איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
בן
"כן.." אמר מנהיג המכון בביאוס, הרגשת איך שמחה ענקית מציפה אותך מכול עבר, האישה המוזרה שהבנת למה היא כועסת אל מנהיג המכון השחצני הגישה לך אל כרית אדומה תג אדמדמם צהבהב, ואותו הנחת בקופסאת התגים שלך בגאווה , התג השני שלך, פתאום צפצוף נשמע מהפוקדע והבנת שיש לך הודעה חדשה!
דניס
אתה שם את סקורפיו אל הדלפק ועוזר לראלטס לשבת אל הדלפק, האחות ג'וי מביטה אליך בהפתעה "הם הורעלו?" שאלה אותך האחות ג'וי ואמרה משהו לצ'נסי שלה
עומר
האיווית הקטנה והחושה יצאה, רוזריד צחק צחוק גדול אבל אז חטף כדור צל בבטן, איווית רצה אליו ושרתה אותו "כדור מזג אוויר!" קרא כריס בחשש, רוזריד יצר כדור מזג אוויר גדול ואיווית יצרה כדור צל ענק, שני הפוקימונים שלחו את כדוריהם ושניהם התנגשו , שני הפוקימונים עפו ונחבטו בעצים ונפגעו קשה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
מקס
תנסה להשקיע יותר בתגובות במקום חמש מילים
~~~
אתה לוקח פוקדע אחד ופוקדור נוצץ ושם בתיק, אתה רץ למסדרון ופתאום אתה נבהל כשאתה שומע קולות של אנשים בהמשך הדרך!
דניס
"אני מבינה" אמרה האחות ג'וי ורשמה משהו אל פתק, צ'נסי באה אם אלונקה לבנה אל גלגלים ושמה את סקורפיו אל האלונקה ועזרה לראלטס לעלות לשם "יש לך פוקדור של סקורפיו וראלטס ואתה הורעלת גם?" שאלה אותך האחות ג'וי לאחר ששמה את הפתק אל האלונקה והאלונקה יצאה מהחדר, ופתאום נזכרת בקוץ בסגול שנכנס לך לרגל
עומר
איווית שלחה כדור צל ונהייתה מותשת, לא הצלחת לקלוט את רוזריד בגלל שהוא כול הזמן זז,
"עלי טער!" קרא כריס, רוזריד שלח עלי טער שחכתו את הכדור צל והתקרבו לאיווית שהתחמקה מהם בזריזות, נראה שהכדורי צל מעייפים אותה
בן
"שלום בן
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור" קראת בהתרגשות את ההודעה וכבר התלבטת במי לקחת ונזכרת שאתה צריך להחזיר לו תשובה!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)