Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 285 ראשוןראשון ... 513141516172565115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    פיפלאפ משתמש בקרן בועות ובלייס בסופת עלים וזה יוצר מערבולת ענקית!
    "אוקי פיצ'ו צא לקרב!" שמעתה את הקול "ביוטפלי סופה פיצ'ו מכת ברק!" אמר הכול והפוקימונים שלו ביצעו לא ראיתם אותם אבל ראיתה שתי סופות ענקיות "מהר ביוטפלי קח את פיצ'ו ועוף ללמעלה ולצד!" אמר הקול ולא הבנתה שתי המערבולות התנגשו והפכו למערבולת אחת גדולה ביוטפלי ופיצ'ו ניצלו כי עפו רחוק ממנה אבל לא בלייס ופיפלאפ, פיפלאפ חטף מכות ברק ועלים בפרצוף ובלייס חטפה אוויר ובועות בפרצוף, לאחר כמה זמן הם נופלים על הרצפה אבל עומדים "פיצ'ו מכת ברק סיוטפלי אס אווירי!" נשמע הקול ופיפלאפ חוטף מכת ברק משום מקום ובלייס אז אווירי משום מקום, בלייס מתעלפת ופיפלאפ מתעצבן הוא משתמש בקרן בועות ומעיף משהו לרצפה לאחר מכן הוא חוטף מכת ברק ומתעלף גם הוא "כנראה שניצחתי" שמעתה את הקול ונדלק האור ראיתה פרפר ועכבר תינוק לידו ולידה נערה בערך בגיל שלך אולי קצת פחות
    ~~~~
    עשיתי סיפור קטנטן

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    יואב
    פיפלאפ משתמש בקרן בועות ובלייס בסופת עלים וזה יוצר מערבולת ענקית!
    "אוקי פיצ'ו צא לקרב!" שמעתה את הקול "ביוטפלי סופה פיצ'ו מכת ברק!" אמר הכול והפוקימונים שלו ביצעו לא ראיתם אותם אבל ראיתה שתי סופות ענקיות "מהר ביוטפלי קח את פיצ'ו ועוף ללמעלה ולצד!" אמר הקול ולא הבנתה שתי המערבולות התנגשו והפכו למערבולת אחת גדולה ביוטפלי ופיצ'ו ניצלו כי עפו רחוק ממנה אבל לא בלייס ופיפלאפ, פיפלאפ חטף מכות ברק ועלים בפרצוף ובלייס חטפה אוויר ובועות בפרצוף, לאחר כמה זמן הם נופלים על הרצפה אבל עומדים "פיצ'ו מכת ברק סיוטפלי אס אווירי!" נשמע הקול ופיפלאפ חוטף מכת ברק משום מקום ובלייס אז אווירי משום מקום, בלייס מתעלפת ופיפלאפ מתעצבן הוא משתמש בקרן בועות ומעיף משהו לרצפה לאחר מכן הוא חוטף מכת ברק ומתעלף גם הוא "כנראה שניצחתי" שמעתה את הקול ונדלק האור ראיתה פרפר ועכבר תינוק לידו ולידה נערה בערך בגיל שלך אולי קצת פחות
    ~~~~
    עשיתי סיפור קטנטן
    "מי את? מה את עושה פה?" אני אשאל ואחזיר את בליס ופיפלאפ לפוקדור
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    יואב
    בגלל שהגבתה אחרי ואני פתחתי עמוד חמש עשרה אתה זוכה
    שוב זה מפחיד עד כמה שזה צפוי..
    איזה אבן התפתחות תרצה?
    ~~~~~~~~~~~
    "מה אני עושה פה? מה אתה עושה פה? זה המקום של ההורים שלי ואני שומרת אליו עד שההורים שלי חוזרים, לפחות לביינתיים אל תספר אבל אני יוצאת למסע!" אמרה הילדה בהתרגשות, ראיתה שפיצ'ו הוא עוד תינוק וביוטפלי הרים אותו ועף מהמחסן,לביינתיים היא כבר הניחה תביצה במקום וחייכה
    "אז מה אתה עושה פה ? גנב" אמרה הנערה בבחשד

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    יואב
    בגלל שהגבתה אחרי ואני פתחתי עמוד חמש עשרה אתה זוכה
    שוב זה מפחיד עד כמה שזה צפוי..
    איזה אבן התפתחות תרצה?
    ~~~~~~~~~~~
    "מה אני עושה פה? מה אתה עושה פה? זה המקום של ההורים שלי ואני שומרת אליו עד שההורים שלי חוזרים, לפחות לביינתיים אל תספר אבל אני יוצאת למסע!" אמרה הילדה בהתרגשות, ראיתה שפיצ'ו הוא עוד תינוק וביוטפלי הרים אותו ועף מהמחסן,לביינתיים היא כבר הניחה תביצה במקום וחייכה
    "אז מה אתה עושה פה ? גנב" אמרה הנערה בבחשד
    אבן אש

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אני חשבתי שהבית נטוש לגמרי, ורציתי לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר לה ומראה לה את וורמפל המעולף

5. משתמש מנוסה
    יואב
    "אה..." אמרה הנערה "טוב אז בוא " היא אמרה ויצאה מהמחסן "נו למה אתה מכחה אין לי את כול היום יש לי עוד אורח" אמרה הנערה, יצאתה יחד איתה מהמחסן יחד אם הפוקימונים שלך (בלאוסום שעוקבת אחריך וכול השאר מעולפים בפוקדורים) היא נועלת תמחסן ונכנסת יחד איתך לבית , אתה רואה סלון נחמד אם כורסאות כחולות טלוויזיה ושולחן עץ חום נחמד, יש כניסה בלי דלת למטבח ולחדר אוכל דלת לשירותים ומדרגות ללמעלה ועוד שני דלתות לשני חדרים, היא נכנסת לסלון ושמה במין מכונה קטנה את הפוקדורים של הפוקימונים שלך ואז מחזירה אותם "זהו הם התרפאו" אמרה הנערה והראתה לך את הדלת , יצאתה החוצה ושמתה לב שכבר התחיל להחשיך, פתאום דרכת על אבן קשה מאוד בצבע צהוב וכאבה לך הרגל

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    יואב
    "אה..." אמרה הנערה "טוב אז בוא " היא אמרה ויצאה מהמחסן "נו למה אתה מכחה אין לי את כול היום יש לי עוד אורח" אמרה הנערה, יצאתה יחד איתה מהמחסן יחד אם הפוקימונים שלך (בלאוסום שעוקבת אחריך וכול השאר מעולפים בפוקדורים) היא נועלת תמחסן ונכנסת יחד איתך לבית , אתה רואה סלון נחמד אם כורסאות כחולות טלוויזיה ושולחן עץ חום נחמד, יש כניסה בלי דלת למטבח ולחדר אוכל דלת לשירותים ומדרגות ללמעלה ועוד שני דלתות לשני חדרים, היא נכנסת לסלון ושמה במין מכונה קטנה את הפוקדורים של הפוקימונים שלך ואז מחזירה אותם "זהו הם התרפאו" אמרה הנערה והראתה לך את הדלת , יצאתה החוצה ושמתה לב שכבר התחיל להחשיך, פתאום דרכת על אבן קשה מאוד בצבע צהוב וכאבה לך הרגל
    "אייה!" אני אצעק בכאב ואפול על השביל

7. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מרים את האבן המעצבנת בכוונה לזרוק אותה אך אתה רואה שהיא מיוחדת ושומר אותה בכיס
    "משהו קרה?" שאלה הנערה ופתחה את הדלת שמתה לב שכבר חושך בחוץ לחלוטין וטייני נמצאת מאחוריך מפהקת

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מרים את האבן המעצבנת בכוונה לזרוק אותה אך אתה רואה שהיא מיוחדת ושומר אותה בכיס
    "משהו קרה?" שאלה הנערה ופתחה את הדלת שמתה לב שכבר חושך בחוץ לחלוטין וטייני נמצאת מאחוריך מפהקת
    "סתם דרכתי על איזה אבן. טוב, תודה על הריפוי, ביי!" אני אומר בתקווה שהיא תקרא לי לחזור

9. משתמש מנוסה
    יואב
    "טוב איך כשאתה רוצה " אמרה הנערה והתכוונה לסגור תדלת במבט מיואש הסתכלתה לעבר הבית "בלו..." אמרה טייני ומשכה בחצאית של הילדה,הילדה הסתכלה אליה במבט מלא רחמים "אמ.. מתחיל להמשיך בוא תיכנס" אמרה הנערה ופתחה את הדלת טייני שמחה ונכנסה לבית היא מיד נרדמה על אחת הספות, "ההורים שלי אמורים לחזור מחר בערך.. אז לביינתיים תישן בסלון" אמרה הנערה "פיצ'ו ביוטפלי אני צריכה אתכם!" אמרה וזרקה שתי פוקדורים "מעניין איפה איווי, הוא לא חזר מהטיול לילה שלו ביוטפלי לך תמצא את איווי פיצו תקרא לבוויזל נצתרך עזרה" אמרה הנערה והפרפר עף החוצה ליער והפיצ'ו עלה למעלה, מביא איתו את הסמור, הנערה הביאה מזרון ושמה ליד הספה, והסמור הביא מצעים והוא ופיצ'ו סידרו אותם,
    הפוקדע שלך ציפצף ונזכרתה שאתה יכול לבדוק את כול ארבעת הפוקימונים

וספארמרית מתקדמת

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    רק כי כבר שיגעת...

שם ב פורום :~The KoDaK~
    שם במשחק : קודק
    דמות :
    רקע : קודק נולד בעיר פאילור,לשני הורים צעירים אחות גדולה ואח צעיר,אימו עבדה פעם בעיר רייקוליין אך בגלל העומס היא הייתה צריכה לעבוד קרוב יותר,והתחילה לעבוד בלינורה.
    אביו היה פעם מנהל המכון של פאילור אך יום אחד הוא כבר לא רצה ופרש מהניהול,יום אחד קודק טייל לו בדרך 3 שלפתע נתקל בפוקימון קטן שבכה.
    "רל רל!" זעק הפוקימון וקודק לא ידע מה לעשות,הוא ניגש אל אחד השיחים הוציא משם גרגיר ונתן אותו לפוקימון.
    הפוקימון אכל את הגרגער בתאבון והודה לקודק,שניהם הלכו למקומות אחרים.
    עברו חודשים וקודק טייל לו שוב באותה הדרך שפתאום נפל לתוך בור ענק,פתאום הוא ראה פוקימון לבן עם ראש ירוק אדמדמם שאמר "קיר ליה!" הפוקימון עזר לקודק לצאת והכיר את עצמו בתור הרלטס שקודק פעם פגש.
    שניהם התחילו לשחק יחד עד שיום אחד קירליה היה חייב ללכת..כמזכרת הוא נתן לקודק צדף קטן וקודק נתן לקירליה אבן ירקרקה שלא ידע מה היא,קירליה החזיק אותה ופתאום זהר באור לבן והפך לגלייד!
    "גלייד!" הוא זעק והודה לקודק.
    קודק הלך לביתו מאושר והחליט לבחור ברלטס כהתחלתי..
    פוקימונים : רלטס
    הערות : פאנפי,אקסיו (קיבאגו..הדרקון מהדור החמישי)
    ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
    תגים : ( לא לגעת ) .

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קודק
    תשים תמונת ספרייט ואז אתה רשום ותגיב להתחלה

וספארמרית מתקדמת

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    התחלה :
    אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    הוספתי..אז:

"תודה אבא.." אומר ואתחיל לצאת כדיי לקבל את הפוקימון הראשון שלי.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    יואב
    "טוב איך כשאתה רוצה " אמרה הנערה והתכוונה לסגור תדלת במבט מיואש הסתכלתה לעבר הבית "בלו..." אמרה טייני ומשכה בחצאית של הילדה,הילדה הסתכלה אליה במבט מלא רחמים "אמ.. מתחיל להמשיך בוא תיכנס" אמרה הנערה ופתחה את הדלת טייני שמחה ונכנסה לבית היא מיד נרדמה על אחת הספות, "ההורים שלי אמורים לחזור מחר בערך.. אז לביינתיים תישן בסלון" אמרה הנערה "פיצ'ו ביוטפלי אני צריכה אתכם!" אמרה וזרקה שתי פוקדורים "מעניין איפה איווי, הוא לא חזר מהטיול לילה שלו ביוטפלי לך תמצא את איווי פיצו תקרא לבוויזל נצתרך עזרה" אמרה הנערה והפרפר עף החוצה ליער והפיצ'ו עלה למעלה, מביא איתו את הסמור, הנערה הביאה מזרון ושמה ליד הספה, והסמור הביא מצעים והוא ופיצ'ו סידרו אותם,
    הפוקדע שלך ציפצף ונזכרתה שאתה יכול לבדוק את כול ארבעת הפוקימונים

"אוקיי, נבדוק את הפוקימונים האלה.", אני אומר ומוציא את הפוקדקס

14. משתמש מנוסה
    קודאק
    אתה הולך לעבר הפרופסור ופתאום רואה ילד קטן עצוב על הכביש ולא מטופח, אתה מתקרב אליו ומגלה שזה בעצם פוקימון! הפוקימון מסתכל אליך וממשיך להיות עצוב
    מה תעשה?

יואב

ביוטפלי
    סוג : חרק ומעופף
    ביוטפלי פוקימון הפרפר, ההתפתחות השלישית של וורמפל
    ביוטפלי טוב מאוד לתחרויות , הרבה מאמנים אוהבים להשתמש בו,
    הוא אוהב לחיות בשדות פתוחים שם הוא מעופף בחופשיות

איווי
    סוג: נורמל
    איווי פוקימון השועל, אומרים שלאיווי יש שבעה התפתחויות שנות!, כול אחת מההתפתחויות מותאמת לסביבה שלה,איווי פוקימון די נדיר בטבע ורואים אותו בעיקר אצל מאמנים, הוא די שובב ואוהב להשתעשע

פיצ'ו
    סוג: חשמל
    פיצ'ו פוקימון העכבר הקטן, פיצ'ו נמצא בדרך כלל בעיר ולא רואים אותו הרבה ביער, יש לפיצ'ו שני עיגולים וורודים על לחיו, למספר פוקימוני חשמל יש את זה ומשם יוצאות המכות ברק שלהם, פיצ'ו הוא פוקימון שובב קצת שאוהב לפעמים להסתקרן אבל הוא מתעצבן מאוד בקלות,

בוויזל
    סוג: מים
    בוויזל פוקימון סמור הים,
    בוויזל מאוד חברתי ואוהב בני אדם, הוא אוהב מאוד לצוף במים על ידי הבלון המנופח שסביב צווארו,
    הבלון שסביב צווארו מתנפח במים וקח הוא יכול לשחות למעלה למרחקים עצומים

לאחר שהסתכלתה בפוקדע ראיתה מיטה מסודרת לידך,פתאום ראיתה משהו זז בתוך הכרית

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה

מה תעשה?

יואב

ביוטפלי
    סוג : חרק ומעופף
    ביוטפלי פוקימון הפרפר, ההתפתחות השלישית של וורמפל
    ביוטפלי טוב מאוד לתחרויות , הרבה מאמנים אוהבים להשתמש בו,
    הוא אוהב לחיות בשדות פתוחים שם הוא מעופף בחופשיות

איווי
    סוג: נורמל
    איווי פוקימון השועל, אומרים שלאיווי יש שבעה התפתחויות שנות!, כול אחת מההתפתחויות מותאמת לסביבה שלה,איווי פוקימון די נדיר בטבע ורואים אותו בעיקר אצל מאמנים, הוא די שובב ואוהב להשתעשע

פיצ'ו
    סוג: חשמל
    פיצ'ו פוקימון העכבר הקטן, פיצ'ו נמצא בדרך כלל בעיר ולא רואים אותו הרבה ביער, יש לפיצ'ו שני עיגולים וורודים על לחיו, למספר פוקימוני חשמל יש את זה ומשם יוצאות המכות ברק שלהם, פיצ'ו הוא פוקימון שובב קצת שאוהב לפעמים להסתקרן אבל הוא מתעצבן מאוד בקלות,

בוויזל
    סוג: מים
    בוויזל פוקימון סמור הים,
    בוויזל מאוד חברתי ואוהב בני אדם, הוא אוהב מאוד לצוף במים על ידי הבלון המנופח שסביב צווארו,
    הבלון שסביב צווארו מתנפח במים וקח הוא יכול לשחות למעלה למרחקים עצומים

לאחר שהסתכלתה בפוקדע ראיתה מיטה מסודרת לידך,פתאום ראיתה משהו זז בתוך הכרית
    את יכולה לעדכן את הטופס שלי? אני לא זוכר את המתקפות של בלייס וטייני

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי, בוא נראה מה זה שם!" אני אומר ומרים את הכרית

עמוד 15 מתוך 285 ראשוןראשון ... 513141516172565115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •