עומר
ליפאון ואיווי נלחמים "כדור אנרגיה!" קרא מנהיג המכון "כדור צל!" קרא טום, נוצר פיצוץ גדול מאוד בין שתי הכדורים, יצאת קצת מהמגרש כדי להתאוורר קצת ובדקת את ליפאון,
ליפאון
סוג:עשב
ליפאון פוקימון שועל העשב, ליפאון הוא התפתחות של איווי, הוא מתפתח רק ביער מסוים ואוהב מאוד שמש,
הוא אוהב מאוד שמש וחזק אם מאמנים אותו נכון, ליפאון גם סופג הרבה כוח מהשמש במתקפות כמו יום בהיר קרן סולרית ופוזוסינטזה
בן
"עוד מעט" אמרה האישה "אוף הנה עוד קרב חסר סיכוי" אמרה האישה בקול קטן, ועדין היו לך מלא שאלות
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בן
נראה שהאישה די התרגזה "מה יש לי? טוב אתה תראה שתילחם מול המנהיג מכון" אמרה האישה בעיצבון ,
דלת המעלית נפתחה וראית זירה של אבן כמה סלעים היו ולידם אגמים קטנים שהיו אדומים, תאורה אדומה הייתה מלמעלה אבל הכי הפחיד אותך היו האגמים שנראו כמו לבה "תירגע זה רק מים רותחים" אמרה האישה בעיצבון
וספארמרית מתקדמת
"מה זה המקום המוזר הזה" אני חושב לעצמי בזמן שאני מנסה להגיע ליבשה\רן
אתה אוסף כמה גרגירים ועובר לדלת אחרת אדומה, אתה רואה שם שזה חדר מכוסה כולו עשב ובאמצע אגם קטן של מים וספסל ליד אתה נכנס ופתאום אתה שומע קליק ורואה שמשהו בריצפה נלחץ על ידי הרגל שלך, פתאום אתה נופל למטה ועוצם את עיניך, אתה מרגיש שאתה במים ומיד עוצר תנשימה
רן
אתה מתחיל לדבר אבל אתה בולע מים!
אתה מרגיש שאין לך חמצן והכול מתערפל, אתה פותח את העיינים שלך ורואה את הארנבת ושאתה במערה שמובילה לאינשהוא, אתה פולט הרבה מים ומרגיש לא טוב בכלל
בן
"שם" אמרה האישה והלכה לאינשהוא, ראית מין צללית גבוהה בצורת דרקון ללמעלה, ושיארת ששם מנהיג המכון
וספארמרית מתקדמת
[QUOTE=sigal123;1109090][COLOR="DarkSlateBlue"]
מייקל ועומר
שניכם מתעדכנים בפוקימונים זה של זה (תסתכלו בתגובות אחד של השני) ופתאום עומר מציע קרב "קרב זוגות רוצים?" שאלה בריאנה בחיוך[COLOR="Red"]/QUOTE]
"כן, אבל אני רוצה לעשות את הקרב אחרי קרב המכון שלי, בסדר?" אני שואל בחיוך
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)