אתלבט עם אצמי קצת ואז אכריז בקול "טוב! היום הולך להיות יום גדול מאוד וארוחת הבוקר נותנת הרבה אנרגיות להמשך היום,אז.... בתאבון כולם!!"
אז אנגס בתפוח ואראה איך כל הפוקימונים שמחים ומשתוללים,לפתע אציץ בפינה ואראה את אייפום יאנפו ושאר הפוקימונים של טום עדיין ישנים עם טום!
'טוב,אני לא רוצה להפריע לו לישון... אבל כדאי להעיר אותו' אומר בליבי ואגש אל טום.
"טום! תקום היום הגדול הגיע!" אודיע לו בקול..
נופל למטה לגמריי? במצב שאני לא יכול לעשות כלום? אני נוחת? תסבירי את עצמך בבקשה כדי שאוכל לתת תגובה נורמלית.
-----------
"יחתיכת מאני..." סתם
--------------
"סקווירטל צא מהר!" אני אומר ומוציא אותו מן הפוכדור.
"תנסה להשתמש באקדח מים עליהם,אפילו שאתה לא יודע תנסה,זה חשוב " אני אומר בתקווה שיצליח,כי אם לא אנחנו אבודים.
"ילדים תעשו משהו" אני אומר לאחרים.
מאי
את מתיישבת אל אחד הכורסאות ופתאום אחד האנשים קורא לכולם להיכנס פנימה כי עוד רבע חצי שעה מפליגים בערך אז להיכנס עוד מעט פנימה
רקס
כן וטעות שלי זה 2 ורבע בכלל
~~~~
אתה יוצא החוצה ומסתכל אל השעון ורואה ש2 ורבע! אתם מסתכל ורואה מסביב דשא סופרמרקט את מרכז הפוקימונים ואת המזח
דניס
שני הפוקימונים אומרים שהם רוצים אוכל פוקימונים אם פצפוצי וברי ופאפינים, אתה מחזיר אותם ומחפש את מה שהם ביקשו ומגיע למקום מלא מלא בפאפינים ואוכל פוקימונים, אתה שומע קול של משהו נפתח מאחורי הקיר 0זה כמו קיר שעליו כול שקיות הפאפינים והאוכל פוקימונים תלויות)
עומר
לאחר ארוחה טובה אם אוכל פוקימונים וירקות ופירות אתם מסדרים הכול מתקלחים מתארגנים ורואים שהשעה היא כ 11 וחצי!
בן
אתה יכול להיות בסדר מזה אבל מה שבעצם מעיף אותך זה טרופיוס שנפגע בורה לא קלה
~~~
סקווירטל יוצא החוצה אבל פוחד ונצמד אליך "צאי צי'קוריטה פוזוסינטזה!" קרא הילד, יצור קטן וירוק יצא החוצה אם עלה גדול אל ראשו, הוא התחיל לזהור והביט אל השמש וגם טרופיוס זהר, פתאום טרופיוס פקח את עיניו והמשיך לעוף
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"יואו אנחנו נאחר!" אומר בדאגה.
"פוקימונים,תחזרו!" אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.
"יאללה,טום,אני יוצא,ביי..." אומר לו וארד למטה במדרגות.
אז אפנה אל האחות ג'וי,אחזיר לה את המפתח ואומר לה "את יכולה להעביר את הפקימונים האלה למעבדה של הפרופסור..? אושיט לה את הפוכדורים של בארטפרי,מארקוורו ואיווי..
בן
סלאמנס עף גבוהה ככה שהתחמק מנוטו וחזר לידכם
"זה מה שאתה רוצה? קרב מעופפים?! אם ככה צא סקרמורי!" קרא ילד אחד,
מתוך הפוקדור יצאה ציפור מתכת גדולה שנפנה בכנפיה בעוצמה והבהילה את נוטו
"צאו!" קראו שני הילדים, והוציאו פוקימון יונה אחד אפור אם תלתל בראש ופוקימון אחד שהוא דמוי עטלף וורוד
"צא הנוצ'קרו!" קרא הילד שלידך, ומהפוקדור יצא עורב גדל ושחור אם כובע שחור אל ראשו, צ'יקוריטה עלתה אליו בקפיצה ונראה שהתחיל קרב
הילד שלידך-
הילד אם סקארמורי-
שני הילדים האחרים-(אם העטלף)
(אם היונה)
עומר
אתה לא מוצא את טום אבל יורד למטה בכול מקרה, אתה רואה שהחדר שלו מסודר, אתה נועל תחדר ויורד למטה יחד אם כול הציוד שלך, אתה מחזיר לאחות ג'וי תמפתח ורואה את טום אוכל סנדוויץ' אתה מחזיר את באטרפרי מורקרו ואיווי לפרופסור וטום מוציא את הכרטיס שלו ואומר לך להביא מהאחות ג'וי את הכרטיס שלך
מאי
סינדיקוויל מהנהן נמרצות את מוציאה את צ'רובי וגראוודר אבל מישהו מהסיפון בא אליך "להכניס את כול הפוקימונים מותר רק אחד ושלא יתפרע"
דניס
אתה מציץ מאחורי זה ורואה מין כלב זאבי בצבע אפור רעב שאוכל שקית של אוכל לפוקימונים , הראש שלו שחור וגם כפות רגליו הוא מביט אליך ונסוג אחורה מיד![]()
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה בא ומושיט לו פאפין מעל ראשו והוא נוהם לכיוונך,
אתה לא מבין מה עשית רע והוא נסוג אחורה טיפה, אתה נזכר שהיה לך בשכונה גרוליט קטן, שבאת ללטף את ראשו הוא נסג , הפרופסור בא והסביר לך שפוקימוני כלב קודים צריכים להכיר את הבן אדם לבדוק אם הוא בן אדם טוב , אם הוא לא הם ילכו אם הוא כן הם ילקקו אותך או לא יעשו כלום, והפרופסור הושיט את ידו מתכת לפה והאף של גרוליט הוא רחרח את היד והתיישב והפרופסור ליטף אותו
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה שם את ידן מעל ראשו אבל הוא מתכופף ועובר למצב של הגנה ונוהם ושולף את שיניו,
אתה שם את ידך מתחת לפיו ואפו והוא מרחרח את היד הולך אחורה מתיישב ומלקק את פירורי הפאפין שעל ידך
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)