מצטער אבל אני לא יכול להמשיך להתעכב אני ממש חייב לישון כדי לקום מוקדם.
__________________________________________________ _
"צ'ארמנדר מצטער אבל אתה לא יכול להיכנס לג'קוזי." אני אומר לו ומתבאס.
אני שם לב שנלה הגיעה.
"נלה! הגעת! תגידי למה את התעצבנת עליי בשעה שעתים האחרונות? אני פשוט רוצה להיות מאמן חזק עם פוקימונים חזקים! אני לא אבוא לליאו עם זיגזגון או עם פוצ'יאנה! תחשבי בהיגיון!" אומר לה בכעס.
"טוב לא משנה, עכשיו אני צריך לישון כדי לקום מוקדם אני אלך לישון בעוד 10 דקות בערך." אני מודיע לנלה.
מייקל
פרינפלאפ משתמש במערבולת שמתמזגת אם השנייה, לאט לאט המערבולות מתפגגות והנידורין הנקבה נופלת למטה, מותשת מאוד היא משתמש בעוקץ רעל אל פוניטה והוא מורעל, פרינפלאפ מתקפל מההרעלה והוא לא במצב משהו ופוניטה גם לא הכי אבל הרבה היותר, פירינפלאפ משתמש בקרן בועות ופוניטה מוסיף להביור וזה פוגע בחוזקה בנידורין הזכר , בין הבועות לאש נוצר מין חשמל כזה וזה מוסיף עוד, אתה רואה שפוניטה במצב סביר איכשהו למרות שהוא התקפל, פרינפלאפ ממש לא וניחדורין ונידורן באותו מצב ובאמצע בין פוניטה לפרינפלאפ הם משתמשים במתקפת קרן שניהן ופרינפלאפ ופוניטה נפגעים לא בצורה הכי קלה
עומר
צימצאר מקשיב לך ואז מסתכל אל איווית קטנה ופורץ בגלגל להבה אימתני אליה! היא מיד נופלת ושולחת אליו כדור צל שממנו הוא מתחמק
דניס
"דוד שלך בסדר גמור, צפינו שמשהו כזה יקרה אז הוא נסע לעיר הרביעית או השלישית, הוא כרגע בבית מלון לא זול אתה אל בטוח תראה אותו" אמר הנער והמשיך ללכת ונעלם, הסתכלת אל החפצים שלך והתרגשת מאוד מהמסע ומראטלס
איתי
למה שתלך לישון בשבע בערב?
~~~~
נלה הסתכלה אליך מעוצבנת, היא פתחתה את הטלוויזיה ושם היה טורניר קרבות , ראית נער מחזיק גביע זהוב ושדרן "והנה האלוף שלו ריקו יחד אם רטקיט שלו! הם בהחלט צוות אלוף!" קרא השדרן ונלה סגרה תטלוויזיה והסתכלה אליך בחיוך
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דניס
ראלטס יוצא החוצה או יותר נכון יוצאת, אתה מגלה בפוקדע שראלטס היא בת!
אתה סורק את דבריך ורואה שיש לך את הפוקדור של ראלטס פוקדע טלפון 500 כסף בתיק ובגדים ועוד דברים כמובן, אתה מסתכל עוד פעם ורואה שחסר לך פוקדור! אתה מסתכל סביבך בחיפוש אחריו ורואה פוקימון קטנטן שמנסה בכול יכולתו להחזיר את הפוקדור בזנבו בארוך והאדום
מייקל
פוניטה ופרינפלאפ עושים שוב פעם את השילוב הזה שפוגע בחוזקה בנידורין הבן, שני פוקימוניך עוד פעם מתקפלים לבינתיים הנידורין הבן מעיף את הבת שיוצאת בנשיכה על כנפו של פרינפלאפ שפוגעת בו קשה, היא משתמש בהתקפת קרן אליו והוא מתנדנד , אתה רואה שהוא לא במצב הכי משהו ואפילו קרוב לעילוף, לאחר מכן נידורין משתמשת באגרוף אל פוניטה שנוחת מעל אפו , הוא עף קצת אחורה אבל אז יוצא בבלימה שפוגעת בפרינפלאפ (נידורין על כנפו) ובנידורין בת, פרינפלאפ משתמש בכנף ברזל ומעיף את נידורין מכנפו, נידורין עפה על הקיר ומאוד מותשת ופחות או יותר במצב של פרינפלאפ
עומר
צימצאר השתמש בחפירה וגם איווי, מתוך האדמה פרצה האיווי שמרזיקה את ידו של צימצאר והעיפה אותו על הקיר, צימצאר התאושש מיד והשתמש בלהביור שממנו איווי התחמדה ושלחה כדור צל שממנו צימצאר התחמק
איווי
סוג:נורמל
איווי פוקימון השועל, איווי מאוד סקרן וחבורתי, איווי הוא הפוקימון בעל מספר ההתפתחויות הגדול ביותר יש לו כשבעה התפתחויות! ההתפתחויות בעצם מותאמות לסביבה שבה האיווי גר, איווי גר בעירים ובשדות והרים ליד אגמים ובכמעט כול מקום
וספארמרית מתקדמת
עומר
צימצאר השתמש בגלגל להבה אבל האיווית התחמקה, צימצאר שרט אותה והיא נפגעה לא קל, היא נשכה את רגלו של צימצאר ואז העיפה לעברו חול בעזרת כפות רגליה החול פגע בעיניו של צימצאר והוא לא יכל לפקוח אותן
בן
אתה הולך ורואה שסקווירטל נראה ממש רע, הסקווירטל מסתכלים אליו ופתאום יורים אקדח מים לכול מקום, האנשים נבהלים מהטיפות שיורדות אליהם ואחות ג'וי אחת ניגשת אליכם "אני מבקשת ממכם להפסיק! אוי ואבוי.." קראה האחות ג'וי ולקחה מיד את הסקווירטל הקטן לחדר הטיפולים
וספארמרית מתקדמת
בן
אתה מוצא כמה ספסלים ארוכים ומתיישב , אחריך כול הסקווירטלים מתיישבים ומדברים ואתה מרגיש לא שייך "בעליו של סקווירטל להגיע לכאן!" נשמע קול מהרמקול, כול הסקווירטלים החליקו לעבר הקבלה והגדול קרא לך
עומר
צימצאר השתמש בגלגל להבה אבל לא ידע איפה היא, הוא ניסה לתקוף אותה אבל נתקע בקיר ונפל אל ראשו, האיווית צחקה קצת והשתמשה בכדור צל שפגע בחוזקה בצימצאר והוא עדיין לא ראה כלום
וספארמרית מתקדמת
כדי לקום מוקדם מאוד...
חשבתי איזה תשע כי אמרת חשוך לפני שהגענו למרכז הפוקימונים.
__________________________________________________ ____
"נו באמת!" אומר לנלה.
"טוב, יש מאמנים יותר חזקים ממנו.
למשל, קורן! ראית איזה ג'ולטיאון יש לו? הוא חזק ממש! אני חייב אחד כזה. וגם כשפתחתי את הפוכדורים, את רצית את לוקסרייי וויבייל, ולא את שילדון או פלוטזל!" אומר לה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)