Pokemon GO
עמוד 172 מתוך 285 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182222272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,566 עד 2,580 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    פוניטה התנער ושלח להביור שממנו רוזריד חמק, הוא המשיך לשלוח להביור עוד ועוד ובסוף פגע בו והעיף אותו על עץ והעץ נשבר קצת, פוניטה שלא היה מסוגל לסחרור אש כי עדיין לא ידע ולא הצליח פשוט יצא בדהירה (אחת היכולות זה מגביר לו תמהירות והוא חזק יותר) והאש שאליו נהייתה גדולה יותר ופיזרה תעשן,
    הוא נגח ברוזריד מה ששבר את העץ ופגע ברוזריד לא קל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    פוניטה התנער ושלח להביור שממנו רוזריד חמק, הוא המשיך לשלוח להביור עוד ועוד ובסוף פגע בו והעיף אותו על עץ והעץ נשבר קצת, פוניטה שלא היה מסוגל לסחרור אש כי עדיין לא ידע ולא הצליח פשוט יצא בדהירה (אחת היכולות זה מגביר לו תמהירות והוא חזק יותר) והאש שאליו נהייתה גדולה יותר ופיזרה תעשן,
    הוא נגח ברוזריד מה ששבר את העץ ופגע ברוזריד לא קל
    "מעולה פוניטה! להביור עוד פעם ואז תשתמש בבלימה!" אני אומר בנחישות לפוניטה ומקווה שהוא יצליח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה שהיה קרוב עד כדי נגיעה לרוזריד השתמש בלהביור חזק ששבר לחלוטין את העץ והעיף את רוזריד הפצוע "סופת עלים ופוזוסינטזה!" קרא כריס, רוזריד יצר סופת עלים שהוא בתוכה אבל באמצע ככה שלא קרה לו כלום ומשהו שדמה לרוזריד התחיל לזהור בתוך הסופה, ורוזריד החזיר לעצמו עוד ועוד חיים

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה שהיה קרוב עד כדי נגיעה לרוזריד השתמש בלהביור חזק ששבר לחלוטין את העץ והעיף את רוזריד הפצוע "סופת עלים ופוזוסינטזה!" קרא כריס, רוזריד יצר סופת עלים שהוא בתוכה אבל באמצע ככה שלא קרה לו כלום ומשהו שדמה לרוזריד התחיל לזהור בתוך הסופה, ורוזריד החזיר לעצמו עוד ועוד חיים
    "פוניטה, תשתמש בלהביור כדי לפזר את הסופה ואז עוד להביור בכל הכוח על רוזרייד!" אני אומר לפוניטה בנחישות ותוך כדי חושב על האי החדש הזה

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה השתמש בלהביור עצום ששרף את כול העלים וזה יצר מערבולת אש! פוניטה נראה תשוש לחלוטין אבל שמח, רוזריד לעומתו אומנם החזיר חיים אבל איבד אותם מהאש, שהסופה נגמרה הוא נראה יותר טוב אבל היה שחור כמעט כולו "תתנער וכדור מזג אוויר!" קרא כריס, רוזריד התנער ככה שחזר לצבעו הרגיל ויצר כדור מזג אוויר בין ידיו, מה שרוקן ואתו כמעט לחלוטין מכוחו שנותר לו

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    פוניטה השתמש בלהביור עצום ששרף את כול העלים וזה יצר מערבולת אש! פוניטה נראה תשוש לחלוטין אבל שמח, רוזריד לעומתו אומנם החזיר חיים אבל איבד אותם מהאש, שהסופה נגמרה הוא נראה יותר טוב אבל היה שחור כמעט כולו "תתנער וכדור מזג אוויר!" קרא כריס, רוזריד התנער ככה שחזר לצבעו הרגיל ויצר כדור מזג אוויר בין ידיו, מה שרוקן ואתו כמעט לחלוטין מכוחו שנותר לו
    "פוניטה, תתחמק מכדור מזג האוויר, ואז להביור ואז בלימה!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות האם פוניטה יצליח לנצח את רוזרייד החזק

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    רוזריד לא הכי חזק..
    ~~~~~
    פוניטה ניסה להתחמק אבל נפגע, הוא אסף את כול כחותיו שנשארו לו והשתמש בלהביור רציני , הלהביור פגע ברוזריד שהיה במצב של כמעט עליפון ועילף אותו לחלוטין, "חזור צא ליפאון!" קרא כריס, מין הפוקדור שלו יצא ליפאון שנראה במצב בסדר אבל לא חזק ואם עלים יפים כמו של ליפאון של בריאנה, הוא היה נראה טיפה מותש ונשף נשימת עיצבון, פוניטה לעומתו היה נרגש אבל התנשף מאוד ונראה במצב לא טוב בכלל

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    רוזריד לא הכי חזק..
    ~~~~~
    פוניטה ניסה להתחמק אבל נפגע, הוא אסף את כול כחותיו שנשארו לו והשתמש בלהביור רציני , הלהביור פגע ברוזריד שהיה במצב של כמעט עליפון ועילף אותו לחלוטין, "חזור צא ליפאון!" קרא כריס, מין הפוקדור שלו יצא ליפאון שנראה במצב בסדר אבל לא חזק ואם עלים יפים כמו של ליפאון של בריאנה, הוא היה נראה טיפה מותש ונשף נשימת עיצבון, פוניטה לעומתו היה נרגש אבל התנשף מאוד ונראה במצב לא טוב בכלל
    "חזור פוניטה! היית מצוין. מגיע לך לנוח קצת." אני אומר ומוציא את דיוגונג:" צא דיוגונג! תשתמש בקרן קרח על ליפאון שלו!" אני אומר בנחישות

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    דיוגונג יוצא החוצה אבל בקושי יכול להיות כי אין פה מים או קרח! הוא משתמש בקרן קרח אל הרצפה ויוצר שכבת קרח, שכבת הקרח לא מספיקה לו והוא צריך בריכה הוא משהו! בכול מקרה הוא מקפיא את הליפאון של כריס "ליפאון תשתמש ביום בהיר!" קרא כריס, ליפאון עשב כדבריו אבל דרך הקרח, השמש נהייתה חזקה יותר ושכבת הקרח התחילה לנמוס ויחדה גם ליפאון!

וספארמרית מתקדמת

10. היכל התהילה
    דניס
    תקשיב אל תאיים אלי שתפרוש כי אם תפרוש זה לא יעזור לאף אחד , אני יעדכן בקצב שלי והמת'פות הם צרחה דחיפה ועל חושי
    ~~~~~
    ראלטס נעמדת מול סקוריפו שקצת מבוהל אם חיוך קטן ונחוש ומחכה להוראות שלך
    אני מצטער, אבל זה לא איום אפילו, פשוט זה מעצבן ששה"ם רושם מישהו למשחק שלו ולא מעדכן אותו.. זה החובה של שה"ם.
    ===
    "תשתמשי בעל חושי ואז בדחיפה!" אורה לה

11. משתמש מנוסה

איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
    וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
    את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)

דניס
    אני מצטערת שאני לא מעדכנת תמיד, אני ינסה להבא לעדכן יותר במהירות ואולי היה ככה יותר קל, גם עידכנתי ונמחק לי חמש פעם בערך.. טוב בכול מקרה עכשיו מעודכן
    *הערה*
    שאתה אומר לפוקימון בעל חושי להשתמש בעל חושי הוא בלבול הייתי שמחה שתאמר אל מה, כמו: אל סקורפיו ותעיף אותו לקיר או אל האבן ותעיף אותו אל צימצאר, זה הרבה הרבה יותר קל לי
    ~~~~
    ראלטס השתמשה בעל חושי אל סקורפיו ומעיפה אותו פעם שנייה לקיר, סקורפיו המבולבל מתחמק מראלטס שמתקדמת לעברו ונשך את ידה והעיף אותה לקיר, ראלטס הקטנה שחטפה מכה בראש קמה מהר מעוצבנת ומוכנה להוראות שלך

