Pokemon GO
עמוד 162 מתוך 285 ראשוןראשון ... 62112152160161162163164172212262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,416 עד 2,430 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    "תחמוק ומדקיפ כדורי בוץ !" קרא הנער, גרוליט התחמק מהבועות אבל נפגע מהאקדח מים , סקווירטל נפגע בחוזקה מהכדורי בוץ וירה בועות שמהם מדקיפ התחמק "עכדיו גרוליט גחלת כדורי בוץ מדקיפ!" קרא הנער, מדקיפ שלח כדורי בוץ שנשרפו מהגחלת ונהיו קשים יותר אם להבות אליהם והתכוונו בזריזות לעבר סקווירטל

עומר
    "תודה ! כדור צל איווי!" קרא טום, איווי ירה כדור צל מהיר לעבר רוזריד "תעיף אותן לעבר העץ!" קרא מנהיג המכון כריס,רוזריד העיף את כדור הצל לעבר העץ והוא מיד התנפץ, איווי חשש קצת והלך קצת אחורה "אל תפחד תשתמש במתקפת חול!" קרא טום, איווי הזיז את זנבו בחול והעיף ענני חול ככה שאף אחד לא ראה כלום

מייקל
    "לא נורא ליפאון ינצח בכול מקרה" אמרה בריאנה בחיוך "אולי כדי שגלאסיון וליפאון יצאו החוצה לראות שהבן שלהם התפתח!" קראה בריאנה בשמחה, ליפאון וגלאסיון יצאו החוצה והסתכלו אל פלאריון בהתרגשות "טוב בוא נזוז" אמרה בריאנה והתחלתם ללכת לעבר המכון

מקס
    אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-30-2011 בשעה 05:18 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    [COLOR="DarkSlateBlue"]
    מייקל
    "לא נורא ליפאון ינצח בכול מקרה" אמרה בריאנה בחיוך "אולי כדי שגלאסיון וליפאון יצאו החוצה לראות שהבן שלהם התפתח!" קראה בריאנה בשמחה, ליפאון וגלאסיון יצאו החוצה והסתכלו אל פלאריון בהתרגשות "טוב בוא נזוז" אמרה בריאנה והתחלתם ללכת לעבר המכון
    "בואי נלך." אני אומר בחיוך והולך עם בריאנה למכון. כשאני מגיע אני אומר למי ששם:" שלום, אנחנו באנו לאתגר את מנהיג המכון."
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    בן
    "תחמוק ומדקיפ כדורי בוץ !" קרא הנער, גרוליט התחמק מהבועות אבל נפגע מהאקדח מים , סקווירטל נפגע בחוזקה מהכדורי בוץ וירה בועות שמהם מדקיפ התחמק "עכדיו גרוליט גחלת כדורי בוץ מדקיפ!" קרא הנער, מדקיפ שלח כדורי בוץ שנשרפו מהגחלת ונהיו קשים יותר אם להבות אליהם והתכוונו בזריזות לעבר סקווירטל

עומר
    "תודה ! כדור צל איווי!" קרא טום, איווי ירה כדור צל מהיר לעבר רוזריד "תעיף אותן לעבר העץ!" קרא מנהיג המכון כריס,רוזריד העיף את כדור הצל לעבר העץ והוא מיד התנפץ, איווי חשש קצת והלך קצת אחורה "אל תפחד תשתמש במתקפת חול!" קרא טום, איווי הזיז את זנבו בחול והעיף ענני חול ככה שאף אחד לא ראה כלום

מייקל

מקס
    אתה רץ לעבר המעבדה אתה רואה שהיא שרופה ומפוצצת, עוד דברים מתפוצצים ואתה ממש פוחד, אתה מתקפל ומחזיק את ראשך, משהו ממש לידך מתפוצץ והאדמה קצת רועדת, אתה רואה שוב את העיינים וגם מפחד
    רשמת שהוא הוציא את אזוריל קודם...
    ~~~~
    "יפה טום! מהלך יפה!" אעודד אותו "מעניין אם אמצא משהו מעניין על הפוקימון הזה...." אמלמל לעצמי בזמן שאבדוק עליו בפוקדע..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. Surgeon of Death
    מקס
    "מה קורה פה?" האשאל את עצמי בפחד לאחר מכן אומר לעצמי 'שליטה מקס שליטה' אתחיל לרדוף אחרי זוג העינים החומות

5. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123;1107225[COLOR=red
    איתי[/COLOR]
    נלה הרימה תראש והסתכלה אליך "דיברתי ככה כי אח שלי נחטף" אמרה נלה והחזיר האת ראשה בין הרגליים שלה
    "מה?!" אומר עם פנים מופתעות.
    "מי, מי חטף אותו?"
    'בטח צוות דארקנס הארורים האלה!' אחשוב ואחכה לתשובה מנלה.

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם דופקים בדלת אבל אפחד לא פותח "ניכנס?" שאלה בריאנה בחיוך

עומר
    אופס.. חשבתי שהחלפתי את זה.. טוב זה היה אמור להיות ככה:
    איווי יצא החוצה וחייך חיוך קטן ונחוש
    ~~~~
    "תודה" אמר טום בחיוך, בקושי ראית אותו "כדור צל לכול מקום!" קרא טום, איווי שלח כדורי צל אבל אחרי השלישי קצת התעייף, "יום בהיר!" קרא כריס ורוזריד השתמש ביום בהיר וגרם לחול ממש ללכת ולהתפזר "עלי טער!" קרא כריס, רוזריד שלח עלי טער שפגעו בחוזקה באיווי הקטן

מקס
    התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ

איתי
    "טוב אח שלי לא היה בדיוק מאמן רגיל.." אמרה נלה והביטה אליך ואז ללמטה

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    מייקל

[/COLOR]
    "קדימה." אני אומר ופותח את דלת המכון

8. Hail Hydra
    מייקל

עומר
    אופס.. חשבתי שהחלפתי את זה.. טוב זה היה אמור להיות ככה:
    איווי יצא החוצה וחייך חיוך קטן ונחוש
    ~~~~
    "תודה" אמר טום בחיוך, בקושי ראית אותו "כדור צל לכול מקום!" קרא טום, איווי שלח כדורי צל אבל אחרי השלישי קצת התעייף, "יום בהיר!" קרא כריס ורוזריד השתמש ביום בהיר וגרם לחול ממש ללכת ולהתפזר "עלי טער!" קרא כריס, רוזריד שלח עלי טער שפגעו בחוזקה באיווי הקטן

מקס
    התחלת ללכת לעבר העייניים מסביבך היו מלא דברים מתפוצצים נכנסת אחריו ליער וראית פתאום ג'וליטון (אין לי תמונה התפתחות חשמל של איווי) נמצא ליד עץ, הוא לחץ אל חלק מהעץ ונהיה לוח כפתורים, אם כפתו הוא לחץ אל כמה ונפתחה דלת למדרגות לתוך העץ

איתי
    "טוב.. לא נורא,פיקשוש אחד לא נוראי.." אנסה להרגיע אותו 'טוב,אני די עייף... אולי כדאי שאעצום עיניים קצת אחרי היום הארוך הזה...' אמלמל ואתחיל לנמנם קצת..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    איתי
    "אז הוא היה מאמן חזק מדי? חלש מדי? ומי חטף אותו? אולי אפשר להציל אותו!" אני אומר לנלה.

10. משתמש מנוסה
    שם בפורום : ranrevah
    שם במשחק : רן רווח
    דמות :
    רקע : רן נולד לזוג הורים מאוד עשירים, אביו של רן היה בעברו מאמן מכון מעולה ידוע בכל המחוז ואמא של רן היא בעלת עסק לחממה לגידול ביצים של פוקימונים.
    מילדותו של רן הוא זוכר את עצמו גדל בחברה של פוקימונים בהם האכיל את הפוקימונים החזקים של האב וטיפל בפוקימונים הקטנים של האם.
    כשרן הגיע לגיל 8 כבר אבא שלו התחיל ללמד אותו על קרבות פוקימונים ונתן לו להשתמש בפוקימונים שלו לניסיון בקרבות ורן החליט כשהוא יהיה יותר מבוגר הוא יצא למסע פוקימונים והוא יהיה המאסטר פוקימון הכי טוב בכל הזמנים.
    פוקימונים : טריקו
    הערות :
    ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
    תגים : ( לא לגעת )

11. משתמש מנוסה

מייקל
    אתם נכנסים לתוך המכון ורואים את מנהיג המכון נלחם בעזרת פוקימון שלו מול איווי קטן , ספסלי עץ גדולים אם עשב אליהם היו ואל אחד מהם ישב נער, הזירה הייתה בעצם משטח עצב גדול וכמה עצים ושיחים בו "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה נערה שהייתה השופטת בקול מתוק

עומר
    אתה מנסה לעצום עיינים אבל מיד פוקח ואתם, אתה רואה נערה ונער יחד אם גלאסיון ליפאון ופלאריון ואת האיווי הקטן משתמש בכדור צל שפוגע ברוזריד "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה אותה נערה שהייתה שופטת בקול מתוק וזיהתה את הילדים, הם היו מייקל ובריאנה ואיווי שלה שהתפתח!

איתי
    "טוב כדי שאני יספר לך פשוט הכול.." אמרה נלה והתיישבה
    "אח שלי היה במפקדה הזאת שהיינו בפנים, הוא היה חייל ממש מאומן ושלחו אותו למשימה ענקית, לשמור אל כדור הפנינה" אמרה נלה והתחלת להתעניין "רק אני ואבא שלי ידענו אליו אני גיליתי בטעות אבל הוא לא עשה כלום וסיפר לי ולא חשש, היה לו עוזר , הם היו שותפים, בזמן שהם שמרו התחילה העזעקה, הם ראו את הסגנית של מפקד צוות דרקנס יחד אם חיילים שלה לוקחים את כדור הפנינה, הסגנית הלכה לאינשהוא יחד אם קבוצת חיילים ושאר החיילים היו אם כדור הפנינה, הם התפצלו ואח שלי הלך אחרי כדור הפנינה, השותף שלו סיפר שהוא עקב אחריה אבל שתפס אותם היא כנראה הלכה לכדור הפנינה בלי שראה, הוא קץ לכיוון השני אבל הסגנית , כדור הפנינה ואח שלי נעלמו" אמרה נלה וקצת פחדת מהסיפור

רן
    רשום תגיב להתחלה

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה

מייקל
    אתם נכנסים לתוך המכון ורואים את מנהיג המכון נלחם בעזרת פוקימון שלו מול איווי קטן , ספסלי עץ גדולים אם עשב אליהם היו ואל אחד מהם ישב נער, הזירה הייתה בעצם משטח עצב גדול וכמה עצים ושיחים בו "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה נערה שהייתה השופטת בקול מתוק

[[/COLOR]
    "היי, זה לא עומר שמה?" אני אומר בהתלהבות ומונופף לעומר לשלום. אחרי זה אני אומר לאישה:" כן, באנו לאתגר אותו."

13. Hail Hydra
    עומר
    אתה מנסה לעצום עיינים אבל מיד פוקח ואתם, אתה רואה נערה ונער יחד אם גלאסיון ליפאון ופלאריון ואת האיווי הקטן משתמש בכדור צל שפוגע ברוזריד "באתם לאתגר את מנהיג המכון?" קראה אותה נערה שהייתה שופטת בקול מתוק וזיהתה את הילדים, הם היו מייקל ובריאנה ואיווי שלה שהתפתח!
    "מי אתם..? אתם מוכרים לי מאיפושהו..." אמלמל לעצמי בחשד
    "סתם! מייקל,בריאנה,חשבתם שלא זיהיתי אותכם? מה קורה..? אתם נלחמים אחריי במנהיג המכון..?" אשאל אותם בחיוך רחב..

14. משתמש מנוסה
    איתי
    "טוב כדי שאני יספר לך פשוט הכול.." אמרה נלה והתיישבה
    "אח שלי היה במפקדה הזאת שהיינו בפנים, הוא היה חייל ממש מאומן ושלחו אותו למשימה ענקית, לשמור אל כדור הפנינה" אמרה נלה והתחלת להתעניין "רק אני ואבא שלי ידענו אליו אני גיליתי בטעות אבל הוא לא עשה כלום וסיפר לי ולא חשש, היה לו עוזר , הם היו שותפים, בזמן שהם שמרו התחילה העזעקה, הם ראו את הסגנית של מפקד צוות דרקנס יחד אם חיילים שלה לוקחים את כדור הפנינה, הסגנית הלכה לאינשהוא יחד אם קבוצת חיילים ושאר החיילים היו אם כדור הפנינה, הם התפצלו ואח שלי הלך אחרי כדור הפנינה, השותף שלו סיפר שהוא עקב אחריה אבל שתפס אותם היא כנראה הלכה לכדור הפנינה בלי שראה, הוא קץ לכיוון השני אבל הסגנית , כדור הפנינה ואח שלי נעלמו" אמרה נלה וקצת פחדת מהסיפור
    "סיפור עצוב" אומר לנלה.
    'איך אני אעודד אותה?' אחשוב.
    'אני יודע!'
    "נלה, אולי תיקחי את סקיטי בתמורה לאקסיו ושינקס? סקיטי ממש שמחה ויכולה לעודד אותך." אציע לה.

15. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן

עומר

מייקל

מקס
    "סקוירטל תשתמש בסחרור ותהדוף את המתקפה בחזרה אליהם!" אני קורא לו מיד לבצע.
    "מריל תתקוף שוב את גרווליט באקדח מים,מהר זה קריטי!" אני אומר לו בלחץ.

עמוד 162 מתוך 285 ראשוןראשון ... 62112152160161162163164172212262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •