Pokemon GO
עמוד 153 מתוך 285 ראשוןראשון ... 53103143151152153154155163203253 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,281 עד 2,295 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    איתי
    "זה כי קורן מין הסתם היה לא קצת אם ג'וליטון אני מניחה" אמרה נלה "ורציתי וויבל ולוקסרי כי לאח שלי יש כאלה לא יותר מזה " אמרה נלה והביטה אליך "למה אתה לא מוכן להקשיב ?! באמת אתה חושב שכול פוקימון נולד חזק ?! לא! אתה לא תוכל למצוא תמיד תפוקימונים החזקים ביותר זה לא עובד ככה!" צעקה נלה, מישום מה היא נורא התעצבנה אליך ביחוד שהיא הזכירה את אח שלה, הא הלכה לחדר שלה וסגרה תדלת בחוזקה

עומר
    צימצאר התחיל לשרוט ולשרוט אבל לא הצליח, פתאום איווי דרכה א ענף, צימצאר שאוזניו רגישות מאוד פלט להביור שפגע באיווית בחוזקה רבה והעיף אותה לקיר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    איתי
    "זה כי קורן מין הסתם היה לא קצת אם ג'וליטון אני מניחה" אמרה נלה "ורציתי וויבל ולוקסרי כי לאח שלי יש כאלה לא יותר מזה " אמרה נלה והביטה אליך "למה אתה לא מוכן להקשיב ?! באמת אתה חושב שכול פוקימון נולד חזק ?! לא! אתה לא תוכל למצוא תמיד תפוקימונים החזקים ביותר זה לא עובד ככה!" צעקה נלה, מישום מה היא נורא התעצבנה אליך ביחוד שהיא הזכירה את אח שלה, הא הלכה לחדר שלה וסגרה תדלת בחוזקה

עומר
    צימצאר התחיל לשרוט ולשרוט אבל לא הצליח, פתאום איווי דרכה א ענף, צימצאר שאוזניו רגישות מאוד פלט להביור שפגע באיווית בחוזקה רבה והעיף אותה לקיר
    "יפה מאוד צ'ימצ'אר! עכשיו תגמור את זה בדחיפה שיטיח אותה לקיר עוד הפעם!" אורה לו בשאגה אדירה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    אתה מוצא כמה ספסלים ארוכים ומתיישב , אחריך כול הסקווירטלים מתיישבים ומדברים ואתה מרגיש לא שייך "בעליו של סקווירטל להגיע לכאן!" נשמע קול מהרמקול, כול הסקווירטלים החליקו לעבר הקבלה והגדול קרא לך

עומר
    צימצאר השתמש בגלגל להבה אבל לא ידע איפה היא, הוא ניסה לתקוף אותה אבל נתקע בקיר ונפל אל ראשו, האיווית צחקה קצת והשתמשה בכדור צל שפגע בחוזקה בצימצאר והוא עדיין לא ראה כלום
    אני קם מן הספסל ורץ מהר בלי לחשוב פעמיים לאחר דקות מייאשות של מחשבות בנוגע למצבו של סקווירטל.
    "האחות ג'וי,מה שלומו?" אני שואל אותה.

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מייקל
    איך שתי מתקפות יעלפו פוקימון !
    הפוקימון שלך לא בהתפתחות אחרונה וחזק רצח
    ~~~~~
    פרינפלאפ משתמש במערבולת אבל נידורן חופר לו בור, המערבולת פוגעת בו מלמעלה אבל לא כמו שהיא הייתה אמורה להיות, פרינפלאפ מתקפל מההרעלה ותוקף בכנף פלדה שפוגעת בחוזקה בנידורן, הוא שולח עוד קוץ ופירינפלאפ מתקפל שוב

איתי
    צרמנדר עושה כדבריך ומשתמש בגחלת אל יגו, אבל בדיוק באותו מקום הוא מקבל כוויה יותר חזקה,
    הוא מנער את ידו שנהיית אדומה, אתה רואה שזה מאוד כואב לו

דור
    הילד מוציא את הפוקימונים שלו ואתם הולכים למקום רחוק מהילדים אם עשב, "טריקו ליע זרעים פיצ'ו מכת ברק!" קרא הילד, הפוקימונים עשו כדבריו והמכת ברק חישמלה תזרעים, ככה שהם היו זרעים מחושמלים שמתקרבים במהירות לעבר שלדון ופאנפי!

דניס
    אתה הולך לעבר הוקל ואתה רואה נער
    "אין לי הרבה זמן אז אני יאמר לך את זה בקצרה, עדן והפרופסור שלחו אותי המעבדה שלו התפוצצה, הנה פוקדור של ראלטס פוקדע ופוקדורים " קרא הנער "בהצלחה במסע!" אמר הנער והתחיל ללכת, לאחר שהביא לך תחפצים, הסתכלת אל החפצים ועלו לך מלא שאלות , עדיין ראית אותו מרחוק ליד כמה עצים במקחר מטר מטר וחצי ממך..

כריס
    אלמוגה יוצאת במכת וולט חזקה שפוגעת בוורטלטל ,
    וורטלטל מתקפל מזה ומתחשמל קצת "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער, וורטלטל החלש משתמש בזנב ברזל ומעיף את אלמוגה, שמהתוצאה משתמש במכת ברק קטלנית שמחשמלת את וורטלטל לחלוטין וורטלטל נופל על הקרקע ומתעלף, אלמוגה מתעלפת בכמה שניות אחריו "חזור , אתה סתם אפס הפסדת לסנאי מעופף!" קרא הנער והחזיר את וורטלטל לפוקדור, ודי ריחמת אליו
    אני אומר לשילדון לספוג את הזרעים בשיריונו ואז אומר להם: ''שילדון, פאנפי תשתמשו בגחלת ובגלגול!'' אני אומר להם בתקווה לשחזר את גלגל הלהבה.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

5. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    עומר
    "לצערי אי אפשר.." אמר הנער בביאוס "צריך ללכת למכונת החלפה במרכז פוקימונים, אחרת הפוקדע שלי יחשוב שיש לי שינקס ושלך יחשוב שיש לך יאנפו ולא שינקס" קרא הנער

מייקל
    "ביוטפלים קצת רגישים לעוקצי רעל של אחרים" אמרה בריאנה "וזה מה שקרה" הסבירה בריאנה, לאחר מספר דקות ביוטפלי יצא היחד אם האחות ג'וי ונראתה כחדשה

רקס
    הילד זרק אל רטטה פוקדור ותוך כמה נידנודים הוא נכנס "יש! התפיסה השנייה שלי היום!" קרא הנער, "אני לא בטוח ינצח תמנהיג מכון הזה!" הוא אמר בשימחה וחיבק את הבאלבאזור שלו

איתי
    "איך אתה יודע? אף מדען לא חקר את זה, וזה מה שמעצבן אותי! אתה חייב לתפוס פוקימונים מסוימים! כיאלו אתה חושב שהכול יקבע מראש ! לא בטוח שתמצא פוקימונים חלופים או תפוקימונים שאתה רוצה, יכול להיות שאתה תצתרך ללכוד איזה מג'יקראפ או רטטה רק בגלל שהם חלשים בתהחלה או לא מוצאי חן בעינייך תא הלא תיקח אותם?" קראה נלה בכעס ועלתה לחדר שלכם , צרמנדר השתמש בגחלת אל ידו , הוא ניער אותה ואתה רואה שיש לו שם כוויה אדמדמה
    הלכתי לילד ואמרתי לו "תחדש קטנצ'יק עכשיו יש לי שאלה אתה רוצה מולי קרב אני מזמין אותך "
    שאלתי בשמחה

6. משתמש מנוסה
    עומר
    צימצאר לא ידע את מי לתקוף כי הפעם האיווית ההיתה שקטה, היא שלחה כדור צל שהעיף ואתו והוא פגע ישירות בקיר

בן
    "הוא ינוח פה חצי שעה ואז הוא יחלים, הוא הורעל ברעל כלשהוא , חזק מאוד, אתה יודע מה קרא לו?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והתחלת לדאוג לגבי החץ והאיש

דור
    שלדון סופג תזרעים והוא עדין נפגע די קשה (השריו ןשלו לא סופג הכול ) הוא עף טיפה אחרונה ומשתמש בגחלת לעבר הגלגול של פאנפי, פאנפי קצת נשרף בעצמו אבל זה יוצר גלגל להבה רציני ביותר!

רקס
    פתאום הילד נירא מאוד מאוד כועס ועיית את פניו "אני לא קטן! ואני יכול לגמור אותך בשניות אם באלבאזור שלי היה בריא!" קרא הילד והביט אליך, כועס קצת

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    עומר
    צימצאר לא ידע את מי לתקוף כי הפעם האיווית ההיתה שקטה, היא שלחה כדור צל שהעיף ואתו והוא פגע ישירות בקיר

בן
    "הוא ינוח פה חצי שעה ואז הוא יחלים, הוא הורעל ברעל כלשהוא , חזק מאוד, אתה יודע מה קרא לו?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והתחלת לדאוג לגבי החץ והאיש

דור
    שלדון סופג תזרעים והוא עדין נפגע די קשה (השריו ןשלו לא סופג הכול ) הוא עף טיפה אחרונה ומשתמש בגחלת לעבר הגלגול של פאנפי, פאנפי קצת נשרף בעצמו אבל זה יוצר גלגל להבה רציני ביותר!

רקס
    פתאום הילד נירא מאוד מאוד כועס ועיית את פניו "אני לא קטן! ואני יכול לגמור אותך בשניות אם באלבאזור שלי היה בריא!" קרא הילד והביט אליך, כועס קצת
    הסתכלתי על הילד בפרצוף מוזר כזה o.o
    אמרתי לו "נו שהיה אתה "גדול" אז רוצה קרב ?"
    הסתכלתי עליו בפרצוף תחון כזה =.=

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="Olive"]
    מייקל
    פוניטה ופרינפלאפ עושים שוב פעם את השילוב הזה שפוגע בחוזקה בנידורין הבן, שני פוקימוניך עוד פעם מתקפלים לבינתיים הנידורין הבן מעיף את הבת שיוצאת בנשיכה על כנפו של פרינפלאפ שפוגעת בו קשה, היא משתמש בהתקפת קרן אליו והוא מתנדנד , אתה רואה שהוא לא במצב הכי משהו ואפילו קרוב לעילוף, לאחר מכן נידורין משתמשת באגרוף אל פוניטה שנוחת מעל אפו , הוא עף קצת אחורה אבל אז יוצא בבלימה שפוגעת בפרינפלאפ (נידורין על כנפו) ובנידורין בת, פרינפלאפ משתמש בכנף ברזל ומעיף את נידורין מכנפו, נידורין עפה על הקיר ומאוד מותשת ופחות או יותר במצב של פרינפלאפ

"אוקיי פרינפלאפ ופוניטה, זה הזמן למאמץ אחרון! פוניטה להביור ואז בלימה ופרינפלאפ ניקור מקדחה ואז תנסה להשתמש במשאבת הידרו!" אני אומר בחיוך ומכין את הפוקדורים בידי. אם הם מתעלפים, אני זורק עליהם את הפוקדורים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר

בן

דור

רקס
    אני נזכר באותו איש מסתורי שברח ואני מתחיל לכעוס על עצמי.
    "לא היה לי זמן לבדוק,זה רק היה מישהו שתקף אותו וברח,הייתי חייב לא להתייחס כדי להספיק להגיע לכאן ולהציל את סקווירטל".

10. היכל התהילה
    דניס
    ראלטס יוצא החוצה או יותר נכון יוצאת, אתה מגלה בפוקדע שראלטס היא בת!
    אתה סורק את דבריך ורואה שיש לך את הפוקדור של ראלטס פוקדע טלפון 500 כסף בתיק ובגדים ועוד דברים כמובן, אתה מסתכל עוד פעם ורואה שחסר לך פוקדור! אתה מסתכל סביבך בחיפוש אחריו ורואה פוקימון קטנטן שמנסה בכול יכולתו להחזיר את הפוקדור בזנבו בארוך והאדום
    "שלום לך" אגיד לו "אני יכול לקבל את הפוקדור שלי בבקשה?"

11. Hail Hydra
    עומר

בן

דור

רקס
    "צ'ימצ'אר! תנסה להקשיב,בשקט בשקט,ואז,אם אתה שם לב למשהו תתקיף אותו בלהביור!" אורה לו בדאגה קלה...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    רקס
    "הפוקימונים שלי תשושים אז אי אפשר " אמר הילד "ביי!" הוא אמר והלך, ראית שנפל לו משהו מהכיס,

מייקל
    פוניטה משתמש בלהביור ופרינפלאפ בניקור מקדחה, שתי המתקפות פוגעות קשה אבל הם עדיין עומדים, פרינפלאפ מתקפל פעם אחרונה מהרעל, נראה שזה יותר מידי בשבילו, והוא נופל, פוניטה גם מתקפל אבל ממשיך לעמוד

בן
    "טוב עשית" אמרה האחות ג'וי והלכה לחדר טיפולים, סקווירטל אחד שנראה כהאח הבינוני משך לך בחולצה והצביע אל דלת החדר

דניס
    הפוקימון מסתכל אליך וממשיך להחזיק, טיפת זעה נופלת ממנו ואתה רואה שהוא מאוד מתאמץ, ראלטס משתמש במהירות בעל חושי ומביא לך תפוקדור "סקורפיו." קרא הפוקימון באיכזוב
    ~~~~
    ראלטס יודע צרחה דחיפה ועל חושי

עומר
    צימצאר עוצם את עיניו, ומקשיב, בטעות האיווית דורכת אל עלה ונשמע קול זעיר, צימצאר הפנה לשם את מבטו ושלח להביור שפגע בה בחוזקה והעיף אותה לקיר והיא מיד התעלפה

וספארמרית מתקדמת

13. Hail Hydra
    רקס
    "הפוקימונים שלי תשושים אז אי אפשר " אמר הילד "ביי!" הוא אמר והלך, ראית שנפל לו משהו מהכיס,

מייקל
    פוניטה משתמש בלהביור ופרינפלאפ בניקור מקדחה, שתי המתקפות פוגעות קשה אבל הם עדיין עומדים, פרינפלאפ מתקפל פעם אחרונה מהרעל, נראה שזה יותר מידי בשבילו, והוא נופל, פוניטה גם מתקפל אבל ממשיך לעמוד

בן
    "טוב עשית" אמרה האחות ג'וי והלכה לחדר טיפולים, סקווירטל אחד שנראה כהאח הבינוני משך לך בחולצה והצביע אל דלת החדר

דניס
    הפוקימון מסתכל אליך וממשיך להחזיק, טיפת זעה נופלת ממנו ואתה רואה שהוא מאוד מתאמץ, ראלטס משתמש במהירות בעל חושי ומביא לך תפוקדור "סקורפיו." קרא הפוקימון באיכזוב
    ~~~~

עומר
    צימצאר עוצם את עיניו, ומקשיב, בטעות האיווית דורכת אל עלה ונשמע קול זעיר, צימצאר הפנה לשם את מבטו ושלח להביור שפגע בה בחוזקה והעיף אותה לקיר והיא מיד התעלפה
    "מצוין צ'ימצ'אר!" אשבח אותו בשמחה ואשליך את הפוכדור אל האיווית "טום,איזה התפתחות של איווי אתה הכי מעדיף?" אשאל אותו ואחכה לתשובה...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    דניס
    ~~~~
    "מה קרה?" אשאל את סקורפיו בעודי תופס את הפוקדור "תודה ראלטס"

15. משתמש מנוסה
    רקס

מייקל

בן

דניס
    ~~~~

עומר
    צעקתי לילד "חכה נפל לכה משהו"
    אז רציתי לבדוק מה זה פתחתי והסתכלתי

עמוד 153 מתוך 285 ראשוןראשון ... 53103143151152153154155163203253 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •