"אוקי" אומר לו ואתחיל לחפש איתו..מקס
אני מוסיפה חכה
~~~~
אברה הסתכל אליך והוריד את ראשו למטה מעל ראשך (כך שהפרצוף שלו מול הפנים שלך מלמעלה) והנהן לחיוב וחייך , הוא נראה טיפה מטופש ככה אבל אז חזר למקומו
רקס
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
מקס
התחלת לחפש וראית כמה קאטרפים ופידג'ים וספירו,
ופתאום ,
סנפיר כריש שחצתה את האדמה תפסה את תשומת ליבך
רקס
"שלום רקס
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
הפרופסור" סיימת לקרוא בהתרגשות תהודעה והבטת בה שנית
מאי
את מודה לאחות ג'וי ועולה לקומה השנייה ורואה שלט שאליו כתוב -
«1-7 7-15 »
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
מאי
את הולכת לעבר החדר שלך, ומגיעה אליו, את פותחת תחדר ורואה חדר גדול אם מיטה גדולה ארון שידה שולחן קטן שולחן לארבעה אנשים דלת לחדר שירותים וגם שתי כורסאות מיקרוגל כיור מקרר קטן טוסטר וכמובן מקום לשים אליו את מה שאת מכינה
רקס
אתה רץ לעיר הגדולה ותוך חמש דקות מוצא את מרכז הפוקימונים
אתה רואה שקיבלת עוד הודעה!
"רקס,
אם אתה בעיר השנייה אז אתה צריך לצאת מחר לפני שלוש בצהרים למזח , לפני זה לך לאחות ג'וי ובקש כרטיס אל שם רקס מהפרופסור, תיקח איתך רק שלוש פוקימונים ועדיף לא חזקים מאוד, כלומר לא מאוד מאוד מפותחים ,
תשתדל לא לאחר, לאחר מכן תביא תכרטיס למישהו והוא יביא לך אותו אם חור ותעלה ותבדוק שלא שחכת כלום!
תקבל שותף לחדר ותהיה אל הספינה למשך יום וחצי, זו ספינה די יקרה אז לא לעשות נזק לה, ואז תתחלקו לקבוצות או שהיה סידור אחר והיו מדריכים, ומישם תקבלו שלוש פוקדורים ורק בהם תוכלו לתפוס את הפוקימונים המיוחדים ששם, המדריכים יביאו לכם גם פוקדע מיוחד לפוקימונים האלה ויסבירו לכם אל הקרבות, כי הם שונים משלנו ואל הרגלי הפוקימונים וכול הדברים "
וספארמרית מתקדמת
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
מקס
אתה מסתכל אליו בבהלה והוא דוהר לכיוונך,
אברה הקטן קופץ ממך דוחף אותך וככה אתה נמנע מהתנגשות של הסנפיר הכחול שנע באדמה
דניס
סקורפיו הביט אליך קפץ מיד מהאלונקה ורץ החוצה, ראלטס הביטה בו מופתעת אבל עדין חייכה
היא קמה וירדה ללמטה, והצביעה החוצה, כאומרת לך שצריך להמשיך!
איתי
אתה רואה שכולם הולכים משם לזירות, פתאום ניגש אליך ילד "לי יש הרבה פוקימונים! אבל אני לא יאמר לך באיזה אני ישתמש!" אמר הילד "אז רוצה קרב?" הוא שאל אותך בעייניים גדולות
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מאי
גראוודר וצ'רובי יוצאים החוצה, צ'רובי השמחה מסתובבת במעגלים סביב עצמה, פתאום שומעים קרקור קל מהבטן של צ'רובי
איתי
הילד ואתה הולכים לזירה וגם נלה באה!
"רוצים קרב רביעיות? שמעתי שיש כזה" אמרה נלה בשמחה "זה שאני ואיתי נוציא שני פוקימונים ואתה ארבע!" קראה נלה בשמחה
מייקל
"כדור אנרגיה אבל הרבה!" קרא כריס, גרוביל שלח כדורי אנרגיה שעצרו את העוקצים אבל התכופף למטה כי נאבד לו לא מעט כוח בגלל הכדורים
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)