דניס אני יגיב לך שמייקל יגיב
עומר
"כן" אמר טום "מספרי 37 38 39 ו40 לעמדות מספר 2 3 4 ו5 בבקשה!" קרא קול מהרקמול וטום ניגש לעמדה 2
איתי
זיגזיגון הביט אליך, הוא נראה עצוב מאוד והרכין את ראשו ,
תוך כמה שניות הוא כבר הלך לאחד המקומות אם ראש נפול
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
עומר
כן טעות שלי....
~~~~
אתה הולך לעמדה מספר 3 ונותן את כרטיסך "אוקי אתה נלחם בזירה 7 שהתפנה יחד אם ... ניאו!" אמרה המזכירה והצביע אל אזור שהיה מלא בזירות והיה גם מקום לצופם, ליד כול זירה היה שלט קטן שאליו היה רשום מספר 1..2..3..4...5...6..7...8..9.. וכך הלאה
וספארמרית מתקדמת
אני אכנס לתוך המעבדה, אקח את החפצים של המסע שהם 5 פוכדורים, פוקידע ואת התחלתי טוגפי כדי להתחיל את המסע להיות מאמן מתחיל!ג'ון
במזל כמה צבעים התפנו
~~~
אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית
עומר
אתה הולך לזירה 7 ושם יש קבוצת נערים, נער אחד יוצא משם שכנראה שהוא ניאו בלבוש של עשירים, הוא מביט אליך בזלזול "לא יכלו להביא לי מאמן טוב יותר?" הוא אומר בחיוך "טוב תוציא אתה ראשון במילא זה יקח בערך שני דקות" הוא אומר אם חיוך קטן
ג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה
מיייקל ודניס
אתם רצים אחרי לארביטר אבל תוך כמה שניות אתם כבר לא מוצאים אותו בין כול האנשים
"מה קרה?" שאל מייקי אתכם אם שלושה כדורים בשני ידיו
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-24-2011 בשעה 04:19 PM
וספארמרית מתקדמת
לא שמתי לבג'ון
בבקשה תשים לב למכתב שכתוב שם
~~~
אתה מנסה להיכנס לדלת המעבדה ולא מצליח, אתה מנסה שנית וגם לא מצליח, אתה מנסה בכול הכוח אבל לא מצליח עדין.
אתה רואה שהדלת נעולה לחלוטין ומחליט לעשות סיבוב קצר סביב המעבדה ורואה (המעבדה בצבע תכלת) דלת קטנה ותכולה
~~~~~~~~~~
'מעניין מה היא יכולה להיות...' אחשוב לעצמי ואז אנסה לפתוח אותה, במידה ואצליח אנסה לקחת את הציוד שנכלל בו 5 פוכדורים, פוקידע ואת התחלתי טוגפי
"אממ..." אתחיל להתעצבן ואנסה להרגיע את עצמי כשאזכר באותו סיפור שקרה לי עם אזוריל.
"טוב,קלרה אמרה לי ששינקס וטריקו צריכים עוד לנוח ולא להלחם.." אמלמל לעצמי ואסתכל על הפוכדורים שלי.
"צ'ימצ'אר,צא!!" אצעק ואוציא את צ'מצ'אר, "נו,מי הפוקימון שלך ניאו..?" אשאל אותו ואחכה לתשובה.
ג'ון
אתה נכנס לבפנים ורואה שיש שם על כול צד מלא מדפים,
בצד ימין מלא פוקדעים ובצד השני מלא פוקדורים ,
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר
עומר
"אממ אני לא יבזבז פוקימון חזק אל פוקימון עלוב צא אקנס!" קרא ניאו, מהפוקדור יצא נחש סגלגל אם מין קולר צהוב אל צווארו," זה אחד הפוקימונים הכי חלשים שלי אבל אני די בטוח שהוא יותר חזק מכול הפוקימונים שלך" אמר ניאו בלגלוג
איתי
זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר
הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
וספארמרית מתקדמת
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 06-25-2011 בשעה 06:45 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)