למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
דניס
אתה נוגע בלארביטר בעדינות אם הפוקדור והוא הופך למין אנרגיה אדומה ונכנס פנימה,
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מאי
את הולכת לישון במיטה שלך וגם שאר הפוקימונים שלך, סינדיקוויל לידך גראוודר אל כורסא אחת וצרובי אל השנייה,
את וצמת את עייניך ופתאום קרני שמש מסנוורות ואתך
רקס
"קח" אמרה האחות ג'וי והגישה לך מפתח זהוב ואליו תגית ששם היה כתוב במספרים זהובים "12"
עומר
לאחר מספר דקות של הליכה ודיבורים אתם רואים מולכם את מרכז הפוקימונים הגדול, למזלכם הוא היה ריק כי כולם הלכו לחדרים שלהם כי כבר נהיה מאוחר!
בן
" אני מציעה לך לאכול באיזה מסעדה או משהו בחוץ ארוחת בוקר או לקנות מצרכים ולהכין לך משהו וכמובן אתה יכול להכין אותו בחדר שלך עד שאתה מביא לי תמפתח הוא שלך, ואז בסביבות רבע ל11 או 10 וחצי תבוא לפה תיקח את הכרטיס שלך ותביא רק שלוש פוקימונים ואז אני יביא פוקימון שיעיף אותך לשם" קראה אחת מהאחיות ג'וי בחיוכה הרגיל והמעויף
מייקל
אתה אומר למרכז הפוקימונםי את מי אתה משאיר ואת מי אתה לוקח וגם בריאנה, האחות ג'וי מביאה לך אותם ושואלת גם אם תרצו חדר ללילה ואתה רואה שחושך בחוץ!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
דניס
ראלטס ולארביטר שמחים ומהנהנים להסכמה אבל פתאום מתקבלת הודעה בפוקדע!
אתה פותח ואתה וקורא אותה בקול
"שלום דניס
אתה מוזמן מחר בשעה 15:00 בדיוק ללכת למזח של העיר השנייה, או לנהר של העיר השלישית בשעה 12:00 או בעיר הרביעית שאז למרכז הפוקימונים ואז ב11:00 לשיט אל האי קאשג'י שלא ממזמן גילו אותו!
להרפתקה זו תוכל להביא אך ורק שלוש פוקימונים וללכוד בעצמך שלוש פוקימונים !
פוקימונים אלו שונים מאוד וכול המקום שונה, יש פוקדורים שונים פוקדע שונה ותנאי קרב שונים,
אנא החזר לי הודעה איפה אתה כדי שאוכל להדריך אותך להמשך, כמובן שאחרי המסע הזה תחזור לבידיוק איפה שהיית
דרך אגב אני יודע שאתה מאמן מאוד מתחיל ולבא בטוח שיש לך שלושה פוקימונים, לכן אני ממליץ לך בחום להתקדם לעיר השנייה בהקדם או לתפוס אליה טרמפ כי זה מחר ולא כדי שתחמיץ את זה
הפרופסור"אתה מסתכל בשעון שבפודע ורואה שעכשיו 4 בצהרים!
מאי
את מתעוררת ופוקחת את העייניים שלך ורואה שכן ! עכשיו בוקר!
סינדיקוויל וצ'רובי משחקים כשגראוודר יושבת אל הכורסא ומסתכלת אליהם, את רואה שהיום היום הגדול והשעה היא 9 בבוקר ויש עוד 3 שעות עד שאת הולכת לנסיעה לאי!
עומר
האחות ג'וי מביטה אליך מרפאת את הפוקימונים שלך ולבסוף מביאה לך מפתח זהוב ואליו תגית שאליו כתוב במספרים זהובים"23" "זה חדר לכמה אז היה לשניכם מקום שם אל בטוח " אמרה האחות ג'וי והתפנתה לסדר כמה דברים בדלפק
וספארמרית מתקדמת
בן
אתה נכנס לפוקיסופר ורואה שם מלא דברים! יש שם לחמים וירקות וגבינות ובשר וכמעט הכול יש שם גם עוגות קטנות בתוך קופסאות קטנות וממרחים וכול מה שתרצה, 5 תורים היו וראית שכדי להזדרז כי מגיעים עוד אנשים והתור היה ארוך אם לא תזדרז!
עומר
אתה פותח את דלת החדר ואתה רואה ספה גדולה ושתי כורסאות ומכשיר טלווזייה קטן, מטבח כולל הכול מקרר, מיקרוגל, תנור קטן טוסטר וכיריים, אתה רואה גם את חדר השירותים שהוא רגיל ועוד שלושה דלתות לשלושה חדרי שינה, מרפסת גדולה הייתה בחוץ ושם ג'קוזי קטן שמתאים ל4-5 אנשים
דניס
"ברור שאפשר שתיים ושאתה בעיר השנייה מחר קצת לפני שלוש קח את הכרטיס מהאות ג'וי אל שמך וממני ותבדוק שיש לך הכול! ואחר כך תילך לספינה ותגיש תכרטיס לאיש ששם והוא יחזיר לך ואתו אם חור קטן בצד! שמור את הכרטיס ועלה לספינה ואז היה לך בן זוג ותהיה שם ליום וחצי ואז תגיעו לאי והיו מדריכים והכול " קראת בקול את ההודעה, ראלטס ולארביטר עקבו אחריך לאחר שהתחלתם ללכת במהירות , התחלתם ללכת הרבה ומצאתם את האורות של העיר השנייה! הסתכלתם למעלה וראיתם איך השמש לאט לאט יורדת...
מאי
שלושה בדיוק כמו שיש לך כרגע ושלוש שעות זה לא ממש קצת, את יכולה בזמן הזה ללכת לאכול להתארגן להתקלח וברבע לשלוש לקחת תכרטיס וללכת לספינה
~~~~
את מתחילה להילחץ אבל גראוודר מרגיעה אותך ואומרת שאין מה למהר ויש עוד זמן!
היא מוציאה כמה פירות מהמקרר ואומרת לך ללכת להתקלח ולהתארגן ושהם ידאגו לארוחת הבוקר
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)