Pokemon GO
עמוד 195 מתוך 285 ראשוןראשון ... 95145185193194195196197205245 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,911 עד 2,925 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    רקס
    אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה

דניס
    "שלום אורח, אנחנו שירותי הספינה מציעים לך המון דברים-
    יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
    הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
    הנה כמה חיוגים שכדי שהיו לכם-
    כדי להתקשר לחדר אתם לוחצים אל 3 ואז את מספר החדר
    לדווגמא 311
    למזכירה 2
    למנהל1
    לאחות ג'וי של הספינה 3
    ולמקרי חירום 4
    גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים
    בן
    "בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת

עומר
    "פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה

מייקל
    שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך
    "וואי!!! זה היה טעים!" אומר לאחר ששתיתי את כל הפוקולה בשלוק אחד
    "הלוואי שיכולתי להוציא את הפוקימונים פה..." ארטן ואפנה אל לפתע אל טום
    "תגיד,טום,מתי נגמר השייט הזה..? אתה יודע..?" אשאל אותו בסקנות
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    רקס
    אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה

דניס
    יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
    הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
    לדווגמא 311
    למזכירה 2
    למנהל1
    לאחות ג'וי של הספינה 3
    ולמקרי חירום 4
    גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים
    בן
    "בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת

עומר
    "פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה

מייקל
    שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך
    'היי אני יודע מי זאת'.
    "זה אני בן" אני אומר לקול ומשתדל לא להשתמש בשמה כי היא ביקשה ממני.
    "מי זה שאת מדברת איתו,אתם יודעים מה קרה כאן?" אני שואל אותה.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אתה שותה את הפוקולה ונהנה מהקרות שלה "שעה וחצי בערך ואז יש ספינה גדולה ושם זה יום וחצי" אמר טום והלך לשאול משהו את איש סיפון אחד "מותר להוציא פוקימוני מים החוצה לים ושני פוקימונים לכול אדם" אמר טום

בן
    "זה בסדר בן ניאו יודע שאני סורה הוא השותף שלי" אמרה סורה מתוך המכשיר והבטת אל הנער ששמו ניאו בתמיהון "אני שונא שאת אומרת לאחרים את השם שלי! עד שהצלחתי להתקבל לקבוצה הראשונה את מנסה בכוח להעיף אותי?!" כעס אליה הנער

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. Hail Hydra
    עומר
    אתה שותה את הפוקולה ונהנה מהקרות שלה "שעה וחצי בערך ואז יש ספינה גדולה ושם זה יום וחצי" אמר טום והלך לשאול משהו את איש סיפון אחד "מותר להוציא פוקימוני מים החוצה לים ושני פוקימונים לכול אדם" אמר טום

בן
    "זה בסדר בן ניאו יודע שאני סורה הוא השותף שלי" אמרה סורה מתוך המכשיר והבטת אל הנער ששמו ניאו בתמיהון "אני שונא שאת אומרת לאחרים את השם שלי! עד שהצלחתי להתקבל לקבוצה הראשונה את מנסה בכוח להעיף אותי?!" כעס אליה הנער
    "איך אתה יודע את זה?!" אתפלא מחוכמתו
    "טוב,אין לי פוקימון מים.. כנראה שכדאי שאשאיר את צ'ימצ'אר בפוכדור ואוציא את טריקו ושינקס,הם די חלשים ואשמח לראות אותם קצת ולהסביר להם איזה אימונים מושלמים יהיו להם בקרוב.."
    אז אוציא את טריקו ושינקס ותחיל לומר "שלום שניכם,אתם יודעים איזה אימון מושלם מצפה לכם בהרפתקאה שלנו? אימון טוב מאוד! אנ י מקווה שתהיו חזקים מאוד בסוף כל ההרפתקאה.." אומר להם
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    עומר

בן
    "חח אני אשמור על סודך כמו שאני שומר על של סורה" אני אומר לו בצחוק רב.
    "רגע אבל אם אתה סוכן בצוות למה אתה באת איתנו?" אני שואל אותו בסקרנות ובכלל אתה יודע למה הילדים האלו תקפו אותנו מלכתחילה.
    'אוף זה מזכיר את הפעם שעדן גרם לי לשאול כל כך הרבה שאלות כאלו' אני חושב לעצמי ומחכה לשמוע את התשובות.

6. משתמש מנוסה
    עומר
    טריקו ושינקס יוצאים החוצה שמחים , טריקו הולך לקצה הספינה ועומד על עמוד קטן שיש שם בסוף ודי מסוכן שמשקיף להמשך הנהר, שינקס רץ אליו קופץ אליו ושניהם נופלים למטה

בן
    "אנחנו לא יודעים לגבי הילדים הם כנראה מצוות דארקנס כי ראיתי אותם כבר, והוא בא איתכם כי נשלחנו להגיע לאי שאני גיליתי" אמרה סורה מתוך המכשיר

וספארמרית מתקדמת

7. Hail Hydra
    עומר
    טריקו ושינקס יוצאים החוצה שמחים , טריקו הולך לקצה הספינה ועומד על עמוד קטן שיש שם בסוף ודי מסוכן שמשקיף להמשך הנהר, שינקס רץ אליו קופץ אליו ושניהם נופלים למטה

בן
    "אנחנו לא יודעים לגבי הילדים הם כנראה מצוות דארקנס כי ראיתי אותם כבר, והוא בא איתכם כי נשלחנו להגיע לאי שאני גיליתי" אמרה סורה מתוך המכשיר
    "לא!!" ארוץ לעמוד הקטן בדאגה,
    "תחזיקו חזק!" אומר להם ואחזיק את שינקס שמחזיק את טריקו..

במידה ולא הצלחתי לטפוס אותם:
    "לא!!! טום! זה רציני! יש לך פוקימון שיכול לתפוס אותם או משהו..? זזה דחוף!!" אקרא לו "אני בינתיים אזעיק עזרה!" ארוץ לעבר הסיפון ואחפש מישהו שיכול לעזור בזמן שאצעק "הפוקימונים שלי נפלו למים! תעזרו להם! מישהו?"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    אתה מרפא את פוקמוניך ושוכר את חדר מספר 13
    אתה עולה אליו והוא כמו חדר רגיל ממש , אתה מרגיש מאוד מאוד עייף ופתאום אתה מקבל שיחת טלפון מוזרה מהטלפון שבחדר
    אני ניגש לטלפון, עונה לשיחה ואומר: "הלו? מדבר איתי בלאק, מחדר מ'ס 13 ממרכז הפוקימונים." אומר בגאווה.
    "מי זה?" אשאל בסקרנות.

9. היכל התהילה
    רקס

דניס
    לדווגמא 311
    למזכירה 2
    למנהל1
    לאחות ג'וי של הספינה 3
    ולמקרי חירום 4
    ]
    אלחץ על המספר 5

10. משתמש מנוסה
    עומר

בן
    "אני מבין..." אני אומר לו ומוריד ראש.
    "ומה עושים עכשיו איך נגיע לאי?" אני שואל אותו.
    "אולי עדיף שאחזור בחזרה למסלול הרגיל שלי?" אני שואל ומתייעץ איתו.

11. משתמש מנוסה
    עומר
    "יאלה יאלה נועם לך אליהם" אמר נער סיפון אחד,
    נער אחד יצא מהצללים והגיע אליכם "תמיד זה אני" הוא אמר בביאוס
    הסתכלת אליו במבט מבוהל והוא הסתכל אליך "בסדר בסדר אל תלחיץ ואתי ככה" אמר הנער הוא התקדם לתורן וממש התקדם אליו, רצית לצעוק לו שיעצור אבל ראית שהוא מרזיק רק בעמוד הזה נשענן לים ולא קורה לא כלום, שהתפלאת מהיציבות המדהימה שלו הוא הלך אחורנית הביט אל שני הפוקימונים וזרק חבל לים, פתאום טריקו הביט אליך וראית ששני פוקימוני כריש התקרבו אליהם ופתאום שינקס צלל למטה"בסדר בסדר" אמר הנער והרזיק בחבל וצלל למטה, "אוקי טריקו קטן תעלה" אמר הנער, טריקו התחיל לעלות במהירות אל החבל וקפץ אליך, לעומת זאת נועם הזה שהיה מוקף בפוקימוני הכריש צלל שנית , פוקימון כריש בא אליו והוא קפץ מאליו צלל למטה ויצא אם שינקס ותיפס אל החבל , "האחות ג'וי יש לנו מקרה של שינקס שהיה במים יותר מידי זמן" אמר הנער למכשיר קשר שעלה למעלה והביא את שינקס שהתשתעל לאחד מאנשי הסיפון "נו באמת זאת חליפה חדשה!" הוא אמר בכעס והביט אל בגדיו הרטובים לבינתיים שעוד ועוד מאמנים נאספו סביבך

איתי
    "הלו ? מדברת סינטיה אלופת המחוז רק רציתי לאמר שאתה מוזמן לסנדוויצים " אמר קול מוכר, שזיהרת כקול סינתיה מזויף אבל של נלה

דניס
    "שלום כדי להזמין אוכל לפוקימונים הקש 2 לבני אדם הקש 3 ליציאה הקש 1 " נשמע קול מהטלפון

בן
    "אנחנו חוזרים למסלול הרגיל וחסר לך שתמאר משהו עלי סורה אני צריך אנשים שיחקרו אותם " אמר ניאו
    "תסלח לניאו הוא חדש מאוד בצוות וכבר עלה לקבוצה הראשונה וממש הופך להיות נודניק " נשמע קולה של סורה וקצת צחקת, " תשמור אליהם קורן כבר יגיע אליך " אמרה סורה, "לבינתיים בן אתה יכול להמשיך אם טרופיוס או שנשלח את טרופיוס לאחות ג'וי תהיה אם ניאו קצת ותעזור לו ותנסה לא לעצבן אותו ותחזור במעופף אחד שנשלח, אולי אני ישלח לכם את סיזור תנו לי לחשוב אל זה... (היתה שתיקה ) אין סיכוי טוב אני כבר ישלח לניאו משהו " אמרה סורה וניתקה, "סורה מעצבנת אותי, היא והסודיות שלה" אמר ניאו , "אוקי הונצ'קרו וצ'יקוריטה תשגיחו אליהם " אמר ניאו וניסה למצוא משהו במכשיר שלו, שלושת האנשים ניסו להשתחרר, פתאום הם שלפו פוקימון אחד מהפוקדורים ועילפו את צ'יקוריטה "אוקי אגרון שמור אליהם ותפסיקו לברבר" קרא ניאו, פוקימון עצום ומפלצתי ממתכת יצא מהפוקדור הקטנטן וכשהוא העיף את זנבו פעם אחת הפוקימון התעלף ושלושת הנערים הסתכלו אליו בתדהמה " חייבים פוקימון מפותח אחרון לפחות כדי להיכנס לקבוצה השניה אז ראשונה תעשו לי טובה אתם באמת חושבים שאני חלשלוש?" אמר ניאו והמשיך לחפש משהו במפה

וספארמרית מתקדמת

12. Hail Hydra
    עומר
    "יאלה יאלה נועם לך אליהם" אמר נער סיפון אחד,
    נער אחד יצא מהצללים והגיע אליכם "תמיד זה אני" הוא אמר בביאוס
    הסתכלת אליו במבט מבוהל והוא הסתכל אליך "בסדר בסדר אל תלחיץ ואתי ככה" אמר הנער הוא התקדם לתורן וממש התקדם אליו, רצית לצעוק לו שיעצור אבל ראית שהוא מרזיק רק בעמוד הזה נשענן לים ולא קורה לא כלום, שהתפלאת מהיציבות המדהימה שלו הוא הלך אחורנית הביט אל שני הפוקימונים וזרק חבל לים, פתאום טריקו הביט אליך וראית ששני פוקימוני כריש התקרבו אליהם ופתאום שינקס צלל למטה"בסדר בסדר" אמר הנער והרזיק בחבל וצלל למטה, "אוקי טריקו קטן תעלה" אמר הנער, טריקו התחיל לעלות במהירות אל החבל וקפץ אליך, לעומת זאת נועם הזה שהיה מוקף בפוקימוני הכריש צלל שנית , פוקימון כריש בא אליו והוא קפץ מאליו צלל למטה ויצא אם שינקס ותיפס אל החבל , "האחות ג'וי יש לנו מקרה של שינקס שהיה במים יותר מידי זמן" אמר הנער למכשיר קשר שעלה למעלה והביא את שינקס שהתשתעל לאחד מאנשי הסיפון "נו באמת זאת חליפה חדשה!" הוא אמר בכעס והביט אל בגדיו הרטובים לבינתיים שעוד ועוד מאמנים נאספו סביבך

איתי
    "הלו ? מדברת סינטיה אלופת המחוז רק רציתי לאמר שאתה מוזמן לסנדוויצים " אמר קול מוכר, שזיהרת כקול סינתיה מזויף אבל של נלה

דניס
    "שלום כדי להזמין אוכל לפוקימונים הקש 2 לבני אדם הקש 3 ליציאה הקש 1 " נשמע קול מהטלפון

בן
    "אנחנו חוזרים למסלול הרגיל וחסר לך שתמאר משהו עלי סורה אני צריך אנשים שיחקרו אותם " אמר ניאו
    "תסלח לניאו הוא חדש מאוד בצוות וכבר עלה לקבוצה הראשונה וממש הופך להיות נודניק " נשמע קולה של סורה וקצת צחקת, " תשמור אליהם קורן כבר יגיע אליך " אמרה סורה, "לבינתיים בן אתה יכול להמשיך אם טרופיוס או שנשלח את טרופיוס לאחות ג'וי תהיה אם ניאו קצת ותעזור לו ותנסה לא לעצבן אותו ותחזור במעופף אחד שנשלח, אולי אני ישלח לכם את סיזור תנו לי לחשוב אל זה... (היתה שתיקה ) אין סיכוי טוב אני כבר ישלח לניאו משהו " אמרה סורה וניתקה, "סורה מעצבנת אותי, היא והסודיות שלה" אמר ניאו , "אוקי הונצ'קרו וצ'יקוריטה תשגיחו אליהם " אמר ניאו וניסה למצוא משהו במכשיר שלו, שלושת האנשים ניסו להשתחרר, פתאום הם שלפו פוקימון אחד מהפוקדורים ועילפו את צ'יקוריטה "אוקי אגרון שמור אליהם ותפסיקו לברבר" קרא ניאו, פוקימון עצום ומפלצתי ממתכת יצא מהפוקדור הקטנטן וכשהוא העיף את זנבו פעם אחת הפוקימון התעלף ושלושת הנערים הסתכלו אליו בתדהמה " חייבים פוקימון מפותח אחרון לפחות כדי להיכנס לקבוצה השניה אז ראשונה תעשו לי טובה אתם באמת חושבים שאני חלשלוש?" אמר ניאו והמשיך לחפש משהו במפה
    "טריקו!" אומר לו קצת יותר רגוע "אתה בריא ושלם! אבל מה עם שינקס?" אתחיל לחשוש "שינקס,אתה בסדר..?" אפה אליו בדאגה
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    עומר
    ציפיתי תאמת לקצת יותר, הייתי שמחה שתתיחס להכול,
    להצלה של האיש לכרישים לטביעה של שינקס ולהשתוללות שלו שהפילה את טריקו ולא לכתוב לי חצי שורה בערך
    ~~~
    אתה מחפש את שינקס אבל רואה שלקחו אותו לבפנים, גם את טריקו לקחו לבפנים לבדיקות והסתכלת סביב ולא ראית אותם וראית רק את הנער ותאנשים שהתקבצו סביבו "וואו הוא היה ממש מדהים! במיוחד איך שהוא צלל למטה וקפץ מעל הכריש! בוא נחפש את טריקו ושינקס" אמר טום לאחר ההתפעלות

וספארמרית מתקדמת

14. היכל התהילה
    אני מהאייפוד וממש קשה לצטט..
    ---
    אקיש על המספר 1 ואנסה להזכר אם יש בספינה מקום שבו ניתן לערוך קרבות פוקימונים.
    אם יש אלך לשם בעודי תוהה 'מה עם השותף הזה?'

15. Hail Hydra
    עומר
    ציפיתי תאמת לקצת יותר, הייתי שמחה שתתיחס להכול,
    להצלה של האיש לכרישים לטביעה של שינקס ולהשתוללות שלו שהפילה את טריקו ולא לכתוב לי חצי שורה בערך
    ~~~
    אתה מחפש את שינקס אבל רואה שלקחו אותו לבפנים, גם את טריקו לקחו לבפנים לבדיקות והסתכלת סביב ולא ראית אותם וראית רק את הנער ותאנשים שהתקבצו סביבו "וואו הוא היה ממש מדהים! במיוחד איך שהוא צלל למטה וקפץ מעל הכריש! בוא נחפש את טריקו ושינקס" אמר טום לאחר ההתפעלות
    אז עכשיו אנסה להגיב הכי טוב שאוכל XD
    ~~~
    "טריקו.. שינקס... אני מקווה שתיהיו בסדר.." אמלמל בשקט ובצער
    אראה את טום ואפנה אליו,אראה ששנינו מבואסים מזה "טוב לפחות הם ניצלו מהכרישים.. זה היה פחד אמיתי!" אומר לו
    'אוף! זו הייתה אשמתי! אני גרמתי לזה..' אתחרט בליבי
    לאחר דממה מביכה אגש אל קבוצת האנשים שסובבים את הנער שהציל את טריקו ושינקס.
    "סליחה,סליחה.. תנו לי לעבור.." אדחף בין כולם ולבסוף אגיע אל הנער
    "תודה על שהצלת אותם.. אני לא יודע מה הייתי עושה בלי העזרה שלך.." אודה לו
    "מה השם שלך?" אשאל אותו ואלחץ לו את היד "אני רוצה לדעת מה השם של מי שהציל את הפוקימונים שלי.. תודה אחי!" אטפח לו על הגב
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 195 מתוך 285 ראשוןראשון ... 95145185193194195196197205245 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •