איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
איתי
אתה רץ לעבר הגבעה ושאתה מספיק קרוב אתה בודק את הפוקימון העצום בפוקדע
פליגון
סוג:אדמה ודרקון
פוקימון הדרקון המעופף, וגם ההתפתחות השלישית של טריפינץ',
פליגון חיי בדרך כלל בהרים, ה"עדשות" שמסביב עינייו עוזרות לא לראות בתוך סופות חול,
כנפיו הגדולות מאוד לא רק גורמות לא להיות טייס מעולה אלה גם ליצור סופות למקרה הצורך,
הוא פוקימון מדברי ולפעמים רואים אותו ביער, הוא לא פוקימון שכול כך הרבה רואים ויחסית נדיר מאוד
"פליי!" קרא הפוקימון ונופף בכנפיו לאחר שנחת אל הגבעה
עומר
מורקרו מקשיב לך ומנופף בכנפיו נמרצות אבל והא לא יודע מערבולת חול! אז הוא משתמש בכנף ברזל שממנו ליפאון מתחמק "ליפאון יום בהיר!" קרא כריס, ליפאון השתמש בעוד יום בהיר "עכשיו קרן סולרית!" קרא כריס בשמחה, ועכשיו הבנת, היום בהיר זה כדי שהיה פחות זמן טעינה של קרן סולרית! הוא רוצה לגמור הכול במכה אחת!
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-03-2011 בשעה 02:30 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
איתי
התקרבת אל הדרקון הענקי , הוא הסתכל אליך בעיניו הגדולות "פליי!" הוא קרא ונופף בכנפיו, הרוח שיצרה כנפיו העיפה הרבה חול והגנת אל עיניך בידך, הוא המריא ללמעלה ואז התחיל לעוף,
"פליגון הוא הסמל של היער הזה " נשמע קול עדין מאחוריכם "הוא אף פעם לא נשאר במקום אחד ורואים אותו רק מאמנים ספורים ביותר , אומרים שמי שרואה אותו זה סימן למזל" המשיך הקול, הסתובבתם וראיתם אישה צעירה מאחוריכם![]()
וספארמרית מתקדמת
איתי
"אני ג'קלין מנהלת מדגרת הביצים" אמרה האישה בחיוך, ופתאום גם אתה חייכת " זה אומר שאנחנו קרובים לשם ואלי אפשר לקנות ממנה ביצה!" לחשה לך נלה בשמחה
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
"תחמוק!" קרא כריס בלחץ,
דיוגונג השתמש בקרן קרח שממנה ליפאון חמק,
הקרן קרח יצרה מסלול קרח שאליו דיוגונג החליק ופגע בליפאון בקרנו "עכשיו כוח חבוי!" קרא כריס, ליפאון השתמש בכוח חבוי והילה וורודה עטפה אותו, הוא פגע בדיוגונג ושיתק אותו לחלוטין
בן
"יאלה בוא נגמור את זה ארקניין להביור!" קרא מנהיג המכון, הכלב אריה הענר פתח את פיו ופלט להביור אימתני לעבר מריל הקטנה,
מריל הסתכלה אליו והתכופפה ככה שהיא שכבה אל הרצפה וככה היא חמקה "איך לעזאזעל העכברה הזאת כוהל לחמוק מארקניין שלי ?!" קרא הנער בזלזול "טוב לא משנה קדימה ארקניין צא בסחרור אש!" קרא מנהיג המכון וארקניין התחיל לטעון סחרור אש ולאחר מכן פלט להביור שהסתובב "מר?" שאלה אותך מריל והביטה אליך
איתי
"אוקי אוקי תירגע" קראה ג'קלין בחיוך שהתחלת לקפוץ לה שאתה רוצה ביצה, היא הובילה אתכם לגבעה אחת ששם היה בית עצום בגודלו ועוד בית בגודל בינוני, היא הלכה לבית העצום והוציאה מפתח ופתחה אותו , הסתכל וראית שם מליוני ביצים מסודרות בשלושה תורים בשלושה מכונות ארוכות וגדולות "המכוונת האלה מחממות אותן" אמרה ג'קלין בחיוך
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)