"אקיי זה מצב שצריך אותכם חברים" אני אומר וממהר להוציא את כל הפוקימונים לעזרה.
"סקויירטל מריל לכו ותביאו את הירקות,טורצ'יק תביא לחמים מהאיזור ההוא,נוטו תשתמש בעל חושי בכדי להביא את הבשר לכאן ובאדו בו עימי ונביא עוגות" אני אומר ומחלק לכולם הוראות מהר בכדי שיעבוד בעבודת צוות.
לאחר מכן אני רץ מהר עם באדו אל עבר העוגות בכדי להשלים את החלק שלי ולאחר מכן אחזור לאיזור הקופות בכדי לאסוף את המצרכים שהפוקימונים הביאו ולשלם לקופאית.
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
את האיוונט אתם תקבלו בהמשך המשחק
קרדיט לאתר אחר אל הפוקימונים
דניס
אתה נכנס לעיר ומחפש איפה לישון ואתה נזכר שברוב המרכזי פוקימונים יש חדרים לשינה! אתה רץ יחד אם לארביטר וראלטס ומוצא מרכז פוקימונים גדול מאוד ונעמד מולו
מאי
את הולכת מהר להתקלח ומרגישה מאוד מאוד רעננה, אחרי כחצי שעה מקלחת את יוצאת החוצה ורואה סכום וצלחות מעופפים ומסודרים אל השולחן יפה, את צ'רובי וסינדיקוויל שמנסים לחתוך ירקות אבל לא הולך להם כול כך ואת גראוודר שמקפיצה חביתה גדולה בעזרת העל חושי
עומר
טום מחליף גם לבגד ים ומוציא את איווי יאנפו אזוריל ואיפום, הוא נכנס בעדינות ואיפום ויאנפו הופכים לכדורים וקופצים פנימה ומשפריצים זה אל זה, איווי נכנס פנימה ומתחיל לשחות ואזוריל גם שוחה שהזנב שלה צף למעלה באושר, "תוציא את שאר הפוקימונים שלך!" קרא טום והחלטת שזה רעיון טוב, איווי שינקס וטריקו קופצים אל המים בשמחה ושוחים בהנאה (הג'קוזי שנראה קטן מסתבר שהוא ענק ) מורקרו באטרפרי וצימצאר מביטים אל המים בגועל ומחליטים לשבת אל הצפות ולצפות בתוכנית החדשה "פוקימון עונה 14"
בן
אתה רץ יחד אם באדו ורואה מלא עוגות בתוך קופסאות-
עוגת שוקולד עוגת שוקולד ושמרים וכול אחד בצורה אחרת, בסוף באדו בוחר עוגה אחת שנראת מאוד טעימה ושם בסלסלה, נוטו בא אם פסטרמה וקבאנוס מעופפים וסקווירטל ומריל באים אליך יחד אם שלוש מלפפונים קופסא של עגבניות שרי טובות וחסה קטנה קטנה קטנה אחריהם בא טורציק ומביא איתו לחמניות טריות וטובות , כולם שמים הכול בסלסלה והולכים לתור הכי קצר (של שני אנשים) ועומדים שם, איש אחד מסיים ואז האיש השני מסיים ומגיע תורכם!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
איוונט שבועות מגיע!וזה גם האיוונט הראשון של המשחק ! (מה שמפתיע שאנחנו עוד מעט ב200 עמודים..)
וכמובן שאני רוצה שזה היה ארוך אז הוא היה מתחילת יום שבת (או שישי) עד סוף שבת שבוע הבא!
דניס
אתה הולך לדלפק ורואה אחות ג'וי עייפה שם "כמובן!" קראה האחות ג'וי בחיוך כמו של הראשונה שפגשת ועייפה והגישה לך מפתח זהוב אם תגית שקופה ושם כתוב באותיות זהובות "11"
מאי
צ'רובי וסינדיקוויל חייכו והביאו מיץ לשולחן ואת חתכת את הירקות ושמת בכלי, גראוודר שימה להכין תחביתה וחליקה אותה ל4 בעזרת סכין, שלושה ביניניים ואחד גדול, כולכם התיישבתם והיא שמה לך תגדול ולשאר תבינוניים פיזרה סלט ומיץ לכול אחד
בן
אתה הולך לקופאית ושם תדברים, היא מעבירה אותם ואתה שם אותם בשתי שקיות, אחת של פסטרמה ולחמים ועוגות והשנייה ירקות וקאבנוס, אתה לוקח תדברים והולך לחדר וחושב אל איזה כריך להכין לכול פוקימון
וספארמרית מתקדמת
אני לא יודעת איך מתי או למה פוקימונים התחילו לאכול סנדוויצים חביתות ולא נשכח תספגטי תשניצל ואת האורז בסופו של דבר רק רציתי להודיע משוה כזה- פוקימונים יכולים לאכול אוכל של בני אדם אבל לפוקימוני בר ופוקימונים מסוימים בסוף זה פשוט לא היה בריא להם אם תביאו להם כול הזמן אוכל של בני אדם ולא אוכל פוקימונים אבל יש פוקימונים שרגילים לזה כמו גראאודר של מאי שמעדיפה צ'יפס מאשר אוכל פוקימונים כי ככה היא רגילה וזה בסדר והכול אבל יש כאלה שלא אז אל תיתנו להם בכמויות אדירות
דניס
אתה נכנס לחדר ורואה חדר אם מיטה גדולה שידה ארון שולחן לשלושה אנשים ומטבח קטן אם מקרר קטן מיקרוגל תנור קטן ושלושה כורסאות
בן
אתה מכין לכולם סנדוויצים וחותך ושוטף ומכניס ומוציא ומסדר ככה שיהו שלושה סנדוויצים טעימים, הפוקימונים שלך יוצאים ובאדו סקווירטל ושמים צלחות ונוטו בעזרת העל חושי שם כוסות ומריל ממלאת באקדח מים קטן את הקנקן, טורציק לבינתיים מביא תכריכים ושם אותם במקום כולם מתיישבים ומחכים לך שתבוא לאכול
מאי
אתם אוכלים בתאבון רב ומסיימים ומסדרים את הכול, לאחר מכן אתם רואים שהשעה היא כ11 ורבע! את רואה שלמרות שהיסתדרת נשאר לך עוד כחצי שעה עד שאת צריכה להתארגן והכול לנסיעה
מייקל
"הנה" אמרה באחות ג'וי והביאה לך את מפתח חדר מספר 22 "הוא כמו 23 לקבוצה" אמרה האחות ג'וי בחיוך עייף
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)