Pokemon GO
עמוד 196 מתוך 285 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198206246 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,926 עד 2,940 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    הייתי שמחה אם תגיבו בסיפור שלי בתרגומו זה עולם אחד,
    זה אמור להיות סיפור מוטרף פחות או יותר כמו מדריך הטרמפיסט לגלקסיה

דניס
    אתה מחכה לשותף אבל מבין שיקח זמן עד שיגיע
    אתה נזכר שיש זמן שבהם אפשר לרדת ולשחות שם, והקפטן עוצר את הספינה אז,
    פתאום קול נשמע מהרמקול, "יש לנו בעיה והסירה עדין לא הגיעה משום מה , אז אתם מוזמנים לרדת ולשחות, גם קרבות פוקימונים אם המים היו "
    ~~~
    בגלל שיש לך סיבה אין בעיה אבל נסה שזה לא יקרה עוד הרבה

עומר
    אתה מרגיש מש אשם אבל טום מביט אליך ומעודד אותך ואומר לך שהם יהו בסדר גמור,
    "זה העבודה שלי" אמר הנער " וקוראים לי נועם ,נועם טישביין (קראתי תספר אמיל והבלשים אז אל תתפלא אם שמות המשפחה משם) " אמר הנער והביט אליך, יפשת לאן הלכו הפוקימונים שלך ונזכרת שלמטה יש חדרים ואויל שמה הם נמצאים!

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    "יאלה יאלה נועם לך אליהם" אמר נער סיפון אחד,
    נער אחד יצא מהצללים והגיע אליכם "תמיד זה אני" הוא אמר בביאוס
    הסתכלת אליו במבט מבוהל והוא הסתכל אליך "בסדר בסדר אל תלחיץ ואתי ככה" אמר הנער הוא התקדם לתורן וממש התקדם אליו, רצית לצעוק לו שיעצור אבל ראית שהוא מרזיק רק בעמוד הזה נשענן לים ולא קורה לא כלום, שהתפלאת מהיציבות המדהימה שלו הוא הלך אחורנית הביט אל שני הפוקימונים וזרק חבל לים, פתאום טריקו הביט אליך וראית ששני פוקימוני כריש התקרבו אליהם ופתאום שינקס צלל למטה"בסדר בסדר" אמר הנער והרזיק בחבל וצלל למטה, "אוקי טריקו קטן תעלה" אמר הנער, טריקו התחיל לעלות במהירות אל החבל וקפץ אליך, לעומת זאת נועם הזה שהיה מוקף בפוקימוני הכריש צלל שנית , פוקימון כריש בא אליו והוא קפץ מאליו צלל למטה ויצא אם שינקס ותיפס אל החבל , "האחות ג'וי יש לנו מקרה של שינקס שהיה במים יותר מידי זמן" אמר הנער למכשיר קשר שעלה למעלה והביא את שינקס שהתשתעל לאחד מאנשי הסיפון "נו באמת זאת חליפה חדשה!" הוא אמר בכעס והביט אל בגדיו הרטובים לבינתיים שעוד ועוד מאמנים נאספו סביבך

איתי
    "הלו ? מדברת סינטיה אלופת המחוז רק רציתי לאמר שאתה מוזמן לסנדוויצים " אמר קול מוכר, שזיהרת כקול סינתיה מזויף אבל של נלה
    דניס
    "שלום כדי להזמין אוכל לפוקימונים הקש 2 לבני אדם הקש 3 ליציאה הקש 1 " נשמע קול מהטלפון

בן
    "אנחנו חוזרים למסלול הרגיל וחסר לך שתמאר משהו עלי סורה אני צריך אנשים שיחקרו אותם " אמר ניאו
    "תסלח לניאו הוא חדש מאוד בצוות וכבר עלה לקבוצה הראשונה וממש הופך להיות נודניק " נשמע קולה של סורה וקצת צחקת, " תשמור אליהם קורן כבר יגיע אליך " אמרה סורה, "לבינתיים בן אתה יכול להמשיך אם טרופיוס או שנשלח את טרופיוס לאחות ג'וי תהיה אם ניאו קצת ותעזור לו ותנסה לא לעצבן אותו ותחזור במעופף אחד שנשלח, אולי אני ישלח לכם את סיזור תנו לי לחשוב אל זה... (היתה שתיקה ) אין סיכוי טוב אני כבר ישלח לניאו משהו " אמרה סורה וניתקה, "סורה מעצבנת אותי, היא והסודיות שלה" אמר ניאו , "אוקי הונצ'קרו וצ'יקוריטה תשגיחו אליהם " אמר ניאו וניסה למצוא משהו במכשיר שלו, שלושת האנשים ניסו להשתחרר, פתאום הם שלפו פוקימון אחד מהפוקדורים ועילפו את צ'יקוריטה "אוקי אגרון שמור אליהם ותפסיקו לברבר" קרא ניאו, פוקימון עצום ומפלצתי ממתכת יצא מהפוקדור הקטנטן וכשהוא העיף את זנבו פעם אחת הפוקימון התעלף ושלושת הנערים הסתכלו אליו בתדהמה " חייבים פוקימון מפותח אחרון לפחות כדי להיכנס לקבוצה השניה אז ראשונה תעשו לי טובה אתם באמת חושבים שאני חלשלוש?" אמר ניאו והמשיך לחפש משהו במפה
    אזרום עם הבדיחה ואמר ל"סינתיה": "בסדר, רק אל תשכחי את ההבטחה שלך, סינתיה, את חייבת לי את שינקס ואקסיו ואני אתן לך סקיטי, אמרת שכשנגיע לעיר השנייה תחליפי איתי, והגענו כבר, אז תרדי למכונת ההחלפות." אומר לנלה וארד למכונת ההחלפות.

3. היכל התהילה
    ארד מהספינה ואתחיל לשחות, אוצי את ליידי ו- וולף לשחות לידי
    (לארי מסוג אדמה..)*

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    הייתי שמחה אם תגיבו בסיפור שלי בתרגומו זה עולם אחד,
    זה אמור להיות סיפור מוטרף פחות או יותר כמו מדריך הטרמפיסט לגלקסיה

דניס
    אתה מחכה לשותף אבל מבין שיקח זמן עד שיגיע
    אתה נזכר שיש זמן שבהם אפשר לרדת ולשחות שם, והקפטן עוצר את הספינה אז,
    פתאום קול נשמע מהרמקול, "יש לנו בעיה והסירה עדין לא הגיעה משום מה , אז אתם מוזמנים לרדת ולשחות, גם קרבות פוקימונים אם המים היו "
    ~~~
    בגלל שיש לך סיבה אין בעיה אבל נסה שזה לא יקרה עוד הרבה

עומר
    אתה מרגיש מש אשם אבל טום מביט אליך ומעודד אותך ואומר לך שהם יהו בסדר גמור,
    "זה העבודה שלי" אמר הנער " וקוראים לי נועם ,נועם טישביין (קראתי תספר אמיל והבלשים אז אל תתפלא אם שמות המשפחה משם) " אמר הנער והביט אליך, יפשת לאן הלכו הפוקימונים שלך ונזכרת שלמטה יש חדרים ואויל שמה הם נמצאים!
    "טום!" אבין לפתע "בוא איתי! נראה לי שאני יודע איפה שינקס וטריקו!" אומר לו ואתחיל לרוץ והוא אחריי
    "ביי נועם,שמחתי להכירך!" אצעק לו מרחוק וארד למטה
    'בבקשה... שהם יהיו שם! אני חייב לבדוק מה איתם והאם הם בסדר! נו בבקשה' אמלמל לעצמי בלב..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    רקס
    אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה

דניס
    "שלום אורח, אנחנו שירותי הספינה מציעים לך המון דברים-
    יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
    הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
    הנה כמה חיוגים שכדי שהיו לכם-
    כדי להתקשר לחדר אתם לוחצים אל 3 ואז את מספר החדר
    לדווגמא 311
    למזכירה 2
    למנהל1
    לאחות ג'וי של הספינה 3
    ולמקרי חירום 4
    גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים
    בן
    "בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת

עומר
    "פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה

מייקל
    שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך
    'ואו איזה יפה פה'
    מלמלתי לעצמי הוצאתי את כל הפוקמונים
    "צאו כולם!" והוצאתי את החטיפים והסתכלתי על הים

6. משתמש מנוסה
    כמו שאמרתי תגיבו לי בסיפור עולם אחד נורא השקעתי בו!

איתי
    "לא הבטחתי לך חוץ מזה אני נותנת רק אחד ומה הבעיה שלך אם סקיטי למה שלא תיקח אותה וזה.? אני רוצה את שינקס ואקסיו בשביל המסע שלי כי אני רוצה כמו הפוקימונים של אח שלי" נשמע הקול של נלה אבל הפעם בלי זיוף סינתיה ועצר אותך לפני שירדת למכונת ההחלפות

דניס
    אתה מחליף לבגד ים והולך אם ליידי לאר ווולף למטה, אתה רואה שכולם עומדים ומסתכלים אל המים, "נו יאלה מי שיש לו אומץ שיקפוץ!" קרא נער סיפון אחד, איש אחד הלך לאזור נמוך יותר שם את האצבע במים "קר!" הוא צעק

עומר
    אתם הולכים בין החדרים ורואים שבחדר אחד יש כמה אנשים ובפנים פוקימונים, אתה מזהה שטריקו ושינקס יושבים אל אחד המיטות, טריקו אם עינים פתוחות ושינקס סגורות

רקס
    "איי תכניס תפוקימונים ותשאיר רק אחד בחוץ!" קרא נער סיפון אחד "אנחנו רוצים את זה כדי שלא תתפרעו" הוא אמר ונכנס פנימה

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר
    "יאלה יאלה נועם לך אליהם" אמר נער סיפון אחד,
    נער אחד יצא מהצללים והגיע אליכם "תמיד זה אני" הוא אמר בביאוס
    הסתכלת אליו במבט מבוהל והוא הסתכל אליך "בסדר בסדר אל תלחיץ ואתי ככה" אמר הנער הוא התקדם לתורן וממש התקדם אליו, רצית לצעוק לו שיעצור אבל ראית שהוא מרזיק רק בעמוד הזה נשענן לים ולא קורה לא כלום, שהתפלאת מהיציבות המדהימה שלו הוא הלך אחורנית הביט אל שני הפוקימונים וזרק חבל לים, פתאום טריקו הביט אליך וראית ששני פוקימוני כריש התקרבו אליהם ופתאום שינקס צלל למטה"בסדר בסדר" אמר הנער והרזיק בחבל וצלל למטה, "אוקי טריקו קטן תעלה" אמר הנער, טריקו התחיל לעלות במהירות אל החבל וקפץ אליך, לעומת זאת נועם הזה שהיה מוקף בפוקימוני הכריש צלל שנית , פוקימון כריש בא אליו והוא קפץ מאליו צלל למטה ויצא אם שינקס ותיפס אל החבל , "האחות ג'וי יש לנו מקרה של שינקס שהיה במים יותר מידי זמן" אמר הנער למכשיר קשר שעלה למעלה והביא את שינקס שהתשתעל לאחד מאנשי הסיפון "נו באמת זאת חליפה חדשה!" הוא אמר בכעס והביט אל בגדיו הרטובים לבינתיים שעוד ועוד מאמנים נאספו סביבך

איתי
    "הלו ? מדברת סינטיה אלופת המחוז רק רציתי לאמר שאתה מוזמן לסנדוויצים " אמר קול מוכר, שזיהרת כקול סינתיה מזויף אבל של נלה

דניס
    "שלום כדי להזמין אוכל לפוקימונים הקש 2 לבני אדם הקש 3 ליציאה הקש 1 " נשמע קול מהטלפון

בן
    "אנחנו חוזרים למסלול הרגיל וחסר לך שתמאר משהו עלי סורה אני צריך אנשים שיחקרו אותם " אמר ניאו
    "תסלח לניאו הוא חדש מאוד בצוות וכבר עלה לקבוצה הראשונה וממש הופך להיות נודניק " נשמע קולה של סורה וקצת צחקת, " תשמור אליהם קורן כבר יגיע אליך " אמרה סורה, "לבינתיים בן אתה יכול להמשיך אם טרופיוס או שנשלח את טרופיוס לאחות ג'וי תהיה אם ניאו קצת ותעזור לו ותנסה לא לעצבן אותו ותחזור במעופף אחד שנשלח, אולי אני ישלח לכם את סיזור תנו לי לחשוב אל זה... (היתה שתיקה ) אין סיכוי טוב אני כבר ישלח לניאו משהו " אמרה סורה וניתקה, "סורה מעצבנת אותי, היא והסודיות שלה" אמר ניאו , "אוקי הונצ'קרו וצ'יקוריטה תשגיחו אליהם " אמר ניאו וניסה למצוא משהו במכשיר שלו, שלושת האנשים ניסו להשתחרר, פתאום הם שלפו פוקימון אחד מהפוקדורים ועילפו את צ'יקוריטה "אוקי אגרון שמור אליהם ותפסיקו לברבר" קרא ניאו, פוקימון עצום ומפלצתי ממתכת יצא מהפוקדור הקטנטן וכשהוא העיף את זנבו פעם אחת הפוקימון התעלף ושלושת הנערים הסתכלו אליו בתדהמה " חייבים פוקימון מפותח אחרון לפחות כדי להיכנס לקבוצה השניה אז ראשונה תעשו לי טובה אתם באמת חושבים שאני חלשלוש?" אמר ניאו והמשיך לחפש משהו במפה
    צחקתי מהדיאלוג שנערך בין שניהם ושתקתי.
    "נראה לי שאמשיך בדרכי עם טרופיוס" אני אומר לניאו ובאותו הזמן מביט מבט כועס אל עבר הילדים הקשורים.
    'כמה רוע צריך בשביל לנסות ולהרוג אותנו באוויר' אני חושב לעצמי.
    "מתי אפשר לצאת?" אני שואל את ניאו בציפייה להמשיך במסע ולהגיע אל עבר האי.

8. היכל התהילה
    ''זה בסך כל מים'' אגיד ואקפוץ קפיצת ראש, וואז אוצי את וולף וליידי

9. Hail Hydra

איתי
    "לא הבטחתי לך חוץ מזה אני נותנת רק אחד ומה הבעיה שלך אם סקיטי למה שלא תיקח אותה וזה.? אני רוצה את שינקס ואקסיו בשביל המסע שלי כי אני רוצה כמו הפוקימונים של אח שלי" נשמע הקול של נלה אבל הפעם בלי זיוף סינתיה ועצר אותך לפני שירדת למכונת ההחלפות

דניס
    אתה מחליף לבגד ים והולך אם ליידי לאר ווולף למטה, אתה רואה שכולם עומדים ומסתכלים אל המים, "נו יאלה מי שיש לו אומץ שיקפוץ!" קרא נער סיפון אחד, איש אחד הלך לאזור נמוך יותר שם את האצבע במים "קר!" הוא צעק

עומר
    אתם הולכים בין החדרים ורואים שבחדר אחד יש כמה אנשים ובפנים פוקימונים, אתה מזהה שטריקו ושינקס יושבים אל אחד המיטות, טריקו אם עינים פתוחות ושינקס סגורות

רקס
    "איי תכניס תפוקימונים ותשאיר רק אחד בחוץ!" קרא נער סיפון אחד "אנחנו רוצים את זה כדי שלא תתפרעו" הוא אמר ונכנס פנימה
    "אוי לא!" אצעק בדאגה ואגש אל שניהם
    "טריקו אתה בסדר..?" אשאל אותו ואחכה לתשובה "שינקס..? אתה שומע אותי? אתה תהיה בסדר! אני מאמין בך!" אנסה לעודד אותו בתקווה שישמע אותי
    "דוקטור? הם יהיו בסדר? עד כמה קשה המצב של כל אחד מהם...?" אשאל אותו בדאגה ואביט על שניהם,איזה מעשה רע קרה..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: מרסל

איתי

דניס

עומר

רקס

"זה לא היה יפה אז יש לי פשוט כדאי לא לעליב אני יכניס את כולם על תעלבו חברים קטנים"
    הכנסתי אותם חזרה והסתכלתי והוצאתי את הבמבה לאכול בשקט ולהסתכל על הים

11. משתמש מנוסה

איתי

דניס

עומר

רקס
    "תראי, לאקסיו יש חולשה לקרח, ושינקס חלש יותר מסקיטי, כך שזה שווה, אחד חלש ואחד בינוני עם חולשה לאחת המתקפות של סקיטי, תמורת סקיטי חזקה!
    וחוץ מזה, למה את רוצה פוקימונים כמו אח שלך? הרי את רוצה לנצח אותו, אז תבואי עם פוקימונים חזקים משלו לפי הסוג והעוצמה! לאח שלי יש סקוורטל ולי יש צ'אמנדר, אבל אני רוצה את השינקס שלך כדי לנצח את הסקווירטל שלו שבסוף יהיה בלסטויס ואז להוכיח לו שאני יותר טוב ממנו!" אומר לנלה.
    "אז תרדי למכונת ההחלפות ואגב, המאמן הזה חייב לנו כסף על כך שהבסנו אותו." אוסיף ואומר לנלה.

12. משתמש מנוסה
    בן
    "עוד מעט" אמר ניאו ופתח את מכשיר הקשר
    " סורה הילד הולך אם טרופיוס אז טרופיוס לא חוזר לאחות ג'וי ואני צריך תגבורת לאחד" אמר ניאו למכשיר קשר
    "חשבתי שבן ישמח לצפות בתחקור אחרי מה שקרה טוב בכול מקרה אני שולחת לך את קורן , למרות שאחרי הפעם הקודמת אני די בטוחה שזאת תהיה טעות" אמרה סורה וניתקה את מכשיר הקשר, רעש של אדמה רועדת נשמע מרחוק

דניס
    אתה קופץ קפיצת ראש למים ואתה מרגיש שקר לך נורא, אתה מוציא את וולף החוצה גם והוא נופל ישר לתוך המים ומתיחל לשחות לעבר הספינה ואל לארביטר וראלטס

עומר
    התפרצת פנימה וראית שטריקו ושינקס יש משהו שמחובר להם לפה שמסביב לפים , שנראה כמו מכשיר לאוויר "הם היו בסדר הם רק צריכים קצת אוויר ושינקס התעלף מחוסר אוויר, תן לו לנוח פה ואל תעשה לו קרבות לפחות שלוש שעות והוא היה כמו חדש" אמרה מישהי מוזרה, שנראתה כיאלו היא האחות ג'וי החדשה

רקס
    הכנסת את כולם ואכלת את הבמבה שלך, ראית הספינה הגדולה מתחילה להפליג,
    "כולם ללכת לקחת את החדרים שלכם בדלפק שבלובי!" נשמע קול מהרמקול

איתי
    "אני לא יכולה לנצח מישהו שנחטף!" כעסה אליך נלה, סגרת את הטלפון ופתאום ראיתה שסקיטי נראת הרבה הרבה יותר חזקה, "סקיטי חלתה בפוקיוירוס" אמר הפוקדע

וספארמרית מתקדמת

13. Hail Hydra
    בן
    " סורה הילד הולך אם טרופיוס אז טרופיוס לא חוזר לאחות ג'וי ואני צריך תגבורת לאחד" אמר ניאו למכשיר קשר
    "חשבתי שבן ישמח לצפות בתחקור אחרי מה שקרה טוב בכול מקרה אני שולחת לך את קורן , למרות שאחרי הפעם הקודמת אני די בטוחה שזאת תהיה טעות" אמרה סורה וניתקה את מכשיר הקשר, רעש של אדמה רועדת נשמע מרחוק

דניס
    אתה קופץ קפיצת ראש למים ואתה מרגיש שקר לך נורא, אתה מוציא את וולף החוצה גם והוא נופל ישר לתוך המים ומתיחל לשחות לעבר הספינה ואל לארביטר וראלטס

עומר
    התפרצת פנימה וראית שטריקו ושינקס יש משהו שמחובר להם לפה שמסביב לפים , שנראה כמו מכשיר לאוויר "הם היו בסדר הם רק צריכים קצת אוויר ושינקס התעלף מחוסר אוויר, תן לו לנוח פה ואל תעשה לו קרבות לפחות שלוש שעות והוא היה כמו חדש" אמרה מישהי מוזרה, שנראתה כיאלו היא האחות ג'וי החדשה

רקס

איתי
    "אני לא יכולה לנצח מישהו שנחטף!" כעסה אליך נלה, סגרת את הטלפון ופתאום ראיתה שסקיטי נראת הרבה הרבה יותר חזקה, "סקיטי חלתה בפוקיוירוס" אמר הפוקדע
    "אוקיי... תודה על העזרה.." אודה לה "רק מי את בדיוק..?" אשאל אותה
    אז אלחש לטום "תגיד,עוד כמה זמן יש להפלגה..? בא לי כבר ללכת להר הזה..." ארטן קצת
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    בן

דניס

עומר

רקס

איתי
    "וואו סקיטי זה נהדר!" אומר לה.
    "צ'ארמנדר, צא כדי שגם אתה תידבק בפוקוירוס!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר.
    לאחר מכן אתקשר לנלה ואומר לה: "שיפור, סקיטי חולה בפוקוירוס, עכשיו תתני לי שני פוקימונים?" אשאל את נלה וארד למכונת ההחלפות אם היא מסכימה.

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתם אמורים לחכות ואז הסירה מגיעה לספינה הגדולה
    ~~~
    "לא יודעת" אמרה בריאנה והביטה אליך, פתאום קול נשמע מהדלפק ומאחורה ואיפה שרואים תים והלכתם לשם "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד

רקס
    "אין לך כרטיס לא לקחת מהאחות ג'וי?" אמר האיש ונזכרת שלקחת כרטיס מהאחות ג'וי!

דניס
    לא היא יודעת עוד דברים והיא עוד תלמד ואני בדיוק עכשיו מעדכנת!
    ~~~~
    "אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה

[/COLOR]
    "לחיים. בואי נשתה." אני אומר ושותה ביחד עם בריאנה עד שנגיע לספינה הגדולה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 196 מתוך 285 ראשוןראשון ... 96146186194195196197198206246 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •