Pokemon GO
עמוד 212 מתוך 285 ראשוןראשון ... 112162202210211212213214222262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,166 עד 3,180 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל ודניס
    אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
    בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת
    "צא לארי!" אורה ללארביטר שלי לצאת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

מייקל ודניס
    אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
    בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת

"היי, אני מזהה את הפוקימון הזה! זה סניבי! אבל הוא זוהר. מגניב מייקי, איפה תפסת אותה?" אני שואל את מייקי בחיוך ובינתיים מוציא את פרינפלאפ ואומר לאייס:" תכיר אייס, זה פרינפלאפ שלי. קיבלתי אותו כהתחלתי." אני אומר בחיוך
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל ודניס
    "מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. היכל התהילה
    מייקל ודניס
    "מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם
    "טוב" אגיד להם "לא חסר משהו? כדור?"

5. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    "תודה, אבל לא שכחתם את הכדור?" אני אשאל אותם ואחכה לתשובתם

6. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,
    הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל

וספארמרית מתקדמת

7. היכל התהילה
    מייקל ודניס
    הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל
    לא הבנתי, הפוקימונים הם אלו שחובטים או אנחנו?
    ---
    "קדימה מייקל!" אתה מסוגל!" אעודד אותו

8. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    "שלי!" אני צועק לאייס וחובט בכדור בכל כוחי

9. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    מייקל
    "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר

דניס
    הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה

עומר
    מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער

איתי
    אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות
    "אתם ממש רעבים מה?" אצחק איתם.
    אוכל את כל האוכל, אסיים אותו, אקום מהשולחן ואחזור לחדר שלי לראות את עומר משהומשהו.

10. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    שניהם
    ~~~
    מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל

איתי
    אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    שניהם
    ~~~
    מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל

איתי
    אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק
    "קדימה אייס, אתה מסוגל!" אני אומר, ואם הוא לא חובט אני חובט בעצמי לכיוון בריאנה

12. היכל התהילה
    מייקל ודניס
    שניהם
    ~~~
    "תחבוט לארביטר!" אורה לו לחבוט "תטיס את הכדור בכל הכוח על השטח של בריאנה"
    אקח את המחבט שלי ואנחית על השטח של בריאנה גם אני, מקווה שהיא לא תצליח להשתלט על שני כדורים

13. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו ,
    הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר

וספארמרית מתקדמת

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    מייקל
    "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר

דניס
    הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה

עומר
    מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער

איתי
    אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות
    "אוקיי אני מבין שאתה עסוק.." אומר לו ואגש לטום "עכשיו שאייס הלך,בוא נתחיל לשחק איתם!" אומר לו בהתרגשות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    מייקל ודניס
    שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו ,
    הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר
    "לארי אתה מסוגל!" אגיד ללארי ואחבוט באחד מהם "תחבוט בשני!"

עמוד 212 מתוך 285 ראשוןראשון ... 112162202210211212213214222262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •