Pokemon GO
עמוד 211 מתוך 285 ראשוןראשון ... 111161201209210211212213221261 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,151 עד 3,165 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    "כולם מסתובבים , אני צריך להיות צמוד למייקי כי הוא הסתבך בצרות" אמר ג'ו ומייקי הביט אליו בכעס
    "מה עשית מייקי?" אני שואל בחיוך ומחכה לתשובתם.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. היכל התהילה
    עומר דניס
    שניכם מוצאים את לארביטר וטריקו אבל עומר מציע להוציא את ראלטס
    "זה רק הכנה לטורניר לא הטורניר האמיתי" אמר הנער ופתאום ראיתם את נער ונערה ועומר זיהה אות כמייקל ובריאנה!
    "היי מייקל!" קרא מייקי
    "אני יודע, אני רוצה להכין את מי שמשתתף" אענה לנער ואשאל שוב "איך המשחק הולך?"

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר דניס
    שניכם מוצאים את לארביטר וטריקו אבל עומר מציע להוציא את ראלטס
    "זה רק הכנה לטורניר לא הטורניר האמיתי" אמר הנער ופתאום ראיתם את נער ונערה ועומר זיהה אות כמייקל ובריאנה!
    "היי מייקל!" קרא מייקי

מייקל
    הגעת אליהם "היי מייקל!" קראה מייקי והביט אליך, ראית שמייקי ועוד נער נמצאים מול עומר ועוד נער ג'ו כתמיד אם החיוך המסתורי שלו רק שסוולו הפעם לא איתו משום מה, בריאנה הביטה בכולם במבט מופתע אבל אז שווה לחייך
    "מייקל,אחי!" אגש אליו ואתן לו אגרוף (פגישת אגרופים כאלה..)
    "מה קורה,השגת בסוף את התג? אני כן!" אספר לו ואומר לטום "טום,הנה מייקל!" אומר לו
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    "כנס"אמר המישהו ונכנסת למקום, ראית כשלושה שולחנות אם סכום שהשאר מפונים כבר,
    מין מבנה היה שם אם קצת אוכל בכול מקום (ותפרט מה אתה לוקח) הנה הסבר-
    |ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
    |ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
    | ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |

זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
    הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים
    אני הולך לקחת לחמים, קצת ירקות, ספגטי בולונז, כדורי בשר, סלטים ופנטה או קולה.
    אני בוחר בשולחן הראשון בשורה העליונה ויושב שם.
    'אוי, שכחתי אוכל לצ'ארמנדר ולסקיטי!' נזכר.
    אני ממוציא את צ'ארמנדר וסקיטי ורץ לשולחן עם האוכל של הפוקימונים ולוקח די רבה כי לדעתי צ'ארמנדר וסקיטי די רעבים, וחוזר לשולחן לאכול.

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר

דניס
    הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה

עומר
    מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער

איתי
    אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר

[/COLOR]
    "מה?איזה דג?" אני אומר בסקרנות ושואל את מייקי:" ואגב, מה זה פינג-פונג פוקימונים?" אני אשאל בתמימות ואגרד מאחורי ראשי בטימטום

7. היכל התהילה
    דניס
    הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה
    "אוקיי" אענה לו "בואו נתחיל"

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    "פוקימון דג, נראה לי שזה היה צ'ינציו , מייקי תיזהר שצ'ינצוים מרגישים איום הם מחשמלים וכול מי שלידו במים נפגע" אמר ג'ו "ופינג פונג פוקימונים זה שמישהו משחק מול מישהו ולכול אחד יש פוקימון, לפוקימון אסור להשתמש במתקפות והוא מכה בחלק מגופו כמו זנבו, קרב זוגות של פינג פונג פוקימונים זה אותו דבר רק שיש שני אנשים ושני פוקימונים בכול צד" הסביר ג'ו

דניס
    אתה רואה שעומר טיפה עסוק במשהו וצץ לך רעיון, לאמן את פוציאנה ולארביטר מול המייקל הזה וג'ו

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    "פוקימון דג, נראה לי שזה היה צ'ינציו , מייקי תיזהר שצ'ינצוים מרגישים איום הם מחשמלים וכול מי שלידו במים נפגע" אמר ג'ו "ופינג פונג פוקימונים זה שמישהו משחק מול מישהו ולכול אחד יש פוקימון, לפוקימון אסור להשתמש במתקפות והוא מכה בחלק מגופו כמו זנבו, קרב זוגות של פינג פונג פוקימונים זה אותו דבר רק שיש שני אנשים ושני פוקימונים בכול צד" הסביר ג'ו

דניס
    אתה רואה שעומר טיפה עסוק במשהו וצץ לך רעיון, לאמן את פוציאנה ולארביטר מול המייקל הזה וג'ו
    "אה, נשמע נחמד. רוצים פינג פונג זוגות? אני ועומר צד אחד, וג'ו ומייקי צד שני." אני אומר ומחכה לתשובתם

10. היכל התהילה
    דניס
    "היי מייקל וג'ו" אגיד להם "רוצים לשחק מולי?"

11. משתמש מנוסה
    דניס ומייקל
    אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    דניס
    "מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה

בן
    אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו

עומר
    "במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת

מייקל
    אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס

רקס
    אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו
    "אני חדר 32"
    אמרתי וחיכיתי וחיכיתי
    בשקט בנתיים שאני רעב
    התישבתי ונחנתי קצת

13. משתמש מנוסה
    דניס ומייקל
    אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם
    "אייס, נכון? רוצה להיות באותה הקבוצה?" אני אשאל את אייס הזה ואזכר במה שאמרה זאת בקבלה. אני אומר לאייס הזה:" אתה אייס דיאמונד? אם כן, אני השותתף שלך לחדר." אני אומר בחיוך.

14. היכל התהילה
    דניס ומייקל
    "לי לא משנה" אגיד להם
    "היי מייקל" אגיד לו "באיזה חדר אתה?"
    'יכול להיות שזה השותף שלי לחדר?' אחשוב

15. משתמש מנוסה
    רקס
    האיש מכניס אותך ואתה רואה שהמקום ענק אבל נשאר עוד שולחן פנוי אחד!
    אתה רואה את המקום של האוכל ומסתכל אליו ורואה שנשאר כמעט וכלום ונגמר רוב הסלטים והגבינות ויש עוד קצת ואין עוד הרבה בולנז!
    |ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
    |ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
    | ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |

זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
    הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים

מייקל ודניס
    אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
    בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת

וספארמרית מתקדמת

עמוד 211 מתוך 285 ראשוןראשון ... 111161201209210211212213221261 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •