למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
עומר
יש גם טריקו כאלה
~~~~~
אתם מתחילים לרוץ ולאט לאט רואים מלא מלא בניינים,
אתם נמצאים בשער העיר ורואים מלא אבל ממש הרבה ביניינים גבוהים ומלא חנויות ואנשים וגם פוקימונים
"קודם החלפה וריפוי או מנהיג מכון?" שאל טום אותך
דניס
אתה הולך לשם ורואה מה יש שם ומסתתר,
אתה רואה מערה לא גדולה מאוד ששם נמצא סקורפיו , במערה יש כמה שני פוקדורים הרבה אבנים מיוחדות וכול מיני דברים, אפילו ביצה קטנה הייתה שם
רקס
אתה מסתכל מסביבך ולא רואה שום פוקימון..
פתאום אתה מרגיש קצת רעידות באדמה ונבהל קצתבן
אתה הולך ומבקש מהאחות ג'וי לראות אותו, היא מובילה אתכם לחדר ואתם וראים מלא פוקימונים, אתם רואים מיטה קטנה ולבנה שבה שוכב סקווירטל אם מגבת אל הראש
"הוא לא אוכל את התרופה שלו.." אמרה האחות ג'וי בדאגה והגישה לך קערית אם אוכל עיסתי בצבע וורדרד סגלגל בפנים וכפית
מייקל
פרינפלאפ לא יכול יותר ומתעלף לאחר כמה בועות שהוא שולח שמיד מתפוצצות, פוניטה שולח להביור שפוגע בחוזקה ומתקפל שנית, שני הנידורינים משתמשים בהתקפת קרן שפוגעת בו מאוד, הוא משתמש בלהביור ומאלף את הנקבה והזכר מיד מגן אליה בגופו גם פוניטה מאוד תשוש עכשיו
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-29-2011 בשעה 06:40 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"תודה האחות ג'וי אני אלך לדבר איתו גם".
אני ניגש אל מיטתו עם הסקווירטלים ומחפש כיסא ומתיישב.
"קח תאכל,זה חשוב כדי שתשאר חזק" אני אומר לו בחיוך ומושיט לו את הכפית בכדי שיאכל.
"זה גם חשוב מאוד שתקח את התרופה שלך" אני אומר לו בפנים נחמדות ומחייכות כדי לא להביהלו ולנסות לשכנע אותו.
עומר
הפוקדורים מתחלפים , "ההחלפה הושלמה" אמרה המכונה "יש יאנפו!" קרא טום וריפא את הפוקימונים לשו בעזרת האחות ג'וי
בן
סקווירטל מסתכל אליך ומזיז את ראשו הצידה, ופשוט לא מוכן לאכול!
"הוא לא יכול לא לאכול את זה.." אמרה האחות ג'וי בחשש, ופתאום קלטת שסקווירטל מאוד קטן!
וספארמרית מתקדמת
עומר
אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול
בן
קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
~~~~
"אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)