Pokemon GO
עמוד 167 מתוך 285 ראשוןראשון ... 67117157165166167168169177217267 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,491 עד 2,505 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    אתה רואה שאזוריל של טום וליפאון במצב שווה אבל אזוריל לא ממש מצליחה לפגוע בו "חזור!" קרא טום והוציא את איווי, איווי הסתכל אל ליפאון ונראה מפוחד מההתפתחות שלו, "איווי אל תפחד תקוף עכשיו בכדור צל!" קרא טום, איווי שלח כדור צל שליפאון העיף בזנבו איווי גם העיף אותו ואז ליפאון ואז איווי

בן
    אתם ממשיכים לרדת עוד ועוד ופתאום עולים לך כמה שאלות כמו מה יש לאישה הזאת בנוגע למנהיג המכון? ולמה היא כועסת אליו?
    "עוד כמה זמן נגיע" אני שואל אותה ומתחיל להרגיש אי נעימות.
    'היא נראית אישה מאוד שלילית' אני חושב לעצמי.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    ליפאון ואיווי נלחמים "כדור אנרגיה!" קרא מנהיג המכון "כדור צל!" קרא טום, נוצר פיצוץ גדול מאוד בין שתי הכדורים, יצאת קצת מהמגרש כדי להתאוורר קצת ובדקת את ליפאון,

ליפאון
    סוג:עשב
    ליפאון פוקימון שועל העשב, ליפאון הוא התפתחות של איווי, הוא מתפתח רק ביער מסוים ואוהב מאוד שמש,
    הוא אוהב מאוד שמש וחזק אם מאמנים אותו נכון, ליפאון גם סופג הרבה כוח מהשמש במתקפות כמו יום בהיר קרן סולרית ופוזוסינטזה

בן
    "עוד מעט" אמרה האישה "אוף הנה עוד קרב חסר סיכוי" אמרה האישה בקול קטן, ועדין היו לך מלא שאלות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    עומר
    ליפאון ואיווי נלחמים "כדור אנרגיה!" קרא מנהיג המכון "כדור צל!" קרא טום, נוצר פיצוץ גדול מאוד בין שתי הכדורים, יצאת קצת מהמגרש כדי להתאוורר קצת ובדקת את ליפאון,

ליפאון
    ליפאון פוקימון שועל העשב, ליפאון הוא התפתחות של איווי, הוא מתפתח רק ביער מסוים ואוהב מאוד שמש,
    הוא אוהב מאוד שמש וחזק אם מאמנים אותו נכון, ליפאון גם סופג הרבה כוח מהשמש במתקפות כמו יום בהיר קרן סולרית ופוזוסינטזה

בן
    "עוד מעט" אמרה האישה "אוף הנה עוד קרב חסר סיכוי" אמרה האישה בקול קטן, ועדין היו לך מלא שאלות
    "מה יש לך?" אני שואל לאחר אין ספור מחשבות שמתחילות להמאס עליי ואני מחליט אחת ולתמיד לשאול אותה מה הבעיה שלה.

4. משתמש מנוסה
    בן
    נראה שהאישה די התרגזה "מה יש לי? טוב אתה תראה שתילחם מול המנהיג מכון" אמרה האישה בעיצבון ,
    דלת המעלית נפתחה וראית זירה של אבן כמה סלעים היו ולידם אגמים קטנים שהיו אדומים, תאורה אדומה הייתה מלמעלה אבל הכי הפחיד אותך היו האגמים שנראו כמו לבה "תירגע זה רק מים רותחים" אמרה האישה בעיצבון

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    \רן
    אתה אוסף כמה גרגירים ועובר לדלת אחרת אדומה, אתה רואה שם שזה חדר מכוסה כולו עשב ובאמצע אגם קטן של מים וספסל ליד אתה נכנס ופתאום אתה שומע קליק ורואה שמשהו בריצפה נלחץ על ידי הרגל שלך, פתאום אתה נופל למטה ועוצם את עיניך, אתה מרגיש שאתה במים ומיד עוצר תנשימה
    "מה זה המקום המוזר הזה" אני חושב לעצמי בזמן שאני מנסה להגיע ליבשה

6. משתמש מנוסה
    בן
    נראה שהאישה די התרגזה "מה יש לי? טוב אתה תראה שתילחם מול המנהיג מכון" אמרה האישה בעיצבון ,
    דלת המעלית נפתחה וראית זירה של אבן כמה סלעים היו ולידם אגמים קטנים שהיו אדומים, תאורה אדומה הייתה מלמעלה אבל הכי הפחיד אותך היו האגמים שנראו כמו לבה "תירגע זה רק מים רותחים" אמרה האישה בעיצבון
    "איפה מאמן המכון?" אני שואל אותה בסקרנות.

7. משתמש מנוסה
    רן
    אתה מתחיל לדבר אבל אתה בולע מים!
    אתה מרגיש שאין לך חמצן והכול מתערפל, אתה פותח את העיינים שלך ורואה את הארנבת ושאתה במערה שמובילה לאינשהוא, אתה פולט הרבה מים ומרגיש לא טוב בכלל

בן
    "שם" אמרה האישה והלכה לאינשהוא, ראית מין צללית גבוהה בצורת דרקון ללמעלה, ושיארת ששם מנהיג המכון

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    רן
    אתה מרגיש שאין לך חמצן והכול מתערפל, אתה פותח את העיינים שלך ורואה את הארנבת ושאתה במערה שמובילה לאינשהוא, אתה פולט הרבה מים ומרגיש לא טוב בכלל

בן
    "שם" אמרה האישה והלכה לאינשהוא, ראית מין צללית גבוהה בצורת דרקון ללמעלה, ושיארת ששם מנהיג המכון
    "אז לשם אני אלך" אני אומר לעצמי בחשש.
    אני סורק את הזירה ומודהם מגודלה ומצורתה.
    "היי יש פה מישהו" אני שואל כאשר אני מגיע ליעד

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר

ליפאון

בן
    "או אה איזה קרב מתחולל שמה.." אמלמל לעצמי "טוב זו הזדמנות לאמן קצת את איווי וטריקו!" אומר בזמן שאוציא את שניהם
    "טריקו,קליע זרעים לעבר העץ שם,איווי, תפגעי באותו העץ בכדור צל..!" אורה לשניהם מיד..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE]
    רן
    "אסור לי לוותר" אניא ומר לעצמי בלב ונותן את כל הכוח שלי למצוא יבשה שקרובה אליי

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [QUOTE=sigal123;1109090][COLOR="DarkSlateBlue"]
    מייקל ועומר
    שניכם מתעדכנים בפוקימונים זה של זה (תסתכלו בתגובות אחד של השני) ופתאום עומר מציע קרב "קרב זוגות רוצים?" שאלה בריאנה בחיוך
    [COLOR="Red"]/QUOTE]

"כן, אבל אני רוצה לעשות את הקרב אחרי קרב המכון שלי, בסדר?" אני שואל בחיוך
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    הם מהנהנים לשלילה ומחייכים, צרמנדר פותח תחלון ואתה רואה שכבר בוקר
    !
    אני קם מהמיטה בזריזות, מצחצח שיניים, אוכל ומתארגן.
    אני בודק מהר אם נלה קמה, אם לא אני מעיר אותה ורץ לאחות ג'וי, נותן לה את המפתח של החדר, רץ לכיוון המדגרה וצועק כל הדרך לשם "ריאולו, הנה אני בא!".

13. היכל התהילה
    דניס
    סקורפיו הביט אליך וזז אחורה ושמר אל מערתו הקטנה ראלטס משתמשת בעל חושי ומעיפה את האבן עליך,
    סקורפיו מתעצבן ושולח עוקץ רעל שפוגע בראלטס הקטנה
    "רלטס תזהרי!" אצעק אליה ואזנק לספוג את המתקפה שלא תפגע בה ואצעק "לארביטר אם אתה שומע את זה, תבוא לעזור לי!"

14. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
    אשמח אם תגיבו ותקראו אותו זה מאוד חשוב לי!

בן
    אתה בא ללכת להתאמן ופתאום הנער עוצר אותך "תגיד אני גם צריך להתאמן רוצה להתאמן מולי?" קרא הנער ושלף שתי פוקדורים

עומר
    שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש

רקס
    אתה מתחיל ללכת לעבר החללית אבל היא למעלה בשמים!
    התחלתי להתעייף מרוב הליכה היה מאוד קשה אז ויתרתי
    אז הלכתי לנוח קצת ליד עץ קטן

15. Surgeon of Death
    מקס
    " Ga2? אתה נשמע מוזר, טוב אז ציין את התקדמות הפנינה אל השרשרת" נשמע הקול ולא ידעת מה לאמר ואיזה פנינה ואיזה שרשרת
    'כדי לי לצאת משם' אחשוב במטרה שלא יזהו אותי
    יוצא ונכנס לדלת האדומה

עמוד 167 מתוך 285 ראשוןראשון ... 67117157165166167168169177217267 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •