Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1220212223243272122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    קודק
    אתה מביא תפוקדור של מונפרנו אליך ומתחיל לברוח, "היי! המונפרנו הזה שלי!" הוא אמר והחתיל לרדוף אחריכם פתאום ראלטס הציע "אלט ראלטס טס? " (אולי נעשה קרב?)
    יואב
    "פיפ פלאפ !" אמר פיפלאפ וקפץ מידך "חכה שנייה" אמרה בריאנה והגישה לך שקית אם הפאפינים ופיפלאפ נשם לרווחה "וואלה " היא אמרה וחייכה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה

יואב
    "פיפ פלאפ !" אמר פיפלאפ וקפץ מידך "חכה שנייה" אמרה בריאנה והגישה לך שקית אם הפאפינים ופיפלאפ נשם לרווחה "וואלה " היא אמרה וחייכה
    "תודה בריאנה. להתראות!" אני אומר ואצא מהבית עם כל הפוקימונים שלי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    יואב
    תומר
    תחרות סרט
    ~~~~
    אתה מבין שזו תחרות סרט אתה הולך לעבר המטבח ולא רואה אנשים ולא פוקימונים,
    אתה שומע קול מהמחסן וממהר , אתה רואה שיש אור באחד החדרים ששם (מתוך שלוש) ושהמחסן פתוח
    "תחרות סרט? אם אני לא טועה זה תחרות של פוקימונים שמופיעים ו.." אני לא מספיק לסיים את המשפט ואז אני שומע את הרעש מהמחסן אני ישר הולך לשם ורואה את האור מעבר לדלת "מזה האור הזה?" אני שואל את עצמי ומתקדם לכיוון הדלת לאט לאט

4. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך מהבית שלה אם כול הפוקימונים ומחזיר את פוניטה שעדיין קשה לא ללכת הרבה ואת סילקון שלא יכול אתה הולך והולך ומגיע לשביל, לאחר מכן אתה רואה שכבר צהרים והבטן שלך מקרקרת
    תומר
    אתה הולך לחדר ורואה את ביוטפלי, ואת בריאנה על המחשב, וביצה בתוך מכשיר
    "או היי אני רק מבקיעה ביצה לקוח רוצה עוד היום 5 פוקימונים ואני עמוסה כי גם יש איזה שלוש ביצים מהבהבות שעומדות להפוך לפוקימון זאת אחת מהם " היא אמרה ולקחה את הביצה ושמה אותה על כרית גדולה "תאכל לעזור?" אמרה וביוטפלי שלה הביא מין בקבוק קטן ,אם נוזל לבן ורדרד

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    תומר
    "או היי אני רק מבקיעה ביצה לקוח רוצה עוד היום 5 פוקימונים ואני עמוסה כי גם יש איזה שלוש ביצים מהבהבות שעומדות להפוך לפוקימון זאת אחת מהם " היא אמרה ולקחה את הביצה ושמה אותה על כרית גדולה "תאכל לעזור?" אמרה וביוטפלי שלה הביא מין בקבוק קטן ,אם נוזל לבן ורדרד
    "בטח שאני יכול לעזור!" אני אומר לה בשמחה "תגידי, את יודעת מה אם הביצה שלי?" אני שואל אותה בסקרנות

6. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך מהבית שלה אם כול הפוקימונים ומחזיר את פוניטה שעדיין קשה לא ללכת הרבה ואת סילקון שלא יכול אתה הולך והולך ומגיע לשביל, לאחר מכן אתה רואה שכבר צהרים והבטן שלך מקרקרת
    תומר
    "אוקיי, בואו נאכל כולנו צהריים! צאו כולם!" אני אומר ומוציא אוכל מהתיק שלי

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק
    אתה מביא תפוקדור של מונפרנו אליך ומתחיל לברוח, "היי! המונפרנו הזה שלי!" הוא אמר והחתיל לרדוף אחריכם פתאום ראלטס הציע "אלט ראלטס טס? " (אולי נעשה קרב?)
    "טוב יש לי רעיון..קודם כל פוכדור צא!" אזרוק פוכדור על שלוס.
    ואז אבחן את הפוכדור של מונפרנו מקרוב ואומר "טוב..אבל אחריי שתאמר לנו..מה עשית למונפרנו ושלוס?"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומר
    "או היא תבקע עוד היום עד בטוח, גם היום בערב ההורים שלי באים משוק , היתה להם בעיה במכונית אבל הם תיקנו אותה " אמרה בריאנה והסתכלה אל הביצה, פתאום שמעתה קול של משהו נשבר וראיתה סדק ענקי בביצה, בריאנה חייכה ופתאום אור בקע מהשברים וממש שבר אותה , האוס סנוור אותך ולאחר קצת זמן הוא נהיה חלש יותר ולאט לאט הוא הפך למשהו מוצק, מין הביצה היה מין פוקימון קטן דמוי לב, הוא פרפר קלות וביוטפלי הריפ אותו ושם אותו בתוך כרעת מים, הוא שחה שם במין שחייה מוזרה כזאת ואז עלה למעלה ובכה קצת, ביוטפלי הביא לו את הבקבוק והוא שתה ממנו שמח והלך לישון בתוך המים
    "כנראה שהיום יש לנו דג" אמרה בריאנה ולקחה את הכלי והלכה לאינשהו, לחדר השני,
    מה תעשה?

יואב
    אתה מוציא את כול הפוקימונים, ושם לב שהכריך שלך לא משהו, פיפלאפ מוציא את הפירות שקטף והתלחתם לאכול, פוניטה ניסה ללעוס את האוכל אבל לא הצליח, אז טייני ובלייס הלכו ומצאו לו פירות רכים כי והא עוד תינוק, לאחר שהלכתם ראיתם שדה רחב "בלו בלוס בלוסאום ?" (אולי נתאמן לתחרות?) אמרה טייני שהתרגשה לקראת התחרות

קודאק
    זרקתה על שלוס פוקדור ואור אדום הקיף אותה והיא הפכה לאור אדום גם ונשאבה לפוקדור
    נדנוד ראשון..
    נדנוד שני...
    נדנוד שלישי...
    נתפס!
    מזל טוב תפסתה שלוס!
    הסתכלתה על הפוקדור שלו פעם שנייה ואז האיש אמר
    "אימנתי אותם קצת" הוא אמר וחייך "וחוץ מזה מה זה עניינך ?" הוא אמר ואז צעק "תחזיר לי תפוקדור!" ובא אליך לקחת אותו ממך

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    תומר
    "או היא תבקע עוד היום עד בטוח, גם היום בערב ההורים שלי באים משוק , היתה להם בעיה במכונית אבל הם תיקנו אותה " אמרה בריאנה והסתכלה אל הביצה, פתאום שמעתה קול של משהו נשבר וראיתה סדק ענקי בביצה, בריאנה חייכה ופתאום אור בקע מהשברים וממש שבר אותה , האוס סנוור אותך ולאחר קצת זמן הוא נהיה חלש יותר ולאט לאט הוא הפך למשהו מוצק, מין הביצה היה מין פוקימון קטן דמוי לב, הוא פרפר קלות וביוטפלי הריפ אותו ושם אותו בתוך כרעת מים, הוא שחה שם במין שחייה מוזרה כזאת ואז עלה למעלה ובכה קצת, ביוטפלי הביא לו את הבקבוק והוא שתה ממנו שמח והלך לישון בתוך המים
    מה תעשה?

יואב
    אתה מוציא את כול הפוקימונים, ושם לב שהכריך שלך לא משהו, פיפלאפ מוציא את הפירות שקטף והתלחתם לאכול, פוניטה ניסה ללעוס את האוכל אבל לא הצליח, אז טייני ובלייס הלכו ומצאו לו פירות רכים כי והא עוד תינוק, לאחר שהלכתם ראיתם שדה רחב "בלו בלוס בלוסאום ?" (אולי נתאמן לתחרות?) אמרה טייני שהתרגשה לקראת התחרות

קודאק
    נדנוד ראשון..
    נדנוד שני...
    נדנוד שלישי...
    נתפס!
    מזל טוב תפסתה שלוס!
    "אימנתי אותם קצת" הוא אמר וחייך "וחוץ מזה מה זה עניינך ?" הוא אמר ואז צעק "תחזיר לי תפוקדור!" ובא אליך לקחת אותו ממך
    "בסדר, טייני. אני אתחיל איתך. תשתמשי ב ריקוד ורדים ואז יום בהיר

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    נדנוד ראשון..
    נדנוד שני...
    נדנוד שלישי...
    נתפס!
    מזל טוב תפסתה שלוס!
    "רלטס תרחיק אותו בעל-חושי!" אומר ואבדוק את המתקפות של שלוס.
    לאחר מכן אומר לאיש "ואתה מבטיח שתתיחס מעכשיו יפה לפוקימונים?" ואז אומר לרלטס "אתה חייב להתפתח! אתה חייב!"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני הולכת לאמצע שמחה, ומשתמש בריקוד וורדים, מלא וורדים וורודים בהירים מתחילים לרדת, היא משתמש ביום בהיר ומחייכת והוורדים ממש נראים זוהרים בשמש, היא שמחה ומשתמשת בקול כוחה ביום הבהיר וזה חזק מידי והעלים מתחלים להישרף, פיפלאפ צוחק וטייני מבוהלת ולא יודעת מה לעשות, בלייס גוערת בפיפלאפ והוא משתמש באקדח מים שמכבה את העלים, טייני באה אליך ומתיישבת על העשב עצובה "בלו בלוס בלוסום בלוסום ...." אומרת טייני בעצב (אני לא מתאימה לתחרויות....)

קודאק
    ראלטס מסתכל אליך ומזיז אותו קצת בעל חושי
    האיש נבהל קצת אבל מתייצב ונוחת על הקרקע , ראלטס מסתכל אליך כלא מבין ,
    ראלטס לא יכול להתפתח רק אם תומר לו רק התחלתה איתו את המסע זה לוקח זמן!
    האיש חושב קצת ומחייך "אהמ לא!" הוא אומר וחוטף לך תפוקדורים ושם אותם בכיסו,
    שלוס מסתכלת אליך במבט עצוב והוא מחזיר אותה
    "תודה על שהבאתה לי את שלוס ותעוף לי מהעייניים צ'או!" אומר האיש והפוקימונים שלו אחריו
    אתה מסתכל אל ראלטס ורואה אותו אדום ממש מעיצבון

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני הולכת לאמצע שמחה, ומשתמש בריקוד וורדים, מלא וורדים וורודים בהירים מתחילים לרדת, היא משתמש ביום בהיר ומחייכת והוורדים ממש נראים זוהרים בשמש, היא שמחה ומשתמשת בקול כוחה ביום הבהיר וזה חזק מידי והעלים מתחלים להישרף, פיפלאפ צוחק וטייני מבוהלת ולא יודעת מה לעשות, בלייס גוערת בפיפלאפ והוא משתמש באקדח מים שמכבה את העלים, טייני באה אליך ומתיישבת על העשב עצובה "בלו בלוס בלוסום בלוסום ...." אומרת טייני בעצב (אני לא מתאימה לתחרויות....)

קודאק
    ראלטס מסתכל אליך ומזיז אותו קצת בעל חושי
    האיש נבהל קצת אבל מתייצב ונוחת על הקרקע , ראלטס מסתכל אליך כלא מבין ,
    ראלטס לא יכול להתפתח רק אם תומר לו רק התחלתה איתו את המסע זה לוקח זמן!
    האיש חושב קצת ומחייך "אהמ לא!" הוא אומר וחוטף לך תפוקדורים ושם אותם בכיסו,
    שלוס מסתכלת אליך במבט עצוב והוא מחזיר אותה
    "תודה על שהבאתה לי את שלוס ותעוף לי מהעייניים צ'או!" אומר האיש והפוקימונים שלו אחריו
    אתה מסתכל אל ראלטס ורואה אותו אדום ממש מעיצבון
    "אל תגידי ככה! את לא זוכרת מה אמרתי? אתם, כולכם, הפוקימונים הכי טובים שקיימים. עכשיו, בוא ננסה קרב זוגות. בואי לכאן בלייס. אני רוצה שתשתמשי בסופת עלים ואת טייני בריקוד ורדים, " אני אומר בהתלהבות

13. משתמש מנוסה
    תומר
    מה תעשה?
    "זה הפוקימון שבקע מהביצה?" אני אומר לבריאנה בזלזול "הוא ניראה פוקימון ממש חלש ואני לא חושב שהוא יעזור לי בקרבות" אני ממשיך לומר לה

14. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני מסתכלת אליך ומתעודדת, בלייס משתמשת בסופת עלים וטייני מתכלת אל זה וקופצת לבפנים
    אתה לא מבין מה היא עושה, ומתחיל לחשוב שהיא משוגעת קצת, אם הזירמי אוויר והעלים היא עולה למעלה, ומשתמשת בריקוד וורדים כשהסופה נחלשת קצת, לאחר מכן בעלים קסומים ויום בהיר, מה שגורם לעלים הקסומים ממש לזהור בצבע כסוף, הסופה נחלשת בגלל שבלייס לא מבינה מה היא עושה, פתאום שהסופה כבר הלכה נראה בעיינך מראה מדהים, מלא עלים, וורודים כסופים וירוקים בהירים נפלו ללמטה וממש זהרו בזכות היום בהיר, טייני התקרבה לבלייס ופתאום התחילה לרקוד איתה שהעלים יורדים, בלייס לא הבינה אבל בסוף חייכה והתחילה גם לרקוד איתה,

תומר
    פתאום היא מסתובבת אליך ואומרת לך בטון תקיף לגמרי
    "לעולם אבל לעולם אל תאמר שפוקימון הוא גרוע" ולאחר מכן הולכת ורואה את מצבו
    "חוץ מזה הוא לא שלך שלך אמור לבקוע עוד שתי שניות" היא אומרת ופתאום על הכרית הביצה מתחילה לזרוח באור כסוף ומסנוור, פתאום אתה רואה מין סוס קטן בצבע תכלת מפרפר, הוא מסתכל אליך מתנער קצת ולא מבין,

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה

תומר
    פתאום היא מסתובבת אליך ואומרת לך בטון תקיף לגמרי
    "לעולם אבל לעולם אל תאמר שפוקימון הוא גרוע" ולאחר מכן הולכת ורואה את מצבו
    "חוץ מזה הוא לא שלך שלך אמור לבקוע עוד שתי שניות" היא אומרת ופתאום על הכרית הביצה מתחילה לזרוח באור כסוף ומסנוור, פתאום אתה רואה מין סוס קטן בצבע תכלת מפרפר, הוא מסתכל אליך מתנער קצת ולא מבין,
    "אה... הוא לא שלי..." אני אומר לעצמי במרמור "וואו, הפוקימון הזה ניראה מדהים!" אני אומר לעצמי כשאר אני מסתכל על הפוקימון שבקע בזה הרגע מהביצה "אני מת כבר להתחיל לאמן אותו!" אני אומר בהתלהבות ובודק בפוקדע מידע עליו.

עמוד 22 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1220212223243272122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •