מייקל
איך שתי מתקפות יעלפו פוקימון !
הפוקימון שלך לא בהתפתחות אחרונה וחזק רצח
~~~~~
פרינפלאפ משתמש במערבולת אבל נידורן חופר לו בור, המערבולת פוגעת בו מלמעלה אבל לא כמו שהיא הייתה אמורה להיות, פרינפלאפ מתקפל מההרעלה ותוקף בכנף פלדה שפוגעת בחוזקה בנידורן, הוא שולח עוד קוץ ופירינפלאפ מתקפל שוב
איתי
צרמנדר עושה כדבריך ומשתמש בגחלת אל יגו, אבל בדיוק באותו מקום הוא מקבל כוויה יותר חזקה,
הוא מנער את ידו שנהיית אדומה, אתה רואה שזה מאוד כואב לו
דור
הילד מוציא את הפוקימונים שלו ואתם הולכים למקום רחוק מהילדים אם עשב, "טריקו ליע זרעים פיצ'ו מכת ברק!" קרא הילד, הפוקימונים עשו כדבריו והמכת ברק חישמלה תזרעים, ככה שהם היו זרעים מחושמלים שמתקרבים במהירות לעבר שלדון ופאנפי!
דניס
אתה הולך לעבר הוקל ואתה רואה נער
"אין לי הרבה זמן אז אני יאמר לך את זה בקצרה, עדן והפרופסור שלחו אותי המעבדה שלו התפוצצה, הנה פוקדור של ראלטס פוקדע ופוקדורים " קרא הנער "בהצלחה במסע!" אמר הנער והתחיל ללכת, לאחר שהביא לך תחפצים, הסתכלת אל החפצים ועלו לך מלא שאלות , עדיין ראית אותו מרחוק ליד כמה עצים במקחר מטר מטר וחצי ממך..
כריס
אלמוגה יוצאת במכת וולט חזקה שפוגעת בוורטלטל ,
וורטלטל מתקפל מזה ומתחשמל קצת "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער, וורטלטל החלש משתמש בזנב ברזל ומעיף את אלמוגה, שמהתוצאה משתמש במכת ברק קטלנית שמחשמלת את וורטלטל לחלוטין וורטלטל נופל על הקרקע ומתעלף, אלמוגה מתעלפת בכמה שניות אחריו "חזור , אתה סתם אפס הפסדת לסנאי מעופף!" קרא הנער והחזיר את וורטלטל לפוקדור, ודי ריחמת אליו
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-27-2011 בשעה 03:58 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
עכשיו אתה רק מגזים
פרינפלאפ מתקפל אבל מתגבר אל זה ומשתמש בכנף פלדה, נידורן נפגע מזה ופתאום הנידורין הבת קופצת אל פרינפלאפ בחוזקה ומשתמש בהתקפת קרן ופוגעת בו מאוד ומפילה אותו לרצפה, שני הנידורינים קופצים ומשתמשים בנשיכה על כנפו וזה פוגע בו מאוד והוא מתקפל עוד פעם מההרעלה
איתי
אתה הולך לאחות ג'וי והיא לוקחת את צרמנדר ושמה לו קרח על זה, היא מביאה לך שקית קרח ואומרת לך שצרמנדר יצמיד את זה ליד שלו כול הזמן עד השינה ואז ישים את זה במקרר, צרמנדר לוקח במקומך תשקית ושם אותה אל היד, במהירות הוא מפריד את זה אבל מסתכל אליך ומחזיר
וספארמרית מתקדמת
כריס
"יש לשלך יתרון סוגים חוץ מזה הוא סתם פוקימון לוזר במילא אחרי הקרב הזה אני כבר יטפל בו" אמר הנער וחייך חיוך קטן "אינ לא מתכוון לילחם בחלשלושים!" קרא הנער ונכנס פנימה לתוך מרכז הפוקימונים
איתי
אני אומרת מה אתה חולם
~~~~~
אתה עולה למעלה ומשחרר את סקיטי וצרמנדר, סקיטי מסתכלת אל צרמנדר מודאגת ומשתמשת בקרן קרח חלשה שמקפיאה תמים שנמסו , לאחר מכן היא נכנסת בזהירות לתוך הג'קוזי , אתה מסתכל ורואה את נלה מעוצבנת נכנסת לחדרה ואז יוצאת אם בגד ים בצבע כחול של שני חצאים ונכנסת לג'קוזי יחד אם מדקיפ ושינקס ואקסיו
מייקל
ביוטפלי השתמש בעל חושי אבל שתי הנידורנים התחפרו כבר, כשהם יצאו הנידורן הבת נפגעה מהמערבולת, הבן דאג לה קצת והתעצבן ושלח עוד קוצים ארוכים וסגולים שהרעילו את ביוטפלי ופרינפלאפ שהתקפל שנית, ביוטפלי צנח למטה הוא נראה בסדר אבל לא הכי טוב ופתאום נזכרת "ביוטפלים רגישים לרעל של אחרים.."
עומר
אתם ממשיכים לרוץ ועוצרים בשדה קטן, אתה קצת מתנשם וקולט שרצת ממש ממש הרבה! "הנה זה פה!" קרא טום, והצביע אל מערה קטנה ששם ראית כ20 עייניים שחורות ונוצצות "נו אתה בא?" שאל טום בהתרגשות והתיישב על סלע ומיד קם
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)