Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    יואב
    בלייס עוזרת לבריאנה לשתול וטייני משתמשת ביום בהיר ופיפלאפ בקרן בועות איפה שבלייס ובריאנה שתלו,
    לאחר כמה זמן כול השתילים נשתלו ובריאנה מודה לך ולפוקימונים שלך וקוטפת כמה פירות,
    "אני מכינה עכשיו פאפינים רוצה לבוא?" אמרה בריאנה והתחילה ללכת לעבר הבית, שבידה פירות בצבע תכלת ורוד וכחול,

[/COLOR]
    יש! מתקפה חדשה לפיפלאפ! אני רוצה שהוא ילמד משאבת הידרו

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"כן אני בא!" אני אומר ובא אחריה
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-16-2011 בשעה 04:57 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    פתחתה עמוד 20
    פיפלאפ למד אקדח מים!
    ~~~~~~~~
    אתה והפוקימונים שלך באו אחריה ונכנסתם לביתה, הלכם ביחד למטבח והיא הוציאה שני סירים גדולים ושחורים, "אחד לי אחד לך" אמרה בריאנה ולאחר מכן פרסה את הפירות על השולחן, היא בחרה כמה פירות ושמה בתוך הסיר, לאחר מכן הרתיחה מים לשניכם ושמה בשני הסירים "תבחר פירות ותשים אותם בתוך הסיר הם פירות רכים כך שזה לא תהיה בעיה, " היא אמרה ובשחה את הפאפינים לאחר שהדליקה תאש לשניכם והביאה לך כף "אל תשים את זה יותר מידי אחרת זה היה מבושל מידי" אמרה שמתה לב לפרי כחול ויפה על השולחן פיפלאפ בא לאכול אותו אבל טייני לקחה אותו מהר והביאה לך יחד אם עוד פירות כחולים וניסתה להדריך אותך כיצד להכין

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    "תודה טייני אבל אני מסתדר" אני אומר ואמשיך לבחוש את הפירות

4. משתמש מנוסה
    יואב
    תצטט!
    ~~~~
    המשכתה לבחוש ולבחוש בלבחוש עד שמתה לב שבריאנה כבר הוציאה את שלה מהאש, שלך התחיל לבעבע וטייני מהר סגרה את האש, ראיתה שיש בהן עדיין חתיכות "אולי הפירות היו קשים מידי.." אמרה בריאנה ושמה את שלה במיקסר "מסתבר שזה יעיל" היא אמרה ופתאום זה קצת השפריץ, טייני מהר סידרה משהו וזה סיים להשפריץ, בריאנה הוציאה סמרוטוטים והיא ובלייס ניגבו את הריצפה שפיפלאפ השתמש באקדח מים על הסמרטוטים, בסוף הכול היה נקי ושלך ושלה היה בלי גושים מסודר נקי ויפה, היא הוציאה תבניות קטנות ושפכה בהם את הנוזל לתוך זה ועשתה שלושה חורים קטנים בכול אחת, "זה כדי שזה יתבשל גם מבפנים" הסבירה והביאה לך גם תבנית וקיסם שיניים לעשות תחורים,
    מה תעשה?

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה בא לתת לילדה בוקס אבל היא קופצת ונותנת לך בעיטה ולוקחת תביצה
    והבטן שלך כואבת
    "הזכרתי שאני מתאמנת בלחימה כבר שלוש שנים?" היא אומרת
    "ההורים שלי באים היום בערב אז אני צריכה שהכול היה מסודר אם אתה רוצה ביצה אז אתה צריך לעבוד בשבילה זה לא קשה אבל ליתר ביטחון אני יקח תפוקדורים שלך, הפוקימונים שלך היו איתך אבל אתה לא תברח לשום מקום אם הביצה " היא אומרת ולוקחת לך תפוקדורים ושמה תביצה במקום,
    "עכשיו אם אתה רוצה להתחיל אז אני יאמר לך את זה ככה , קוראים לי בריאנה ואני המנהלת שלך, ויש לי כ5 פוקימונים, בערך יש לי גם עוד אם אתה ממש רוצה.. " היא אומרת ומחייכת וממשיכה "אתה תתחיל בגינה ומיכוון שיש לך טוטודייל זה יעזור וגם אברה יכול לעזור, אני ירפא תפוקימונים שלך קח שיוכלו לעבוד אז אם אתה רוצה בוא אם לא." היא אומרת ומחייכת היא יוצאת החוצה וגלמיאו והפרפר אחריה "אתה בא?" היא אומרת ומחכה לך
    אני פורש מהמשחק.
    את לא יודעת לנהל מ"ת בשיט והכתיבה שלך גרועה.
    מצטער.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    יואב
    תצטט!
    ~~~~
    המשכתה לבחוש ולבחוש בלבחוש עד שמתה לב שבריאנה כבר הוציאה את שלה מהאש, שלך התחיל לבעבע וטייני מהר סגרה את האש, ראיתה שיש בהן עדיין חתיכות "אולי הפירות היו קשים מידי.." אמרה בריאנה ושמה את שלה במיקסר "מסתבר שזה יעיל" היא אמרה ופתאום זה קצת השפריץ, טייני מהר סידרה משהו וזה סיים להשפריץ, בריאנה הוציאה סמרוטוטים והיא ובלייס ניגבו את הריצפה שפיפלאפ השתמש באקדח מים על הסמרטוטים, בסוף הכול היה נקי ושלך ושלה היה בלי גושים מסודר נקי ויפה, היא הוציאה תבניות קטנות ושפכה בהם את הנוזל לתוך זה ועשתה שלושה חורים קטנים בכול אחת, "זה כדי שזה יתבשל גם מבפנים" הסבירה והביאה לך גם תבנית וקיסם שיניים לעשות תחורים,
    מה תעשה?
    מצטער, לא שמתי לב פעם אחת...

אגב, את יכולה לערוך את הטופס שלי? הוא ממש לא מעודכן

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"טוב, בוא נעשה את זה!" אומר בביטחון ואתחיל לשפוך לתבנית ולעשות חורים

7. משתמש מנוסה
    תומר
    חבל היה לי רעיון טוב בשבילך
    אם ככה אתה רוצה שהיה, אבל רק שתדע רק כי קרה משהו טיפה רע לא אומר שחייב לפרוש

יואב
    אתה מתחיל לשפוך ולעשות חורים ותוך 10 דקות כבר הכול מוכן ונמצא בתנור,
    פיפלאפ קופץ מהשולחן ובא אליך אבל מחליק "בלוסום !בלוסום סום " אמרה בלוסום (זהירות! רטוב פה) "פיפ..." אמר פיפלאפ ומישש את ראשו ויצא משם, הוא התיישב אל הספה וניסה להדליק את הטלוויזיה (פשוט אל תאמר לי שזה לא מקורי) אבל לא הצליח, טייני התקרבה אליו והדליקה, בלייס באה וישבה לידו,
    ראיתה שהם רואים פרסומת "מהרו! עוד כפחות משבועים תהיה תחרות בעיר ריקוליין!" ותמונה של פוקימונים מופעים היה שם, נראה שטייני מאוד התעניינה בתחרות ויצאה החוצה ושמעתה רעשים מבחוץ,

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    תומר
    חבל היה לי רעיון טוב בשבילך
    אם ככה אתה רוצה שהיה, אבל רק שתדע רק כי קרה משהו טיפה רע לא אומר שחייב לפרוש

יואב
    אתה מתחיל לשפוך ולעשות חורים ותוך 10 דקות כבר הכול מוכן ונמצא בתנור,
    פיפלאפ קופץ מהשולחן ובא אליך אבל מחליק "בלוסום !בלוסום סום " אמרה בלוסום (זהירות! רטוב פה) "פיפ..." אמר פיפלאפ ומישש את ראשו ויצא משם, הוא התיישב אל הספה וניסה להדליק את הטלוויזיה (פשוט אל תאמר לי שזה לא מקורי) אבל לא הצליח, טייני התקרבה אליו והדליקה, בלייס באה וישבה לידו,
    ראיתה שהם רואים פרסומת "מהרו! עוד כפחות משבועים תהיה תחרות בעיר ריקוליין!" ותמונה של פוקימונים מופעים היה שם, נראה שטייני מאוד התעניינה בתחרות ויצאה החוצה ושמעתה רעשים מבחוץ,
    "מה טייני, את אוהבת תחרויות? כי אני מעדיף קרבות מכון. אבל אם את רוצה אפשר גם לעשות תחרויות. רוצה ללכת לתחרות?" אני שואל את טייני

9. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה יוצא החוצה ושואל אותה והיא מהנהנת פתאום אתה מסתכל אל מה שהיא עושה, טיניי השתמשה ביום בהיר ועלים קסומים, העלים הקסומים נראו כזוהרים בגלל השמש החזקה היא העיפה תעלים הקסומים למעלה ואז הפילה אותם יחד אם מלא וורדים שהיא יצרה,"סום.. בלוסום בלו בלוסום.." אמרה טייני\( אולי..אני לא כול כך טובה..)
    טייני למדה עלי וורדים! (מתקפה שמורידה וורדים מלמעלה)

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    יואב ותומר
    סליחה שלא עניתי לך יואב אבל הנה אני עונה עכשיו וצץ לי רעיון אדיר
    ~~~~~;
    שניכם הולכים לכיוון חזית הבית \חצר הבית ומתנגשים,
    שניכם לא מבינים מה קורה ואיווי מתגלגל מצחוק ממש,
    שניכם גם צוחקים ולא מבינים מה השני עושה פה אתם נזכרים שהתחלתם תמסע יחד ולא מבינים איך שניכם באותו בית

ג'ון
    זאת נערה ...
    היא אפילו קטנה ממך
    ~~~~~~
    "אממ צריך לשטוף תביצים לתקן בבית דברים ועוד כול מיני דברים אם תרצה וגם אני מתכננת את הגינה שלי שתעזור לפוקימונים, וכמובן יש את הפוקימונים התינקות שצריך לטפל בהם," היא אומרת ומצביעה על חדר קטן
    ״היי יואב מה שלומך?״ אני שואל אותו ״איך הגעת לבית הזה?״ אני שואל אותו ״פגשת כבר את בריאנה?״ אני ממשיך לשאול אותו

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    כול הפוקימונים התייצבו סביבך והקשיבו, בלוסום וסאנפלורה ואודיש עזרו לקאטרפרי וווידל האיטים לצאת ולבוא אליך פידג'י בעלה את רטטה אליו ובאלבאזור התקרב אליך, ראלטס השתמש בעל חושי והעיף בטעות מקל על הראש של האיש, "מה זה?!" הוא צעק והתחבאתם מיד, פתאום קטנה הופיעה והשתמשה באקדח מים חלש שכיבה חלק קטן מהשריפה, היא השתמשה בכדורי בוץ וגם הם חיבו קצת, היא הסתכלה אליך וחייכה, היא באה אליך ואל כול הפוקימונים שהצתופפו תחת אותו גוש שיחים, "מונפרנו להביור!" אמר האיש ומונפרנו ירה להביור לכיוונכים, שלוס ירתה מים מפיה וזה חיבה את המקום, כול הפוקימונים הקשיבו
    לך וחיכו לתוכנית

"יפה מאוד! עכשיו כולם להתקיף אותו! רק רלטס,שלוס ובלבאזור בואו לכאן!בלבאזור ושלוס,יש לי שאלה,הייתם רוצים להצטרף אליי ואל רלטס למסע?" אשאל ואחייך.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה יוצא החוצה ושואל אותה והיא מהנהנת פתאום אתה מסתכל אל מה שהיא עושה, טיניי השתמשה ביום בהיר ועלים קסומים, העלים הקסומים נראו כזוהרים בגלל השמש החזקה היא העיפה תעלים הקסומים למעלה ואז הפילה אותם יחד אם מלא וורדים שהיא יצרה,"סום.. בלוסום בלו בלוסום.." אמרה טייני\( אולי..אני לא כול כך טובה..)
    טייני למדה עלי וורדים! (מתקפה שמורידה וורדים מלמעלה)
    "את צוחקת?! כרגע למדת מתקפה חדשה! זה אדיר! אתם הכי טובים בשבילי ואל תשכחו את זה בחיים!" אני אומר לטייני ולכולם

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה רואה שהוא לא שם ושכבר זרחה השמש, שמעתה קול מהמטבח של משהו טוב, איפום וטרטוויג שיחקו קצת והסתכלו מהחלון וראו בטלוויזיה משהו מהחלון שמעתה קול "מהרו! עוד כפחות משבועים תהיה תחרות בעיר ריקוליין!" הם מאוד התענינו בזה והבנתה שזאת תחרות שנמצאת בעוד שבועים בעיר ריקוליין

קודק
    בלבאזור ושלוס הסתכלו אליך "באלב בלא זור.. בלאב בזור בלאב ...בלבאזור.." אמר באלבאזור (אני מצטער.. יש לי משפחה.. סליחה) אבל שלוס קפצה אליך וחייכה "של שלוס לוס של שלוס! של שלוס של שלוס!" אמרה שלוס (אני מאוד ישמח להיתפס! אבל כרגע צריך להציל את מונפרנו!) ולא הבנתה מה זאת אומרת "של שלוס שלוס לוס לוס שלו וס לוס שלוס לוס ,של שלוס של לוס לוס..." (הייתי פעם של המאמן הזה ומונפרנו היה חבר שלי שהוא היה עוד צימצאר, אבל הוא התעלל בנו וברחתי...) אמרה שלוס והסתכלה אל המונפרנו שהותקף על ידי מלא עלי טער "תשתמש בלהביור!" אמר האיש ומונפרנו הסתכל אליהם ובסוף השתמש בלהביור הרסני שהעיף את האודיש והסנפלורה, הבלוסום השתמשו בעלי טער מה שהעיף אותו והוא השתמש גם אליהן בלהביור פידג'י השתמש אליו ברוח ורטטה בכוח חבוי וכול השאר בעלי טער שפגעו במונפרנו קשות

יואב
    "בלוסום?"אמרה בלייס (באמת?) שאלה וחיבקה אותך, "מוכן!" אמרה בריאנה והלכתם במהירות אליה, ראיתם מלא פאפינים בשתי קעריות וחבילת פיצפוצים קטנה "שמים פיפוץ קטן בכול חור כך שלא רואים תחור" אמרה בריאנה ולקחה תקערה שלה ושמה לכול פאפין פיצפוץ
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-16-2011 בשעה 05:36 PM

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"]

יואב
    "בלוסום?"אמרה בלייס (באמת?) שאלה וחיבקה אותך, "מוכן!" אמרה בריאנה והלכתם במהירות אליה, ראיתם מלא פאפינים בשתי קעריות וחבילת פיצפוצים קטנה "שמים פיפוץ קטן בכול חור כך שלא רואים תחור" אמרה בריאנה ולקחה תקערה שלה ושמה לכול פאפין פיצפוץ
    "אוקיי, בוא נעשה את זה גם!" אני אומר ומתחיל לעבוד.ואני שואל את בריאנה :"תגידי, של מה הביצה שלי? כאילו, איזה פוקימון?"

15. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מתחיל לשים פיצפוצים ולבסוף העבודה מסתיימת בפאפינים שנרעים לא רע בכלל,"אני לא בטוחה .." אמרה בריאנה ופתאום שמעתה קול מהביצה שבסלון והיא התחילה לזהור פעם אחת פעם שנייה ופעת שלישית והפסיקה "אתה רוצה לבדוק אותה?" אמרה בריאנה והסתכלה אל הביצה

וספארמרית מתקדמת

עמוד 20 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1018192021223070120 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •