Pokemon GO
עמוד 155 מתוך 285 ראשוןראשון ... 55105145153154155156157165205255 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,311 עד 2,325 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    דניס
    סקורפיו מסתכל לאיכם וממשיך ללכת ותוך שנייה אתם מאבדים אותו, אתה שומע קול של משהו נוחת אל האדמה בחוזק

עומר
    טוב
    ~~~
    אתה מסתכל ורואה שזו באמת אבן מים!, איווי מאוד שמחה נגעת באבן אבל לא קורה דבר "טריקו טריק טריקו טריקו ריקו" |אולי היא לא ברמה גבוהה מספיק להתפתחות| אמר טריקו ואיווי קצת התאכזבה

רקס
    אתה פותח את הנייר וקורא מה שבו
    "GA5 , אנחנו עושים אספה בנוגע לשלשייה, נתנו את זה לבן שלך כדי שזה יהה יותר קל וגם הוא לא ממש יודע לקרוא לפי מה שאמרת לנו, באספה היו לו רק החמישיה היו גם עוד כמה, ושם נחליט מה לעשות
    GA" קראת בקול מין הנייר
    סגרתי את הנייר ושם בתיק הלכתי לחפש פוקימון שילחם נגד ריולו
    נערך לאחרונה על ידי *Sasuke*, 05-29-2011 בשעה 06:39 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר
    "ללא כול ספק ג'וליטון" קרא הילד ואיפום שלו חבט בצימצאר קטן בפעם האחרונה וזה מיד התעלף, טום זרק פוקדור בהתרגשות רבה ולאחר מספר נידנודים הוא נעצר

דניס
    סקורפיו הסתכל אליו בעיניו הגדולות ומיד התחיל ללכת לעבר השיח אבל הוא ניסה ללכת עוד וראה שהוא הולך במקום בגלל העל חושי של ראלטס!

רקס
    אתה רואה שהילד כבר הלך, אתה מסתכל ורואה שזה פתק אם חותמת זהובה קטנה, הבד בצבע ב'ג ומגולגל כמו מגילה ונעטף בחוט אדום ונסגר בחותמת זהובה אם סימן של ויקטיני אליה

בן
    סקווירטל מסתכל אלייך ומצביע על הדלת,אתה שמח מהקרבה של הסקווירטלים אבל דואג לסקווירטל הקטן,
    הסקווירטל מושך לך שנית במכנב ומצביע אל הדלת ואליו ואליך ואל הסקווירטלים ואל הדלת, אתה מבין שסקווירטל וכול הסקווירטלים רוצים ללכת אל סקווירטל
    "נראה מה אפשר לעשות" אני אומר לו ומסמן להם להשאר במקום.
    אני ניגש אל איזור הדלת לבדוק אם האחות ג'וי נמצאת שם בכדי לבקש ממנה רשום לבקר אותו.

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

מייקל
    פוניטה משתמש בלהביור ופרינפלאפ בניקור מקדחה, שתי המתקפות פוגעות קשה אבל הם עדיין עומדים, פרינפלאפ מתקפל פעם אחרונה מהרעל, נראה שזה יותר מידי בשבילו, והוא נופל, פוניטה גם מתקפל אבל ממשיך לעמוד

"לא! עמוד פרינפלאפ! תשתמש בקרן בועות! פוניטה, להביור פעם אחרונה!" אני אומר בצעקת זעם ומכין את הפוקדורים בידי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    יש גם טריקו כאלה
    ~~~~~
    אתם מתחילים לרוץ ולאט לאט רואים מלא מלא בניינים,
    אתם נמצאים בשער העיר ורואים מלא אבל ממש הרבה ביניינים גבוהים ומלא חנויות ואנשים וגם פוקימונים
    "קודם החלפה וריפוי או מנהיג מכון?" שאל טום אותך

דניס
    אתה הולך לשם ורואה מה יש שם ומסתתר,
    אתה רואה מערה לא גדולה מאוד ששם נמצא סקורפיו , במערה יש כמה שני פוקדורים הרבה אבנים מיוחדות וכול מיני דברים, אפילו ביצה קטנה הייתה שם

רקס
    אתה מסתכל מסביבך ולא רואה שום פוקימון..
    פתאום אתה מרגיש קצת רעידות באדמה ונבהל קצת
    בן
    אתה הולך ומבקש מהאחות ג'וי לראות אותו, היא מובילה אתכם לחדר ואתם וראים מלא פוקימונים, אתם רואים מיטה קטנה ולבנה שבה שוכב סקווירטל אם מגבת אל הראש
    "הוא לא אוכל את התרופה שלו.." אמרה האחות ג'וי בדאגה והגישה לך קערית אם אוכל עיסתי בצבע וורדרד סגלגל בפנים וכפית

מייקל
    פרינפלאפ לא יכול יותר ומתעלף לאחר כמה בועות שהוא שולח שמיד מתפוצצות, פוניטה שולח להביור שפוגע בחוזקה ומתקפל שנית, שני הנידורינים משתמשים בהתקפת קרן שפוגעת בו מאוד, הוא משתמש בלהביור ומאלף את הנקבה והזכר מיד מגן אליה בגופו גם פוניטה מאוד תשוש עכשיו
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-29-2011 בשעה 06:40 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    יש גם טריקו כאלה
    ~~~~~
    אתם נמצאים בשער העיר ורואים מלא אבל ממש הרבה ביניינים גבוהים ומלא חנויות ואנשים וגם פוקימונים

דניס
    אתה רואה מערה לא גדולה מאוד ששם נמצא סקורפיו , במערה יש כמה שני פוקדורים הרבה אבנים מיוחדות וכול מיני דברים, אפילו ביצה קטנה הייתה שם
    "החלפה וריפוי... כי אני גם רוצה להלחם נגד מנהיג המכון..." אסביר לו ואלך איתו לעבר מרכז הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי "שלום,ג'וי,את יכולה לרפאות לי את הפוקימונים..?" אושיט לה את כל הפוכדורים שלי...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    עומר
    "רגע!" קרא טום "קודם נחליף" הוא אמר ושם את הפוקדור של שינקס במכונה "אוקי שים את של יאנפו" אמר טום בחיוך

וספארמרית מתקדמת

7. Hail Hydra
    עומר
    "רגע!" קרא טום "קודם נחליף" הוא אמר ושם את הפוקדור של שינקס במכונה "אוקי שים את של יאנפו" אמר טום בחיוך
    "אוקיי בסדר.." אומר לו ואשים את הפוכדור של יאמפו 'להתראות יאמפו' אומר בליבי...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עומר
    יש גם טריקו כאלה
    ~~~~~

דניס

בן
    אתה הולך ומבקש מהאחות ג'וי לראות אותו, היא מובילה אתכם לחדר ואתם וראים מלא פוקימונים, אתם רואים מיטה קטנה ולבנה שבה שוכב סקווירטל אם מגבת אל הראש
    "הוא לא אוכל את התרופה שלו.." אמרה האחות ג'וי בדאגה והגישה לך קערית אם אוכל עיסתי בצבע וורדרד סגלגל בפנים וכפית
    "תודה האחות ג'וי אני אלך לדבר איתו גם".
    אני ניגש אל מיטתו עם הסקווירטלים ומחפש כיסא ומתיישב.
    "קח תאכל,זה חשוב כדי שתשאר חזק" אני אומר לו בחיוך ומושיט לו את הכפית בכדי שיאכל.
    "זה גם חשוב מאוד שתקח את התרופה שלך" אני אומר לו בפנים נחמדות ומחייכות כדי לא להביהלו ולנסות לשכנע אותו.

9. משתמש מנוסה
    עומר
    הפוקדורים מתחלפים , "ההחלפה הושלמה" אמרה המכונה "יש יאנפו!" קרא טום וריפא את הפוקימונים לשו בעזרת האחות ג'וי

בן
    סקווירטל מסתכל אליך ומזיז את ראשו הצידה, ופשוט לא מוכן לאכול!
    "הוא לא יכול לא לאכול את זה.." אמרה האחות ג'וי בחשש, ופתאום קלטת שסקווירטל מאוד קטן!

וספארמרית מתקדמת

10. Hail Hydra
    עומר
    הפוקדורים מתחלפים , "ההחלפה הושלמה" אמרה המכונה "יש יאנפו!" קרא טום וריפא את הפוקימונים לשו בעזרת האחות ג'וי

בן
    "הוא לא יכול לא לאכול את זה.." אמרה האחות ג'וי בחשש, ופתאום קלטת שסקווירטל מאוד קטן!
    אקח את הפוכדורים ואלך לאחות ג'וי במטרה לרפות את הפוקימונים 'יש,השגתי שינקס!' אחשוב בליבי בשמחה...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    עומר

בן
    מה זאת אומרת מאוד קטן?: P
    --------
    אני קם מהכיסא ואומר לאחות ג'וי בקול שקט,"אז מה אפשר לעשות?" אני שואל בדאגה.

12. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול

בן
    קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
    ~~~~
    "אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    עומר
    צימצאר לא ידע את מי לתקוף כי הפעם האיווית ההיתה שקטה, היא שלחה כדור צל שהעיף ואתו והוא פגע ישירות בקיר

בן
    "הוא ינוח פה חצי שעה ואז הוא יחלים, הוא הורעל ברעל כלשהוא , חזק מאוד, אתה יודע מה קרא לו?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והתחלת לדאוג לגבי החץ והאיש

דור
    שלדון סופג תזרעים והוא עדין נפגע די קשה (השריו ןשלו לא סופג הכול ) הוא עף טיפה אחרונה ומשתמש בגחלת לעבר הגלגול של פאנפי, פאנפי קצת נשרף בעצמו אבל זה יוצר גלגל להבה רציני ביותר!

רקס
    פתאום הילד נירא מאוד מאוד כועס ועיית את פניו "אני לא קטן! ואני יכול לגמור אותך בשניות אם באלבאזור שלי היה בריא!" קרא הילד והביט אליך, כועס קצת
    בזמן שאני מחכה שגלגל הלהבה ייפגע, אני אומר לשילדון להשתמש בגחלת על פיצ'ו.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

14. משתמש מנוסה
    כריס
    "יש לשלך יתרון סוגים חוץ מזה הוא סתם פוקימון לוזר במילא אחרי הקרב הזה אני כבר יטפל בו" אמר הנער וחייך חיוך קטן "אינ לא מתכוון לילחם בחלשלושים!" קרא הנער ונכנס פנימה לתוך מרכז הפוקימונים

איתי
    אני אומרת מה אתה חולם
    ~~~~~
    אתה עולה למעלה ומשחרר את סקיטי וצרמנדר, סקיטי מסתכלת אל צרמנדר מודאגת ומשתמשת בקרן קרח חלשה שמקפיאה תמים שנמסו , לאחר מכן היא נכנסת בזהירות לתוך הג'קוזי , אתה מסתכל ורואה את נלה מעוצבנת נכנסת לחדרה ואז יוצאת אם בגד ים בצבע כחול של שני חצאים ונכנסת לג'קוזי יחד אם מדקיפ ושינקס ואקסיו

מייקל
    ביוטפלי השתמש בעל חושי אבל שתי הנידורנים התחפרו כבר, כשהם יצאו הנידורן הבת נפגעה מהמערבולת, הבן דאג לה קצת והתעצבן ושלח עוד קוצים ארוכים וסגולים שהרעילו את ביוטפלי ופרינפלאפ שהתקפל שנית, ביוטפלי צנח למטה הוא נראה בסדר אבל לא הכי טוב ופתאום נזכרת "ביוטפלים רגישים לרעל של אחרים.."

עומר
    אתם ממשיכים לרוץ ועוצרים בשדה קטן, אתה קצת מתנשם וקולט שרצת ממש ממש הרבה! "הנה זה פה!" קרא טום, והצביע אל מערה קטנה ששם ראית כ20 עייניים שחורות ונוצצות "נו אתה בא?" שאל טום בהתרגשות והתיישב על סלע ומיד קם
    " מה קרה , התחלת לפחד ? " אצעק כדי שכל הרחברים שלא ישמעו לפני שהוא פותח את הדלת .
    " פשוט אפס , זה מה שאתה ! לא מגיע לך להיות מאמן פוקימונים ! " אצעק ואתחיל ללכת לכיוונו בכדי להכנס למרכז הפוקימונים ולראות מה עם ראלטס .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

15. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול

בן
    קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
    ~~~~
    "אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה
    אה אוקיי
    -----------
    "חייבים לעשות משהו" אני אומר ומאיץ בה לחשוב על פתרון.
    אני מדבר עם הסקווירטלים בכדי שידברו איתו ולאחר מכן נגש איתם אליו בכדי לנסות ולשכנע אותו לאכול ולקחת את התרופה.

עמוד 155 מתוך 285 ראשוןראשון ... 55105145153154155156157165205255 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •