אני הולך לקחת לחמים, קצת ירקות, ספגטי בולונז, כדורי בשר, סלטים ופנטה או קולה.
אני בוחר בשולחן הראשון בשורה העליונה ויושב שם.
'אוי, שכחתי אוכל לצ'ארמנדר ולסקיטי!' נזכר.
אני ממוציא את צ'ארמנדר וסקיטי ורץ לשולחן עם האוכל של הפוקימונים ולוקח די רבה כי לדעתי צ'ארמנדר וסקיטי די רעבים, וחוזר לשולחן לאכול.
מייקל
"הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר
דניס
הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה
עומר
מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער
איתי
אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
"פוקימון דג, נראה לי שזה היה צ'ינציו , מייקי תיזהר שצ'ינצוים מרגישים איום הם מחשמלים וכול מי שלידו במים נפגע" אמר ג'ו "ופינג פונג פוקימונים זה שמישהו משחק מול מישהו ולכול אחד יש פוקימון, לפוקימון אסור להשתמש במתקפות והוא מכה בחלק מגופו כמו זנבו, קרב זוגות של פינג פונג פוקימונים זה אותו דבר רק שיש שני אנשים ושני פוקימונים בכול צד" הסביר ג'ו
דניס
אתה רואה שעומר טיפה עסוק במשהו וצץ לך רעיון, לאמן את פוציאנה ולארביטר מול המייקל הזה וג'ו
וספארמרית מתקדמת
דניס ומייקל
אתם רואים שעומר עסוק אז מחליטים לעשות כך, ג'ו מייקי ומייקל ואייס משחקים ואייס ראש קבוצה ומייקל ראש קבוצה, עכשיו אתם צריכים לבחור מי אתכם בכול קבוצה או שאתם רוצים שמייקי וג'ו היו באותה קבוצה ואתם תהיו באותה קבוצה גם
וספארמרית מתקדמת
רקס
האיש מכניס אותך ואתה רואה שהמקום ענק אבל נשאר עוד שולחן פנוי אחד!
אתה רואה את המקום של האוכל ומסתכל אליו ורואה שנשאר כמעט וכלום ונגמר רוב הסלטים והגבינות ויש עוד קצת ואין עוד הרבה בולנז!
|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים
מייקל ודניס
אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת
![]()
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)