נערך לאחרונה על ידי lucario, 05-29-2011 בשעה 06:31 PM סיבה: בטעות פירסמתי פעמים.
כריס
אופס ערכתי..
ואתה לא בעיר השנייה אפילו! המכון בעיר השלישית..
~~~
אתה מתחיל חפש את המכון אבל אתה לא רואה אותו בכלל !
וורטלטל מסתכל אליך ונראה שגם באלבאזור, שניהם מסתכלים קדימה ואתה רואה מלא ציפורים עפות ללמעלה מהעצים שלהם
בן
אתה מביא לבאדו אוכל פוקימונים אך הוא מסרב לאכול ובטנו מקרקרת
איתי
הנער הסתכל אליך
"מצטער אבל אני הולך לישון " אמר הנער במיסתוריות ועלה במדרגות לעבר חדרו, משהו נראה לך מאוד מוזר בנער הזה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בן
תחשוב למה הוא לא רוצה לאכול ,
תחשוב שבאדו וסקווירטל הם די תינוקות
~~~~
"אני לא מבינה למה הוא לא אוכל.." אמרה האחות ג'וי בדאגה "אתה בטוח שאתה לא יכול לגרום לו לאכול?" שאלה האחות ג'וי בדאגה, באדו הסתכל אליך ואמר לך שנית שהוא רעב
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שתינוק רוצה לאכול הוא אוכל אבל זה לא משנה זה מרגיש כאילו את מכניסה לי את הראש בקיר...
--------------------
אני מרים באדו על שני ידיי ומחזיק בידי את אוכל הפוקימונים.
"הנה קח אני אאכיל אותך" אני אומר לו ולוקח חתיכות קטנות כל פעם מכוון לפיו.
"קדימה תאכל" אני אומר לו בחיוך רחב על פניי.
כריס ורקס
אתם מרגישים רעידות והפוקימונים שלכם מוכנים למה שלא היה, פתאום מופסקים הרעידות ואתם מתחילים לפחד, משהו גדול בשמיים שנראה כמו ספינה גדולה עושה צל אליכם והיא נראת כספינה מפחידה ביותר
מייקל
ביוטפלי מעיף סלע קטן לעברם אבל נידורים הזכר גורר תנקבה והם מתחמקים , ביוטפלי מתקפל מההרעלה ונראה במצב לא טוב בכלל, הוא נופל למטה כמו זבוב קטן
איתי
אתה הולך ללמעלה והולך לישון, אתה נכנס למיטה שלך וצרמנדר הולך לישון על הספה שהלהבה שעל שזנבו קטנה יחסית כי הוא מנסה להירדם, סקיטי לעומתו עולה על מיטתך ונרדמת ליד רגליך, אתה רואה שנלה די עצבנית כי היא עדין לא יצאה מהחדר שלה!
בן
תינוק לא אוכל לחם או תפוח
~~~~~
באדו מסתכל אליך ואוכל חתיכה קטנה, נראה שלא קל לא כול כך לאכול את זה והוא מסרב לקחת תחתיכה השנייה ומביט אליך
וספארמרית מתקדמת
מה הקשר סלעים עכשיו?! אמרתי לביוטיפליי להשתמש באס אווירי! וחוץ מזה, למה את תמיד מתייחסת רק למתקפה הראשונה?! אני תמיד כותב שתיים! ותעשי טובה, זה סתפ נידוראנים אז זה לא ממש הגיוני שהם ינצחו פרינפלאפ ופוניטה שאני מאמן כבר מלא זמן...
"לא ביוטיפליי! לי נמאס! קום ביוטיפליי! צא פוניטה! פוניטה להביור וביוטיפליי עלחושי עליהם ותטיח אותם ברצפה!" אני אומר בזעם
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אחד. ביוטפלי לא למד אס אווירי והוא לא הצליח כבר ממזמן, למה שהוא יצליח עכשיו? הוא לומד שהוא ילמד
שתיים . יש לשני אלה משהו שלשלך אין, אם לא ראית הנידורין הזכר הגן אל הנקבה, מה שאומר שהם עושים עבודת צוות! הם יותר משנה ביחד הם מסתדרים ועובדים ביחד! חוץ מזה למה אתה חושב שהם חלשים כול כך?
~~~~
ביוטפלי מורעל והוא משתמש בעל חושי אבל קשה לא , פוניטה גם מורעל אז גם קשה לא קצת, הוא משתמש בלהביור אבל הלהביור מפספס טיפה, ביוטפלי משתמש בעל חושי וגורם ללהביור לפגוע בול במטרה בנידורין הזכר , הנידורין נפגע קשה , שני הפוקימונים שלך מורעילם ועושים שוב פעם ואתו תרגיל, וגם הנידורין הזכר מתעלף
בן
האחות ג'וי מסתכלת אליך ולוקחתאת קערת האוכל, לאחר כמה דקות היא מביאה שני בקבוקים, באחד מהם חלב פוקימונים ובשני חלב סגלגל "הנה" אמרה החאות ג'וי בחיוך
איתי
אתה מנסה להירדם אבל עדין מודאג, אתה מנסה ללכת אליה אבל אתה רואה שהדלת סגורה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)