עומר
מורקרו משתמש בניקור אבל יאמפו מתחמק, מורקרו מעיף אליו חול בעזרת כנפיו והחול מגיע לו לעיינים והוא לא רואה כלום, ברגע הזה מורקרו תוקף אותו עוד ועוד בניקור והוא נפגע מאוד קשה, מורקרו מסיים את זה אם דופק אפל לאחר שהוא משתמש במכת כנף ויאמפו מתעלף
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
עומר
הפוקדור נזרק לעבר יאמפו אבל מפספס ומגיע לכיוונו של מורקרו, מורקרו מעיף תפוקדור בעזרת כנפו לעבר יאמפו
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נתפס!
מורקרו הולך ולוקח את הפוקדור בפיו ומחזיק אותו בקושי ומגיע אליך "מור.." הוא אומר בקושי שהפוקדור בפיו
וספארמרית מתקדמת
עומר
אתה יודע שאחיו צריכים גם להיות בסביבה שלהם,
כלומר גם אם הם היו פה ביער לא בטוח שהוא גר בדיוק אל העץ הזה
~~~~~
מורקרו מנער ענף ואז עוד כמה ויורד משם רק קאטרפרי מעוצבן מאוד שזוחל לו חזרה לעץ
וספארמרית מתקדמת
אה סליחה...
~~~~~~~~~
"מוזר היה אמור להיות שם משהו..." אמלמל לעצמי "טוב,בוא נחפש את אחיו... במידה ולא נצליח,נשמור את יאנפו לעצמנו, כי אני הרי אני מעוניין בפוקימוני עשב חזקים..." אומר להם ואתחיל לצעוד לעבר השביל במטרה לראות משהו... "באטרפרי,מארקוורו,תעשו סיור אווירי קצר," אומר להם ואוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור "צ'ימצ'אר,אני צריך את עזרתך,תחפש פה בסביבה פוקימוני קוף.." אומר לו ואצעד גם אני בחיפוש אחריי הפוקימונים..
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
עומר
צימצאר באטרפרי ומורקרו יוצאים לסיור, וגם אתה הולך, פתאום אתה נתקל בנער אם איפום אל צווארו "נו תפסת פוקימון קוף?" קרא הנער, והבחנת מאחוריו בפוקימון קטן שנראה בצבע שונה לחלוטין
בן
זה גורם לקרן סולרית להיות מהירה הרבה יותר ולכדור מזג אוויר חזק יותר ומשמח את כולם וזה מבהיר תשמיים וזה מאוד טוב לתחרווית,
~~~~
באדו משתמש ביום בהיר שלא עושה כלום!
ואז הוא תוקף בעלי טער, העלי טער פוגעםי בחוזקה בסקווירטל ומעיפים אותו למים, סקווירטל משתמש בקרן בועות שפוגעת בבאדו ומעיפה אותו על עץ
מייקל
ביוטפלי משתמש בעל חושי וזה לא עושה כלום! הוא משתמש באבקת שיתוק אבל היא נכשלת כי ביוטפלי מתחמק "אס אווירי!" קראה בריאנה וביוטפלי נפגע עוד ועוד מהאס אווירי, פתאום ביוטפלי של בריאנה הורעל והסתכל אל בטנו וראה קוץ גדול וסגול , ביוטפלי למד עוקץ רעל!
וספארמרית מתקדמת
"לא,מצטער.." אשקר אותו ואפנה אליו "אני רוצה להלחם נגד הטריקו הזוהר אני רוצה לעשות קרב זוהרים!" אספר לו ואחשוב לעצמי 'במידה ואתפוס את הטריקו,כי הוא פוקימון עשב עוצמתי כמו שרציתי,אתן לו את יאנפו הקטן בתמורה לאזוריל...'
אז אוציא את באטרפרי ואומר לה במהירות "באטרפרי! תשתמשי בייריית חוט לעבר טריקו ותסובבי אותו והשליכי על עץ לבסוף!"
לא תכננתי על זה : P
----------------
"באדו איך אתה,אתה יכול להמשיך ולהלחם?" אני שואל אותו ומנסה שלא לחוץ עליו
'אני ידוע כמה שהוא קטן ומנסה שלא להעמיס לב' אני חושב לעצמי ומסתכל על באדו הקטן ששכוב על האדמה לאחר הפגיעה הקשה מן העץ.
"אם אתה לא יכול רק תגיד" אני מוסיף ומנסה לראות מה הוא רוצה.
עומר
באטרפרי קושר את טריקו המופתע ומעיף אותו על עץ, הוא יורה מיד קליע זרעים שמפיל את באטרפרי ויוצא אם התקפה מהירה שמפילה אותו, אתה רואה שקצת קשה לבאטרפרי והכול
בן
באדו מהנהן לשלילה לסימן שהוא ממשיך, הוא נעמד ומתחמק מעוד קרן בועות, פתאום סקווירטל נופל למטה והלחים שלו אדומות קצת והוא מתנשף מאוד, כול האחים סקווירטל באים אליו , אתה רואה שבגבו יש חץ קטן שנראה דומה מאוד לעוקץ רעל, אתה רוא המישהו מבין העצים מהקצה השני אבל האיש מתחמק ואתה כבר לא רואה אותו
וספארמרית מתקדמת
אני מחייך כאשר באדו מהנהן בשלילה ונעשה גאה בו עוד יותר.
פתאום כאשר הסקווירטל באים אל עברו של הסקווירטל הקטן הם תופסים את מבטי.
"מה קרה" אני שואל בעודי רץ לעברו,אני שם לב לחץ של העוקץ רעל שנמצא בגבו.
"מי אתה מי עשה את זה?" אני צועק בכעס כאשר אני רואה את האיש שחומק לי מהעיינים אל בין העצים.
'אני חייב לדאוג לסקווירטל זה לא משנה כרגע האיש הזה' אני חשוב לעצמי וממהר לתפוס ולהרים אותו בשני ידיי.
"קדימה חייבים להגיע מהר לעיר הרביעים" אני אומר,קם על רגליי ומתחיל לרוץ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)