עומר
"אני קלרה אני כמו האחות ג'וי פה" אמרה האישה ,
"אני חושב שעוד שעה מגיעים לספינה ואז זה יום וחצי" אמר טום
איתי
"פוקיוירוס נמצא רק ל24 שעות הוא לא יעיל כול כך אחרי זה ואפילו מחליש טיפה תפוקימון לכמה זמן" אמרה נלה וסגרת תטלפון, פתאום ראית שסקיטי ישנה אל הביצה, ראית שאתה גם מאוד מאוד עייף
מייקל
אתה שותה ופתאום בריאנה אומרת לך ששני פוקימונים נפלו למים!
נער סיפוןאחד הציל אותם ולקחו אותם לרופאה פה (היו פוקימוני כריש במים ואחד התעלף מחוסר חמצן) מול הנער סיפון התאספו עוד ועוד אנשים
דניס
פוצ'יאנה שוחה ומתנער אל הספינה ונראה שמאוד קר לו, פתאום איש אחד מוציא פוקימון אש והוא מבעיר את המים, האש נכבאת ונראה שהמים כבר די חמים מאוד, עוד פוקימון מים מוסיף כוויה למים בעסק ככה שהמים שבאזור הספינה כבר ממש חמים וכולם נכנסים לשחות!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
איתי
אתה הולך לישון שצרמנדר משמאלף והביצה מימנך וסקיטי אליה,
פתאום אור חזק מסנוור אותך
מייקל
אתה מחפש את הפוקימונים אבל כבר לקחו אותם "זה היה שינקס וטריקו זוהר " אמרה בריאנה וראית שכול הפוקדורים אצלך והפוקימוני כריש הלכו
עומר
"לא יודע אבל עוד שעה היה לנו של יום וחצי" אמר טום, "לא הם צריכים לנוח אני חושבת שכבר שתלכו לספינה הם היו במצב טוב אבל תיתנו להם לנוח פה ושתהיו בספינה שימו ואתם בחדרים אבל לא בפוקדור, תנו להם להיות שם ולנוח במיוחד לשינקס" אמרה קלרה
וספארמרית מתקדמת
עומר
"אני חושב שאפשר ללכת לישון שעה או שאפשר לעשות תצפיתנות פוקימונים, אני יכול להעביר לך קורס אני מומחה" אמר טום בגאווה
איתי
אתה יורד למטה ולוקח את הכרטיס שלך ומחזיר תמפתח לאחר שהתקלחת התארגנת התלבשת ואכלת משהו, אתה רואה שקמת ב2 והתארגנת ועכשיו 3 וחמישה כלומר הספינה יוצאת!
בן
"זה מה שנקרא בימינו קורן" אמר ניאו,
נחש אבן מפלצתי יצא מהאדמה, אליו רכב סורן המוכר וג'וליטון שהיה אל ראשו, הנחש עצר ליד הנערים ולידכם וג'וליטון קפץ מראשו בקפיצה קלילה וכך גם סורן
![]()
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-12-2011 בשעה 07:01 PM
וספארמרית מתקדמת
בן
"עוד פעם הטירון? תגיד הוסיפו אותו לצוות או משהו שלא ידעתי?" אמר קורן והביט אליך
"טוב בן אתה יכול להחליט מה לעשות, לקחת את טרופיוס ולעוף לספינה או להישאר פה, ואחר כך אני יקח אותך יחד אם קורן לספינה אבל נפצה אל הזמן שאיבדנו" אמר ניאו
עומר
"שיעור ראשון מחברת ועיפרון ומשקפת!" אמר טום, הוא הוציא שתי משקפות שתי מחברות ושני עיפרונות, הוא דיפדף במהירות במחברתו והראה לך מלא ציורים מדויקים של פוקימוני ציפור ומתחת להם נתונים אליהם , אל כול דף אם נותנים ותמונה היה דף אם יומן מסע אליו ואל התנהגותו
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)