Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 285 ראשוןראשון ... 917181920212969119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה

COLOR="Green"]יואב
    פיפלאפ מצליח להתחמק אך מתחשמל בכול מקרה הוא משתמש בקרן בועות שפוגעות בלוקסרי בקושי,
    "בלוסום!" אמרה בלייס לביינתים שהם העלו אותה על כדור פורח פיפלאפ התעצבן והשתמש בקרן בועות שפגעה בלוקסרי רציני" חזור!" אמר אחד מהם והחזיר אותו הוא עלה על הבלון והבלון התחיל להמריא למעלה "בי בי " אמרה האישה "בלו בלוסום!" צעקה בלוסום פיפלאפ התעצבן וממש רתח הפתאום מקורו התארך והוא תקף את הבלון אם מקורו הארוך שהפל להיות כסוף הבלון התפנצר והאנשים עפו "אנחנו שוב מתעופפים!" הם אמרו ועפו לשמי הלילה, פיפלאפ פתח תכלוב של בלוסום והיא חיבקה אותו והוא נהיה אדום מרוב התמסקות
    פיפלאפ למד ניקור!
    "מעולה פיפלאפ! למדת מתקפה חדשה! עכשיו בוא נלך לספר לילדה הקטנה!" אני אומר והולך אליה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    אתה הולך ולא מוצא אותה פיפלאפ ובלוסום הולכים ביחד ובלוסום מחזיקה לו תיד ונראה שפיפלאפ עומד להתפוצץ מרוב התמקסות אתם הולכים ואתה רואה שכבר השמש עוד כמה זמן יוצאת, פיפלאפ ובולוסם ואתה צופים בזריחה אבל היא משעממת אתכם אז אתם ממשיכים לעבר הבית והחצר שלה, אתם רואים גינה קטנה וטייני באה, פיפלאפ משתמש בקרן בועות וטייני ביום בהיר והצמחים גדלים יותר כי יש יותר קרני שמש ומים בלייס צופה בפרחים מוקסמת ומטיילת בינהן שמחה טייני מצתרפת אליה והן רוקדות יחד, אתה נזכר בשדה שבו כול הבולסומות רקדו בבוקר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך ולא מוצא אותה פיפלאפ ובלוסום הולכים ביחד ובלוסום מחזיקה לו תיד ונראה שפיפלאפ עומד להתפוצץ מרוב התמקסות אתם הולכים ואתה רואה שכבר השמש עוד כמה זמן יוצאת, פיפלאפ ובולוסם ואתה צופים בזריחה אבל היא משעממת אתכם אז אתם ממשיכים לעבר הבית והחצר שלה, אתם רואים גינה קטנה וטייני באה, פיפלאפ משתמש בקרן בועות וטייני ביום בהיר והצמחים גדלים יותר כי יש יותר קרני שמש ומים בלייס צופה בפרחים מוקסמת ומטיילת בינהן שמחה טייני מצתרפת אליה והן רוקדות יחד, אתה נזכר בשדה שבו כול הבולסומות רקדו בבוקר
    "טוב, אני אמצא את הילדה ואגיד לה תודה. אולי גם אני אבקש ממנה ביצת פוקימון בתמורה לאבן שמצאתי אתמול בלילה." אני אומר ומחפש את הילדה

4. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מחפש את הילדה ובסוף מוצא אותה אם עוד ילד,
    אתה מציע לה את האבן והיא אומרת "וואו אבן אש, זה נדיר מאוד אבל אני לא צריכה כזאת, אבל תוכל למכור אותה ובזכות הכסף תוכל לקנות ביצת פוקימונים אחת כזאת עולה בין 250 עד 400 שקל" היא אומרת ומחכה לתשובה

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מחפש את הילדה ובסוף מוצא אותה אם עוד ילד,
    אתה מציע לה את האבן והיא אומרת "וואו אבן אש, זה נדיר מאוד אבל אני לא צריכה כזאת, אבל תוכל למכור אותה ובזכות הכסף תוכל לקנות ביצת פוקימונים אחת כזאת עולה בין 250 עד 400 שקל" היא אומרת ומחכה לתשובה
    "לא צריך, יש לי כסף. אני יכול לקנות ביצה של מגבי?" אני שואל ומחכה לתשובה

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק
    לא יש לך 6.. של ראלטס וחמש ריקים
    ~~~~~
    ראלטס מסתכל אל הקאטרפרי שזוחל ואז משתמש בעל חושי ומעביר אותו לקצה השני
    "ראל ראל ראלט ראלטס? "(אתה לא רוצה לתפוס אותו?) ופתאום בום ענקי מהשדה שעוצר את השיחה בינכם
    לא אתייחס לקול הפיצוץ ואמשיך בדרכי.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    יואב
    "לא אין לנו של מגבי, אבל לפני כמה זמן הביאו לנו ביצה אחרת, היא נראת לי כמו ביצה לא רעה בכלל ויש בה כבר סדק, והיא עולה רק 230 כי היא עומדת לבקוע ואני לאיכולה לטפל בעוד מלא פוקימונים אז רוצה אותה?"

קודק
    אתה הולך ליער ומגיע קרוב לשדה, אתה שומע עוד קול ורואה אש גדולה בשדה ומלא פוקימונים בורחים,

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    יואב
    "לא אין לנו של מגבי, אבל לפני כמה זמן הביאו לנו ביצה אחרת, היא נראת לי כמו ביצה לא רעה בכלל ויש בה כבר סדק, והיא עולה רק 230 כי היא עומדת לבקוע ואני לאיכולה לטפל בעוד מלא פוקימונים אז רוצה אותה?"
    "סבבה. הנה 230 ותביאי את הביצה." אני נותן לה את הכסף ומחכה שהיא תביא את הביצה

9. משתמש מנוסה
    יואב
    "אוקי" היא אומרת ולוקחת את הכסף היא פותחת תמחסן ונכנסת לחדר אתה רואה עוד פעם תביצים , היא הולכת לסוף לסוף ומביאה לך את הביצה, אתה רואה שבביצה יש סדק קטן ופתאום הביצה טיפה רועדת והסדק גדל "כמו שאמרתי אני בטוחה שכבר בשבוע הבא תהיה לך פוקימון אבל אם תרצה, לביינתיים שאתה נשאר פה שים פה את הביצה ובמקום חימום שלנו לא רק שהיא תבקע יותר מהר אלה גם איני וכל להבקיע בה ולטפל בתינוק שהוא יוצא מהביצה, ולאחר מכן תשים אותו בפוקדור, והוא היה שלך" אמרה הנערה(קוראים לה בריאנה ונ.ב היא בגיל שלך) וזאת נשמעת לך כהצעה הגיונית ביותר

וקודאק ממזמן הגבתי אני יערוך שתגיב

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    יואב
    "אוקי" היא אומרת ולוקחת את הכסף היא פותחת תמחסן ונכנסת לחדר אתה רואה עוד פעם תביצים , היא הולכת לסוף לסוף ומביאה לך את הביצה, אתה רואה שבביצה יש סדק קטן ופתאום הביצה טיפה רועדת והסדק גדל "כמו שאמרתי אני בטוחה שכבר בשבוע הבא תהיה לך פוקימון אבל אם תרצה, לביינתיים שאתה נשאר פה שים פה את הביצה ובמקום חימום שלנו לא רק שהיא תבקע יותר מהר אלה גם איני וכל להבקיע בה ולטפל בתינוק שהוא יוצא מהביצה, ולאחר מכן תשים אותו בפוקדור, והוא היה שלך" אמרה הנערה(קוראים לה בריאנה ונ.ב היא בגיל שלך) וזאת נשמעת לך כהצעה הגיונית ביותר

וקודאק ממזמן הגבתי אני יערוך שתגיב
    "בסדר גמור. אז אני פשוט צריך לחזור עוד כמה זמן כדי לקחת את הפוקימון שיבקע?" אני אומר ומחכה לתשובה מבריאנה

11. לא ברור בכלל
    • התגובות שאת נותנת לא מושקעות ממש..אין לי מושג איזה סוגים של פוקימונים בורחים..
    • לא רשמת לי אפילו את המתקפות של רלטס! מה אני אמור לעשות?
    אם זה ימשיך כך אני אצא..

קודק
    אתה הולך ליער ומגיע קרוב לשדה, אתה שומע עוד קול ורואה אש גדולה בשדה ומלא פוקימונים בורחים,
    אני אומר לרלטס "תנסה להזיז מפה כמה שיותר פוקימונים.." ואתחיל לעזור לפוקימונים לברוח מהאש.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    יואב
    " לא כשאתה תילך מפה תיקח את הביצה" אמרה הנערה והביאה לך את הביצה, לאחר מכן יצאתם החוצה והיא נעלה תמחסן "כתחליט תאמר לי" היא אמרה והלכה לעבר השדה וראיתה אותה שוטלת דברים ועוקרת דברים סגולים כאלה,

קודאק
    הפוקדע שלך ציפצף
    "ראלטס יודע: על חושי דחיפה, חבטה וצרחה,"
    אמר הפוקדע
    ראלטס התחיל להזיז פוקימונים מהאש ראיתה מלא פוקימונים רצים,קוף עצבני ביותר אם זנב ולהבה בסוף היה שם, הלהבה נראתה כענקית ועיניו של הפוקימון היו אדומות, הוא התנהג בצורה מפחידה ושרף הכול, לידו היה מאמן אם שער סגול וביגדי עשירים שציווה אליו דברים

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    יואב
    " לא כשאתה תילך מפה תיקח את הביצה" אמרה הנערה והביאה לך את הביצה, לאחר מכן יצאתם החוצה והיא נעלה תמחסן "כתחליט תאמר לי" היא אמרה והלכה לעבר השדה וראיתה אותה שוטלת דברים ועוקרת דברים סגולים כאלה,

]
    "בואי אני אעזור לך. אולי הפוקימונים שלי יוכלו לעזור." אני אומר ומוציא את הפוקימונים שלי. "טייני, יום שמש כדי לעזור לצמחים לגדול!"

14. לא ברור בכלל
    יואב

קודאק
    הפוקדע שלך ציפצף
    "ראלטס יודע: על חושי דחיפה, חבטה וצרחה,"
    אמר הפוקדע
    ראלטס התחיל להזיז פוקימונים מהאש ראיתה מלא פוקימונים רצים,קוף עצבני ביותר אם זנב ולהבה בסוף היה שם, הלהבה נראתה כענקית ועיניו של הפוקימון היו אדומות, הוא התנהג בצורה מפחידה ושרף הכול, לידו היה מאמן אם שער סגול וביגדי עשירים שציווה אליו דברים
    "אוקיי! פוקימונים בואו! אני רוצה לעזור לכם! אתם רואים את האיש שם? בגללו הכל פה נשרף! צריך לנצח אותו! בסדר? אז כל פוקימוני העשב,בלוסום,אודיש וסנפלורה,תעזרו לווידל וקטרפי לצאת,בלבאזור בו תתקרב לכאן,פידג'י,תרים עלייך את רטטה ותעופו לפה,עכשיו,רלטס,על-חושי!" אומר במהירות.
    *תעדכני בדף הראשי

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    יואב
    בלייס עוזרת לבריאנה לשתול וטייני משתמשת ביום בהיר ופיפלאפ בקרן בועות איפה שבלייס ובריאנה שתלו,
    לאחר כמה זמן כול השתילים נשתלו ובריאנה מודה לך ולפוקימונים שלך וקוטפת כמה פירות,
    "אני מכינה עכשיו פאפינים רוצה לבוא?" אמרה בריאנה והתחילה ללכת לעבר הבית, שבידה פירות בצבע תכלת ורוד וכחול,

קודאק
    כול הפוקימונים התייצבו סביבך והקשיבו, בלוסום וסאנפלורה ואודיש עזרו לקאטרפרי וווידל האיטים לצאת ולבוא אליך פידג'י בעלה את רטטה אליו ובאלבאזור התקרב אליך, ראלטס השתמש בעל חושי והעיף בטעות מקל על הראש של האיש, "מה זה?!" הוא צעק והתחבאתם מיד, פתאום קטנה הופיעה והשתמשה באקדח מים חלש שכיבה חלק קטן מהשריפה, היא השתמשה בכדורי בוץ וגם הם חיבו קצת, היא הסתכלה אליך וחייכה, היא באה אליך ואל כול הפוקימונים שהצתופפו תחת אותו גוש שיחים, "מונפרנו להביור!" אמר האיש ומונפרנו ירה להביור לכיוונכים, שלוס ירתה מים מפיה וזה חיבה את המקום, כול הפוקימונים הקשיבו
    לך וחיכו לתוכנית

וספארמרית מתקדמת

עמוד 19 מתוך 285 ראשוןראשון ... 917181920212969119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •