מייקל
"אני לא יכולה אני שופטת" אמרה הנערה בכול מתוק והלכה לעבר הזירה
עומר
באטרפרי שולח ירי חוט שלוכד את שתי הרגליים של גלאסיון ויוצא בדחיפה לעבר גלאסיון,
"גלאסיון תסתובבי וזנב ברזל!" קראה בריאנה, גלאסיון התגלגלה אחורה והעיפה את באטרפרי בזנב ברזל בידיוק ברגע הנכון
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אתה מסתכל אבל משתעמם מאוד מהקרב שאתה לא שם, פרינפלאפ שלך יוצא החוצה ומביט בך ובקרב וגם משתעמם
עומר
אני יודעת ולאיזה פוקימון אתה רוצה מתקפה?
~~~
באטרפרי השתמש בדחיפה לעבר גלאסיון והיא נפגעה אבל לא קשה, והוא השתמש בכנף ברזל לעברה "תקפצי ותגרמי לו לחתוך את החוט!" קראה בריאנה, גלאסיון קפצה כך שהכנף ברזל חתך את החבל חוטים שעל רגליה ונחתה אליו "שריטה!" קראה בריאנה, גלאסיון הצמידה את באטרפרי לריצפה ושרטה אותו
וספארמרית מתקדמת
מייקל
אתה יוצא החוצה ורואה את עומר שבאטרפרי שלו צמוד לרצפה וחוטף שריטות מגלאסיון פתאום אתה מקבל הודעה בפוקדע
מאי
גרוואד וצרובי יוצאים מהפוקדור ואת ממשיכה לצפות בקרב,
אתה רואה שבקרב סלאמנס משתמש בקרן על ולוקאריו בכדור הילה, הכדור הילה פוגע בתחילת הקרן על ויוצר פיצוץ ענק, שני הפוקימונים נפגעים ממנו קשה, סלמאנס מתנשף ויורי אומרת לו להשתמש בכפת כוח, לוקאריו עושה כדבריה וזה מעיף את סלאמנס, שני הפוקימונים נלחמים עוד ועוד ואת רואה שהשעה כבר 6!
דניס
תקשיב אל תאיים אלי שתפרוש כי אם תפרוש זה לא יעזור לאף אחד , אני יעדכן בקצב שלי והמת'פות הם צרחה דחיפה ועל חושי
~~~~~
ראלטס נעמדת מול סקוריפו שקצת מבוהל אם חיוך קטן ונחוש ומחכה להוראות שלך
עומר
באטרפרי צמוד לרצפה ולא יכול לעשות שום דבר! פתאום הוא משתמש ברוח כסופה שמעיפה את גלאסיון, היא מיד נוחתת בסלטה אל הרגלים,
באטרפרי למד רוח כסופה! "רוח כסופה מה? אוקי גלאסיון רוח כסופה !" קראה בריאנה, גלאסיון פתחה את פיה והעיפה את באטרפרי שבקושי הצליח לזוז מהורח הכסופה החזקה של גלאסיון
איתי
נלה רצה אחריך ונאנה טיפה פתאום משהו ענקי חלף מאליכם שנראה כמו דרקון גדול
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)