אמרתי שאני נכנס לדלת באקראי..מקס
תערוך בקשה
לאיזה דלת אני אמורה לדעת שאתה נכנס?
לראשונה לשנייה לשלישית אדומה כסופה ירוקה חומה?
תערוך בבקשה
שהיה ערכתי
מקס
אל תגיב הודעות כאלה הם הודעות ספאם!
הודעות כאלה אך ורק בפרטי!
~~~~~
אתה נכנס לדלת האדומה אם הציור הכסוף של הפוקדור ורואה מלא מדפים ואליהם פוקדורים אבל מלא, מכונת ריפוי קטנה הייתה בסוף החדר
דניס
סקוריפו מסתכל לאיך ומניד את ראשו לשלילה וממשיך להסתכל אליך, הוא זז טיפה אחורה ומכוון את זנבו אליך להגנה, ראלטס מביט אליך ותוך כמה דקות הפוקדורים מרחפים באוויר וכבר בידיך, סקורפיו מסתכל אליך נהיה קצת עצוב והולך חאורנית, במטרה להגן אל שאר דבריו ולהחזיר את מה שלקחת ממנו (אירוני)
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
זה לא...מקס
אל תגיב הודעות כאלה הם הודעות ספאם!
הודעות כאלה אך ורק בפרטי!
~~~~~
אתה נכנס לדלת האדומה אם הציור הכסוף של הפוקדור ורואה מלא מדפים ואליהם פוקדורים אבל מלא, מכונת ריפוי קטנה הייתה בסוף החדר
מתחיל לבהות ברחבי החדר בפוקדורים
"טוב נו מתי אני אקבל סוף סוף תפוקימון!"
אומר לעצמי
דניס
אתה בא לתת לסקורפיו פוקדור אבל הוא נבהל מידך הגדולה וצובט אותה חלש, היד שלך קצת כואבת וראלטס מיד רואה את זה ומשתמש בעל חושי ומעיף את סקורפיו לקיר שמעל פתח המערה (יש מין חלק כזה שהוא כמו קיר ומעל הפתח) סקורפיו מתנגש בזה ונופל אל גבו אל הקרקע ונפגע
בן
אני עוד מעט עורכת ונראה לי דחיפה נשיכה סחרור ובועות
~~~~
מריל משתמש בזנב ברזל שמעיף את גרווליט בחוזקה, סקווירטל הקטן מתאושש קצת ומנסה לשלוח אקדח מים אבל לא מצליח! במקום זה הוא שולח קרן בועות לגרווליט אבל גרווליט מתחמק, במקום נהיים מלא בועות שיוצרות מסך שלם של בועות שדרכם אי אפשר לראות כלום
מקס
גם אם זה לא תעשה את זה רק בהודעות פרטיות את כול זה
אתה מסתכל אל הפוקדורים ורוטן שלך אין פוקדור, אתה מסתכל אליהם עוד פעם וממש מנסה להתאפק שלא לקחת אחד
וספארמרית מתקדמת
איתי
אתה לוקח את צרמנדר והולך לישון שהם לידך, אתה רואה שסקיטי עולה לך על הגב ומתיישבת שם מייללת ילול קטן ונשכבת בסיבוב ונרדמת, צרמנדר מביט אליך ועוצם את עיניו, אתה גם עוצם ונרדם,
אתה מרגיש פתאום התנשפויות אליך ויילולים וגם שריטות קלות
מקס
אתה והלך לחדר אם הדלת החומה ורואה שם מחשב גדול מאוד, ליד המחשב יש מכשיר כזה (אוזניות) וכיסא נוח, אתה מתיישב אל הכיסא ושם את המכשיר אל אוזניך, פתאום אתה שומע קולות" GA 2 GA2 כאן GB1 אתה שומע?"
דניס
אופס..
ואני עכשיו עורכת
~~~~
ראלטס מביטה אליך ואל הפוקדור, היא נותנת מבט זעוף לסקורפיו והולכת איתך,
מה שהכי מוצא תופס תעין זה שבין כול הדברים שיש לסורפיו יש גם אבן אחת קטנה וירוקה אם סימן של רעם אליה
בן
מריל מנסה למצוא את דרכה ומשתמשת בזנב ברזל כדי לפוצץ את הבועות וליצור לה דרך,
לבינתיים סקווירטל משתמש בסחרור ומקשיב,
הוא שומע קול של התנשפות וארבע רגליים דורכות ומכוון אליהם ופוגע במדקיפ קשה מאוד
וספארמרית מתקדמת
תחליטי,היא זכר או נקבה? כי שהשתמשתי פעם אמרת שזה לא עובד על בנים ושהוא בן...
-----------
"קדימה סקווירטל תוסיף בנשיכה על מדקיפ" אני אומר לו בקצת שמחה שהמצב עדיין יכול להשתנות.
"מצוין מריל כל הכבוד עכשיו תשתמשי בנשיקה מתוקה כדי להפנט את גרוולייט ולאחר מכן תשתמשי באקדח מים כאשר הוא לא יכול להתחמק!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)