיטה ענקית לזוג וכמובן חדר שירותים
    "וואו!" אני מתפלא תוך כדי שאני מסתובב בחדר.
    אני מוציא את צ'ארמנדר וסקיטי.
    אחרי כמה דקות אני מרגיש שאני ממש רעב.
    אני ניגש למקרר ופותח אותו.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    "מה עושים?!" קראה בריאנה ושמת לב שזה הרכבת האחרונה "בוא" היא אמרה והסתכלה אל הכרטיסן, "אוקי פיצ'ו תעסיק תכרטיסן" קראה בריאנה אבל פיצ'ו לא הספיק והיא החזירה אותו , הרכבת התחילה לנסוע והכרטיסן נכנס פנימה "תוציא את פוניטה!" קראה בריאנה

[/COLOR]
    "צא פוניטה! מה לעשות עכשיו?" אני שואל את בריאנה בטימטום
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    איתי
    אתה בודק מה לאכול ורואה פירות ירקות ולה בשר לחם (בחוץ) ואורז
    אתה מסתכל אל צרמנדר וסקיטי ורואה את סקיטי אם הכורסא שבחוץ ואת צרמנדר מתרוצץ לו בחדר

מייקל
    "בוא כבר!" אמרה בריאנה ותפסה בך, היא עלתה אל פוניטה והעלתה אותך אליו, היה לו די כבד אבל הוא הסתדר "יאלה פוניטה דהירה!" קראה בריאנה, פוניטה התחיל לדהור במהירות רבה ושהייתם ממש קרובים לרכבת בריאנה צעקה "עכשיו!" היא אמרה וקפצה לרכבת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה מסתכל אל צרמנדר וסקיטי ורואה את סקיטי אם הכורסא שבחוץ ואת צרמנדר מתרוצץ לו בחדר

מייקל
    "בוא כבר!" אמרה בריאנה ותפסה בך, היא עלתה אל פוניטה והעלתה אותך אליו, היה לו די כבד אבל הוא הסתדר "יאלה פוניטה דהירה!" קראה בריאנה, פוניטה התחיל לדהור במהירות רבה ושהייתם ממש קרובים לרכבת בריאנה צעקה "עכשיו!" היא אמרה וקפצה לרכבת
    "יאללה!" אני אומר בהתלהבות וקופץ לרכבת. אחרי זה אני מחזיר את פוניטה:" חזור פוניטה!"

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    צימצאר לכוד בתוך הכף יד ואתה מסתכל אל מי ששם היה שם חתול מישהו אם שער כחול ומישהי אם שער סגול ארוך ומוזר
    "כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה" אמרה האישה "כדי לאחד את כל תושבי המדינה" אמר האיש
    "כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים " אמרה האישה "כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים" אמר האיש "ג'סי" אמרה האישה "וג''ימס" אמר האיש "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם" אמרה האישה "היכנע עכשיו או שתלחם" אמר האיש "מיאו בדיוק!" קרא החתול, שזיהתה כמיאו ולא האמנת שהוא מדבר! פתאום היד הכניסה את צימצאר לתוך חור בבטן, שמתה לב שבבטן יש כמו חלון זכוכית סגולה ששמה יש מלא באטרפרי !
    איך ידעתי! Xd
    ~~~~~~~~~~
    "טוב,זה ההזדמנות שלנו! באטרפרי,מתקפת נבבגיי שינה על האנשים ועל המיאו! מארקוורו! תשתמש בניקור על חלון הזכוכית,והפעם תשתמש גם במתקפת כנף כדי לתת לך עוד כוח למכה!" אצעק להם ואסתכל על האנשים הרעים האלה "מי אתם? ולמה גנבתם לי את צ'ימצ'אר?" אשאל בקול מאיים..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה קופץ לרכבת ומחזיר את פוניטה אבל נופל אחורנית, הרגלים שלך אל הרכבת אבל הראש ממש קרוב לגלגלים, בתנופה מהירה אתה עולה למעלה "אין לנו זמן לזה" אמרה בריאנה "תקשיב, כול פעם שיבוא סדרן הולכים לשירותים או עושים משהו העיקר שלא ידע שאנחנו כאן! ואסור ששניים ירדמו! אחד שומר אל השני! רואה סדרן מרחוק מעיר את השני ובורחים ! " קראה בריאנה "ונשתמש ב.. בביוטפליים ובליפאון כדי לברוח!" אמרה בריאנה "הביוטפליים ישתמשו בעל חושי ויורידו אותנו אבל לא לפני שנסדר לנו כרית עלים כי הנחיתה לא תהיה קלה " אמרה בריאנה "אוקי נכנסים, היא אמרה והסתכלה אליך

עומר
    באטרפרי יודע: כנף ברזל יריית חוט נשיכת חרק על חושי אבקת שיתוק ודחיפה
    ~~~~
    מורקרו ניסה לשבור תזכוכית אבל היא הייתה עשויה מגומי! היד לקחה את מורקרו והכניסה אותו פנימה! באטרפרי ניסה לפזר אליהם אבק אבל היד הפריעה לו והוא לא הצליח!

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה קופץ לרכבת ומחזיר את פוניטה אבל נופל אחורנית, הרגלים שלך אל הרכבת אבל הראש ממש קרוב לגלגלים, בתנופה מהירה אתה עולה למעלה "אין לנו זמן לזה" אמרה בריאנה "תקשיב, כול פעם שיבוא סדרן הולכים לשירותים או עושים משהו העיקר שלא ידע שאנחנו כאן! ואסור ששניים ירדמו! אחד שומר אל השני! רואה סדרן מרחוק מעיר את השני ובורחים ! " קראה בריאנה "ונשתמש ב.. בביוטפליים ובליפאון כדי לברוח!" אמרה בריאנה "הביוטפליים ישתמשו בעל חושי ויורידו אותנו אבל לא לפני שנסדר לנו כרית עלים כי הנחיתה לא תהיה קלה " אמרה בריאנה "אוקי נכנסים, היא אמרה והסתכלה אליך
    "יש לי רעיון אחר. את יכולה לעשות את זה, אבל אני מעדיף ללכת לשירותים ולהיות שם כל הנסיעה." אני אומר בחיוך והולך לשירותים, אבל יורד בעיר השנייה

8. Hail Hydra
    עומר
    באטרפרי יודע: כנף ברזל יריית חוט נשיכת חרק על חושי אבקת שיתוק ודחיפה
    ~~~~
    מורקרו ניסה לשבור תזכוכית אבל היא הייתה עשויה מגומי! היד לקחה את מורקרו והכניסה אותו פנימה! באטרפרי ניסה לפזר אליהם אבק אבל היד הפריעה לו והוא לא הצליח!
    "באטרפרי! הכל תלוי בך! תשתמש בעל חושי על האנשים והמיאו ותעיף אותם מכאן (ששוב יתעופפו חח...)! קדימה" אצעק לו בדאגה לפוקימונים שנתפסו... 'חייב להיות להיות פתרון למצב הזה...אני יודע!' אחשוב לעצמי ואז אצעק בקול "צ'ימצ'אר! תשתמש בחפירה על הגומי ותוציא את כול הפוקימונים משם!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    איתי
    אני לוקח אותם ונותן פרי לסקיטי, שני פירות לצ'ארמנדר ושלושה פירות לעצמי (כי אני ממש רעב...)
    לאחר הארוחה אני הולך עם צ'ארמנדר וסקיטי החוצה להתאמן.
    __________________________________________________ __

לא עדכנת לי את סקיטי ואת המתקפות שלה.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 05-24-2011 בשעה 07:38 PM

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    "נראה לך שאנשים יתנו לך להיות בשירותים כול הנסיעה?" אמרה בריאנה שנייה לפני שהלכת לשירותים " וביציאה בודקים כרטיסית התוכנית שלי יותר הגיונית" התעקשה בריאנה והוציאה את ביוטפלי "ביוטפלי חפש לנו מקום" היא אמרה וביוטפלי התחיל להתעופף ולאחר כמה דקות חזר והצביע על שתי ספות ריקות

עומר
    ביוטפלי מנסה ולא מצליח, המיאו שולף ציפורניים חדות ועף במהירות לכיוון ביוטפלי
    !

איתי
    אתה לוקח פירות ונותן לך לצרמנדר ולסקיטי, שאוכלים בתאבון, אתה בא לצאת אבל נתקע בלנה ושניכם ממששים את מצחם הכואב

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה לוקח פירות ונותן לך לצרמנדר ולסקיטי, שאוכלים בתאבון, אתה בא לצאת אבל נתקע בלנה ושניכם ממששים את מצחם הכואב
    "נלה!" אני אומר לה טיפה כועס.
    "עכשיו נזכרת לבוא?" אני שואל אותה.
    "טוב אכלתי 6 פירות מהמקרר" אני מודיע לה.
    "טוב רוצה להתאמן קצת בחוץ?" אני שואל את נלה.
    "כי צ'ארמנדר צריך אימון טוב וגם אני רוצה לראות את המתקפות של אקסיו ושינקס כי כשנגיע לעיר הבאה נחליף" אני מסביר לה.
    "את באה או שאת קודם אוכלת?" אני שואל את נלה.
    אם היא הולכת לאכול אני הולך להתאמן עם צ'ארמנדר ומנסה ללמד אותו מתקפות חדשות ואם נלה באה איתי אני מתאמן עם צ'ארמנדר והיא מתאמנת עם הפוקימונים שלה.

12. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר
    בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
    "ברזל
    חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע

כריס
    לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
    פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
    "אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו

מייקל
    אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד

בן
    אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר
    אתה מתחיל
    התכוונת שאני ומייקל נלחם ? סליחה שהרסתי לך לא הייתי בבית D :
    ----------------------------------
    "היי תזהר קצת לאן שאתה הולך" אני אומר לו ומסתובב לראות מי זה.
    'אין לי זמן לבזבז עליו אני צריך כבר ללכת לתחנת רכבת' אני חושב לעצמי ובודק מה השעה.

13. Hail Hydra
    עומר
    ביוטפלי מנסה ולא מצליח, המיאו שולף ציפורניים חדות ועף במהירות לכיוון ביוטפלי!
    "באטרפרי! שלח אליו אבקת שיתוק! ואז,לפני שישים לב,השתמש בכנף ברזל!" אצעק לו בדאגה,אז אבדוק על מיאו בפוקדע ואראה אם יש לו נקודות תורפה מיוחדות שיעזרו לי לנצח ולהביס אותו...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    מאי
    כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות

רקס
    הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה

עומר
    אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת

בן
    מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה
    אמרתי "אני מצטער מדקיפ"
    הרמתי אותו וחיבקתי אותו

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    מייקל
    "השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור

מאי
    באה אליך נערה "שלום! איזה סוג אביזר לפוקימון תרצי?" שאלה המוכרת בחביבות

עומר
    אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר
    " אביזר לפוקימון ? טוב אין לי מושג מזה > < תוכלי להראות לי מזה או להסביר ? " אשאל בחביבות .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 137 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3787127135136137138139147187237 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •