Pokemon GO
עמוד 151 מתוך 285 ראשוןראשון ... 51101141149150151152153161201251 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,251 עד 2,265 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    איתי
    צרמנדר נותן אגרופים לעץ ומפיל עלים למטה, כול פעם הוא מפיל עלה או שניים אחד יותר, שהוא מגיע ל8 הוא נותן אגרוף חזק במיוחד ונופלים כ20 עלים
    צרמנדר למד אגרוף!
    "יופי צ'ארמנדר למדת אגרוף!" אני רץ אליו ומחבק אותו.
    אחר כך אני אומר לו "צ'ארמנדר, אני יודע שקיבלת כוויה מקודם, אבל עכשיו אתה יודע אגרוף אז, גחלת על היד שלך ואז אגרוף, תנסה ליצור אגרוף אש קדימה!"

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מייקל
    פרינפלאפ יצא בניקור מקדחה רציני לעבר נידורן , נידורן התחפר קצת בעזרת רגליו ושפרינפלאפ היה מאליו הוא ירה עורץ סגלגל לבטנו, פרינפלאפ עף קצת למעלה ונפל למטה, מורעל

איתי
    צרמנדר נותן אגרופים לעץ ומפיל עלים למטה, כול פעם הוא מפיל עלה או שניים אחד יותר, שהוא מגיע ל8 הוא נותן אגרוף חזק במיוחד ונופלים כ20 עלים
    צרמנדר למד אגרוף!

דור
    במקרה
    ~~~~
    כחמישה ילדים מרימים את ידם למעלה, "לי יש איווי וגיבל!" קרא ילד אחד "לי טריקו ופיצו!" קרא עוד ילד "זה לא חוכמה לי יש גרוטל ולוקסיו!" קרא עוד נער "לי יש ביוטפלי ומאנצלקס!" קראה ילדה "לי יש טוגפי וציקוריטה!" קראה עוד ילדה והתלבטת מאוד

כריס
    אלמוגה נפגעה מהסחרור והשתמשה במכת וולט, וורטלטל התחשמל והנער צעק אליו בבוז שנית "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער , וורטלטל העיף את אלמוגה בכנף ברזל והיא נתקעה בקיר ונפלה למטה אבל מיד התאוששה "צא בסחרור ואקדח מים!" קרא הנער, וורטלטל השתמש בסחרור וחמש אקדחי מים יצאו מחמשת החורים שלו ופגע בחוזקה באלמוגה שעפה שנית לקיר , היא הייתה פגועה קשה אבל עדיין עמדה
    אני אומר לילד שיש לו טריקו ופיצ'ו: אני ארצה להילחם איתך. אני מוציא את סטיל ופאנפי ואומר לו להשתמש בטריקו ופיצ'ו ואז מחכה.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

3. היכל התהילה
    דניס
    אתה הולך לכיווון המעבדה בשמחה ופתאום רואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין!
    "הי! פס! הי בוא לכאן!" נשמע קול מתחילת היער שליד המעבדה
    אני הולך בחשדנות למקור הקול

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    פרינפלאפ יצא בניקור מקדחה רציני לעבר נידורן , נידורן התחפר קצת בעזרת רגליו ושפרינפלאפ היה מאליו הוא ירה עורץ סגלגל לבטנו, פרינפלאפ עף קצת למעלה ונפל למטה, מורעל

איתי
    צרמנדר למד אגרוף!

דור
    במקרה
    ~~~~
    כחמישה ילדים מרימים את ידם למעלה, "לי יש איווי וגיבל!" קרא ילד אחד "לי טריקו ופיצו!" קרא עוד ילד "זה לא חוכמה לי יש גרוטל ולוקסיו!" קרא עוד נער "לי יש ביוטפלי ומאנצלקס!" קראה ילדה "לי יש טוגפי וציקוריטה!" קראה עוד ילדה והתלבטת מאוד

כריס
    אלמוגה נפגעה מהסחרור והשתמשה במכת וולט, וורטלטל התחשמל והנער צעק אליו בבוז שנית "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער , וורטלטל העיף את אלמוגה בכנף ברזל והיא נתקעה בקיר ונפלה למטה אבל מיד התאוששה "צא בסחרור ואקדח מים!" קרא הנער, וורטלטל השתמש בסחרור וחמש אקדחי מים יצאו מחמשת החורים שלו ופגע בחוזקה באלמוגה שעפה שנית לקיר , היא הייתה פגועה קשה אבל עדיין עמדה
    " אלמוגה תחזיקי מעמד ! קדימה עוד ניסיון תסיימי את זה במכת וולט צאי ! "
    ' מה יהיה איתך ראלטס .. '
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    איך שתי מתקפות יעלפו פוקימון !
    הפוקימון שלך לא בהתפתחות אחרונה וחזק רצח
    ~~~~~
    פרינפלאפ משתמש במערבולת אבל נידורן חופר לו בור, המערבולת פוגעת בו מלמעלה אבל לא כמו שהיא הייתה אמורה להיות, פרינפלאפ מתקפל מההרעלה ותוקף בכנף פלדה שפוגעת בחוזקה בנידורן, הוא שולח עוד קוץ ופירינפלאפ מתקפל שוב

איתי
    צרמנדר עושה כדבריך ומשתמש בגחלת אל יגו, אבל בדיוק באותו מקום הוא מקבל כוויה יותר חזקה,
    הוא מנער את ידו שנהיית אדומה, אתה רואה שזה מאוד כואב לו

דור
    הילד מוציא את הפוקימונים שלו ואתם הולכים למקום רחוק מהילדים אם עשב, "טריקו ליע זרעים פיצ'ו מכת ברק!" קרא הילד, הפוקימונים עשו כדבריו והמכת ברק חישמלה תזרעים, ככה שהם היו זרעים מחושמלים שמתקרבים במהירות לעבר שלדון ופאנפי!

דניס
    אתה הולך לעבר הוקל ואתה רואה נער
    "אין לי הרבה זמן אז אני יאמר לך את זה בקצרה, עדן והפרופסור שלחו אותי המעבדה שלו התפוצצה, הנה פוקדור של ראלטס פוקדע ופוקדורים " קרא הנער "בהצלחה במסע!" אמר הנער והתחיל ללכת, לאחר שהביא לך תחפצים, הסתכלת אל החפצים ועלו לך מלא שאלות , עדיין ראית אותו מרחוק ליד כמה עצים במקחר מטר מטר וחצי ממך..

כריס
    אלמוגה יוצאת במכת וולט חזקה שפוגעת בוורטלטל ,
    וורטלטל מתקפל מזה ומתחשמל קצת "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער, וורטלטל החלש משתמש בזנב ברזל ומעיף את אלמוגה, שמהתוצאה משתמש במכת ברק קטלנית שמחשמלת את וורטלטל לחלוטין וורטלטל נופל על הקרקע ומתעלף, אלמוגה מתעלפת בכמה שניות אחריו "חזור , אתה סתם אפס הפסדת לסנאי מעופף!" קרא הנער והחזיר את וורטלטל לפוקדור, ודי ריחמת אליו
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-27-2011 בשעה 03:58 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    ~~~~~
    פרינפלאפ משתמש במערבולת אבל נידורן חופר לו בור, המערבולת פוגעת בו מלמעלה אבל לא כמו שהיא הייתה אמורה להיות, פרינפלאפ מתקפל מההרעלה ותוקף בכנף פלדה שפוגעת בחוזקה בנידורן, הוא שולח עוד קוץ ופירינפלאפ מתקפל שוב
    אבל הוא חזק פי אלף יותר מנידוראן...

"אוקיי פרינפלאפ! כנף פלדה ואז קרן בועות!" אני אומר ופרינפלאפ ואם הוא מצליח לעלף אותו אני זורק עליו פוקדור
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    איתי
    צרמנדר עושה כדבריך ומשתמש בגחלת אל יגו, אבל בדיוק באותו מקום הוא מקבל כוויה יותר חזקה,
    "לא טוב..." אני ממלמל.
    "טוב מספיק עם האימונים להיום, בוא ניכנס" אני אומר לו, נכנס איתו למרכז הפוקימונים מרפא אותו והולך לחדר לישון עם צ'ארמנדר וסקיטי.
    לאחר שאני קם אני מתכונן ליציאה למדגרת הביצים כדי להשיג ביצת ריאולו!

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    עכשיו אתה רק מגזים

פרינפלאפ מתקפל אבל מתגבר אל זה ומשתמש בכנף פלדה, נידורן נפגע מזה ופתאום הנידורין הבת קופצת אל פרינפלאפ בחוזקה ומשתמש בהתקפת קרן ופוגעת בו מאוד ומפילה אותו לרצפה, שני הנידורינים קופצים ומשתמשים בנשיכה על כנפו וזה פוגע בו מאוד והוא מתקפל עוד פעם מההרעלה

איתי
    אתה הולך לאחות ג'וי והיא לוקחת את צרמנדר ושמה לו קרח על זה, היא מביאה לך שקית קרח ואומרת לך שצרמנדר יצמיד את זה ליד שלו כול הזמן עד השינה ואז ישים את זה במקרר, צרמנדר לוקח במקומך תשקית ושם אותה אל היד, במהירות הוא מפריד את זה אבל מסתכל אליך ומחזיר

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    ~~~~~

איתי

דור
    הילד מוציא את הפוקימונים שלו ואתם הולכים למקום רחוק מהילדים אם עשב, "טריקו ליע זרעים פיצ'ו מכת ברק!" קרא הילד, הפוקימונים עשו כדבריו והמכת ברק חישמלה תזרעים, ככה שהם היו זרעים מחושמלים שמתקרבים במהירות לעבר שלדון ופאנפי!

דניס
    אתה הולך לעבר הוקל ואתה רואה נער
    "אין לי הרבה זמן אז אני יאמר לך את זה בקצרה, עדן והפרופסור שלחו אותי המעבדה שלו התפוצצה, הנה פוקדור של ראלטס פוקדע ופוקדורים " קרא הנער "בהצלחה במסע!" אמר הנער והתחיל ללכת, לאחר שהביא לך תחפצים, הסתכלת אל החפצים ועלו לך מלא שאלות , עדיין ראית אותו מרחוק ליד כמה עצים במקחר מטר מטר וחצי ממך..

כריס
    אלמוגה יוצאת במכת וולט חזקה שפוגעת בוורטלטל ,
    וורטלטל מתקפל מזה ומתחשמל קצת "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער, וורטלטל החלש משתמש בזנב ברזל ומעיף את אלמוגה, שמהתוצאה משתמש במכת ברק קטלנית שמחשמלת את וורטלטל לחלוטין וורטלטל נופל על הקרקע ומתעלף, אלמוגה מתעלפת בכמה שניות אחריו "חזור , אתה סתם אפס הפסדת לסנאי מעופף!" קרא הנער והחזיר את וורטלטל לפוקדור, ודי ריחמת אליו
    " תראה מה זה , פוקימון בהתפתחות שנייה מפסיד ככה , כמה אירוני , מי הפוקימון הבא שלך ? " אשאל בסקרנות בעודי מצפה לאחות ג'וי שתביא לי את ראלטס לבחוץ .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

10. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה הולך לאחות ג'וי והיא לוקחת את צרמנדר ושמה לו קרח על זה, היא מביאה לך שקית קרח ואומרת לך שצרמנדר יצמיד את זה ליד שלו כול הזמן עד השינה ואז ישים את זה במקרר, צרמנדר לוקח במקומך תשקית ושם אותה אל היד, במהירות הוא מפריד את זה אבל מסתכל אליך ומחזיר
    אמרתי שאני עולה לחדר לישון אבל לא משנה

אני עולה לחדר שלי ושל נלה והולך לישון באחד החדרים עם המיטה האישית.
    כשאני ישן, אני חולם שאני נלחם מול ליאו, מצוות דארקנס, מביס אותו ביחד עם עדן ועוד כמה ילדים ומציל את העולם!

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    עכשיו אתה רק מגזים

פרינפלאפ מתקפל אבל מתגבר אל זה ומשתמש בכנף פלדה, נידורן נפגע מזה ופתאום הנידורין הבת קופצת אל פרינפלאפ בחוזקה ומשתמש בהתקפת קרן ופוגעת בו מאוד ומפילה אותו לרצפה, שני הנידורינים קופצים ומשתמשים בנשיכה על כנפו וזה פוגע בו מאוד והוא מתקפל עוד פעם מההרעלה

[/COLOR]
    "אוקיי, 2 על שתיים?! גם אני יכול! צא ביוטיפליי, על חושי על 2 הנידוראנים! פרינפלאפ! תתאושש, ואז מערבולת על שניהם!" אני אומר בהתלהבות

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    בן
    מה משנה?
    ~~~~~
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה מלא מאמנםי ופוקימונים, בפנים יש כ5 אחיות ג'וי שמתרוצצות, , אתה רואה שהן מיד נכנסות לדלפק, אתה רואה שיש כ5 טורים, אתה רואה שיש גם כזה ללקיחת מספרים "מקרים דחופים" היה אל אחד " מקרים רגילים" היה על עוד אחד "מקרים נמוכים" היה אל עוד אחד

איתי
    צרמנדר הסתכל אלייך, נפגע עוד יותר טיפה אבל ניגב את עיניו קצת "צרמנדר צרמנ דר" |פעם ניסיתי ללמוד אגרוף| אמר צרמנדר "צרמנדר צר " |וכמעט הצלחתי | הוא המשיך

עומר
    "לא ממש" אמר טום "אבל קצת לפני העיר השנייה יש קבוצת איווי! אני יודע שזה לא פוקימוני קוף אבל נורא רציתי פעם אחד!" קרא טום בשמחה
    "נחמד... אולי אני אתפוס לי אחד... ואז אפתח אותו,זה יהיה נחמד" אומר לו בשמחה "טוב נו,כמה זמן? איפה העיר!" ארטן לעצמי..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    כריס
    "יש לשלך יתרון סוגים חוץ מזה הוא סתם פוקימון לוזר במילא אחרי הקרב הזה אני כבר יטפל בו" אמר הנער וחייך חיוך קטן "אינ לא מתכוון לילחם בחלשלושים!" קרא הנער ונכנס פנימה לתוך מרכז הפוקימונים

איתי
    אני אומרת מה אתה חולם
    ~~~~~
    אתה עולה למעלה ומשחרר את סקיטי וצרמנדר, סקיטי מסתכלת אל צרמנדר מודאגת ומשתמשת בקרן קרח חלשה שמקפיאה תמים שנמסו , לאחר מכן היא נכנסת בזהירות לתוך הג'קוזי , אתה מסתכל ורואה את נלה מעוצבנת נכנסת לחדרה ואז יוצאת אם בגד ים בצבע כחול של שני חצאים ונכנסת לג'קוזי יחד אם מדקיפ ושינקס ואקסיו

מייקל
    ביוטפלי השתמש בעל חושי אבל שתי הנידורנים התחפרו כבר, כשהם יצאו הנידורן הבת נפגעה מהמערבולת, הבן דאג לה קצת והתעצבן ושלח עוד קוצים ארוכים וסגולים שהרעילו את ביוטפלי ופרינפלאפ שהתקפל שנית, ביוטפלי צנח למטה הוא נראה בסדר אבל לא הכי טוב ופתאום נזכרת "ביוטפלים רגישים לרעל של אחרים.."

עומר
    אתם ממשיכים לרוץ ועוצרים בשדה קטן, אתה קצת מתנשם וקולט שרצת ממש ממש הרבה! "הנה זה פה!" קרא טום, והצביע אל מערה קטנה ששם ראית כ20 עייניים שחורות ונוצצות "נו אתה בא?" שאל טום בהתרגשות והתיישב על סלע ומיד קם

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    ביוטפלי השתמש בעל חושי אבל שתי הנידורנים התחפרו כבר, כשהם יצאו הנידורן הבת נפגעה מהמערבולת, הבן דאג לה קצת והתעצבן ושלח עוד קוצים ארוכים וסגולים שהרעילו את ביוטפלי ופרינפלאפ שהתקפל שנית, ביוטפלי צנח למטה הוא נראה בסדר אבל לא הכי טוב ופתאום נזכרת "ביוטפלים רגישים לרעל של אחרים.."

[/COLOR]
    "או או, חזור ביוטיפליי! פרינפלאפ, מערבולת ואז קרן בועות! צא פוניטה! להביור!" אני אומר בהתלהבות

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    כריס
    "יש לשלך יתרון סוגים חוץ מזה הוא סתם פוקימון לוזר במילא אחרי הקרב הזה אני כבר יטפל בו" אמר הנער וחייך חיוך קטן "אינ לא מתכוון לילחם בחלשלושים!" קרא הנער ונכנס פנימה לתוך מרכז הפוקימונים

איתי
    אני אומרת מה אתה חולם
    ~~~~~
    אתה עולה למעלה ומשחרר את סקיטי וצרמנדר, סקיטי מסתכלת אל צרמנדר מודאגת ומשתמשת בקרן קרח חלשה שמקפיאה תמים שנמסו , לאחר מכן היא נכנסת בזהירות לתוך הג'קוזי , אתה מסתכל ורואה את נלה מעוצבנת נכנסת לחדרה ואז יוצאת אם בגד ים בצבע כחול של שני חצאים ונכנסת לג'קוזי יחד אם מדקיפ ושינקס ואקסיו

מייקל

עומר
    אתם ממשיכים לרוץ ועוצרים בשדה קטן, אתה קצת מתנשם וקולט שרצת ממש ממש הרבה! "הנה זה פה!" קרא טום, והצביע אל מערה קטנה ששם ראית כ20 עייניים שחורות ונוצצות "נו אתה בא?" שאל טום בהתרגשות והתיישב על סלע ומיד קם
    "שם האיוווים?" אשאל אותו "אם כן,אז למה לא... חכה לי!" אנסה להשיג אותו בריצה.. "צ'ימצ'אר צא!" אוציא אותו מהפוכדור
    "צ'ימצ'אר,אני יודע שהפסדת בקרב הקודם אבל זה לא נרא,אני אנסה לחזק אותך עכשיו..." אסביר לו ואכנס למערה עם טום..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 151 מתוך 285 ראשוןראשון ... 51101141149150151152153161201251 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •