עומר
"ללא כול ספק ג'וליטון" קרא הילד ואיפום שלו חבט בצימצאר קטן בפעם האחרונה וזה מיד התעלף, טום זרק פוקדור בהתרגשות רבה ולאחר מספר נידנודים הוא נעצר
דניס
סקורפיו הסתכל אליו בעיניו הגדולות ומיד התחיל ללכת לעבר השיח אבל הוא ניסה ללכת עוד וראה שהוא הולך במקום בגלל העל חושי של ראלטס!
רקס
אתה רואה שהילד כבר הלך, אתה מסתכל ורואה שזה פתק אם חותמת זהובה קטנה, הבד בצבע ב'ג ומגולגל כמו מגילה ונעטף בחוט אדום ונסגר בחותמת זהובה אם סימן של ויקטיני אליה
בן
סקווירטל מסתכל אלייך ומצביע על הדלת,אתה שמח מהקרבה של הסקווירטלים אבל דואג לסקווירטל הקטן,
הסקווירטל מושך לך שנית במכנב ומצביע אל הדלת ואליו ואליך ואל הסקווירטלים ואל הדלת, אתה מבין שסקווירטל וכול הסקווירטלים רוצים ללכת אל סקווירטל
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
ראלטס עזב את סקורפיו וסקורפיו הביט אליך לקח פוקדור בזנבו ופוקדור נוסף בשתי ידיו הקטנטנות והתאמץ מאוד להרזיק את שתי הפוקדורים והתחיל ללכת בזריזות לעבר השיחים
רקס
אתה מתחיל ללכת לעבר העיר השנייה ופתאום נורא מסקרן אותך לראות מה יש במכתב הזה
וספארמרית מתקדמת
במקרה אני רוצה.... אבן ברקסתם,אני רוצה אבן ירח לפיתוח איווי לאמבריאון
~~~~~~~~~~~~~~
"נחמד,תפסת גם צ'ימצ'אר, ברכותיי" אברך אותו בשמחה "טוב,בוא נמשיך לעיר,היא קרובה" אומר לו ואמשוך אותו לבחוץ,בדרך אוציא את טריקו ואיווי ואומר להם בחיוך "איווי,טריקו,שלום! אני המאמן החדש שלכם,עומר"
עומר
איווי לא מתפתח מאבן ירח לאמבריון הוא מתפתח לאמבריון שהוא שמח בלילה והתבלבלתי זה לא צימצאר זה איווי
~~~~~~
טריקו והאיווית הסתכלו אלייך, טריקו הביט אלייך והצביע לבחוץ וראית משהו מנצנץ בין הסלעים
וספארמרית מתקדמת
עומר
אני לא מבטיחה לך שהיא תתפתח לאמבריון
~~~~
"טריקו טריק טרי קו ריקו יקו" | זאת אבן נראה לי אבן פיתוח|קרא טריקו והצביע אל האבן, "איוו איווי איוו" | הלוואי וזה אבן מים| קראה איווי ודי התעצבנת
וספארמרית מתקדמת
דניס
סקורפיו מסתכל לאיכם וממשיך ללכת ותוך שנייה אתם מאבדים אותו, אתה שומע קול של משהו נוחת אל האדמה בחוזק
עומר
טוב
~~~
אתה מסתכל ורואה שזו באמת אבן מים!, איווי מאוד שמחה נגעת באבן אבל לא קורה דבר "טריקו טריק טריקו טריקו ריקו" |אולי היא לא ברמה גבוהה מספיק להתפתחות| אמר טריקו ואיווי קצת התאכזבה
רקס
אתה פותח את הנייר וקורא מה שבו
"GA5 , אנחנו עושים אספה בנוגע לשלשייה, נתנו את זה לבן שלך כדי שזה יהה יותר קל וגם הוא לא ממש יודע לקרוא לפי מה שאמרת לנו, באספה היו לו רק החמישיה היו גם עוד כמה, ושם נחליט מה לעשות
GA" קראת בקול מין הנייר
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)