עומר
טום מגיש לה את הטופס גם והיא שמה אותו על הערמות " אתם מוזמנים או לרפא את פוקימוניכם במכונת ההרפאה שבפינה או להתאמן או לחכות עד שיאמרו לכם אם אתם בתור ב' או א' " אמרה הנערה והמשיכה לרשום דברים במחשבה הגדול
עומר
טום מגיש לה את הטופס גם והיא שמה אותו על הערמות " אתם מוזמנים או לרפא את פוקימוניכם במכונת ההרפאה שבפינה או להתאמן או לחכות עד שיאמרו לכם אם אתם בתור ב' או א' " אמרה הנערה והמשיכה לרשום דברים במחשבה הגדול
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
עומר
"טוב בוא נראה" אמר טום והוציא את אזוריל שנעמדה כמו ממקודם, (ממקודם התבלבלתי בין איפום לאזוריל הפעם אני לא יתבלבל) ולקח מטקה כחולה ואדומה ותאדומה הביא לך והעביר את המטקה מיד ליד והתכונן
וספארמרית מתקדמת
עומר
"אסור לפוקימונים להשתמש במטקה" אמר טום ולקח את המטקה השלישית והביא אותה לשולחן אחר
"זה למה צימצאר לא מתאים" אמר טום והבנת שבאמת יש פה בעיה
וספארמרית מתקדמת
רקס
אתה עומד בתור לקבלת חדר ושמגיע תורך אתה מבקש חדר ואומר את שמך למזכירה
"רקס משהומשהו בוא נראה אתה אם.. בן שםמשפחה! חדר 32" אמרה המזכירה והגישה לך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו
עומר
"אולי נמצא דרך שצימצאר יוכל להחזיר את הכדור, בוא נראה תכניקות" אמר טום ושלף מחברת נוספת "בוא נראה" אמר טום והתחיל לחפש בה משהו
וספארמרית מתקדמת
הייתי שמחה שהייתם מגיבים לי אל הסיפור שלי עולם אחד
בן
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול
רקס
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , אתה רואה שאין טלוויזיה ומחליט לרדת למטה, "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)