וספארמרית מתקדמת

12. היכל התהילה

איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
    וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
    את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק 0יכול להיות שזה היה איוונט כפול כלומר אני ימשיך אותו בחופש הגדול אבל רק אולי)

דניס
    אני מצטערת שאני לא מעדכנת תמיד, אני ינסה להבא לעדכן יותר במהירות ואולי היה ככה יותר קל, גם עידכנתי ונמחק לי חמש פעם בערך.. טוב בכול מקרה עכשיו מעודכן
    *הערה*
    שאתה אומר לפוקימון בעל חושי להשתמש בעל חושי הוא בלבול הייתי שמחה שתאמר אל מה, כמו: אל סקורפיו ותעיף אותו לקיר או אל האבן ותעיף אותו אל צימצאר, זה הרבה הרבה יותר קל לי
    ~~~~
    ראלטס השתמשה בעל חושי אל סקורפיו ומעיפה אותו פעם שנייה לקיר, סקורפיו המבולבל מתחמק מראלטס שמתקדמת לעברו ונשך את ידה והעיף אותה לקיר, ראלטס הקטנה שחטפה מכה בראש קמה מהר מעוצבנת ומוכנה להוראות שלך
    אהה אוקיי..
    ===
    "רלטס תדחפי אותו ותשתמשי בצרחה כדי שהדחיפה תהיה יותר חזקה!" אורה לה "תשתמשי בעל חושי כדי להעיף לו חול לעיניים!"

13. משתמש מנוסה

דניס
    ראלטס השתמשה בדחיפה שממנה סקורפיו התחמק ושלח עוקץ רעל,
    ראלטס הורעלה אבל צרחה רחה מחרישת אוזנים, סקורפיו עצם את עיניו בכאב ונראה שלא סבל את הצחר הזאת, ראלטס מהר השתמש בעל חושי לפני שהוא התאושש והעיפה לו חול לעיניים ככה שהוא לא הצליח לפקוח אותם, סקורפיו הקטן התבלבל נורא ושלח עוקצי רעל לכול מקום, אחד מהם פגע ברגל שלך וזה כאב לך מאוד אבל הצלחת להתגבר אל זה, ראלטס נפגעה עוד פעם והתחילה ממש להיפגע מהרעל , סקורפיו המשיך לשלוח עד שהתעייף והתנשם בכבדות ואז ראלטס חייכה

וספארמרית מתקדמת

14. היכל התהילה

דניס
    ראלטס השתמשה בדחיפה שממנה סקורפיו התחמק ושלח עוקץ רעל,
    ראלטס הורעלה אבל צרחה רחה מחרישת אוזנים, סקורפיו עצם את עיניו בכאב ונראה שלא סבל את הצחר הזאת, ראלטס מהר השתמש בעל חושי לפני שהוא התאושש והעיפה לו חול לעיניים ככה שהוא לא הצליח לפקוח אותם, סקורפיו הקטן התבלבל נורא ושלח עוקצי רעל לכול מקום, אחד מהם פגע ברגל שלך וזה כאב לך מאוד אבל הצלחת להתגבר אל זה, ראלטס נפגעה עוד פעם והתחילה ממש להיפגע מהרעל , סקורפיו המשיך לשלוח עד שהתעייף והתנשם בכבדות ואז ראלטס חייכה
    "תגמרי אותו בעל חושי!" אורה לה ואצביע על סלע גדול "תזרקי אותו עליו!"

15. משתמש מנוסה

דניס
    ראלטס השתמשה בעל חושי אל אבן גדולה מאוד שהייתה לידה והתאמצה מאוד, טיפות זעה היו עליה , בסוף היא הצליחה להעיף אותה לעברו, סקורפיו "העוף אל האבן (נמעך לא נשמע טוב..) ואז התנגש בעץ (בלי האבן כי אחרת הוא היה סקואץ' ) ונפל אל הרצפה ,מעולף, ראלטס חייכה ושמחה מאוד אבל אז היתקפלה קצת בגלל הרעל

וספארמרית מתקדמת

עמוד 172 מתוך 285 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182222272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •