Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 285 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    יואב ובריינט
    שניכם מדברים קצת ומגלים ששניכם בעצם הולכים לקחת פוקימון התחלתי מאוד דומה שהגיע מאותו מחוז!
    אתם הולכים והולכים לעבר המעבדה ורואים את חלון המעבדה נשבר ואש נמצאת בתוך המעבדה ומלא צעקות נשמעות
    "בוא נלך לשם מהר!" אני אומר לו ורץ לכיוון המעבדה

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomer44 צפה בהודעה
    "בוא נלך לשם מהר!" אני אומר לו ורץ לכיוון המעבדה
    אני רץ אל תוך המעבדה בעקבותיו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    יואב ובריינט
    שניכם מדברים קצת ומגלים ששניכם בעצם הולכים לקחת פוקימון התחלתי מאוד דומה שהגיע מאותו מחוז!
    אתם הולכים והולכים לעבר המעבדה ורואים את חלון המעבדה נשבר ואש נמצאת בתוך המעבדה ומלא צעקות נשמעות
    אני רץ אל תוך המעבדה וקורא לבראיינט לבוא אחרי

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב ובראינט
    אתם רואים את המעבדה ונכנסים אליה, אתם רואים כמה אנשים מצוות רוקט ואת צאריזרד של הפרופסור משתמש בלהביור אל כמה זובאטים ועוד מריל שמתשמש באקדח מים אל כמה האונדורים אתם רואים שלושה פוקדורים קטנים בתוך קופסא אחד של טרטוויג אחד של פיפלאפ ואחד של צימצאר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    יואב ובראינט
    אתם רואים את המעבדה ונכנסים אליה, אתם רואים כמה אנשים מצוות רוקט ואת צאריזרד של הפרופסור משתמש בלהביור אל כמה זובאטים ועוד מריל שמתשמש באקדח מים אל כמה האונדורים אתם רואים שלושה פוקדורים קטנים בתוך קופסא אחד של טרטוויג אחד של פיפלאפ ואחד של צימצאר
    אני ישר לוקח את הפוכדור של טרטוויג וצועק "טרטוויג אני בוחר בך!" בזמן שאני זוכר את הפוכדור באוויר

6. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה לוקח את הפוקדור של טרטוויג ואומר "טרטוויג אני בוחר בך!" מין הפוקדור יוצאת אנרגיה אדומה שהופכת למשהו דמוי צב קטן בצבע ירוק ושריון חום ועלה על הראש "טר!" הוא אומר ומסתכלת אליך ומחכ הלהוראות
    טרטוויג יודע :בלימה צעקה ועלי טער

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    יואב ובראינט
    אני לוקח את הפוקדור של פיפלאפ וצועק:"פיפלאפ!צא!אני בוחר בך!"

8. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה צועק "צא פיפלאפ אני בוחר בך!" ומתוך הפוקדור יוצאת אנרגיה אדומה שמתגבשת לפינגווין קטן בצבע תכלת שאומר"פיפ?" פיפלאפ יודע קרן בועות צעקה ודחיפה

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה לוקח את הפוקדור של טרטוויג ואומר "טרטוויג אני בוחר בך!" מין הפוקדור יוצאת אנרגיה אדומה שהופכת למשהו דמוי צב קטן בצבע ירוק ושריון חום ועלה על הראש "טר!" הוא אומר ומסתכלת אליך ומחכ הלהוראות
    טרטוויג יודע :בלימה צעקה ועלי טער
    "טרטוויג תשתמש בעלי טער לכל עבר!" אני צועק עליו מבלי לדעת מה אני עושה

10. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה צועק "צא פיפלאפ אני בוחר בך!" ומתוך הפוקדור יוצאת אנרגיה אדומה שמתגבשת לפינגווין קטן בצבע תכלת שאומר"פיפ?" פיפלאפ יודע קרן בועות צעקה ודחיפה
    "אוקיי, פיפלאפ, קרן בועות בכל הכוח!" אני אומר לפיפלאפ

11. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    טורטוויג משתמש בעלי טער ופיפלאפ בקרן בועות על הזובאטים הם מתעצבנים ויורים אליכם מין כדור כסף קטן טרטוויג קופץ ומגן אליכם ונופל פגוע אל הרצפה הם תוקפים שוב מה תעשו.?

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    טורטוויג משתמש בעלי טער ופיפלאפ בקרן בועות על הזובאטים הם מתעצבנים ויורים אליכם מין כדור כסף קטן טרטוויג קופץ ומגן אליכם ונופל פגוע אל הרצפה הם תוקפים שוב מה תעשו.?
    "טרטוויג תמתמש בבלימה על זובאט אחד ואז תמשתמש בעלי טער על כל שאר הזובאטים!" אני אומר לטרטוויג בבטחון מלא

13. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    אני אומר לפיפלאפ בביטחון:" פיפלאפ, תסתחרר ותשתמש בקרן בועות!", אני אומר לו ומקווה שהוא יצליח

14. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    פיפלאפ מצליח להתחמק מרוב הכדורים אבל נפגע קצת ואז שולח קרן בועות בסיבוב ומעלף שלושה זובאטים טרטוויג בא אל זובאט שטוען כדור כסף והכדור מתפוצץ בכאב על טרטוויג טרטוויג מעוצבן ומסתכל אליך במבט עצבני אבל בכול זאת משתמש בעלי טער שפוגעות גם בשלושה זובאטים שנופלים למטה טרטוויג ופיפלאפ משתפים פעולה ומישתמשים בקרן בועות יחד אם עלי טער שמורידים כ7 זובאטים הצאריזרד של הפרופסור והמריל מסימים תעבודה והאנשים בחליפות מחזירים תפוקימונים ובורחים לאחר מכן צאריזרד נוחת ופרופסור אוק יורק ואומר "או תודה לכם מאמנים צעירים! אם איני טועה אתם יואב ובראינט המאמנים החדשים!אתם אמורים לבחור פוקימון ! או כבר בחרתם אם כך אני יתן לך את המשך הציוד ותוכלו לצאת למסע!" פרופסור אוק אמר ונתן לשניכם פוקדע אדום "זהו מכשיר בו תוכלו לבדוק את המתקפות של הפוקימון שלכם שתפסתם וגם יש בו מפה באזורים שכבר הייתם והסבר על כול פוקימון שתפגשו" הסביר פרופסור אוק ונתן לכם 10 פוקדורים 5 לכול אחד "אלה פוקדורים שתוכלו לתפוס איתם פוקימונים" אמר הפרופסור ואז המשיך "זהו זה כול מה שתצתרכו למסע וכמובן את פיפלאפ וטרטוויג כרגע אתם מוכנים" אמר פרופסור אור וחייך אליכם והסתכל אל טרטוויג ופיפלאפ "פיפלאפ!" אמר פיפלאפ וחיך והצדיע "טרטוויג" אמר טרטוויג והסתכל אליכם במבט מתבונן

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    פיפלאפ מצליח להתחמק מרוב הכדורים אבל נפגע קצת ואז שולח קרן בועות בסיבוב ומעלף שלושה זובאטים טרטוויג בא אל זובאט שטוען כדור כסף והכדור מתפוצץ בכאב על טרטוויג טרטוויג מעוצבן ומסתכל אליך במבט עצבני אבל בכול זאת משתמש בעלי טער שפוגעות גם בשלושה זובאטים שנופלים למטה טרטוויג ופיפלאפ משתפים פעולה ומישתמשים בקרן בועות יחד אם עלי טער שמורידים כ7 זובאטים הצאריזרד של הפרופסור והמריל מסימים תעבודה והאנשים בחליפות מחזירים תפוקימונים ובורחים לאחר מכן צאריזרד נוחת ופרופסור אוק יורק ואומר "או תודה לכם מאמנים צעירים! אם איני טועה אתם יואב ובראינט המאמנים החדשים!אתם אמורים לבחור פוקימון ! או כבר בחרתם אם כך אני יתן לך את המשך הציוד ותוכלו לצאת למסע!" פרופסור אוק אמר ונתן לשניכם פוקדע אדום "זהו מכשיר בו תוכלו לבדוק את המתקפות של הפוקימון שלכם שתפסתם וגם יש בו מפה באזורים שכבר הייתם והסבר על כול פוקימון שתפגשו" הסביר פרופסור אוק ונתן לכם 10 פוקדורים 5 לכול אחד "אלה פוקדורים שתוכלו לתפוס איתם פוקימונים" אמר הפרופסור ואז המשיך "זהו זה כול מה שתצתרכו למסע וכמובן את פיפלאפ וטרטוויג כרגע אתם מוכנים" אמר פרופסור אור וחייך אליכם והסתכל אל טרטוויג ופיפלאפ "פיפלאפ!" אמר פיפלאפ וחיך והצדיע "טרטוויג" אמר טרטוויג והסתכל אליכם במבט מתבונן
    "תודה רבה פרופסור" אני אומר לו בשימחה "טרטוויג כל הכבוד לך אתה ממש חזק!" אי אומר לו כדי לעודד אותו ומחזיר אותו לפוכדור ואז אני יוצא החוצה

עמוד 2 מתוך 285 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •